Hirdetés
- League of Legends
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Switch 2-re is megjelenik a Sonic X Shadow Generations
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Létezik, működik, egyet már én is letöltöttem, csak tapasztalatot akartam cserélni hátha ismeri valaki. Merthogy tán x-box iso formátumban kell kiírni dvd-re egyelőre a játszani kívánt psx játékot.
Ismerve a ps1 emu gépigényét, simán fut a box-on. Már pocket pc-n is van ps1 emu, elég neki egy 300 mhz-es ppc.
De ha nem tolja itt senki élményszinten sem ezt a témát, majd legfeljebb kipróbálom én elsőnek.
Más téma: van egy full dvd-s Big ass emulator disc nevű cuccos Xbox-ra, 11 rendszer kb. 100.000 rommal, aki szereti az emulátorozást, keressen rá torrente apóval, nem bánja meg. -
rocket
nagyúr
Nyert is dijat mar ezert a sorozat ''GTA series is the best ps2 laser unit killer''
Valoban nem a zene miatt csinalja, egyszeruen sokat toltoget menet kozben, es ide-oda rangatja a fejet az adatok betoltesehez.
Ezert javasolt 1-2 orankent, 1 ora szunetet beiktatni, mondjuk a GTA raadasul olyan sorozat amit ha egyszer elkezd az ember ritkan tudja abba hagyni 1-2 ora mulva -
elek66
csendes tag
Hát igen. MoHAA nálam a csúcs PCn. Megjelent, haver megszerezte, este felraktam, másnap reggel nyolckor lefeküdtem mert fájt a szemem (akkor még nem LCDm volt, ott tanultam meg értékelni
), délután már sorban álltam érte 576nál.
Amúgy azért szeretnék nagyon PS2t mert tele a hócipőm a PCvel. Most 2 kilót rá kéne vernem, hogy újabb 2 évig ne legyen gondom játékokkal. PS2 48 körül van. No comment -
INNUENDO
tag
A kompozit és az S-video között nagyonis sok különbség van.
Az hogy egy katódsugaras TV-n nem látsz különbséget az természetes. Ugyanis ezek a világ legpocsékabb megjelenítői - mindenféle személyeskedést mellőzve -. Ha egy megjelnítő eszközön nem látható különbség az S-video és a kompozit között, az azt jelenti hogy az RGB és a kompozit között sem látható különbség.
De nekem van tv-tunerem és azon látványos különbség van kompozit és az S-video között. -
INNUENDO
tag
Az RGB kábel is csak interlaced jelet tud vinni
Az S-video nem kompozit jelet visz. A kompozitban ugyebár egyetlen vezeték viszi a video minden adatát. Az S-video két részben viszi a jelet : color és brightness. Az S-video csatlakozóban négy pin van, egy Luminance (eza brightness), egy Chrominance (eza color) és mindkettőhöz egy-egy földelés. -
Out
addikt
hat nekem egy 72 centis 100hz-es tv-m van es oriasi a kulonbseg az rgb es a sima kabel kozott mutatott kepen....
Azt mondod ha beallitom a tv-m teljeskepernyosre es utana a ps2-n elmentem a beallitast akkor azt is elmenti hogy a tv-m ne 16:9-be hanem tejleskepernyos legyen? Ez szamomra hihetetlenul hangzik, de kifogom probalni esteKoszi a tippet...
[Szerkesztve] -
mindenféle sznobizmus nélkül (abszolút igénytelen vagyok az ilyen dolgokra egyébként, pl hifi, stb
) csak azt szeretném mondani, hogy ég és föld a kompozit és az rgb közti különbség. játékoknál mindenképp.
az egyik esetben egy homályos(abb), blur-ös, ratya képet nézek, a másik esetben mintha gépet cseréltem volna. hatalmas különbség.
filmeknél nemtom, mert ott ugye még nem láttam rgb módban (csak zölden).
-
Viktor77
titán
1. Talán nem baj, ha ennek nem most éjjel állok neki. Holnap megnézem.
2. Ha szebb is lenne a másik módban a kép, miért lenne az jó nekem, ha mindig váltanom kéne a 16:9 és a 4:3 között, plusz zöld lenne a kép DVD-nél?
Van egy nagyon durva képpel rendelkező tv-m, így is tűéles minden. Mondom, igazából nem látok különbséget. -
rocket
nagyúr
Igazabol az uzleti reszen felul, a koltsegcsokkentes miatt is hasznalnak rosszabb minosegu dolgokat, valamibol lekell faragni, hogy 40000-ert arulhassak a konzolt.
Ezeken lehet a legjobban sporolni, mert nem veszelyleztetik a gep teljes elromlasat (mintha mondjuk az alaplap alkatreszein sporolnanak).
Amig gari van nem kell izgulnia senkinek, meg utana se, ahogy a mondas is tartja ''ami elakar, elis romlik''.
Xbox ilyen szempontbol ps2 elott van, foleg ha samsung drive-os xbox-ok, de a philips driveosok is sokkal jobbak mint akarmelyik valaha keszult ps2/pstwo fej resze.
Kivancsi leszek PS3-nal is gondol e erre a sony, hogy ez bizony jobb nekik uzletileg, mintha 8 evig mukodne a konzol hiba nelkul.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Ja...szerintem jobb lenne ha a GT4-ben rendesen korlátozva lenne. Mert így van egy-két kocsi, amivel kimaxolva a versenyek nagy részét simán meg lehet csinálni
Pl. az olyan pályán zajló versenyeket, ahol az út mellett van a korlát (pl. Tokio) simán megnyerhető az Escudo-val, igaz faltól-falig mész, de sokkal gyorsabb vagy mindenkinél
A legjobb talán az lenne, ha a versenyeknél bevezetnék a lóerőkorlátot is...
-
Cathfaern
nagyúr
Most direkt szórakozol?
Akkor így írom:
Új játékot kezdek. Minden jogsit megcsinálom aranyra, s az összes kapott kocsit eladom. A pénzből megveszem a legolcsóbb kocsit. A maradék pénzből feltuningolom (ugyebár eladáskor ez nem növeli a kocsi árát). Ezt követően eladom a kocsit. Ha a pénzem elég új kocsira, megveszem. És ezt addig, amíg el nem jutok odáig, hogy nincs elég pénzem új kocsira.
Btw. valamelyik jogsit aranyra megcsinálva kap az ember concept cart? Mert ha igen, akkor megvan a megoldás: ugyanis emlékeim szerint azt nem lehet eladni. -
Cathfaern
nagyúr
Akkor mi van ha a következőt teszem:
Új játékot kezdek. A pénzből megveszem a legolcsóbb kocsit. A maradék pénzből feltuningolom (ugyebár eladáskor ez nem növeli a kocsi árát). Ezt követően eladom a kocsit. Ha a pénzem elég új kocsira, megveszem. És ezt addig, amíg el nem jutok odáig, hogy nincs elég pénzem új kocsira. -
Type-R
őstag
-
Viktor77
titán
Annó én is csináltam, most nem fogok, mert fent van az GTPlanet-en.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nem az volt a gond hogy nem ismerte fel, hanem hogy nem ment bele a slotba, mert a PS2 memoriakartya csatlakozoja 3 fele van osztva, az ami a kontrollerhez volt az meg csak ketfele es nem akartam beleeroszakolni...
mod: utolag olvastam csak el, hogy ravan irva a dobozra hogy not PS2 compatible... de akkor mihez valo?
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
+1 dolog: az rgb kábel nem teljes bekötésű a ps2nél.
egy scart csatin összesen 20 tű van + a nagy külső árnyékolás
de az rgb kábelen összesen 9 ér fut!
ergo attól, hogy az összes tű ott van a scarton, még nem lesz teljes bekötésű.
az megint más kérdés, hogy ettől ez még tökéletes rgb képet ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- League of Legends
- OLED monitor topic
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest