Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diablo18
senior tag
szerintem nem lesz rossz az u
de ez am is olyan hogy ki mit szeretmert nintendora olyan játékok vannak amik másra nincsenek
nah most ha szereted azokat akkor nyerő a nintendo
ha nem szeretsz máriózni v épp nincs kis gyerek aki inkább máriózzon mint gyilkolászon
akkor meg nem nyerő a nintendode pl a zelda miatt lehet meg fogom venni ha majd lejjebb megy az ára mert ahogy láttam a videót az elég brutálul néz ki
ahhoz képest hogy nintendo
de máriózni én sem szeretek ezért sem vettem sosem nintendot
de az xbox sem varázsolt el sem a ps 3
az nem tetszett úgy ahogy van meg vettem és eladtampc párti vagyok mert azért szenvedni kell de nagyon pöpec érzés mikor minden klappol
meg ha meg fog az új generációs konzol és persze még magyar ország lesz és lesz valami fizető eszköz, munka akkor venni fogok
bocs a helyesírási hibákért de laptopon vagyok és nem szoktam meg a billzetét mert most updatelem majd a cuccost
és nem fogom kijavítgatni a hibákat egyesével
-
Ragnar95
félisten
Nem a legdrágábbat akarom,de ahhoz, hogy még 1-2 évig ellegyek jól, kéne minimum egy 4magos i5 vagy AMD X6, 4giga DDR3 ram + egy 1 gigás ddr5-ös vidikari és a procihoz kéne új alaplap is és ez így 100 000-nél olcsóbban sajna nem jön ki
Amúgy az is a problémám, hogy egyre gagyibb az optimalizáció, sok játékot már xboxra írnak meg és sok később jelenik meg gépre, mint konzolra -
doc
nagyúr
ooo... oszinten szolva ezt beneztem kisse
a WIZ-re vannak alternativ lejatszok (GMU, ommpc2x), de meg nincsenek Caanoo-ra portolva, pedig biztos voltam benne hogy mar vannak, de csak egy tracker meg a hangfelvevo vannak az openhandhelds.org-on
bar az ommpc2x nyilt forrasu, ha baromira unatkozom lehet hogy megnezem mennyire maceras portolni (elvileg nagyon egyszeru, hacsak nem hasznal mindenfele polluxos varazslatokat)
esetleg az mplayer nem jo? caanoo-n meg nem probaltam zenehallgatasra hasznalni, de Linuxon/OSX-et csak azt hasznalom, a vilagon mindent lejatszik
-
doc
nagyúr
nem neztel zenelejatszo programokat? van ra tobb is (bar en meg egyet sem probaltam, nekem boven eleg ami van rajta), azok jo esellyel tudnak ilyesmit
nekem meg sosem nyomott ossze videot (igaz, nem is nagyon szoktam konvertalgatni, ratolom oszt' jovan). ugy vettem eszre, lenyegesen gordulekenyebb a lejatszas mint a WIZ-nel volt, ott legalabbis keves video volt amit 25FPS-sel le tudott volna jatszaniemulatorok vannak dogivel, az biztos
a legdurvabb a Playstation emulator, kar hogy csak par jatekhoz hasznalhato igazan, Gran Turismozni nem lehet vele elvezhetoen, pedig azt nagyon szeretnek, csak emiatt gondolkodom egy PSP-n... bar ha kijon az androidos Playstation phone, az belekophet a levesbe
-
doc
nagyúr
EQ valoban nincs, de ezt valamennyire kompenzalja hogy az ujabb FW-ben mar van egyfajta, tobb lepcsoben allithato hangzasjavito 'ize'
az idozitett kijelzo-kikapcsolas miert jo?en ha zenelejatszokent hasznalom, siman atrakom LOCK-ba, igy a kepernyo is kikapcsol, meg zsebrevagva nem is nyomkodja el semmi a gombokat
a videolejatszo nekem teljesen jonak tunik, a WIZ beepitettjenel lenyegesen jobb. ami viszont nagyon fajo pont, hogy a szinte egyeduralkodo SRT formatumot nem ismeri, csak a SAMI-t. amirol en is azt hittem eloszor hogy nem tud magyar karaktereket, mig egyszer, masik gepen konvertalva mas kodolasu lett, es hirtelen megjelentek a magyar ekezetes betuk
az mplayerrel az a gond, hogy egyelore nincs rendesen optimalizalva, csak ugy 'siman' leforgatva, emiatt eleg lassu (bar ha az ember atkonvertalja a filmeket kisebb felbontasra, akkor teljesen jo az is)a legjobb pont az ezekben a szerkentyukben, hogy a GPH hal'istennek teljesen nyitottra tervezte oket, nagyon egyszeru rajuk fejleszteni, sot, a Caanoo-val egyutt mar hivatalos SDK is van (bar en a Code:
locks helyett jobban szeretem a WIZ-nel mar megszokott toolchaines megoldast), szoval barmilyen program megirhato ra, es jonnek is szep szammal
ami a legnagyobb hianyossag, hogy nativ jatekok nem nagyon vannak ra, bar a GPH dolgozik rajta, sok nagyon meggyozo trailert latni, csak jelennenek mar meg vegre azok a fasza kis jatekok... mindenesetre a Rhytmos baromi jol sikerult, minosegi darab
en leginkabb egy, a 3D GPU-t kihasznalo autos jatekot hianyolok, ebben pl. a Dingoo vezet, bar annak meg a gyenge HW miatt eleg alacsony a szinvonala, raadasul olyan felkesznek hat, rendes versenymodok hijan (gondolom tobb auto megjeleniteset mar nem birna el a vas); de a 7days nagyon jo, kiraly Silent Hill hangulata van. tenyleg, azt is vegig kene mar jatszani
most nezem, ezt te vetted meg? ennyi penzert ingyen volt ha nincs baja...
-
doc
nagyúr
a Dingoo-ban nagyon tetszik hogy olyan pici, de a gyenge proci elegge korlatozza a hasznalhatosagot (a GBA es SNES jatekok eleg nagy resze szaggat vagy idonkent akad), viszont azert az arert amibe kerul, durvan jo vetel
a WIZ-t meg nem unom, csak nem hasznalomde amig nincs teljes WIZ-emulacio Caanoo-ra, addig kell hogy ki tudjam probalni a sajat fejleszteseket azon is
-
doc
nagyúr
Dingoo-t a Zasszonynak vettem, WIZ-t magamnak, azota lett egy Caanoo-m is
F100-zal meg nem volt dolgom (nem ezt tudja emulalni a Ginge? amire a Payback-et irtak? az f*sza kis GTA klon)
miota van Caanoo, azota a WIZ-t be sem kapcsolom, csak neha tolteni szoktam hogy ne dogoljon meg az akksija, nagyon jo lettMOD: igazabol Whited-nek szantam az otletet, o akar regi konzoljatekokat. a Caanoo TV-kimenete + USB hostja meg tokeletes, TV-re kotheto konzolla teszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videószerkesztés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- BestBuy ruhás topik
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- További aktív témák...
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest