Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
valószínűleg azért nem írt senki, mert vagy nem tudja a választ, vagy nem érti a kérdést.
én spec. soha nem foglalkoztam az x-em hekkelgetésével, így nem is értem a kérdést, remélem ezzel felmentettem magamath...
amúgy ezután a produkciód után azon se csodálkozz, ha tényleg nem segítenek majd -
gordn
tag
ja eddigi PH tapasztalatom az volt,hogy normális segítőkész emberek vannak fenn...többnyire.
remélem,nem kell csalódnom ebben a topicban sem.
köszi a segítséget.
ja,ha értenék hozzá,akkor nem kérdezném.
tehát,ha lehet nem azt szeretném,hogy valmi idegennyelvű link legyen a megoldásom.
köszi. -
gordn
tag
akkor még 1x a kérdésem:
hello
megismételném.
KÉREM!Segítsen valaki!
hello!
remélem tud itt segíteni valaki.
megpróbálom értelmesen megfogalmazni a kérésemet/kérdésemet:
hello,
bocs,de kicsit off. lesz.
média centert hogyan tudok feltenni a box-ra?chippelve van,nem tudom mivel-így vettem.játszik mindent{backup lemezre gondoltam}(csak duallay. lemezt nem-ja és erre hogy tudnám rávenni?)
és bocs,hogy beletolakodtam!
KÖSZI -
gordn
tag
remélem senki nem vette az előzőt zokon.
a kérdésem esetleg túl nehéz lett volna? -
gordn
tag
hello,
köszi mindenkinek a segítséget erre a fölvetésemre:
(#2983) gordn -
Type-R
őstag
Regisztrálni kell elötte, kaptál elvileg hozzá egy kis regisztrációs kártyát, és ha slimes a géped, akkor asszem a kézikönyv hátulján van egy pin kód, de elötte úgy is kell egy Cd amit ők küldenek, main keresztül megint kell regisztráni és új pin kódot kérni, szal bonyolult, és idő igényes.
-
-
Sefter
veterán
akkor egyértelmüen X360-at
-
Sefter
veterán
ps2-őt csak rádugom a routerre és már mehet is az online game vagy valamire oda kell figyelni?
-
Sefter
veterán
válasz
sszever #2987 üzenetére
ps2 - érdemes ha a elsősorban a ''japán műfajt'' szereted, sok a tomb raider szerű külső nézetes futkosós öldöklős gém...
PSP - szerintem nagyszerű masina, egyenlőre kevés jó játékkal
Xbox360 - én csak akkor ajánlom, ha van HDTV-d, mert akkor az igazi (ez az én véleményem...) -
sszever
őstag
Sziasztok,
Azon filózom, hogy veszek egy játékkonzolt, csak nem tudom melyiket...
PS2 (érdemes még?)
PSP (több személyes játékok hogyan?)
X-BOX360
Ki melyiket ajánlaná? S miért? -
gordn
tag
hello
megismételném.
KÉREM!Segítsen valaki!
hello!
hello,
média centert hogyan tudok feltenni a box-ra?chippelve van,nem tudom mivel-így vettem.játszik mindent{backup lemezre gondoltam}(csak duallay. lemezt nem-ja és erre hogy tudnám rávenni?)
KÖSZI! -
X-COM
nagyúr
nem dehogy, abszolút igazad van abban, hogy nagyságrendi különbség van a képe között, ha HDTV-re dugja az ember.
egyelőre egy sima TV-re van kötve nálam, de most érkezett meg az új dell 2005fpw monitorom és azzal kihúzom, míg nem szedek össze egy fél millert egy jobb lcd tv-re, a valódi 720p plazma elég elérhetetlennek tűnik -
Sefter
veterán
szerintem az is szar lesz hdtv nélkül, de ha csak ez az 1 ''hátránya'' lesz az nem olyan nagy gond...
ÉN egy KOMOLYABB plazma/LCD nélkül nem veszek sem x360-at sem ps3-at, mert szvsz így f@s (hiába szebb mint a régebbi konzolok...) olyan mint egy porsche trabant motorral...
ne érts félre nem kötöszködni/flémelni akarok, ez csak az én véleményem..
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
szerinted a ps3 milyen lesz hdtv nélkül?
azt nem mondanám, hogy hdtv nélkül fos, kétségtelen, hogy hdtv-n sokkal szebb, de sima tv-n is szebb, mint bármilyen korábbi konzol.
Elég sok játékhoz van azért emu, persze ez nem vigasztalja azt, akinek valamely olyan kedvence nem megy, ami nincs rajta a listán. Azért a nagy nevek zöme rajta van. Ez most sajnos így sikerült, a következő x-nél már talán máshogy lesz, mivel mind a CPU és GPU szellemi tulajdonát birtokolja az MS.
valóban hangosabb, mint akár egy sima x, de összvissz simán tűréshatáron belül van.
én is tapasztalatból beszélek -
Sefter
veterán
xbox-ról váltottam sony-ra (ps2, psp) ami sokkal jobban tetszett az xboxban:
- sokkal szebb grafika
- vinyóról mentek a játékok
- nem megy gyorsabban tönkre a gép attól ha warezolsz...
PS2 előnye szvsz:
- olcsóbb eredeti játékok (használtat is könnyű rá találni...)
- kisebb hw
- elterjedtebb
- (nekem) szimpatikusabb játékok
a PSP már egyesíti a 2 konzol előnyeit....
az x360-ból gyorsan kiábrándultam (zajos, HDTV nélkül egy fos - tapasztalatból mondom,nem kompatibilis a régivel - tudom, már pár játék megy..), remélema ps3 csak az előnyöket viszi magával... -
gordn
tag
hello!
hello,
UP! -
Sefter
veterán
olcsón tudnék új psTwo-őt venni (slim-et...), érdemes megvenni vagy sok nyűgje van a playstation-nek? PS1-em volt régen de azt utáltam a töltés közben akadó kép miatt....xbox-om is volt azt szerettem, igaz vinyóról játszottam
-
Kindgrind
aktív tag
válasz
tyutyu1983 #2971 üzenetére
Nézz körül itt![link]
-
tyutyu1983
tag
Hello! Nem tudna nekem mondani valaki olyan oldal ahonan Sega Mega Driv II-es játékokhoz vannak kodok?
-
Kindgrind
aktív tag
Valaki nem játszik véletlenül a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi?
Mert egy kicsit meg akadtam az elsö epizodba amikor Vegita át alakul majomá. Nem tudom ki birni az idöt amit kikéne mindig megöl. Nem tudna valaki valamilyen tippet adni?
-
Bencus88
nagyúr
Hy tudjátok, hogy mennibe fog kerülni az Xbox 360?thx
-
Nabur
csendes tag
Mindenkinek akit érdekel a kalózok világa és szívesen elkalandozna a karibi tengerre : www.potbs.atw.hu
-
-
feki80
tag
Na sziasztok!
Senki nem játszik konzollal?Pedig jó, nagyon jó! -
dante3
addikt
Új medal of honor PS3-ra! Jól kinéz!
Képek: [link] -
e.vid
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0 #2952 üzenetére
Nem lehet.
-
Bencus88
nagyúr
Van olyan tv a neve pip ahol tudsz egyszerre két dolgot is nézni. De két tévén sztem nem fogsz tudni psezni.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hali!
Gondolom ebben a topicban tud valaki erre válaszolni :[link]
Thx előre is !! -
Bencus88
nagyúr
Megvan van egy rangsor és ott le van írva.
-
Bencus88
nagyúr
Meg azt hogy mikor lesz újoncból
felsőbrendű
lény?
tag vagy valami hasonló?thx -
Bencus88
nagyúr
Hy lenne one kérdés.
A regisztrált adatokat hol tom átírni? -
Type-R
őstag
válasz
(Kolombusz) #2945 üzenetére
Ha akarsz játszani majd a régi X-es játékokkal akkor a vinyós verzió kell. Chippelés-hez szerintem még korán van, egynelére még nincs.
-
Remington
őstag
válasz
(Kolombusz) #2942 üzenetére
Meg a 110k-s a 20 gigás vinyón felül még tartalmaz egy vezeték nélküli kontrollert is.
-
Type-R
őstag
válasz
(Kolombusz) #2942 üzenetére
Normál TV-re isrá lehet kötni, csak nem lesz olyan szép mint HDTV-n.
Az Core verzió kb 70e-80eFt körül lesz, az ami tartalmazza a vinyót az kb 110eFt körül.
A most kapható X360-as játékok 15e(NFS:MW) és 19e(CoD2) forint között mozognak. -
(Kolombusz)
veterán
Srácok!
Az xbox egynek milyen képességei vannak? Érdmes ma venni egyet, vagy várjam meg az itteni startot az x360al?
72 centis philips tv-hez jó lesz az x360?
Körülbelül mennyi lehet majd a bemutatkozó ára?
Egy eredeti szoftver ugyanolyan drága lesz, mint a mostani xbox-hoz (16k körül egy nagy név)?
,,Biztonsági másolatokat' fog tudni futtatni? -
M@trixfan
addikt
Mi az aktuális infó a PS3 érkezésének időpontjáról? Mert ha fél éven belül jön, akkor talán érdemesebb kivárni mert kiforrottabb lesz. Egyébként meg Xbox-hoz lehet kapni VGA kábelt, PS3 meg HDMI ami DVI kompatibilis. Tehát használhatsz monitort is. HD megjelenítők ára pedig jövő év elején esni fog.
-
M@trixfan
addikt
Kipróbáltam egy xbox360-at, méghozzá a PGR3-mal.
Konfig:
-Xbox360 Core
-Infocus HD projektor: natív 720p, 2.5m képátló
-Denon THX erősítő
-Klipsch THX Ultra 2 Cinema: 7.2 referencia hangrendszer
-Bőr ülőgarnitúra
Játékélmény félelmetes ezen a cucconPGR3 a legszebb autós játék eddig amit valaha láttam. Fantasztikus grafika, autók, épületek egyszerűen lélegzetelállítóak. A videók nem adják át a feelinget. Sokan kritizálják, hogy nem törik eléggé az autó. Ha reálisan törne akkor igencsak hamar vége lenne a játéknak mert 150 km/h alá ritkán csökken a sebesség
A sebességérzet nagyon élvezetes, a gép által vezetett autók ''okosan'' vezettek. A pályakidolgozás kivételes, már-már fotorealisztikus érzése támad az embernek játék közben. Első pillanatokban magával ragadó nextgen érzés keríti hatalmába az embert
Soha nem volt konzolom, ezért a kontrollert összehasonlítani nem tudom semmivel sem, viszont kézbe simul, hamar meg lehet szokni. Első olyan konzol ami jobb grafikát nyújt mint ami aktuálisan elérhető PC-n lehetséges.
Kritikus észrevételek:
1. Monitor vagy HD TV mindenképpen kell, különben nem éri meg egyszerűen az Xbox360.
2.Natív 720p felbontásban bizony látszik, hogy a játék 1024x600-as felbontást nagyít 720p-re. Állítólag nem volt elég idejük optimalizálni eléggé. Ez sajnos ront a plasztikusságon.
3. Nincs Anisotropic Filtering. Miért?Nagyon hiányzik, pont vezetés közben fontos, hogy ''távolra lehessen nézni''. Szintén visszavet a grafika realizmusából.
4. Állítólag 1 magon és 1 szálon futnak a ''launch title'' játékok. Miért?
5. Nagyon hangos a hűtése a gépnek, ez sajnos igen zavaró tud lenni.
Mindezek ellenére számomra elgondolkodtató, hogy építsek e csak játékra PC-t, vagy konzolt vegyek. Későbbi játékok biztosan ugranak még grafikában és opimalizáltabbak lesznek. -
prmcsk
addikt
válasz
Bernardo20 #2926 üzenetére
Hát először is arra, hogy minden formátumot visz e ?
PS1-CD, PS2-CD, PS2-DVD, DVD-film.
A fej akkor jó ha a lemez, amit beleraksz, a lehető leggyorsabban bebootol,
kb. 5-10 mp a reset gombbal való indítás után. Ha '' kapirgálva '' bootol, minden bizonnyal
gyengélkedik a fej.
A próbához természetesen kifogástalan lemezeket kell berakni, amiről tudjuk, hogy
máshol így teljesít.
Szek. A tesztet minden formátummal, másolt és gyári lemezzel egyaránt, el kell végezni
és ezek alapján, dönteni.[Szerkesztve]
-
Bernardo20
őstag
up!!
-
-
pyrannha
senior tag
UP
-
Bernardo20
őstag
válasz
Bernardo20 #2926 üzenetére
pls help me!!
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Karácsonyra meglepem magam egy xbox-al és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám rákötni az 5.1-es fadobozos genius rendszert? Ha veszek egy ilyen kábelt ([link]) akkor ezzel már működni fog az 5.1? Mi az hogy Optikai toshlink kimenet? Bocs a lámaságért, de tényleg nem tudom.
A válaszokat előre is köszi! -
Bernardo20
őstag
Most készülök chippelt ps2őt venni egy magánszemélytől ami 1szer volt használva. Sem ő sem én nem értünk hozzá. Mikre kell figyelni vásárlákor? Mit nézzek meg ami fontos lehet. Milyen különbség van a chipek között? A melegedés teljesen normális? Miből lehet megállapitani pl azt, hogy a fej már nem az igazi?
Nem olvastam végig az összes kommnetet ezért sorry ha már volt róla szó!
Előre is köszönöm a válaszokat! sürgős lenne! -
m4n0k4
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eredeti ps2 játékom. Elég karcos néha vacakol vele a ps2. Szeretnék róla másolatot csinálni de még életemben nem csináltam ilyet. Hogyan kell csinálni? Különben szerintem nem tesz jót a ps2 fejének a karcos lemez ezért szeretnék mentést csinálni róla.
Kérlek privátban akár rszletesen leírni hogy hogyan is kell.
Köszi -
törölt tag
okes, koszonom az informaciot, meg atgondolom a dolgot. amugy az az erdekes hogy itt baromi draga az xbox, ahhoz kepest hogy milyen arakat adott meg a microsoft. peldaul a virgin store-ban $499 a fapados verzio (tehat az amelyik elvileg $299-be kerulne). lehet hogy megnezem a kinai negyedben, ott minden sokkal olcsobb
-
Type-R
őstag
válasz
thaler2 #2917 üzenetére
de a nagyobb game-k úgy nézem, mindkettőre megjelennek.
Ez igy teljesen nem igaz, mert azért az exluziv játékok nem véletlen exluzivak, azok általában a legjobbak, és ezek döntik el, hogy éppen melyik konzolt veszed meg. Én pl a PS2 mellett döntöötem a Gran Turismo 4 miatt, de van más játék is, pl Metal Gear Soid 3, vagy a WRC sorozat, meg a Final Fantasy-kat se szabad elfelejteni, és még ott van a Killzone is, és még rengetg jobbnál jobb játék. Persze van a X-re is sok jó játék, de ezt már neked kell eldönteni melyik tetszik jobban -
thaler2
senior tag
Újat játékon kívül egyik sem nyújtana, mert dvd-lejátszó van, az lejátszik mindent. Szóval én csak játékokra használnám, most nézegettem melyik játékok melyikre vannak meg, de a nagyobb game-k úgy nézem, mindkettőre megjelennek.
Az esetben ha meg chippelve van csak, akkor asszem inkább valami használt chippeset kéne néznem. -
thaler2
senior tag
Sziasztok!
Először is az lenne a kérdése, hogy melyik konzolt érdemes mostanában megvásárolni? ps2 vagy xbox?
2.kérdés: ha újonnan vásárlok egy konzolt, akkor azzal fogok tudni nem legális úton szerzett játékokkal játszani, vagy csak úgy van lehetőség erre, ha chippelve van? -
X-COM
nagyúr
válasz
#51736960 #2913 üzenetére
-ha tv-d tud ntsc-t igen, habár meg lehet konverterrel is oldani
-az adapter valószínűleg kétnormás, szal csak kábel kell, de végső esetben szintén van konverter
-vagy igen/vagy nem, a játékok egy része régiókódos, de nem mindegyik, én hoztam be 4játékot kintről 1 volt csak régiókódos (régi xbox ofkorz). Nem tudom pontosan az X360-nál hogyan lesz, de mivel állítólag egy jódarabig ez nem lesz megtörve, így akár komoly problémát is jelenthet Neked a későbbiekben. -
törölt tag
sziasztok!
jelenleg amerikaban vagyok es nagyon gondolkozom azon hogy veszek egy uj xbox-ot. a kovetkezo kerdeseim lennenek:
- magyarorszagon tudom ezt majd hasznalni, ra lehet dugni a tv-re?
- itt ugye 110v van, hogy tudom ezt otthon haszalni 220v-al?
- ha kesobb veszek mo-n jatekokat, azokat tudom majd rajta futtatni?
jo lenne ha tudnatok segiteni, ugyanis ezeket a kerdeseket feltettem new yorkban egy nagy szamtech aruhazban de ugy neztek ram mintha az elmegyogyintezetbol szoktem volna meg... ''mi az hogy 220 volt?'', ''mi az hogy nem amerikai tv szabvany?'' -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Van aki tudna nekem segíteni abban,hogy a Hd Loadert memoriakártyáról futtassam dvd nélkül? -
adapter
csendes tag
ha van még valakinek hozzá szólása létszi írjatok mert ezt a levelet az elöbb a haverom irta szórakozásból
-
Remington
őstag
válasz
Kindgrind #2900 üzenetére
Én úgy tudom hogy a Sony kiadású játékokhoz kell egy CD ami tartalmazza a hálózati beállításokat és kell egy PIN kód, ezeket sajna nem adják a PS2 mellé. Úgy tudod beszerezni hogy küldessz egy mailt a Sonynak és akkor elvileg egy hónapon belül küldik.
Ha viszont olyan játékod van aminek a tetején van egy ''With Net Play'' felirat akkor ahhoz nem kell semmi mivel a programon belül vannak a hálózat beállításai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Opel topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest