Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kíváncsi #194 üzenetére
Inkább abból származhatnak gondok, hogy az a Ps2 (feltéve hogy nincs benne chip) nem fogja lejátszani az itthon vett eredeti játékokat.
Viktor77:
Grat. a géphez!A7z új Ps2-ön tényleg nincs i.Link
Cheapboyyal kapcsolatban:
Szvsz teljesen megbízható. Egyébként is olyan incs amit leírtál. De hogy két példát is mondjak, hogy megbízható:
1. az én esetem: nagyon kerestem original angol FFVII-et Ps1-re, de sajnos nagyon nehéz (volt) beszerezni. Cheapnek volt egy. Tudni kell, hogy én nem Bp-i vagyok, így postán szoktuk intézni a vásárlást. Ennek ellenére előre szólt, hogy törött a tok és karcos a CD, így próbáljam ki, ha nem megy akkor visszavásárolja a programot. Pedig nyugodtan mondhatta volna hogy nála még semmi baja nem volt a cuccnak, ha át akart vágni volna. (hozzáteszem, hogy nem ment nálam, s vissza is vette)
2. 1-2 éve egy ismerősőm vett tőle egy chip-es gépet. Akkor még a chipelést egy 3. egyén intézte, akit Cheap sem ismert nagyon. Az ismerős átvette a gépet, de mint később kiderült nem működött. Cheap szó nélkül kicserélte újra, pedig bukott rendesen az ügyön (ugyanis a gép teljesen halott volt). -
Viktor77
titán
Ma vette észre haverom, hogy a PS2-mön nincs i.Link kimenet.
Ez az összes új gépen így van, vagy csak az ezüstön? Na, nem mintha állandóan össze akarnék kötni két gépet. -
kíváncsi
őstag
ÉN meg még anno elterveztem, hogy hozatok be egyet amcsiból 20ezerért de annak más a dugalja ahhoz lehet kapni átalakítót?
-
Viktor77
titán
válasz
kíváncsi #187 üzenetére
Tudom, pl. 576-ban 40-be kerül a kék, de mondom, az nem tetszik. A sima fekete meg 48, még Cheapboynál is. Ki érti ezt?
A PS2-nek még van legalább másfél éve, kb. akkor jön a PS3. Viszont közben meg fog jelenni a világ legjobb autós játéka a GT4!
XBOX? Az mi? Hallottam már valahol... -
kíváncsi
őstag
43-ért sztem az egy kicsit sok, hogy 39-ért láttam ma mikor nyitottam meg a frímélt ilyen reklámban. MIért nem vártad meg a PS3-at vagy az Xbpx2-őt?
-
kíváncsi
őstag
43-ért sztem az egy kicsit sok, hogy 39-ért láttam ma mikor nyitottam meg a frímélt ilyen reklámban. MIért nem vártad meg a PS3-at vagy az Xbpx2-őt?
-
al_age
senior tag
konzolstúdiót kerüljétek két haverom meg én háromszor szívtunk velük...
cheapboy se a legjobb bár KS-nál azé jobb -
Viktor77
titán
Na, megvan az ezüst PS2-m.
Nem is volt drága, Cheapboy-nál vettem, 43-ért.
Van itt valaki, aki kölcsön tudná adni a GT4 Prologuet-t? Please...... -
Cathfaern
nagyúr
Azért elég érdekes úgy megkérdezni, hogy azt sem tudjuk mi a hiba
Egyébként reménykedj, hogy a fejet nem hibás (illetve hogy nem kell cserélni), mert szvsz más biztos az lett
Szervíz...nos van egy konzolstudio(.hu a weboldaluk) nevű bolt, amiről kétféle vélemény van:
1. Már akkor is csak (jobban) tönkremegy a géped ha a közelükbe mész
2. Nagyon progi bolt, jó szervízzel, jó kiszolgálással
Na most döntsd el, hogy melyik az igaz
Btw. boltok gyűjteménye: Bővebben: link -
Zedisdead
tag
Egyik legjobb szervíz, mondjuk keresztúr, lehet hogy neked nem ideális
Bővebben: link
-
taltos
senior tag
válasz
Cathfaern #158 üzenetére
Hát mondjuk gondoltam...
Nem kifejezetten Te vagy, aki azzal értetlenkedik, hogy a PS2 azért sokkal rosszabb az XBOX -nál, mert csak 400 Mhz...
Keitaro: Kösz végigolvasom, de magyar nincs? Mikor jelenik meg? Mert akkor most nem veszek PDA-t...
JA! Most nézem, hogy Te PS2 -höz írtál.Engem a PSP érdekelne
Láttátok az 576 -os videokat? Nagyon tetszik...
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Ha csak hardverleírás kell abból elég sok van
Pl Bővebben: link
és ugyanitt Bővebben: link menj lefelé console részleg.
De tele van a net velük -
-
taltos
senior tag
Elöször is, Keitaronak egy UP!
Másodszor: Lehet PSP -re monitort kapcsolni majd? Mert láttam egy vidot, amin rá volt kapcsolva egy TV. Mit lehet róla tudni? Hol olvashatok róla nagyon sokat? Egyáltalán van már róla valami hivatalos cikk, hogy miket tud, meg ilyesmik? Mikorra várható a megjelenése?
Az 576.hu- n nem sokat találtam róla...Persze SZVSZ az az oldal elég elb@szott... A forum gagyi, a kezdőoldal is... Mindegy! Szóval?
-
Keitaro
addikt
Nekem lenne egy nagy kérdésem sajnos szomorú dolgok miatt
Egyik nap egy kis baleset miatt, leesett a PS2 a földre, működés közben...
Sosem hittem, hogy nálam ilyen megtörténhet.
A lényeg az, hogy utána a cd-tray nem volt hajlandó kinyilni csak egy kis rásegítéssel és vissza is dettó ugyanez. Viszont elkezdte karcolni a cd-imet
Kicsavaroztam az azon az oldalon lévő csvarokat, de tovább nem mentem, mert a lazítás után függőleges helyzetben simán nyílt a tray és többet így nem kellett ezzel foglalkoznom, visszaraktam a helyére és megy vízszintesben is.
DE
A karcolósdi megmaradt....
szervíz? és ha igen mennyi pénzbe fog ez nekem fájni?
Most akarom megvenni a Kingdom heartsot és nem örülnék ha agyon karcolná -
dante3
addikt
Próbálta valaki PS2-ön a Forbidden Siren-t k..va jó kis túlélő horror!Még csak most kezdtem el,de úgy látom a silent hill már nem egyedi kíváló játék,ebben a kategóriában!
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Hardver tesz...tulajdonképpen mit értesz ezen? Magukról a konzolokról tesztet nem fogsz találni, mert egyszerűen nincs értelme. Ha hardveren kiegészítőket értesz, akkor olya talán lehet találni, de elvétve (az 576 Konzol-ban szoktak lenni ilyesmi tesztek, na de az offline, s pénzbe kerül).
Ha esetleg gépek pontos specifikációt szeretnéd megtalálni, akkor az már megoldható. Sajnos konkrét linkeket nem tudok mondani, de google jól használható ezügyben.
Linux Ps2:
Ha linuxot raksz Ps2-re, akkor elvileg lesz egy teljesértékűen használható oprendszered...elvileg. De valójában sok értelme nincs. Két okból:
1. a TV nem alkalmas erre a feladatra (nem tudja egy monitor szerepét betölteni)
2. A Ps2 hardveréből s nagyon sokat ki lehet sajtolni jó fejlesztéssel...de játékokhoz készült. Amúgy tényleg csak egy 400 Mhz-es CPU, nagyon kevés videó és sima rammal. Magyarul finoman szólva is lassú lesz a dolog. Ráadásul a Ps2-re írt linux erős korlátozásokat tartalmaz...de itt elég bőven le van írva: Bővebben: link
taki0:
Annak akkor van értelme, ha Ps1-es játékot raksz be. Jobb esetben javít a textúrákon (elsimítja), rosszabb esetben semmi látható különbség (legrosszabb esetben meg rondább is lesz, mint volt). Szóval próbálgatni kell, hogy melyik játékon segít, s melyiken nem (bár van a neten valahol egy lista erről) -
dante3
addikt
Talán itt:Bővebben: link
-
taltos
senior tag
HUP
-
taltos
senior tag
Mi az elonye annak, ha valaki PS2-re linuxot rak? Vagy ez csak olyan erzes szinten megy?
Valaki nem tud valami jo konzolos teszteket, hardverleirasokat, bemutatokat magyarul? NEM JATEKOK, hanem hardver...
576-on nem talaltam... -
taki0
csendes tag
Meg tudnátok mondani , mennyit / mit számít egy PS2 rendszer beállításainál a
Texture Mapping : Standard v. Smooth kapcsoló?
Szemmel nem látom... hiába... -
Cathfaern
nagyúr
Amikor kijön a Ps3, akkor kijön az X-box 2 is, és vica versa
Egyébként a Sony ígéretet tett, hogy támogatni fogja a Ps2-t egészen 2008-2010-ig. (magyarul fognak kijönni játékok, s lesz szervíz, meg új gép, meg stb.). A Ms nem tett ilyen ígéretet, ráadásul nagyon úgy fest, hogy az X2 nem lesz kompatibilis az eggyel...magyarul ha majd cserélni akar újabbra, akkor a régi játékait dobhatja el (kivéve persze ha megtartja a régi gépet). De alapvetően -=V3rthil=--el értek egyet (azaz egyik sem jobb a másiknál, mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is).
-
-
taki0
csendes tag
válasz
Viktor77 #138 üzenetére
Köszi, köszi.
Nem tudod, hol lehet ilyen listát találni, vagy hogyan keressem?
Egy hete van meg a masina, előtte sosem volt ilyesmim, most ismerkedem csak vele.
Jópofa dolog, szép a képe.
Ami érdekes, hogy pont az eredeti Driver 1 -2 PS1 nem indul rajta, egyik sem, mintha nem ismerné fel a disket, pedig bolti példány , PC-s emu látja. -
taki0
csendes tag
Ismét mgpróbálom, hátha valaki erre jár:
Segítesetek, please!
Szereztem egy ps2-t, viszi is mind a dvd-ket, mind a cd-ket, de van pár eredeti ps1 játékom, azt nem ismerti fel.
PC-s emulátorok meg viszik őket.
Gond lehet, hogy a gép chippelve van?
Köszi, üdv:
taki0 -
taki0
csendes tag
Segítesetek, please!
Szereztem egy ps2-t, viszi is mind a dvd-ket, mind a cd-ket, de van pár eredeti ps1 játékom, azt nem ismerti fel.
PC-s emulátorok meg viszik őket.
Gond lehet, hogy a gép chippelve van?
Köszi, üdv: -
MUŁĐER
addikt
helló
lenne pár kérdésem a Xbox-al kapcsolatban
dvd-t használ kizárólag,vagy tud cd-t is olvasi?
lehet montiorra kötni?
használtan milyen áron mennek kb? -
Patka
csendes tag
Hy nem tudjátok, Discmant lehet chipelni, hogy mp3-mat is beolvasson?
-
Sefter
veterán
használ valaki X-box-hoz kormányt? mert én még nem láttam normális kormányt hozzá csak gagyit....
-
Viktor77
titán
válasz
-=V3rthil=- #118 üzenetére
Le bizony!
Amiket írtál, mindet tudja PS2 is, és vinyót is lehet rákötni. -
simonzé
addikt
OK. a másik topicban folytassuk! Gyorsabb, mint a mail.
Goto Bővebben: link
Egyébként még mindig nem érkezett meg a mail... -
simonzé
addikt
, éPont kapóra jött nekem ez a topic. a segítségeteket szeretném kérni. egyik haverom megszorult eg ykicsit anyagilag, és megnézte, mi mindenből tudna pénzt csinálni. Megtalált egy pontgyűjtő füzetét, és észrevette, hogy a pontjai elegendőek akár egy PS2, akár egy Xbox vásárlására. A gépet megrendelné, és beérkezés után azonnal bontatlanul átadná annak, aki fizet érte. Akit érdekel valamelyik gép, írjon, hívjon. simonz@hello.hu (nemigen fogok ide visszalátogatni, ezért a mailt javaslom.) Sürgős a dolog!
-
simonzé
addikt
Pont kapóra jött nekem ez a topic. a segítségeteket szeretném kérni. egyik haverom megszorult eg ykicsit anyagilag, és megnézte, mi mindenből tudna pénzt csinálni. Megtalált egy pontgyűjtő füzetét, és észrevette, hogy a pontjai elegendőek akár egy PS2, akár egy Xbox vásárlására. A gépet megrendelné, és beérkezés után azonnal bontatlanul átadná annak, aki fizet érte. Akit érdekel valamelyik gép, írjon, hívjon. simonz@hello.hu (nemigen fogok ide visszalátogatni, ezért a mailt javaslom.) Sürgős a dolog!
-
-=V3rthil=-
őstag
Jáj, most le leszek cseszve;). Nemtom, hogy PS2-n lehet -e pl avi-t, mpg--t, akármit nézni meg MP3-at hallgatni meg régiófüggetlen DVD-t nézni stbstb... Ha lehet, akkor bocs, amit írtam, az csak SZVSZ
. De pl a vinyó szntem nem haszontalan dolog, főleg, ha cseréled nagyobbra.
-
Viktor77
titán
válasz
-=V3rthil=- #113 üzenetére
Például?
-
taki0
csendes tag
válasz
-=V3rthil=- #113 üzenetére
Köszi.
Soha nem volt konzolom. Ha magam elé kell képzelnem, milyen minőségű képet kapok, mondjuk egy PS2-vel, összemérve egy PC-vel, amiben egy jó videókárty van. A látványra gondolok elsősorban, tehát mondjuk összehasonlítva egy PC-s és egy PS2-ös verziót ugyanabból a játékból.
Tényleg soha még csak nem is láttam ilyet, jó csak távolról MM-ban, meg egy PS1-et nyűttem emulátorral pc-n, s az eléggé gyengusnak tűnt. -
-=V3rthil=-
őstag
Hát ez nagyon ''vallás'' kérdése... PS2-re több játék van. De X-re is sok. PS2 elvileg gyengébb vas... gyakorlatilag is, csak ez nem olyan lényeges, mint PC-knél, lévén ezek célhardverek. Nekem X-em van, szntem jó, de PS2 is az. X-et talán többmindenre lehet használni.
-
taki0
csendes tag
Kérlek segítsetek!
Lehetőségem nyílik választani egy használt PS2 és egy X-BOX között, melyiket válasszam? Melyiket érdemes, melyiknek szebb a képe, melyikhez van több játék, szóval mit javasoltok?
Előre is köszi:
taki0 -
Viktor77
titán
Na, megvan a játék meg az emu is, mindkettő királyul működik.
Köszönöm mégegyszer! -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor77 #107 üzenetére
Nem ez az véletlenül? Bővebben: link
Ha igen, akkor viszont ne zsnes-el próbálkozz, lévén ez MD-s program
(ha esetleg nem lenne, akkor MD emuhoz ajánlom a Gens-t. Google-be beírva kidobja a weboldalát)
-
Cathfaern
nagyúr
Sajnos így nem ugrik be
Valami plusz infót nem tudnál mondani? Pl. hogy valós idejű harcrendszer volt? Milyen nézetből láttad a jáétkot? (felül, oldal, 45 fok?)
-
Raymond
titán
válasz
Viktor77 #103 üzenetére
Biztos hogy nem a Final Fantasy V volt az a jatek ?:
Bővebben: link -
Viktor77
titán
Öngyilkos leszek ha nem válaszol valaki a #88-ra!
-
Viktor77
titán
válasz
Sir Pocok #100 üzenetére
Sajna nagyon rég volt már.
De volt benne egy főellenség, aki egy kövön állt, és alatta a mélység, és nekem kőről kőre kellett megkőzelítenem, miközben ő tüzekkel dobálozott. Ott is a víz elem jött jól, mert lefoglalta. Plusz volt egy rész, ahol egy nagyon magas várban kellett szembeszéllel haladni.
Ott hagytam abba (erre tisztán emlékszem), ahol két kőre kellett ráálni (mint az Alundrában, ott is ilyen helyen akadtam el) pontosabban az egyiken nekem kellett állnom, a másikra meg a másik énemmel egy nagy követ tolni.
De jó lenne, ha valaki tudna segíteni! -
Viktor77
titán
válasz
Sir Pocok #100 üzenetére
Sajna nagyon rég volt már.
De volt benne egy főellenség, aki egy kövön állt, és alatta a mélység, és nekem kőről kőre kellett megkőzelítenem, miközben ő tüzekkel dobálozott. Ott is a víz elem jött jól, mert lefoglalta. Plusz volt egy rész, ahol egy nagyon magas várban kellett szembeszéllel haladni.
Ott hagytam abba (erre tisztán emlékszem), ahol két kőre kellett ráálni (mint az Alundrában, ott is ilyen helyen akadtam el) pontosabban az egyiken nekem kellett állnom, a másikra meg a másik énemmel egy nagy követ tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS routerek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők + RingFit Adventure játék
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Asus Rog Ally RC71L Z1 Extreme (Garancia 2027.01.10-ig)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest