Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Már párszor visszább le lett írva. Webshopos "garancia" vagy bolti vagy maximum "EU garancia".
(#14898) FLx -> Magyar garancialevelet bármikor lehet szerezni. Szervíz általában nem kötekszik, maximum lassabb határidővel dolgozik. Viszont ha javíthatatlanul(ergo nem éri meg szervizelni) romlik el a készülék, akkor ilyen esetben nem kap a vásárló csereutalványt...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
addikt
Ha eredeti LG garancialevelet adnak akkor nem lehet különbség, mivel közvetlenül mehetsz a hivatalos szervizbe, akár magyar a származási hely akár mondjuk német, vagy szlovák. Mielőtt valaki belekötne, van ilyeny téren tapasztalatom, eddig még mindig sikerült itthon legariztatnom a külföldön vásárolt cuccokat. Volt ahol a hivatalos képviselet kötözködött, hogy nem stimmel a szériaszám magyarországhoz, de a szerviz szó nélkül megcsinálta miután közvetlenül megkerestem őket.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
2009-ben vettem egy LG 42LH5000-et. Kérdezni szeretném, hogy van-e esetleg hozzá újabb firmware, illetve ki lehet-e még többet hozni a készülékemből. Azért is kérdem, mert hétvégén digitv-s csatornákat is kell keresni, gondoltam megejtem egy FW update-tel. Azt hiszem még a gyári 3.15-ös van rajta.
Elnézést, ha rossz helyre írok, kérlek irányítsatok a megfelelő topicba!
Köszönöm! Jim -
lipi97
csendes tag
Üdv. mindenkinek két kérdésem lenne. 1.:Az lg lm620s tv külső merevlemezről usb-n csatlakoztatva milyen formátumokat játszik le és persze 3D-ben? 2.:Milyen külső HDD-t éri meg venni ilyesfajta filmezéshez?
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz traktorgumi #14850 üzenetére
Hát hogyne, ezért nincsenek az 5 év gondoskodásos akcióban sem... Kretének ezek az ügyfélszolgálatosok...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
balinton
csendes tag
válasz sznoopy1977 #14884 üzenetére
Miután már nagyon beleástam magam ebbe a hibába rájöttem( találtam) egy másik fórumot, ahol hasonló problémák vannak.(hangsávos,feliratos).Én nem a TV-nk a hibás!!!!!
Maga a DLNA nem tudja lekezelni a hangsávokat és a feliratokat, ez a Samsung és LG tévéknél is fennáll. Úgyhogy marad a hdd, mediabox, usb-ra rakott mkv filmek nézése(úgy nálam is lehet váltani).[ Szerkesztve ]
-
balinton
csendes tag
válasz szalmark #14859 üzenetére
Szia!Én feltettem még múlt héten az Lg-nek a kérdést, hogy mikor várható a javítás...de erre még nem kaptam választ.Inkább felhívtam a szervizt, hogy jöjjenek ki és rakják vissza a gyári FW-t! Jövő héten jönnek ki és természetesen a garanciába ez a hiba beletartozik.Kíváncsi leszek hogy rakják vissza
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Bocsi ha már volt a kérdés, de most nincs sok időm megnézni.
A kérdésem:
Mi a különbség a LG 42LM640S és a LG 42LM620S között?
Köszi előre!"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
panses
aktív tag
Hát egy sz@rt raktároz a juronics!!! Az egyik legnagyobb háztartási gépeket forgalmazó cégnél dolgozom! Színte csak az akciós újságjukban szereplő dolgokat kéri be központi raktárba, a többi géppel meg rohangálunk 1-2 darabonként az oszág összes boltjához, mert a vevő elvitte azt az egy szemet a boltból... Ja és amit az akcióban nem tud eladni azt visszárúztatja és hab a tortán, hogy minimum 30 napos a fizetési haladéka de lehet hogy több! Na így még vérlázítóbb az az árkülömbség ügye?!
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
péter28
tag
Sziasztok,üdvözlök mindenkit!Új tag vagyok és egy kis segítségre lenne szükségem.3d tv vásárlása előtt állok,és az érdekelne,mi a különbség az lm 6-os és 7-es széria között (a hz-et kivéve) és,hogy érdemesebb-e a 7-est választani?
-
addikt
Dehogy tagadhatja, ha van rendes számla meg rendes garipapír akkor nem gond a javíttatás. Én az LM660s-et 70 ezerrel olcsóbban vettem, de kaptam hozzá magyar garanciát meg stb. Néha 1-1 nagyker hirtelen leakciózza a készletét és a 'netes' boltok még tudnak is ebből a készletből szállítani azonnal, hiszen előre nem szereznek be semmit és nem raktároznak. Egy juronics ezt nem tudja megcsinálni, mert beraktározta drágáért a cuccot, ezért is nem mennek le az áraik.
-
Yogibear974
senior tag
válasz sznoopy1977 #14826 üzenetére
Helló!
sznoopy1977 2012-10-29 21:07:20 wrote:
"Olvastam 2-3 hete egy LG TV tesztet, szerintem LM660s lehetett, de nem találom... Elfelejtettem elmenteni, pedig abban egész használható képi beállítások voltak, ki szerettem volna azt is próbálni
Esetleg valaki tud linket adni?"Erre gondolhattál! [geeks]
Nyáron még olvastam az Ipon oldalán is, de most nem találom. Ott is volt képprofil beállítás. Keress rá.Üdv: -=Yogibear=-
-
törölt tag
LS570 tulajok!
PC-re kötötte már valaki? -
HIJ
őstag
Na voltam bent a helyi Júrónicsbe megnézni a portékát (620s). Igazából hozta amit kell, de az árak nem semmik. A srác 225 -öt mondott a 42" -ra, ami a neten meg 160. Mondom neki, "hát mire számítasz így barátom?" ÁÁÁ. A netes boltokban a gari az nem úgy van áám. Hát mondom hogy?. Hát ott külföldről hozzák áfa nélkül és a szerelő meg megtagadhatja a garanciát. Háát mondom ez érdekes, de ha te mondod... Van ebbe valami? Van már valakinek tapasztalata gariztatással?
-
Yogibear974
senior tag
válasz traktorgumi #14834 üzenetére
Helló!
traktorgumi 2012-10-29 21:42:41wrote:
"Esetleg tudsz valami oldalt ajanlani?neztem sok helyen de nem talaltam semmi ertelemeset....mi a velemenyetek a magic remote-rol?10ropit meger?"
IMHO nekem megérte. Bár sokan fikázzák itten, hogy parasztvakítás, meg minek. Könnyebb ill, szabadabb
a kezelése a TV része is és az appoké is. A bill+egér úgy tudom, meg csak a netezéshez jó, (de cáfoljatok meg!)
persze azzal még komfortosabb lehet.Amennyiben xxLM620-hoz kell akkor neked a DOBOZOS kell, amiben a Reciver dongle is benne van,
amit a tv-d hátuljára kell ragsztanod. Különben a zacskós OEM soha a budös életbe nem fog működni a
mozgásérzékelős része. Persze a dobozos az kb 13-14.000 Ft. Pölö a MM-ban.Amennyiben van még kérdésed, írjál!
Üdv: -=Yogibear=-
-
Fang
aktív tag
A "gyengébbek" kedvéért
[42LS570S árak]
[42LS5600 árak][ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Edigitalban kinéztem az LS570S-t holnap mentem volna érte a Sugárba de látom az oldalukon h 2-3nap mulva jön megint csak addig meg a család gyerekek miatt nem tudunk tv nélkül maradni de az ls5600s kapható náluk.Sokkal rosszabb az a TV vagy tudnátok mondani vmi alternativát ami a Sugárban kapható is max 130k?!
Előre is köszi!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamilyen videót/videókat, amivel meg tudnám nézni egy 42lm620s 3D -s képességeit?
-
blakey
titán
válasz Bernyó84 #14849 üzenetére
Mert egy adott algoritmus alapján számol és az nem mindig tetszik a tv-nek, van olyan beállítás amin kevésbé látszik, próbáld meg de-judder 1, de-blur 3, 5, 7, azt hiszem ebben az állásban kevésbé "rángatózik".
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
torma1981
veterán
válasz traktorgumi #14850 üzenetére
Kár hogy viszont nincsenek bent az 5 év garros helyekben.
-
traktorgumi
aktív tag
.....elobb beszeltem az Lg ugyfelszolgalattal es azt mondta hogy a pc dream jo kapcsolatot apolnak es megbizhatoak es tenyleg rendes gyari garanciat adnak!
....estleg ha valakit edekel....... -
Bernyó84
aktív tag
válasz sznoopy1977 #14819 üzenetére
...csak tudnám miért akadozik TruMotion-nal a kép néha...
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
blakey
titán
-
a2d2
addikt
válasz Remi1234 #14845 üzenetére
Igen az üzletekben én is álltam és lefelé néztem a 3D-t kb 1,5-2 m-ről.
Otthon felfúrtam a falra a TV-t, és a kb 3-4m-re lévő kanapéból szemmagasságból tökéletes lett a kép.
Beüzemelés után rámentem a 3D world-re és gyerekkel megnéztünk egy robotos animációt és mikor "kijött a virág" a TV-ből az tényleg szuper volt.
Valaki linkelt régebben itt egy listát hogy melyek a valós 3D-s filmek, azok közül megnéztünk párat és teljesen jók.
Az sem vehető észre hogy nem full hd a 3d, nekem végül bejött nagyon.
A szemüveg sem drága, mert bementem cinema city-be és vettem még egy gyerek és egy felnőtt szemüveget 200Ft-ért.
De veszek majd még egyet és csinálok a felnőtt szemüvegekből dual play szemüvegeket hátha kelleni fog valamikorA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Remi1234
aktív tag
válasz BloodRay #14842 üzenetére
Hmm.. A tavolsag megvolt szerintem, kb 3-4m-re lehettem, de most hogy mondod, a TV alacsonyan volt kiteve.. Leguggolni meg nem tudtam, mert akkor a masik sor TV-tol nem latok semmit. Az a baj, hogy a Corvin plazas euronicsban, olyan hulye helyekre vannak kiteve ezek a TV-k, hogy lehetetlen normalis szogbol es tavolsagbol megnezni oket.
PSN ID: RemiFungus
-
BloodRay
veterán
válasz Remi1234 #14841 üzenetére
Beállítás, anyag és nézési pozíció(főleg) függő.
Honnan próbáltad? Remélem nem fél-egy méterről úgy hogy a földön, vagy alacsonyan volt a tv...
Szemmagasságban, 2-3 méterre a tv-től nem lehet vele gond."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Remi1234
aktív tag
Hali...
Szinten TV vasarlas elott allok, es mar majdnem ravettem magam az LM660, vagy 669 valamelyikere 47-es meretben.. De tegnap bementem a euronicsba megnezegetni oket, es hat a 3D engem nem vagott foldhoz... sot.. Csomo helyen olyan, mintha szemuveg nelkul neznem, homalyos a gyors mozgasoknal.. szoval egy kicsit el is ment a kedvem tole..
Bar a2d2 azt irja neki is fos volt az uzletben, otthon meg fasza.. Ez beallitas fuggo lenne? Ha igen, akkor viszont azt nem ertem, hogy egy bemutatoteremben miert nem a legjobb beallitasokkal rakjak ki a TV-ket??PSN ID: RemiFungus
-
a2d2
addikt
válasz traktorgumi #14829 üzenetére
Én sem értettem. Nekem sem volt a kritériumok között, de aztán olyan jó áron volt a 620s (164.000Ft) hogy ezt vettem, és nem bántam meg a 3D-t. Gyerekek is élvezik, én is töltöm le a 3D-s filmeket, nekem bejön (az üzletben ahol teszteltem először szörnyű volt, túl közelről néztem, világos volt, meg minden).
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
BloodRay
veterán
válasz #46372352 #14802 üzenetére
570S, 620S és innen felfele mind valós 100Hz-es!
615S is az, csak hibás a firmware, már egy ideje dolgoznak az ügyön.(#14807) sznoopy1977 -> Nincs olyan, hogy tutibbra. 620 is valós 100Hz, nem tudom, hogy írjam, hogy mindenki felfogja...
(#14809) FLx -> OMG, csak hülyeségeket ne legalább. 660S is természetesen valós 100Hz-es... A valós 100Hz fölötti scanning backlight meg lóf...t nem ér szerintem. Ha normális képet akarsz a Tru Motion-nel játsz.
(#14810) blakey -> Csak LM 660-nál kell épp 4-el osztani, nem mindenhol ez az érték.
(#14812) zsorzso -> Olyan hülyeségek vannak néha a tesztjeikben, hogy inkább no comment...
(#14815) sznoopy1977 -> LV, LW 2011-es széria.
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Már egy másik topikban feltettem a kérdést hogy milyen tv ajánlotok.
szülőknek lesz
- 200 e Ft környéke
- 42ˇesetleg 47"
- az alacsony fogyasztás végett LED
- 3D nem fontos*
- USB kezelje a főbb videó formátumokat
- egyszerű kezelésidőközben olvasgattam a témában és rájöttem hogy ebben a kategóriában szinte csak 3D s tv-k vannak, viszont ha így nézem úgy gondolom fórumok/tesztek leírása alapján hogy szülőknek LED-hez a passzív 3D kell, így maradt az LG
- LG 42LM620S ára tudása révén tényleg egy best buy(?)
- LG 42LM660S ez kicsit borsosabb de többet tud
- LG 47LM615S ez már 47-es de kevesebb szolgáltatás stb
[link]azon filózok hogy ha reálisan gondolkozom a sima 620S is óriási lépés a jelenlegi f@stalicska 70-80 akárhány cm-es orion CRT után. És igazából nem tud annyival többet 660S, 620S nél amennyivel drágább? ráadásul nem is értem 660S miért nem kezeli DTS-t és fejhallgató kimenet sincs rajta
szerintetek?
még egy kérdés: van valahol olyan oldal ahol normálisan össze lehet hasonlítani típusokat?
mert még az LG saját oldalán se lehet. Ma delelőt találtam egy outlet oldalon egy tavalyi típust 47 colos elég jó típus ~317 e Ft helyett ~200 E Ft, de nem tudtam épkézláb módon összehasonlítani, mert össze vissza hiányoztak az adatok. Most estére már el is vitték vagy legalább is nem volt fent az oldalon.amúgy várható még árcsökkenés az elkövetkező hetekben?
milyen típusra figyeljek?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
addikt
válasz traktorgumi #14832 üzenetére
Elvileg más, de azért alap dolgok segíthetnek, pl, képjavítók kikapcsolgatása és ilyesmi.
-
addikt
válasz traktorgumi #14829 üzenetére
Mert mondjuk 3D-ben akarjuk nézni az újabb filmeket?
-
addikt
válasz sznoopy1977 #14826 üzenetére
http://www.geeks.hu/tesztek/120718_lg_47lm660s_3d_lcd_teve_teszt?page=0,1
Itt HD és SD tartalmakhoz is ott vannak a beállítások, nagyon jó képe lesz így. Legfontosabb, hogy minden képjavítás azonnal kikapcs.
-
panses
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tv vásárlás előtt állok. Bármelyik topikot (LG, SAMU,PHILIPS) olvasgatom röpködnek 6-7-8-as szériaszámok, de nem akarok sokat költeni, max 150e a limit! Természetesen az összes topicban "köpködik" a többi gyártót!
Most őszintén! Lehet egyáltalán 150-ért 42"-os normális TV-t venni? Van egyáltalán ennyiért valódi 100Hz-es?
Két típus között vacilálok: Samu 40EH5300 v. LG 42LS570S.
Bármilyen infó jöhet..."Az élet nem habostorta elvtársak"
-
sznoopy1977
tag
Olvastam 2-3 hete egy LG TV tesztet, szerintem LM660s lehetett, de nem találom... Elfelejtettem elmenteni, pedig abban egész használható képi beállítások voltak, ki szerettem volna azt is próbálni
Esetleg valaki tud linket adni?
-
Ok...
csendes tag
sziasztok egy LG LS570s tulaja vagyok és mechanikus jellegű problémám van, egy elég egyszerű konkrétan a talppal.. a leírásban is olvastam és most videón is láttam hogy forgatható a talp viszont én csak fixen tudtam felszerelni...még szétszedett állapotában is próbáltam tekergetni mi hol fordulna benne de csak egyféleképp lehetett összerakni a megfelelő helyre minden részét és összecsavarozni...így nem fordul semmit mit rontottam el és hogy tudnám megoldani? egyedül a 4 kis apró (talán koptató) műanyagot nem tettem fel a legaljára de gondolom ez semmit sem befolyásol rajta)
-
Rbert
aktív tag
válasz sznoopy1977 #14822 üzenetére
Várom a típust,esetleg a többiek is ajánlhatnak valamit.
-
Rbert
aktív tag
válasz sznoopy1977 #14816 üzenetére
Szia
Milyen Média lejátszót ajánlottak?
Milyet érdemes venni?A HD DUNE 101 tesztjét láttam ,nagyon tetszett a tesztelőnek(ő vett is egy 301-est),de mintha azt mondta volna,hogy a 3D formátumot nem játssza le?' -
Azurooandrew
tag
válasz sznoopy1977 #14819 üzenetére
Milyen fokozatokat lehet beállítani a TruMotionnál? (konkrétan a 660S-re gondolok) Alap vagy alacsony (ha van) beállításnál is folyós?
Futball meccs kapcsán mennyire zavaró? Thx -
-
sznoopy1977
tag
Voltam ma a hivatalos csabai LG szakszervizben, néztek ám furcsán rám a 2TB-os problémámmal Mert minek az Ajánlottak egy külső lejátszót ami mindent tud, a képe is szebb lesz, mivel az LG lejátszójának vannak hibái, korlátai, megjelenítésben viszont hibátlan. Ez megoldja a hálózati problémát is. Nekem a 2TB-osra és a hálózatra is ugyanazt a hibát küldi, szóval alaplap csere ha nem jó így ahogy van...
-
DaveMasta
csendes tag
Heló!
Tudna nekem valaki segíteni? Az LG 32LM620S és az LG 32LW4500 között mi a különbség, melyik a jobb?
-
Bernyó84
aktív tag
Nekem 42LW5500-as TV-m van. Ha bekapcsolom rajta a TruMotion-t akkor gyönyörűen "folyik" rajta a kép (mint valami brazil szappanoperában), viszont néha be-beszaggat. Ez mitől van?
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
blakey
titán
4-el kell ösztani és kiderül az igazság. 400Hz MCI -> 4x100Hz= valós 100Hz
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
Nem kell ezen pörögni, tiszta parasztvakítás megy ezekkel a frissítési értékekkel. Feltűnik neked a különbség egy valódi 100hz-es panel és mondjuk egy 660S 50hz-es, de 400 MCI-s tévé képe között? Ha igen, akkor kétszer ennyit kell költeni tévére, mint amibe ezek fájnak, ha nem akkor meg senkit nem érdekel milyen panel van benne. Én teljesen elégedett vagyok a 660S-el, pedig a mérések szerint ez sem 100Hz-es panel.
-
a2d2
addikt
válasz sznoopy1977 #14807 üzenetére
Köszi, megvettem már a 620-ast szóval jobb lenne ha ez lenne tutira 100Hz-es
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
csjhun
csendes tag
válasz huncutka1029 #14797 üzenetére
big thx, +1, meg like, meg amit még szeretnél
-
honda23
aktív tag
válasz sznoopy1977 #14799 üzenetére
Hozzáteszem, nekem tavalyi modellem, 42lw5590-em van, nem is merek szoftvert frissíteni rajta az itt olvasott sok szoftver hiba miatt.
Tökéletesen működik, egyedül három dolgot hiányolok belőle: PIP, DTS, és az SD adások jobbá konvertálása.
Csak WD 2 terás merevlemezeket próbáltam ki rajta, hogy más típusokkal mit csinálna, azt nem tudom
USB 3.0-t, mivel visszafele kompatibilis.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.