Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Akkor alakitsák ugy az árákat amik a bérekhez igazodnak, nem értem miért nem lehetne?
A félnek attol ,hogy a külföldiek ide jönének venni a cumokat természetesen ezt is meg lehet oldani! Az itthoni hazai bérekhez igazodó árakat csak magyar álampolgár vehetné igénybe!
A turista meg az szimpla egységes áron vásárolhatna!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
-
-
adalbert1
veterán
És utánna kicserélik díjmentesen másik meghajtóra? Az lenne az igazi support.
Na jó, bilibe lóg a kezem.
2007?És az csak Hd-tv-n fog majd menni vagy ugyanúgy simán is? Esetleg tft monitor?
Erősen gondolkozok majd egy váltáson pc-ről(természetesen maradna a pc is).
A legdrágább játék amit vettem 12k, így ez nagyon soknak tünik. Nem baj, hátha addig felzárkózunk ez eu bérekhez is. -
kokobe
őstag
amúgy az rgb kábel-nek tényleg élesebb a képe mint az gyári kábelnek mert van pár game amibe nagyon idegesít hogy messzi dolgok eszméletlen zizisek szóval nem élesek szóval elég rossz föleg a wrc 4-be vettem ezt észre meg a midnight club 3-ba ha meg veszem az rgb kábeltt megváltozik valamennyire ez a jelenség?!
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Lehet igazad van, mert a m$ karácsonyra időziti a megjelenést, és akkor sok szülő biztos, hogy x-et fog venni a csemetéjének. Viszont a PS3-at se irnám le, elég sok fanatikus van, akik azért fognak ez mellett dönteni, mert a kedvenc játékuk folytatása is erre fog megjelenni, és ne feledjük, hogy a PS3-n fognak futni a PS-es és a PS2-es játékok is.
-
X-COM
nagyúr
úgy néz ki nagy mákom van!
betoltam a halo2 lemezt ééééééés megy!
igaz béndzsa vagyok, mint állat, össze-vissza forgolódom, meg célzás sem az igazi, meg kell szokni a joyt, ez az első konzolom.
Meg az utolsó hentesjáték amivel nyomtam az a dukenukem volt
huh, sajnáltam volna megválni tőle, szép fémdoboza van. -
X-COM
nagyúr
no, leírom pontosabban, vettem itthon 1xbox-ot, meg 1 játékot ugye mind2 PAL, ahogy illik, megyen is szépen.
Viszont mielőtt megvettem, gyorsan rendeltem 2játékot USA-ból (gondoltam felhasználom a megmaradt kreditemet erre). Őszintén szólva nem is gondoltam ilyenre, hogy maga a játék is létezik PAL/NTSC kivitelben.
Szal szopacs. Van rá esély, hogy lehessen elcsereberélni őket valahogy?
(Halo2 Collectors Edition, Fable) -
turho
addikt
Írnál arról az lcd modról valamit? /ára, felépítése/ plíz!
Emberek! Komolyan senki sem használja a pcsxbox emulátort a dobozra? Nem tudom lefordítani a használatát. Nem értem, hogy milyen formában kell a psx játékot betölteni. Pl. úgy működne-e ha egy dvd-re kiírnám az emut valahogy, meg mellé 5 psx iso-t? -
Cathfaern
nagyúr
Hát amíg a Japánban a konzol eladások kb. annyi pénzt hoznak nekik a konyhára, mint az USA és Európai összesen, addig nem tudom min csodálkozol...(s gondolom nem kell mondanom hogy ez utóbbi kettő nem fele-fele arányban oszlik meg)
Egyszerűen jobban megéri a Sonynak ha nincs gondja Japánban - USA-ban a szállításokkal, mint ha Európában is kiadja a psp-t. -
elek66
csendes tag
És ahoz mit szólsz, hogy a Microfos Corp (nem a mikrofos Mo.) ''valahonnan'' megtudja, hogy kalózszoftvert használsz és felkéri a netszolgáltatód szüneteltesse az elérésed. A szolgáltatód megteszi mert ha nem akkor be lehet perelni pártolásért. Nem téged támadnak de mégis veled basznak ki.
Egyébként (nem)csak a reklám kedvéért az Invitel ez a kis patkány.
MOD: jah mielőtt vki paranoiával vádolna, 3 emberrel követték ezt el a múlt hónapban...
[Szerkesztve] -
elek66
csendes tag
-
Hypp
aktív tag
-
Cathfaern
nagyúr
Most nem azért, de amikor kijött a Ps2, akkor 120ezer Ft-ért lehetett kapni Magyarországon (vagy akár többért)...most mennyibe is kerül? De ha megnézed PC-s hardvereknél is ez van: ami újdonság annak aránytalanul nagy az ára. Aztán szépen le fog csökkenni.
Amúgy ez a több exkluzív játék van psp-re mint ds-re elég érdekesen hangzik, lévén mindkettőre csak exkluzív játékok vannak(exkluzív = csak az adott gépre jelenik meg, nem multiplatform, ez mindkét konzol minden játékára igaz, mivel nincs olyan másik gép, amire a a psp/ds-re készült játékokat gyakorlatilag változtatás nélkül át lehetne írni)
-
Type-R
őstag
A Sony szerint egy feltöltéssel akár 10órát is kibir, de állitólag komolyabb game-ek esetén ez akár 3 óra is lehet, ha meg vezetéknélküli többjátékos modok esetén, talán meg énnyit se. A film nézés kb 4-5 óra alatt lemeriti, de a zenehalgatás esetén az akár 10órát is kibir.
A Nindendo DS meg átlagban 6-10 órát is kibir. -
Keitaro
addikt
szvsz nem elhamarkodott a BR, mert a PS3 elég sokoldalúnak készül és elengedhetetlen lesz, hogy tudjon kezelni ekkora tárkapacitást, ha másért nem, hát a HD filmekért.
Továbbá állnia kell a sarat valsz kb 2011-ig.
Mondjuk félek is a kezdeti árától, mert jó lenne hamar beszerezni egyet
Na jó felébredtem -
Keitaro
addikt
Szerintem a PS3-al nem lehet gond főleg nem kezdetekben. (Blue-ray miatt is valsz megpróbálják a legjobb akkori fejeket belenyomni, 1-2 év múlva úgyis jobbak lesznek)
Olyan sokat öltek a PS3 fejlesztésébe, hogy kétlem, hogy itt akarnák lefaragni... de ez is csak egy vélemény -
INNUENDO
tag
Ezekkel a VGA boxokkal az a baj, hogy 60hz, sőt! 50hz -n működtetik a monitort. Úgyhogy ezt legjobb LCD monitoron használni, mert az nem villog alacsony frissítésen sem
Egyébként ha lehetne is közvetlenül monitorra kötni a konzolt, azúgy nem lenne kóser, mert interlace -es ( váltott-soros ) lenne a kép. A VGA adapterek többsége csinál deinterlace -t.
És ha tv-tunert használunk, akkor még a monitor hz -t is magunknak állíthatjuk be -
Out
addikt
Haaat, en azt mondanam hogy ilyen jatekot egerrel?
Sokkal jobb kontrollerrel jatszani mint egerrel... szinte minden egyes gomb hasznalatba van a jatek kozben, szal ez helyettesiti a bill+eger-t, mert ugye a Diablo-hoz keves neha az eger, foleg ha gyorsan kell gyogyitani
itt meg kezreall
-
Raymond
titán
Legalabb egy linket maskor....
The article under the misleading headline ''PS3 Revealed'' plainly states that the device pictured is a concept mock-up from the British design firm SeymourPowell, and is drawn completely from its employees' imagination. ''Sadly, we'll have to wait a year or two until the real thing comes out,'' reads the final line of the article, meaning that not only is the pictured PS3 a phony, but also it's an old phony, most likely from last year.
Bővebben: link -
e.vid
senior tag
Már van PS3 Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest