Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
pattantyu #6554 üzenetére
A probléma vele az, hogy a játékok grafikája látványosan romlik a normál grafikához képest. Pl a GTS vagy Driveclub jó példa erre, mert azok játszhatóak mind a két módban.
Na meg sok ember nem bírja, és hányingert kap tőle. Én jómagam 20-30 percnél többet nem bírok vele játszani, mert elkap a rosszullét.
Azt viszont hozzátenném, hogy nagyon egyedi játékélményt nyújt. Horror játékoknál magad alá piszkítasz néha annyira félelmetes tud lenni. -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4354 üzenetére
Nekem Energizer NH15-1.2V NiHM - HR6 (Nickel-Metal Hydride) tölthet AA 2000mAh elemből van benne kettő.
Mondjuk az van ráírva a kontrolerre: "Use only alkaline battery, type AA (LR6)"
Az LR6 = Ceruza (AA) elem
HR6 = Újra tölthet (AA) elem
ilyen van nekem benne:
Ebből létezik 1700-2450 mAh között is lehet mégnagyobb is van és ugye ebből kettő megy bele így 3400-4900 mAh közötti aksinak felel meg a kettő együtt -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4346 üzenetére
veszel simán két tölthető ceruzaelemet és kész, esetleg 4 elemet veszel és akkor ha lemerül is van tartalék, bár nem merül le hamar egyáltalán
nekem 2x2000mAh -es enegizer ceruza elem van benne és 2 hetet simán kibírnak, pedig azért elég sokat szoktam játszani, a két elem töltővel együtt volt 3500 pénz -
kovsol
titán
tök feldobjátok az estémet
amúgy én is informatikus vagyok, azért jókat mulatok itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest