Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyster
csendes tag
Logikus amit mondasz.
Egy egyszerű játékosnak épp ez a lényeg, hogy letojja ezeket a dolgokat, pedig érdekesnek találom a tanulmányozását. A fő számomra továbbra is az, hogy élvezzük a játékot, és ne dögöljön már meg a gép idő előtt, viszont kezd egyre jobban érdekelni a mélysége ezeknek a dolgoknak. -
Sirandrish
legenda
"A PS3 lemeze nem véletlenül akkora több esetben a kalózkodást próbálja ezzel vissza szorítani."
Ez igaz, viszont én ezt viccesnek tartom egy 100M+ eladott(PS2) konzollal a hátuk mögött.
Ők tényleg azt hitték/hiszik hogy a PS2 akkor is elkel 100M+ példányban ha arra nem lenne warez?
Pont ezért volt olyan népszerű mert a bitang jó játékfelhozatalt nem csak a felső tízezer érhette el (mert hát ember legyen a talpán aki PS2-re mindent meg tudott venni ami arra érdemes), hanem konkrétan bárki.Nagyon elszállt a ló a Sonyval amikor megalkotta a PS3-at.
Nem csak emiatt de a játékfelhozatala is...csak meg sem közelíti az előd színvonalát.Sony fanok kíméljetek, ez az én szubjektív véleményem
-
randras83
csendes tag
Visszaolvastam pár oldalt, besz*rtam a röhögéstől...PC vs PS3 téma.
Most akkó BR mer jó, azt lesz HD, mer azt meg tudja a tv-m.....Komolyra fordítva, ha multiplatformozok akkor inkább box, jól gondolom?
Egyébként ps.n is fel lehet pakolni a hdd-re a játékot - bocs a kezdő kérdésért, de most veszem az első konzolt, eddig PC-volt, de meguntam a fejlesztgetést...úgy jó pár éve. -
Sirandrish
legenda
Én csak arra válaszolnék amire tudok..a többit meghagyom másnak.
"Jelenleg már van egy Xbox 360 250gb Slim em ,és érdekelne mennyivel jobb játékok vannak PS 3-mon mint a Mikrofosnak a Konzolján."
Semmivel..ez teljesen szubjektív..PS3ra van MGS4, Heavy Rain, Uncarted vagy God of War 3 de ha neked ezek pl nem jönnek be akkor b*szhatod
Tehát semmiképp sem jobbak, csak mások...azt kell eldöntened hogy érdekel-e a PS3 exkluzív felhozatala vagy sem.
"Érdekelne a kép minősége is,és az is,hogy kell e fül hallgatómhoz átalakítót,vagy erősítőt vennem mint a Box esetében Jack dugóm miatt."
Ezt nem teljesen értem..minőség? Mármint maga a gép? Hogy szétesik-e ha ráteszel egy korsó sört?Ha az a kérdés akkor a válasz nem!
A fülhallgatós részről fogalmam sincs..
"Ha valaki fel világosítana Xbox 360 vs PS3-mal kapcsolatban nagyon hálás lennék."
Elvileg a PS3 erősebb HW-val rendelkezik de ez nagyon nem jön elő, sőt..a multiplatform játékoknál általában a BOXból többet kihoznak...
Látom szebb,és lényegesen jobb játékok jelennek meg a Sony gépére ezért is érdekel a PS 3.
Szebb? Rosszul látod, fentebb írtam hogy miért. Jobb? Ezt szintén fentebb írtam..szubjektív..ha neked bejön az Uncharted meg a Metal Gear meg a God of War akkor persze.
Én azt mondom neked ha már van Box-od hogy nézzél szét milyen exkluzív játékok vannak a Sony masináján...ha azok közül legalább 8-10 számodra kihagyhatatlan akkor vegyél egyet, de ha csak 1-2 érdekel akkor maradj a Boxnál..
Remélem tudtam valamicskét segíteni..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videószerkesztés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest