Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
.:Richie:. #3128 üzenetére
Szerintem, továbbra sincs… de ha mégis akkor megoszthatnád a tudást velünk is.
„és teszteld mielöbb tizezreket kidobnál PS2-es játékokra”
Ezt nem igazán értem. -
e.vid
senior tag
válasz
Kiskrapek13 #3126 üzenetére
Nem fog menni… nincs működő PS2 emu.
-
e.vid
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0 #2952 üzenetére
Nem lehet.
-
e.vid
senior tag
Ezt is nézd meg Bővebben: link
-
e.vid
senior tag
Nézd át a linket Bővebben: link, formázd meg a vinyót NTFS-re, majd USB EXtreme Win32 progival szintén formázd meg, azután másold föl a játékokat.
mod: Ne használd a WinHiip-et, usb-hez nem jó.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
válasz
TexT-BoY #2866 üzenetére
Pl. link a #2843-ban Bővebben: link
-
e.vid
senior tag
Akkor valamit rosszul csináltál. A lemezen ezt kell látnod Bővebben: link, nekem elindul.
-
e.vid
senior tag
Neked nem kábel kell, hanem egy Network Adaptor, egy pata vinyó és egy indító program.
A vinyót összedugod az adaptorral és berakod a PS2-be.
Bővebben: link -
e.vid
senior tag
válasz
Viktor77 #2841 üzenetére
„Csak egy Network Adapter és egy (gyakorlatilag bármilyen, Seagate-et szoktak ajánlani 120 gigáig) IDE vinyó kell hozzá.”
Adapteren és vinyón kívül szükség van a HDLoader v. HDAdvance progira is.
A PS Two-hoz (70004) usb porton lehet vinyót csatlakoztatni és ehhez is kell egy indító program pl. USBAdvance. -
e.vid
senior tag
Ha nem akarod a gépet chippeltetni, akkor a PSTwo-hoz, usb vincsi kell és egy eredeti, usbextreme nevű lemez. Ebben az esetben, eredeti játékot a ps-en keresztül is feltudsz tenni a vinyóra. Másolatot ilyenkor, pc-n kereszül lehet feltenni egy másik progi segítségével.
Biztonsági másolat készítéséhez pl: Alcohol120%
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
Itt a bolhán van egy PSP+ Nfsur 80k-ért.
-
e.vid
senior tag
Kijött az új ToxicBIOS 1.3 és a ToxicOS 0.3 Dms4 chiphez, amiről Rocket írt a #2340-ben.
-
e.vid
senior tag
válasz
granpa_matis #2249 üzenetére
35K az jó, ez két hete volt Bővebben: link
-
e.vid
senior tag
-
e.vid
senior tag
Vigyél egy másolt játékot magaddal, ha megy chippelt. Ne adjon ki furcsa kattogó hangot amikor beolvassa a lemezt, ezt érdemes kipróbálni filmmel is. Ne tartson túl sokáig és sikerüljön elsőre a lemez felismerése. A film lehet másolat is, azt is kattogás nélkül olvassa.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
PSTwo + HDD, Páran próbálkoznak
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
Ha a winyóra eredeti játékot raksz akkor nem kell a chip. Ha bizt.másolat akkor kell a chip és nem fogsz tudni a neten játszani. A neten való játékhoz meg a géppben kell, hogy legyen az eredeti game. Szükség van egy Network Adaptor-ra, wincsire és egy progira ami a wincsit indítja. A program lehet a HDLoader vagy HDAdvace nevű progi. A HDLoader 120 gigáig, a HDAdvance 2.0 200 gigáig ismeri fel a winyót.
-
e.vid
senior tag
Már van PS3 Bővebben: link
-
e.vid
senior tag
Itt egy kis PStwo modding : Bővebben: link
-
e.vid
senior tag
Nem semmi... De ez egy ilyen ország. Itt el lehet adni mindent, itt megvehetsz mindent. De ha valami elromlik vagy nem úgy működik ahogy kellene, akkor jön az egymásra mutogatás, hogy nem az én dolgom, nem az én felelősségem. A jóhiszemű vásárló meg ha nem akar póruljárni rohangálhat a bajával ide-oda
Messze van még Európa.
-
e.vid
senior tag
-
e.vid
senior tag
Kártya,számmal nekem sincs de ezeket olvasd el:
Bővebben: link
Bővebben: link -
e.vid
senior tag
Igen, a PAL-on csak ethernet csatlakozó van de a CD is rajta van, hogy PAL v. NTSC.
Nem tudom valójában, hogy ezt regisztráltatni kell vagy sem, kell-e kód vagy sem. Nekem NTSC így az on-line lőve. De nem is azért kellett. Valahol azt olvastam, hogy csak rákötöd a netet beállítod a beállítanivalót (de szépen hangzik) és fogod tudni használni. A Sony csak talán a játékok ID-jét figyeli, hogy eredeti legyen. On-line játszani is csak úgy fogsz tudni, hogy az eredeti game ott figyel a gépben. Nem lehet játszani vinyórol a neten.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
Ha on-line akarsz játszani akkor figyelj oda, hogy PAL rendszerű legyen. ( ne NTSC ) Ha arra kell csak, hogy merevlemezről fussanak a játékok akkor mindegy, hogy milyen. Tartozék az egy kis könyvecske a használatról és a beállításokról és egy CD. (Network Adaptor Sart-up Disc v2.0 nekem ez volt hozzá)
-
e.vid
senior tag
Ez alapján a GT4 is menne a vincsiről Bővebben: link
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet problémák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- EAFC 25
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest