- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz Vision #21289 üzenetére
Emlékszem, hogy 15-20 éve mennyire megmosolyogtatónak találtam azt, hogy valaki panel lakásban lakva, lent a parkolóban mellette 10-30 milliós autót tart. Érdekes, hogy megfordultak az arányok, most egy 5-ös bmw alapára olcsóbb, mint a kerületben az ingatlan.com-on a legolcsóbb panel lakás.
Drizzt: ezt részben én is megfigyeltem, rengeteg hirdetés vált inaktívvá azok közül, amiket követtem, csak a nagyon túlárazottakat nem adták el. Ami érdekes lehet, hogy vajon mekkora kamatnál esik vissza drasztikusan a kereslet?
doeeg: igen, az egy dolog, hogy ha minden esztelenül be lesz építve, akkor a végén már kevésbé élhető lesz az adott környék, én inkább arra gondoltam, hogy ami tényleg jó lokáció (mondjuk közlekedés szempontjából, de kinek mik a szempontjai), azok nagy részét már beépítették, és az elmúlt pár évben is rengeteg olyan telekre építkeztek, ami korábban évtizedekig nem volt hasznosítva - szóval kérdés, hogy még ha viszonylag alacsony kamattal is lehetne ilyen zöld hitelhez jutni, vajon találsz-e olyan ingatlant, amit szívesen meg is vennél belőle?
-
Ijk
nagyúr
A mi lakótelepünkön nem nagyon, de máshol látok ilyen márkájú autókat, utakon is most divatosak a különböző SUV-ok, de én ezeket 10-20M közötti kategóriába gondolom mintsem a 30-40-be. Nyilván olyanokat is látok, de nem az az általános. De lenne egy fogadásom hogy szinte mind céges autó.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sztenly
tag
Ezt én se értem. Paneltömb alatt ott lakók (persze lehet pár céges autó is) de van pár kuga meg jobb volkswagen meg jobb audik. Ezek ilyen 7-10M+os autók. Érthetetlen h erre ráköltött valaki ennyit. Akkor gondolom 10 szeres megtakarítása van mellé. És ahogy szokták mondani ez kb 3 de nagyon max 6havi jövedelme.
De akkor mit csinál a telepen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
- Gskill Trident Z F4-4800C20D-32GTZR memória eladó!
- Asus VivoBook Go E1504GA, 2027-ig garanciás laptop eladó, 15.6"FHD i3-N305 8GB ddr4 512GB SSD Win11
- Eladó új Anbernic P01 kontroller
- MacBook Air 13, M3 chip, Midnight színben, Apple számlával és garanciával eladó!!
- Stylus toll Nintendo 3DS XL / LL-hez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest