Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
balifongsm #4398 üzenetére
Marketplace-ről bármint meg tudsz venni Free tagsággal is, nem kell előfizetned a Gold-ra.
Syz: Ha most azt kérdezed melyik konzollal akarsz warezolni, akkor egyiket se vedd meg.
-
Syz
senior tag
Sziasztok!Nos elérkezettnek láttam az időt hogy felkeressek egy ilyen topicot mert szeretnék konzolt vásárolni de tényleg mind a két oldalnak megvannak az előnyei és a hátrányai.Igazából multizni nem szeretnék egyikkel sem meg időm sem lenne rá viszont mindkét oldalon vannak játékok amik érdekelnének.A bluray is hidegen hagy mert van külön lejátszóm.Egy kicsit utánanéztem már a dolgoknak de annyi fórumot olvastam már hogy kicsit bekavarodtam,mindenki óv valamitől.Pl. a PS3 esetében a FW frissítéstől és hogy a 3.55 óta nem lehet felrakni a játékot a vinyóra ezért folyamatosan pörgeti a lemezeket.Ha jól tudom most már a 4.0-nál tartanak.Volt aki azt tanácsolta hogy ha nem akarok multizni akkor vegyek egy tört PS3-mat és akkor nem kell 10 ezrekért eredeti játékot vennem de figyelmeztetett hogy az újabb játékok már bizonyos új FW frissítésekkel képesek csak elindulni.Xboxosok is javasoltak flashelt változatot mert akkor orrba-szájba írhatok rá játékokat.Szóval tanácsot kaptam bőven de azért szeretnék itt is ha kioktatnátok erről a dilemmáról,melyik érné meg nekem jobban
-
balifongsm
csendes tag
Sziasztok!
Ismét lehet hülye kérdés de ha nincs live előfizetésem akkor attól még tudok letölteni a marketből játékot? mert van pár játék ami sokkal olcsóbb a marketen mintha megvenném lemezen! -
kasa85
őstag
Érdemes,és jól látod a dolgot.
Ha pc is van akkor azt főleg jó tanulmányozni,mert sok esetben egy vagyont lehet vele spórolni.
Tudod mi kell azt veszel,ha valamit telepíteni kell nem kell szaki meg csinálod magad akár egy oprendszer telepítésért képesek pofátlanul 10e FT elkérni.
Konzolnál meg jó ha az alap működési elvet tudjuk bár ha nem mondjuk ki a nevével foglalkozunk,hogy menjenek a biztonségi mentések akkor az is bonyolult egy kicsit bár pc a sok program,illetve szerelés kicsit összetettebb ha rendeltetés szerűen konzolozunk.
Persze ezt gyakorlatban lehet elsajátítani legfőképpen,mert a szerelés egy kicsit bonyolult,és nem kézhez álló lenne könyvből.
Amúgy szerezni sem ártana egy jó csavar készletet amivel szét lehet kapni ezeket a dobozokat,és sűrített levegővel ki takarítani legalább fél évente,illetve évente proci pasztát cserélni a bordák alatt ahol érintkezik a procival,és a GPU val.
Ezzel sokkal kevesebb az esély a túl melegedésre,és a kontakt hibákat is elehet kerülni nagyjából. -
Kyster
csendes tag
Logikus amit mondasz.
Egy egyszerű játékosnak épp ez a lényeg, hogy letojja ezeket a dolgokat, pedig érdekesnek találom a tanulmányozását. A fő számomra továbbra is az, hogy élvezzük a játékot, és ne dögöljön már meg a gép idő előtt, viszont kezd egyre jobban érdekelni a mélysége ezeknek a dolgoknak. -
kasa85
őstag
válasz
MasterMark #4394 üzenetére
Mivel a több védelem a processzor erőforrást zabálja,ezért is nehezebb a Cel procira optimalizálni.
Amúgy a játék jóval kevesebb magot eszik meg mint amennyivel a proci rendelkezik,mellette a fent maradó magok futtatják a háttérben a védelmet ezért lehet terhelés alatt látni az összes magot. -
kasa85
őstag
PS3 ra nem nehezebb optimalizálni inkább az Xboxra.
A memória kezelése kissé bonyolult emiatt nehézkes játékokat Xboxra optimalizálni.
PS3 ra meg azért nehéz játékokat készíteni,mivel egyszerre több védelemmel rendelkezik.
Bár ahogy elnézem nem az,hogy szebbek a Boxon a játékok inkább élénkebbek.
Köztudott,hogy a Xboxba Radeon VGA van.
A Radeon kártyák mindig is élesen,és élénkebben jelenítette meg a színeket,addig a Zöldek GTX 4XX szériával visszább kissé fakóbb színben jeleníti meg a játékokat,és kevésbé élesen.
A Radeonok mindig is szebb képeket adtak élesebb,és teltebb színekkel,míg az Nvidia karikon a színek fakóbbak,és kevésbé éles a kép az Atihoz képest.
A PS3 mindenben gyorsabb,és a fentebb leírtak miatt nem hogy lassabb a VGA hanem gyorsabb,csak sajnos a Zöldeknél ilyesféle volt az eljárás a régebbi szériáknál amit fentebb ecseteltem.
A PP3 védelem meg iszonyatos erőforrást emészt fel emiatt sem érzékelhető a különbség max az Exlusive címeknél.
Lassan ők is felzárkóznak ebben,mert a GTX5xx szériánál már kevésbé fakóbb a színek,és az élesség is a helyén van.
Sajnos ha nem tesszük egymás mellé két ugyanolyan monitort, két különböző konzollal ugyanazzal a monitor kalibrációval alig lehet megkülönböztetni az eltéréseket.
Sajnos erre a jó példa a TN vs IPS.
Csak akkor tűnik fel a különbség ha látjuk egyszerre üzemeltetni a kettőt. -
Kyster
csendes tag
válasz
randras83 #4391 üzenetére
Na igen.
Bárki kérdezi, XBOX vagy PS3 legyen, csak azt tudom mondani, hogy amelyiket épp olcsóbban tudod megszerezni. Ez pedig a legtöbb esetben az XBOX360 lesz. Most hogy így van nekem, nem is kéne egyelőre PS3, ha nem lenne rá sok exkluzív cím ami érdekel, de van.GoW, R&C sorozat pl. Multiplatform játékok ha jobban érdekelnek, akkor azt tudom mondani, hogy X360, és nem azért, mert grafika meg hw, meg okoskodás, egyszerűen csak azért, mert a pénztárcádnak jobban fog esni, és közben mégse egy sz*rt vettél.
-
randras83
csendes tag
Végre kezd dőlni a mérleg az XBOX javára, már csak a kinect miatt is, bár nem biztos, hogy van elég hely a nappalimban..
Kb én is annyit olvastam, hogy időigényesebb és költségesebb PS3-ra optimalizálni, bár ami exkluzív az tényleg szép, de nem hinném, hogy a multiplatformos játékokra szánnának ennyi többletet, bár ki tudja, végül is emiatt a PS3-van még tartalék szvsz.
Amúgy tényleg nehéz eldönteni, mert mind a kettő jó meg szép, sosem gondoltam, hogy egyszer ezen fogok agyalni, hogy melyik is legyen. WAREZ nem mozgat különösebben, meg nem is szeretnék xbox-ot furkálni...Az biztos, hogy ha tehetném vennék mind a kettőből és vennék mellé egy jó erős kis PC-t is mert az a biztos.Bár akkor nem tudom, h mikor ennék, innék, dolgoznék...de ez már más kérdés.
Nekem kb annyi a lényeg, hogy munka után tudjak picit játszani, "hentelni" ha éppen ahhoz van kedvem és ezt ne befolyásolja az, h mit tud a laptopom.
Ja meg már ha van HDTV-m akkor jól is nézzen ki, azt ennyi.
Szerintem megvárom a karácsonyi dömping utáni időszakot, hátha még picit olcsóbb is lesz.
-
Kyster
csendes tag
válasz
Sirandrish #4388 üzenetére
Sony fan vagyok (bár PS2-vel bezárólag), és mégis tökéletesen egyetértek veled.
PS kiugró szenzáció volt, majd ezt megtetőzte a PS2. Ezzel a PS3-al sajnos nem boldogulok, valahogy nem illik bele a jó kis sorozatba. Sokszor nézegettem ismerősnél, de valahogy... nem fog meg. Így tehát árulóként inkább egy XBOX360-al garázdálkodok, mert jobban megéri szerintem pénzügyileg. Nem is vagyok az a nagy szőrszálhasogató, tehát nem nézek hardware adatokat. A lényeg, hogy a gép ne dögöljön meg túl hamar, meg persze élvezzem a játékot. Arról pedig ugye nem a konzol tehet, hogy nem optimalizálják rá rendesen a játékot, PS3-ra ugye pedig elviekben nehezebb optimalizálni, legalábbis valami ilyesmit olvastam (aztán ki tudja igaz-e...).
Ettől függetlenül persze kell majd egy, ha már nem tudom hová tenni a pénzt (az se most lesz), mert KONZOL, tehát ott a helye. Na meg a Ratchet & Clank széria miatt.Aki nagyon akar, "elwarezolgat" bármivel, igazából annyi haszon van belőle, hogy tényleg, leszeded, megnézed, ha tetszik és megéri a pénzt, megveszed. Erre talán jó, és akkor nem bánod meg a vételt utólag, de én meg csak ezért nem fogok flashelgetni/chippelgetni.
Bár van régebbi konzolokra sajnos már szinte megszerezhetetlen játék.PS2-nek van szerintem a legjobb játékfelhozatala!
-
kasa85
őstag
válasz
Sirandrish #4388 üzenetére
Sajnos nem.
Itt a PC-re,és az Xboxra is igaz.
A mennyiség számít manapság,és nem a minőség.
Jó drágán eladják amit már 77 szer lenyúztak,és még is ugyanannyit kérnek érte.
Ha választok is játékot nekem olyan kell amiben van bőven változás.
Amiben meg nincsen mint pl Call Of Duty azt adják el DLC pakknak.
Modern Warfare 1/2/3-STB,és ne teljes játékért.
Nem akarom ócsárolni a Cod sorozatot,de ott is minősíthetetlen dolgok történnek.
Hetente jó zsíros pénzért DLC pakk hegyek,minőségben meg változásban egy nagy nulla.
Persze Single player-ban od@b@sz,de technikailag a régi motoros Modern Warfare egyhez semmi változás.
Egy két blur azt csókolom.
Gránát eldobásának a hangja ugyanolyan mikor megjelent a második világháborús rész.
Ha Technikailag kevernék a BF3 által megcsinál motorral a Modern Warfare 3 mat akkor azt mondanám meg érné a pénzét.
Ez sajnos csak egy példa,mert ezen kívül a most megjelenő játékok bő 90% ra igaz.
A warez mindenhol megtalálható,mert feltörhetetlen program,eljárás nincsen.
Ha figyelembe vennék országokban az anyagi helyzetet,és a játékok minőségét minden értelemben akkor ez még jobb lenne minden téren,és ez a PC re is igaz lenne.
Ettől a Warez maradna,és ha 10% lenne akkor is akár milyen sikeres lenne egy kiadó a felesleges embereket az utcára tennék,és sírnának a warez miatt.
Nem akarom a játék lopást védeni,de sokszor be bizonyosodott,hogy akármilyen mennyiségben eladott játék után szélnek eresztenek rengeteg embert,és a pénz nem azok zsebébe hull ahová kellene hanem Kotik,és hasonló zsíros hajú társaikéba.
Ugyan az a téma itt is a tisztességes munkás ember nem ember csak az aki lop,csal,meg károsít és hazudik. -
Sirandrish
legenda
"A PS3 lemeze nem véletlenül akkora több esetben a kalózkodást próbálja ezzel vissza szorítani."
Ez igaz, viszont én ezt viccesnek tartom egy 100M+ eladott(PS2) konzollal a hátuk mögött.
Ők tényleg azt hitték/hiszik hogy a PS2 akkor is elkel 100M+ példányban ha arra nem lenne warez?
Pont ezért volt olyan népszerű mert a bitang jó játékfelhozatalt nem csak a felső tízezer érhette el (mert hát ember legyen a talpán aki PS2-re mindent meg tudott venni ami arra érdemes), hanem konkrétan bárki.Nagyon elszállt a ló a Sonyval amikor megalkotta a PS3-at.
Nem csak emiatt de a játékfelhozatala is...csak meg sem közelíti az előd színvonalát.Sony fanok kíméljetek, ez az én szubjektív véleményem
-
kasa85
őstag
válasz
randras83 #4385 üzenetére
Xboxra rámegy a 8.5GB DLL lemez tartalma.
Eddig amivel játszottam telepíthető volt.
Sokkal jobb ha vinyón van,mert az olvasó fej kímélve van,így kevésbé romlik el,és szavatosabb marad.
PL a BF3-hoz a HD pakkot csak a vinyóval együtt tudod használni ami sokkal szebbé teszi a játékot.
Gyorsabb lesz a pálya betöltések,és stabilabb FPS kapsz ha vinyóra van telepítve a játék.
Kevésbé akad,és folyamatosabb lesz pl a GTA4 ami konzolokon is akadt csak egy példaképp.
Azt hogy milyen lemezen van nem az adja meg a minőséget,mert a játék maga több esetben 4GB vagy 6GB a többi csak szemét a lemezen,és az írási tömörítés is kisebb ezért foglal nagyobb helyet a lemezen,és a védelem véget.
Egy ami különbség lehet az átvezető jelenetek,illetve a játékok elején a kis videó bemutató.
Van amit sz@rrá tömörítenek,és kockásabb,mosottasabb lesz a képe mintha normális HD minőségben jelenne meg.
Maga a játék minőségéhez semmi köze,hogy 8,5GB vagy 20GB az anyag.
A PS3 lemeze nem véletlenül akkora több esetben a kalózkodást próbálja ezzel vissza szorítani.
A játék lemeznek folyamatosan az olvasóban a helye,mert időnként csak azt nézi meg az olvasó be van e helyezve a lemez.
A játékot a vinyórol olvassa. -
válasz
randras83 #4385 üzenetére
Multiplatform esetében általában jobb lehet az X360, de nem mindig, pl. a legújabb Assassin's Creed-nél a PS3-as rész lett jobb. De ezek tényleg olyan különbségek, amiket csak úgy veszel észre, ha egymás mellé teszed a két gép által adott képet és képkocáról képkocára elemzed.
Nekem nemrég van PS3-am, van olyan játék amit lehet (Valkyria), van olyan amit kötelező (Dragon Age 2) és van olyan is amit nem lehet (Final Fantasy XIII) installálni.
-
randras83
csendes tag
Visszaolvastam pár oldalt, besz*rtam a röhögéstől...PC vs PS3 téma.
Most akkó BR mer jó, azt lesz HD, mer azt meg tudja a tv-m.....Komolyra fordítva, ha multiplatformozok akkor inkább box, jól gondolom?
Egyébként ps.n is fel lehet pakolni a hdd-re a játékot - bocs a kezdő kérdésért, de most veszem az első konzolt, eddig PC-volt, de meguntam a fejlesztgetést...úgy jó pár éve. -
kasa85
őstag
válasz
Sirandrish #4376 üzenetére
Single player-ban megvan a bő 50FPS em,ha minden csutkán van .Multiban meg jó ha két kari van ,mivel sokkal több rombolás,és akció jelenik meg a képernyőn egyszerre ezáltal nagyon megeszi az FPS-t.
Persze jó lenne sok esetben egy kari is emiatt is gondolkodtam az eladásán,de a BFBC 2,és a BF3 a nagy kedvencem ami alá nem sajnálom a krafrom,mivel köszönhetően az enginek,még 60FPS en sem igazán folyamatos inkább kissé darabos,egy darab HD6950 karival meg eléri néha a 30FPS limit határt ami sokkal szembetűnőbb 60FPS ről,mint 100FPS ről 60FPS re zuhanna.(#4377) MasterMark
Eléggé szembetűnő az Xbox 360 élessége,és szín hűsége ami látványos különbséget jelent.
A legújabb Hasasin Screed-ben meg a PS3 jön ki előnyben.
Nem tudom,hogy lehet videót örökíteni mint Frapsal,de elképzelhető,hogyha képernyőn keresztűl vették fel a felvételt a Gamma,és a Contrast,élességnél a felbontás,vagy a monitor élességének a beállítása,kábele lehetett a ludas. -
Lacc88
senior tag
válasz
MasterMark #4381 üzenetére
ja .
-
balifongsm
csendes tag
válasz
MasterMark #4381 üzenetére
ok, így már érthető!
-
MasterMark
titán
válasz
balifongsm #4379 üzenetére
A lemez mindenképpen kell az eredetiség ellenőrzéshez, és bent is kell hagyni a gépben, csak nem forgatja, hanem vinyóról tölti. (Szép is lenne ha nem kéne a lemez telepítés után...
)
-
válasz
balifongsm #4379 üzenetére
Úgy tudom, hogy telepítéstől függetlenül bent kell lennie a lemeznek a gépben ahhoz, hogy elinduljon a játék.
-
balifongsm
csendes tag
válasz
MasterMark #4378 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ha 250 gigás xboxom van akkor elvileg fel tudom telepíteni a játékot a vinyóra úgy hogy többet nem kell többet a lemez?
-
MasterMark
titán
Egy szép idézet az index.hu-ról:
"Nyers erejét tekintve a PS3 képes a legtöbbre, speciális felépítése miatt viszont roppant nehéz fejleszteni a konzolra, ezért nem várható, hogy sokkal látványosabb szoftverek készülnek rá, mint az Xbox 360-ra."
-
kasa85
őstag
válasz
Sirandrish #4370 üzenetére
Sajnos ennyin nehéz választás,de lehet eladom bár félek nem leszek megelégedve a gépem kraftjával.
Epénis.em csökken -1VGA val,és a BF3 is -
Helium3
csendes tag
válasz
Sirandrish #4370 üzenetére
+1
-
kasa85
őstag
Elméletileg szerintem vinnie kéne a monitornak bár nem ismerem a HDCP fogalmát,majd be guglizom.
Boxom képeit tökéletesen meg jeleníti habár nem natív felbontáson,mivel nem engedi az 1920x1200 as felbontás,csak a 1920x1080.
Jelenleg 1280x1024 ben játszok ami távolról egészen emészthető.(#4367) Sirandrish
Köszönöm a tartalmas segítségeket.
Sajnos igen az Exlusive címek érdekelnek amiket pont felsoroltál,mert iszonyatosan hangulatosak,már videón keresztül is.
Nagyon erősen gondolkodom a megvételén habár fájna a CF ből eladnom egy HD6950 kártyát,hogy az árából meg tudjam venni a 120gb slimet 3 év garral 60e FT-ér. -
Mengele
tag
Hi
Playstation 3 (PS3 Slim) 320GB + 3D Pack (MotorStorm Apocalypse + Killzone 3) -re
lehet kotni egy 3D LG D2342P-PN -t.
Mar mint,hogy mukodjon a 3D?Helpet elore is Koszonom
-
Sirandrish
legenda
Én csak arra válaszolnék amire tudok..a többit meghagyom másnak.
"Jelenleg már van egy Xbox 360 250gb Slim em ,és érdekelne mennyivel jobb játékok vannak PS 3-mon mint a Mikrofosnak a Konzolján."
Semmivel..ez teljesen szubjektív..PS3ra van MGS4, Heavy Rain, Uncarted vagy God of War 3 de ha neked ezek pl nem jönnek be akkor b*szhatod
Tehát semmiképp sem jobbak, csak mások...azt kell eldöntened hogy érdekel-e a PS3 exkluzív felhozatala vagy sem.
"Érdekelne a kép minősége is,és az is,hogy kell e fül hallgatómhoz átalakítót,vagy erősítőt vennem mint a Box esetében Jack dugóm miatt."
Ezt nem teljesen értem..minőség? Mármint maga a gép? Hogy szétesik-e ha ráteszel egy korsó sört?Ha az a kérdés akkor a válasz nem!
A fülhallgatós részről fogalmam sincs..
"Ha valaki fel világosítana Xbox 360 vs PS3-mal kapcsolatban nagyon hálás lennék."
Elvileg a PS3 erősebb HW-val rendelkezik de ez nagyon nem jön elő, sőt..a multiplatform játékoknál általában a BOXból többet kihoznak...
Látom szebb,és lényegesen jobb játékok jelennek meg a Sony gépére ezért is érdekel a PS 3.
Szebb? Rosszul látod, fentebb írtam hogy miért. Jobb? Ezt szintén fentebb írtam..szubjektív..ha neked bejön az Uncharted meg a Metal Gear meg a God of War akkor persze.
Én azt mondom neked ha már van Box-od hogy nézzél szét milyen exkluzív játékok vannak a Sony masináján...ha azok közül legalább 8-10 számodra kihagyhatatlan akkor vegyél egyet, de ha csak 1-2 érdekel akkor maradj a Boxnál..
Remélem tudtam valamicskét segíteni..
-
-
sajtee
őstag
Elolvastam az elmúlt 2-3 oldalt. Én konzol-párti, azon belül leginkább Xbox 360-as vagyok, de ennyi hülyeséget egy helyen még nem olvastam.
Mi köze a Blu-Ray-nek a minõséghez? Eláruljam? Multiplaformnál - és máshol sem... - SEMMI -
MasterMark
titán
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
XBOX 360 Kinect kellene egy ismerősömnek (gyerekeinek).
Én egyáltalán nem vagyok otthon a témában. Ahogy néztem 4GB-osat vagy 250-eset lehet venni.... Az olcsóbb nem elég játékokhoz?
Illetve tudnátok ajánlani valami megbízható webshopot ahonnan érdemes megrendelni? -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4354 üzenetére
Nekem Energizer NH15-1.2V NiHM - HR6 (Nickel-Metal Hydride) tölthet AA 2000mAh elemből van benne kettő.
Mondjuk az van ráírva a kontrolerre: "Use only alkaline battery, type AA (LR6)"
Az LR6 = Ceruza (AA) elem
HR6 = Újra tölthet (AA) elem
ilyen van nekem benne:
Ebből létezik 1700-2450 mAh között is lehet mégnagyobb is van és ugye ebből kettő megy bele így 3400-4900 mAh közötti aksinak felel meg a kettő együtt -
balifongsm
csendes tag
válasz
Sirandrish #4357 üzenetére
bocs a kontrollerre gondoltam
-
Sirandrish
legenda
válasz
balifongsm #4356 üzenetére
hogy tenné tönkre a gépet?
-
Lacc88
senior tag
válasz
balifongsm #4354 üzenetére
nekem is azok lennének
1000 - ért ....
-
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4346 üzenetére
veszel simán két tölthető ceruzaelemet és kész, esetleg 4 elemet veszel és akkor ha lemerül is van tartalék, bár nem merül le hamar egyáltalán
nekem 2x2000mAh -es enegizer ceruza elem van benne és 2 hetet simán kibírnak, pedig azért elég sokat szoktam játszani, a két elem töltővel együtt volt 3500 pénz -
PHM
addikt
válasz
balifongsm #4350 üzenetére
De, jó bele a Ni-MH akksi is, csak ne a kínai piacon vedd meg őket.
-
balifongsm
csendes tag
válasz
MasterMark #4349 üzenetére
tehát akkor az 1,2 voltos nem jöhet szóba!
akkor veszek hozzá gyári aksit majd! -
MasterMark
titán
válasz
balifongsm #4346 üzenetére
1,5 V-os AA elem vagy akku kell bele.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Erősen gondolkozom egy PS3 Slim en.
Jelenleg már van egy Xbox 360 250gb Slim em ,és érdekelne mennyivel jobb játékok vannak PS 3-mon mint a Mikrofosnak a Konzolján.
Érdekelne a kép minősége is,és az is,hogy kell e fül hallgatómhoz átalakítót,vagy erősítőt vennem mint a Box esetében Jack dugóm miatt.
Ha valaki fel világosítana Xbox 360 vs PS3-mal kapcsolatban nagyon hálás lennék.
Lehetőleg azok segítségét várom akik használták is,és van mind a kettő termékből,mert inkább a felhasználói véleményre alapozok,mint utánaolvasott Marketing maszlagnak.
Látom szebb,és lényegesen jobb játékok jelennek meg a Sony gépére ezért is érdekel a PS 3.
A másik remélem menni fog a monitoromon amit profilomban lehet megtalálni.
Segítségeteket,és a felvilágosításokat előre is köszönöm mindenkitől. -
balifongsm
csendes tag
z én kérdésemre nem felelt senki ezért újra felteszem a kérdést!
Sziasztok!
Olyan kérdés lenne, hogy az xbox 360 kontrolleréhez jó a sima ceruza aksi ami 1,2 voltos?
Illetve aukciós oldalon árulnak hozzá jó áron gyári aksit és azt írja eredeti de kicsit félek tőle.
jah meg tudtok mondani pár játék címet ami mászkálós játék, pl olyan mint a shrek -
Kyster
csendes tag
Az optikai tárolás tényleg nem számít... BR azért létezik, hogy ráférjen a HD film, játéknál pedig hogy ne kelljen lemezt cserélgetni.
Pl. ha a Final Fantasy XIII-at 45-50 CD-n adták volna ki, akkor se lenne rosszabb a játék minősége, csak nehezebb a doboza. -
Lacc88
senior tag
válasz
Katsuo88 #4300 üzenetére
Öcsém.... nem gondoltam , hogy te itt ilyeneket fogsz írni ... olvasgattam a topikot ... hát nagyon el vagy tévedve
A konzolokon lévő grafikáról , meg h blu-ray . Az összes p3-as párti a blu-ray mögé takarózik , amikor a játékoknál lóf*szt nem ér ......... JÉZUS !
SEGÍTS !
-
havasa
aktív tag
válasz
Csibcsala #4336 üzenetére
Mire gondolsz?
Xbox 360-on és PS3-on is van már 3D support (Crysis 2, HALO Anniversary, Gow 3-nak biztos van), de PC-n van a legtöbb játéknak 3D támogatása. PS3-nak van hivatalos sztereoszkopikus 3D támogatása, míg az MS csak ígérte ezt, lehet már megvalósult, nézz utána, nem tudom pontosan, mert egy ideje nincs Boxom.
Konzolhoz 150k-tól már vannak elfogadható 32"-os 3D TV-k, PC-hez olcsóbban is van 3D monitor. -
havasa
aktív tag
válasz
Katsuo88 #4332 üzenetére
Akkor van még mit tanulni. Egy sztori ugrott be, amin igen jót mulattunk régen. A nevetés tárgya Kati volt, aki csípős nyelvü titkárnőként részt akart venni és szakmai tanácsokat adni egy adatbázis tervezésében. A meeting feledhetetlen élmény volt, Kati akkor hagyta el termet, mikor az egyik kolléga közölte vele, hogy ő mosógépet és mikrót programozott eddig maximum.
(később kiderült, hogy valamilyen flash-tanfolyamot végzett el, de ő azt gondolta, hogy adatbázis szakértő) Az egészben a legnagyobb az volt, hogy az egyik hülye kollégám előzetesen accountot csinált neki a dev. szerverünkre, szerencse, hogy ahhoz is hülye volt, hogy hazavágja.
-
MasterMark
titán
Mint ahogy írtam is a Sony GDM-FW900-at.
Katsuo88: De úr isten... PF
-
Csibcsala
tag
Melyik tudja a 3d-t? Köszi
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4333 üzenetére
Egyetlen forrást linkelj, hogy az analóg 1280x720-as felbontásnál nagyobb kép az hd.
-
Katsuo88
csendes tag
Paraszt HD (Hornyák Dezső felbontás) beszarok
-
kovsol
titán
tök feldobjátok az estémet
amúgy én is informatikus vagyok, azért jókat mulatok itt
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark #4321 üzenetére
Jah a Sony írja dolgot el is felejtettem
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
Sirandrish #4322 üzenetére
Az analóg hd annyira gagyi baromság, hogy akinek eladó crt monitorja van az se mer ilyet kiírni hirdetésben. De én mindenesetre majd behugyok rajtatok.
-
havasa
aktív tag
válasz
Katsuo88 #4312 üzenetére
Szerintem eleget szórakoztunk, ha nem játszod meg magad és tényleg ennyire tájékozatlan vagy, akkor csak kérdezz itt a fórumon(ne jelents ki semmit) és nyugodt lehetsz, hogy pontos és kimerítő választ fogsz kapni a kérdéseidre és tiszteletben fognak tartani. Ki vagyok én, hogy ezt megmondom neked, egy 20 éve konzol és pc fanatikus, aki mellesleg programtervező matematikus.
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
Sirandrish #4318 üzenetére
Úgy, ha már az előbbi ugye nagyobb, akkor az utóbbinál kisebb, tanulság szerintetek: ez egy hd monitor. Ráadásul 10k-ért
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark #4321 üzenetére
Nincs HDMI = Nincs HD
BR = Szebb mint a DVD
Te mit nem értesz?
-
MasterMark
titán
válasz
Katsuo88 #4315 üzenetére
Analógban ugyanúgy lehet Full HD, sőt nagyobb is. Nem értem miért nem érted.
whitezo88: Várj, ha az írás nála lemez kiírást jelent, akkor ő már több 100 lemezt kiírt...
Sirandrish: Ha a Sony írja ki = Szép grafika, ha én itthon, akkor csökken a grafikai minőség. Értem már.
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4314 üzenetére
Ez a mondat nem az én szellemi szintem alsóbbságát bizonyítja...
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4314 üzenetére
#4304-re nem akarsz?
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
Sirandrish #4311 üzenetére
Figyelj, nem egy érvem volt, de játszatok pc-n analóg hdba.
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4306 üzenetére
Mert meg tudod fogni?
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4304 üzenetére
Akkor nézd már 10k-ért hd monitor.<-belőled kiindulva 1600x1200>1280x720
Aztajóistenit de egy idióta vagy...
http://iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=9938
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4300 üzenetére
Neked aztán abszolút nincs fogalmad hogy miről van szó igaz?
Lambo? Nissan? MIVAN?Te azt mondtad hogy a PS3 grafikailag többet tud mint a PC!
Ez N-E-M I-G-A-Z!!
Ennyi...hogy jön ide a Nissan?
Nem mi vagyunk a sok hülye aki az okossal vitázik hanem mi vagyunk azok akik neked naív kis PS fanatiknak felnyitjuk a szemed hogy márpedig van amit rosszul tudsz!Az állításodnak semmi köze nincs ..
se a Nissan gyorsulásához
se a CRT HD felbontásához
se ahhoz hogy drágább a PC
se a játékokra készített VGA-hozEgyszerűen amit mondtál az biza nem igaz!
Nem tud a PS3 többet grafikailag mint a PC!
Lehet hogy a megjelenésekor többet tudott...de most nem!Ezt én bizonyítottam egy videóval..persze szerinted azt manipulálták.
Egyetlen "érved" hogy felhoztál egy "BR lemez, DVD lemez" dolgot aminek szintén semmi köze nincs a grafikához!Szóval mit akarsz te ebből még kihozni?
Itt rajtad kívül mindenki tudja hogy nem neked van igazad. (szerintem te is csak nem vagy elég tökös hogy beismerd) -
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4302 üzenetére
Akadjatok már le az írásról csak ezzel tudtok operálni?
-
Katsuo88
csendes tag
válasz
MasterMark #4296 üzenetére
Ez bizony paraszt hd. Én azt a fránya hdmi csatlakozót nem látom...
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish #4301 üzenetére
Ja, ok én ezt nem tudtam, ezt nem adják az MM-ben akkor most ez egyiksem?
Katsuo88: Most komolyan arra értetedd, azt a szót hogy megírni egy játékot, hogy a lemezre kiírni? Annak mi köze van egyáltalán a minőséghez? És ha te játékot szoktál kiírni akkor ott probléma van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark #4298 üzenetére
Öööhm izéé...vájáá..meglesz az...
Ahha..a TV a TV osztályon van a MM-ben de a Monitor a számítástechnikánál..
Bizony..én tudom me ott vótam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Robotporszívók
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally RC71L Z1 Extreme (Garancia 2027.01.10-ig)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest