Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék: érdemes e még ps3ra beruházni? Ha már konzol ps3 lenne mivel haveromnak is van és tudna kölcsönadni egynéhány játékot. Csak nem vagyok biztos, hogy 2-3 évig még kitart a ps3.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Something_
őstag
válasz
MasterMark #4498 üzenetére
Értem, köszi. Tudomásul vettem. Csak kerestem első hsz-ben a topik szabályokat, de nem találtam infot. Plusz apron is hirdetnek így gépeket, ezért nem volt tiszta, hogy ez végül is olyasmi téma lehet, mint a telefonra a főzött rom.
-
MasterMark
titán
válasz
Something_ #4497 üzenetére
Nagyon warez.....
-
Something_
őstag
Sziasztok!Itt ilyen RGH/JTag-ről lehet beszélni vagy az már warez?
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, de ha tiltott akkor meg se szólalok -
Diablo18
senior tag
válasz
MasterMark #4494 üzenetére
semmi az hogy nem volt kedvem vele szarozni ennyi
am meg az hogy éveken át billzetről írtam és azt szoktam meg így van hogy félre ütök 1 két billentyűt
és nem javítottam ennyi
konzol meg azért van hogy szórakoztasson tudom mert mint írtam volt már ps3
xbox 360 ampsp m
ps 2
játszottam régi xboxon is de nem jött bevalahogy nem köt le a játék
nem tudom miért..
-
MasterMark
titán
Én sem értem mi köze a helyesírásnak a notebook-hoz... Ráadásul ha valami rossz alá is húzza. És aztán csak jobb klikk és a helyesre rábökni...
-
PHM
addikt
válasz
Diablo18 #4492 üzenetére
Hát, ha azért nem vettél eddig Nintendót, mert nem szeretsz Mariózni,
akkor szerintem a Wii U nem a te konzolod. Sőt, a jelek szerint a többi sem.
Én az eddigi konzoljaim azért vettem, mert szeretek játszani.
Szenvedés nélkül, csak úgy...
Olyan játékokkal, amiket szeretek.
Amik elvarázsolnak, s ha rövid időre is, de kiszakítanak a hétköznapok
taposómalmából.
Ez pedig nem platform specifikus.
Mint ahogy a helyesírás sem. Amúgy én is notebookon írok... -
Diablo18
senior tag
szerintem nem lesz rossz az u
de ez am is olyan hogy ki mit szeretmert nintendora olyan játékok vannak amik másra nincsenek
nah most ha szereted azokat akkor nyerő a nintendo
ha nem szeretsz máriózni v épp nincs kis gyerek aki inkább máriózzon mint gyilkolászon
akkor meg nem nyerő a nintendode pl a zelda miatt lehet meg fogom venni ha majd lejjebb megy az ára mert ahogy láttam a videót az elég brutálul néz ki
ahhoz képest hogy nintendo
de máriózni én sem szeretek ezért sem vettem sosem nintendot
de az xbox sem varázsolt el sem a ps 3
az nem tetszett úgy ahogy van meg vettem és eladtampc párti vagyok mert azért szenvedni kell de nagyon pöpec érzés mikor minden klappol
meg ha meg fog az új generációs konzol és persze még magyar ország lesz és lesz valami fizető eszköz, munka akkor venni fogok
bocs a helyesírási hibákért de laptopon vagyok és nem szoktam meg a billzetét mert most updatelem majd a cuccost
és nem fogom kijavítgatni a hibákat egyesével
-
PHM
addikt
Pillanatnyilag igen.
De azért azt se felejtsük el, hogy sem az N64, sem a Gamecube
nem volt az a kifejezett diadalmenet.
Olyannyira nem, hogy sokan már a vészharangot kongatták.
Ha a nagy N nem alkalmazkodik az új trendekhez, könnyen újra
hasonló helyzetbe kerülhet. Itt elsősorban a handheld szekcióra gondolok,
de ugyanez a veszély idővel fennállhat asztali fronton is. -
-
válasz
MasterMark #4487 üzenetére
Nem biztos, X360 bejelentése és megjelenése között 7-8 hónap telt el, szóval akár még lehet belőle idei karácsony is, de nem hiszem hogy a Wii U mellé céloznák meg első körben.
-
sajtee
őstag
válasz
MasterMark #4484 üzenetére
Nem lesz az két év...
-
MasterMark
titán
válasz
Something_ #4483 üzenetére
Egy, másfél év biztos, talán kettő.
-
M@trixfan
addikt
Mégis akkor a legjobb konzolt venni mert egy csúcs VGA árából megvan a rendszer és akkor a legütősebb grafika szempontjából is. Elég szépen bírta a mostani generáció egyébként. Az első 3 évben szerintem nem nagyon kellett a PC-s fejlődésre figyelni és azóta is tartja magát. Nagy plazmán vagy projektoron most már azért eléggé van különbség, sebességben pláne. Viszont ennek ellenére még mindig nem lehet azt mondani, hogy nagyságrenddel szegényebb lenne az Xbox 360 vagy a PS3 grafikája. Valószínű, hogy a következő generációval ez mégjobban kitolódik.
-
MasterMark
titán
válasz
Something_ #4480 üzenetére
Nincs Kinect-em nem nagyon vannak még rá nekem való játékok, inkább csak ilyen kazuár játékok. Grafikában nem rosszak. Ebben az évben jönnek olyan játékok Kinect-re amik kicsit érdekesebb lesznek, például a Ghost Recon Future Solider és a Ryse. (esetleg a Star Wars Kinect) Ha érdekel nézz utánuk.
A lemezt mindig be kell rakni, az eredetiség ellenőrzéséhez.
Azért gondolj bele milyen lenne ha nem kéne a lemez? Felraknád és már adnád is el. Azért az MS sem hülye. -
Something_
őstag
válasz
MasterMark #4479 üzenetére
Köszi a segítséget, kezd tisztulni a kép. Ez a kinect ez jó móka vagy hamar megunható?
Elég horror ára van úgy, hogyha majd külön venném később. Gondolom erre spéci játékok kaphatóak, grafikában ugye nem olyan szörnyűek, mint pl egy WII?Egyszer játszottam egy olyanon, na az valami borzalmas. Max bepiálva lehet feelinges.
Ezek az árak, amiket írtam jók vagy van ennél olcsóbban is új készülék?
Említetted a játékok telepítését is. Ezt gondolom úgy lehet, hogy eredeti dvd-t rá tudok másolni és akkor már többet be se kell raknom? -
MasterMark
titán
válasz
Something_ #4478 üzenetére
Mindenképpen vinyóval vegyél mert, rá lehet telepíteni a játékot így kíméli az olvasót, akkor ugye demókat lehet rá letölteni, meg ami fontos, hogy DLC-k-et. Valamint lehet venni teljes játékokat is Marketplace-ről amit le lehet tölteni, ahhoz is kell a hely.
Egyes játékok is megkövetelik, hogy fel legyenek telepítve különben nem működik minden funkció. (pl.: multi, forza 3 autók, BF3-nál magasabb felbontású textúra pakk)
Ha nem kell Kinect (mozgásérzékelő) akkor ez éri meg legjobban ha nem tévedek:
Xbox 360 250 GB Slim Holiday Bundle (Forza Motorsport 3 + Crysis 2 letöltőkód + 3 hó Live Gold tagság előfizetés)
(Itt ugye a Crysis 2 csak kód formában van, amit Marketplace-ről kell letölteni ehhez is kell ugye a vinyó. Forza 3 második lemezén pedig tovább autók vannak amit csak ha feltelepítesz a vinyóra akkor válik elérhetővé a játékban.) -
Something_
őstag
Sziasztok!
Xbox vásárláshoz kellene nekem egy kis segítség. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam az alábbiak közül:
Xbox 360 Slim 4GB 47 900 Ft
Xbox 360 250 GB Slim Holiday Bundle (Forza Motorsport 3 + Crysis 2 + 3 hó Live!) 60 900 Ft
Xbox 360 Slim 250 GB Kinect Xmas Bundle + 3 játék 89 900 Ft
Xbox 360 Slim 250 GB + Kinect + Adventures 86 900 Ft
Xbox 360 Slim 4GB + Kinect + Adventures + Kinect Sports 2 + Carnival + 3 hó Live! 83 900 Ft
Xbox 360 Slim 250GB Kinect Triple Pack (Adventures+Gunstringer+Fruit Ninja) 88 900 Ft
Xbox 360 Slim 320 GB Gears of War 3 Special Bundle 84 900 FtVan ugye 48e ft-ért alap gép, ami 4 gb-os, a többi, ami drágább az végül is csak azért drágább mert nagyobb a tárhely és van hozzá plusz játék?
Mire jó egy xbox-nál a nagy vinyó? Ezek már nem dvd-vel mennek?Kicsit le vagyok maradva, sorry. Öcsémnek van egy régebbi xbox-a, amihez van egy memóriakártya, amire megy a mentés, dvd berak és megy a játék
Ezek az újabb fajta xbox-ok mit tudnak?
Konzolvilag.hu-n nézegetem az árakat, van ennél olcsóbb hely is? Mire figyeljek a vásárlásnál?Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Someballs
tag
Sziasztok!
Reg jartam itt ph-n, nem sok idom van, sajnos a foiskola es a melo lekoti minden idomet.
De ugy tunik, hogy hamarosan vegzek a suliban es kernek egy kis segitseget, toletek, konzolosoktol a szakdolgozatomhoz.
A szakdolgozatomhoz osezeallitottam egy rovid kerdoivet, amiben a vasarlasi szokasokra vagyok kivancsi es a hipotezisemhez is elengedhetetlen, igy remelem ram szantok 5 percet es kitoltitek.
Nagyon szepen koszonom!
Ime a kerdoiv -
Diablo18
senior tag
sziasztok azt szeretném kérdezni az alábbi konzolokból melyiket válasszam
wii
psp vita
nintendo 3dsjátékok terén melyik a jobban támogatott?
árak ?
terénamiket szeretem játékok közül
kaland
mászkálós
verekedős
akció
fantasy -
-
-
Lacc88
senior tag
Elárulok 1 nagy titkot ................................... nekem volt mindkettő nem is 1-2 db , és jobb az xbox grafikája ..... ps3on a legtöbb game recés eléggé elmosódott .... tisztelet az uncharted sorozatnak bár ott is vannak ilyen dolgok ....
Egy szóval hiába van ráírva hogy 1080p meg blu-ray kurvára m1 mert nehezen lehet programozni a ps3 processzorát és lényegtelen , hogy milyen felbontásban játszol .... a legtöbb multiplatformos game szebb 360-on ... és az is marad .
Az meg h a ps3 a legszebb ez hagyjuk mert ilyet csak az mond aki ELFOGULT PS3 fan ....
Tehát szerintem az xbox 360-at vedd meg saját tapasztalatból mondom . Ja meg a KINECT is jobb xboxra .
A másik meg hogy szerintem a kövi generáció jönni fog hamarosan 1-1.5 év nagyon maximum . És már fejlesztenek rá ez is 100% ..... Nem lenne helyes még húzni 3 évig .....
-
-
vasii
senior tag
Üdv!
En vegulis mar eldontottem h boxot veszek kinecttel, de ugye amig nincs meg addig barmi valtozhat
Haverom tegnap vett ps3at, atmentunk 3an, koztuk meg egy ps3 tulaj es ok persze a ps3at erőltették.
Amit szoba jott es megmaradt:1.Jobb grafika. Meg, hogy ps3ra 1080pben is jonnek ki jatekok mig boxra csak 720p (kulon vicces h az ott levo ~6 jatekbol egyedul az assassin's creed volt 1080ps
) Visszaolvasva az utolso oldalt (ahol igaz tobbet tudhattam meg a pc-ps3 grafikai elteresekrol
) itt viszont azt latom h ezek ellenere tobbszor jobb a boxon a grafika? 50"os tvn menne amin megjobban feltunnek a kepi hibak, ugyh fontos lenne.
2.Kinect vs move. Allitolag a move pontosabb. Ezt el is hiszem, biztos konnyebb egy jeladot kovetni. Viszont azzal gyakorlatilag csak olyat lehet jatszani, aminek eleg egy kez mozgasat figyelni, mig a kinect latja az egesz testet nem? Ezert tobb lehetoseget latok benne. Meg a kinectrol is azt olvastam h eleg pontos.
Kb ennyi lenne, ezekhez aki tud epito jellegu hozzaszolast azt szivesen fogadom.
UI: Ha esetleg vki meg tud ezeken kivul ervet felhozni egyik/masik mellett az is johet. Az exkluziv cimek dolog nem erint, ugyanis soha nem voltam gamer, szoval gozom sincs a jatekokrol
.A BR player megint nem szamit, van mediaplayer.
-
válasz
MasterMark #4463 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszaidat!
-
válasz
MasterMark #4461 üzenetére
Esély van rá, hogy a mostani kinect szenzor marad a köv generációra, vagy bebizonyosodik a félelmem és minden vadonás új lesz? Nem 1-2 évre szeretnék konzolt venni (Márha ez manapság lehetséges). Ja és mégvalami, visszafele mennyire kompatibilisek az eszközök (régi játék új gépen fut?)
-
válasz
MasterMark #4459 üzenetére
Szóval azok alapján amiket leírtam X360 + Kinect?
A Ps3 is nagyon hívogató, de ott nem tudok hasonló kiegészítőről, vagy ha van is, nem kavar akkora port, mint a kinect... -
Sziasztok!
Mikorra várható a következő konzol-generáció?
Én is mozgáskövető vonalon indulnék el, a kinect előtt eddig csak a wii-t tudtam, mostmár ugye van 2 is
FullHD tv van, hely majd lesz, főleg olyan játékok érdekelnének, amik kihasználják ezt az új technológiát, és kicsit meg is mozgatnak mondjuk (tenisz, sport, társasjátékok, ilyesmik).Megéri most venni, vagy már várjam ki a váltást?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Lala6
őstag
Nem találkozott valaki jó akcióval mostanság? Hol érdemes megvenni a box-ot?
-
Lacc88
senior tag
válasz
MasterMark #4394 üzenetére
itt a pont .... kurva sok cikkben le volt írva h jóval nehezebb , + időigényesebb + több pénz mint a 360-ra való programozás .......... Mival az xbox 360-nak a processzora olyan szinte mint 1 PC processzor , nagyon jól lehet rá rövid időn belül játékokat írni ... ellenben a ps3-val ......
-
tonnoka
tag
Sziasztok!
Mennyi az értéke most egy régi Xboxnak? Átlátszó burkolatos, 1 joy van hozzá, chipelt, keveset használt, hibátlan állapotú. Van benne valamekkora memóriakártya, már nem emlékszem mekkora... Eladni szeretném....
Remélem jó helyre írtam...Üdv.
-
Klemice
senior tag
.
-
Az új Sony Playstation Vita -t majd ha lejön majd még az ára
-
Kroni1
veterán
válasz
#48967168 #4441 üzenetére
hat csak tuti h nem kell a mw3, es eladni meeg plusz melo.. nagyon sok verzioban van a kinectes, jatekoktol fuggoen 83-90k kozt, konzolos boltokban. de amit most neztem: konzolvilagnal 57500ert 250gb-os slim, crysis2, forza3, 3 ho gold, es 31ert kinect +adventures, fruit ninja, es vmi western jatek.. szoval ez szimpi, 88.5k es eleg sok jatek. a plussz 3 ho gold! es a forza jobban is erdekelne mint a mf3.
Amugy ms garanciarol jokat olvastam, meg az emlitett boltrol is, ugyhogy remelem ott megvehetem. a gari mindenhol egyforma!!? ps3 nal irtak nem mindegy milyen papir van hozza..
-
-
Kroni1
veterán
válasz
#48967168 #4439 üzenetére
Már annak aki MW3-azni is akar nem?
Én most Kinecttel szeretnék egy XBOX-ot, ami csak néha lenne használva kizárlólag ugrálós játékokra baráti társaságban. Ha jól látom kinect bundle csomagok 85-90k körül mennek hozzá adott játékok függvényében. Ha ugy vesszük hogy kb. 30k a kinect akkor nem érné meg ez jobban nekem ugye? MW3-at eladva se lennék beljebb, jól gondolom?
Másik kérdés: ha a fent irtak szerint, csak ritkán lenne használva, akkor nem lenne elég nekem a 4GB-os? Azon kivül hogy mindig olvas volna más hátránya is? Lassabb sokkal így a gép? a 4GB-ra lehet egyáltalán telepiteni 1-2 játékot? vagy az másra van fentartva?
-
törölt tag
Nem tudom, volt-e már az infó, de ha valaki esetleg az ünnepek után is konzol vásárlás előtt állna, akkor a Saturn-ban (Mammut) a 250GB-s Slim Xbox, MW3 játékkal (!) 59.990 HUF!
Jelenleg ez a legjobb ajánlat új gépre...
-
MasterMark
titán
válasz
lhvoldiyb #4434 üzenetére
Most nem azért de ha neked csak PS-ed volt, akkor mégis hogy tudsz objektívan ajánlani a kettő közül csak az egyiket úgy, hogy a másikkal nincs is tapasztalatod?
Tommy7: Exkluzív címek alapján dönts.
Kroni1: Állítólag következő generációs XBOX-al a Kinect még az ujjak mozgását is külön tudja majd követni.
-
lhvoldiyb
csendes tag
Nekem először 2004be kaptam ps2-t.Majd 2008-ba psp. Végül 2011.12.24. ps3 move-val. Én csak play stationt veszek.
-
Ha jól tudom az a fő gond, a slim előtti X360-ak csak lassú USB porttal rendelkeznek, ami képtelen megfelelő mennyiségű adatot átvinni egységnyi idő alatt, így jelentősen le van butítva az adatmennyiség amit feldolgoz a gép. A slimek bírnának többet is, de a kompatibliltás miatt azok se használják ki a teljes sávszéllességet. A következő generációban pedig már nem lesz ilyen gond.
-
Kroni1
veterán
Tegnap kipróbáltuk a raftingos játékkal az XBOX360-at és meglepően pontosan érzékelt a kinect, pedig a MOVE-hoz képest szinte csak a pontatlanságát hallottam mint kritikát.. Azt hallottam hogy a következő generációs ixboksz tudja majd csak kiaknázni a kinectben rejlő potenciált.. Ezt hogy kell érteni?
OFF: Más kérdés hogy a játékot kb. 10perc után meguntam, és úgy éreztem ennyi elég is volt belőle, de szerintem ezzel nem mindenki van így, és gondolom vannak izgisebb játékok is.
-
-
Tommy7
tag
Üdv,Xbox 360 vagy PS3 újonnan?
Hallottam már ezt+azt, de jó lenne tudni, h mégis melyik lenne a jobb választás. Előre is köszi.
-
-
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
mennyivel jobb egy xbox 360, vagy ps3 grafikája egy ps2 hez képest?
A napokban játszottam egy kicsit az xbox-al szép volt nagyon, de mennyivel rosszabb egy ps2-é -
Kroni1
veterán
válasz
N-vidi-A #4416 üzenetére
Engem is érdekelne ez a kérdés. Ha csak a move-os és a kinect-es játékok miatt vennék konzolt akkor melyiket ajánlanátok, melyikre vannak jobb címek?! Azt olvastam valahol, hogy az XBox360-as mozgós játékok elég gagyeszok.. Vagy talán érdemes várni inkább mondjuk egy Wii2-re?
-
balifongsm
csendes tag
Sziasztok!
Játék kérdésben kérnék segítséget! Megvettem a darksiders játékot és naon bejön! Tudtok pár játék címet adni ami hasonló e-hez és a Dante,s Infernohoz, és castelvaniahoz!
-
tenna
tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Dilemma előtt állok wii vagy kineckt? ( esetleg move? ).
Tudom, hogy nem egy árkategória, de az nem számít.Alapvetően keveset játszom, azt is gépen, soha nem volt még konzolom.
Elsősorban lazább játékokra szeretném használni és jó lenne, ha többen tudnánk játszani egyszerre. Elég sok leírást olvastam de nem tudok dönteni. A kineckt vagy a move megéri az árát, még akkor is ha nem használná, kb semmire az alapgépeket?
A wiinél mekkora hátrány a nem full HD? .
Illetve wiinél , az alapgkonzollal lehet mindenféle játékkal játszani és a kiegészítők csak az a célt szolgálják, hogy pl egy FPS élvezhetőbb legyen?A válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm.
-
randras83
csendes tag
válasz
MasterMark #4415 üzenetére
Magyar a profilom, bár más is írta már, hogy gondjai vannak a dologgal.
Azért köszi!
-
N-vidi-A
őstag
Teljesen kezdőként milyen konzolt ajánlotok? Legfőképp ez a mozgásérzékelős dolog fogott meg, nem FPS-t akarok konzolon játszani, azt PC-n a király!
Xbox 360, Wii, nem nagyon tudok dönteni, egyik olcsóbb, másik jobb talán?
-
randras83
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudok vásárolni live-on?? Se a paypal nem akar működni, se a bankkártya számát nem fogadja el.....
-
csmat
senior tag
-
Kyster
csendes tag
Annyi a hátrány, hogy írott lemeznél többet mozog az olvasófej, így hamarabb "öregszik" meg.
10.000 forint körül az adja el a PS2-jét, aki reális akar lenniA PS3 és X360 korában nehéz megszabadulni tőle, mert már nem az új kategóriába tartozik, de még nem is a retro műemlékek közé, tehát patthelyzet van. Most az egy dolog, hogy Media Markt-ba még mindig 30 rongy egy új PS2, s bár ugye új, de én azt nagyon sokallom.
Igazából, hogy ki mennyiért adja, ez emberfüggő. Például gondolok itt arra, hogy kinek mennyire kell a pénz, lehet úgy áll, hogy kénytelen áron alul eladni amit el akar, s bár tudja, hogy később megbánja, most kénytelen megtenni. Tehát az ár nem mindig van egy szintben a minőséggel. Példának okáért láttam már sérült PS1-et 6000-ért, meg eredeti dobozos hibátlan PS1-et, két eredeti joystick-al, eredeti játékokkal 4000-ért. Igazából konkrét definíció nincs arra, hogy ki hogyan árazza be a saját cuccait.
A leírást kell jól áttanulmányozni, lehetőleg a saját térségedben keresni, hogy kipróbálhasd a cuccot, és ha nem tapasztalsz nagyobb gondot, akkor elhozni.
PS3 meg XBOX360 az egy teljesen más világPS2-re ugye már nem érkezik új játék. PS3 és XBOX sokkal erőteljesebb hardverrel rendelkezik, sokkal szebb játékok érkeznek rá, igaz drágább is "eltartani" egy nextgen rendszert. Ha most lesz ez az első konzolod, már csak azért is ajánlom a PS2-t, mert ha nem grafikahuszár vagy, rengeteg izgalmas órát fogsz eltölteni a gép előtt, mert véleményem szerint a legjobb játékfelhozatala a PS2-nek van, és maguk a legjobb játékok is őrá jelentek meg.
-
Klemice
senior tag
Sziasztok, ps3 slim-et 160 gigásat hol kapok a legolcsóbban, hivatalos sony garanciával?
Hol érdemes amúgy venni? Ezek az olcsóbb konzolboltok is hivatalos garanciát adnak?Amúgy a grafikája tényleg sokkal rosszabb mint az xbox-é?
-
Syz
senior tag
válasz
MasterMark #4405 üzenetére
Attól még lehetek Spartan
-
whitezo88
nagyúr
válasz
patobranco #4407 üzenetére
elég gyakori itt ez a kérdés, feljebb is volt. exkluzív címek alapján dönts. Telepítés annyi, hogy felmásolja HDD-re a játékot, onnan olvas utána, de kell a lemez hozzá.
-
patobranco
csendes tag
Hello mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Konzolt szeretnék vásárolni és nem tudom eldönteni, hogy xbox 360 vagy ps3-at vegyek, melyik éri meg jobban szerintetek.Eddig csak PC-n játszottam az lenne a második kérdésem, hogy konzolon hogyan működik a játék telepítés vagy az egész hogyan áll össze.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Kyster
csendes tag
Szia!
Chippelt = bele van építve egy olyan chip, melynek segítségével PS/PS2 lemeznek érzékeli az amúgy csak sima dvd lemezre kiírt játékot. Ez warez, lopás, tehát nem szeretjük. Csak akkor hasznos, ha tényleg megszerezhetetlen játékokat keresel. De még akkor se.
Sajnos a PS2 vinyókról sokat nem tudok, de nem is nagyon volt téma senkivel se még a PS2 érájában. Én egyetlen egyszer láttam, eredeti PS2 vinyót, az egy 40GB-os modell volt a Final Fantasy XI nagydobozos verziójából (ami amúgy baromi jól nézett ki). Jutyubon vannak trükkök, hogy hogyan lehet külső vinyót hozzákötni, bár őszintén szólva én feleslegesnek tartom, mert gyorsan töltenek a lemezről is a játékok, és a PS2 véleményem szerint az egyik legstrapabíróbb konzol, pláne ha warezolni nem is akarsz, és vigyázol rá. Az én PS2-m még a dagadt fat fajta, de most is úgy viselkedik mintha tegnap vettem volna, pedig már 7 éves.
Ha veszel PS2-t, pláne használtan, akkor arra figyelj, hogy azért legyen lehetőség kipróbálni. Így láthatod/hallhatod hogyan, milyen gyorsan olvas lemezt, valamint (bár ez személyes tapasztalatok alapján), szerezz egy olyan játékot amit CD-n adtak ki (van jópár pl. Half-Life, The Sims, Tekken Tag Tournament), vagy egy PS1 játékot és azzal is tégy próbát mert volt már egyszer kétszer olyan eset, hogy legelőször a CD-kkel kezd el b*szkodni a konzol ha gondja van, tépkedi őket és nem olvassa rendesen. Persze ez csak akkor fontos, ha CD-s játékokkal akarsz játszani, meg persze ha kedved támad PS1-ezniRészletkérdés.
Tehát végeredményben a PS2 egy szerencsés, erős gép. Nem igazán kell minden kis apró részletre odafigyelni vásárláskor, amit még ajánlani tudok, hogy a joystick hozzá eredeti SONY legyen, mert én még a büdös életbe nem találkoztam normális utángyártott modellel. Memóriakártya is legyen hozzá, hogy menthess minden játékban.
Bármi segítség kell, írj privátban nyugodtan. De itt mindenki segítőkész, kedves ember ám!
Jó játékot, kellemes Karácsonyt! -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam hogy megveszem életem első konzolját, és ahogy itt olvasgattam, láttam hogy a ps2- re van a legtöbb jó játék valaki szeint. Igazából én használtban gondolkodom, de nem tudom mennyire ildomos, illetve mire kéne figyeljek? és mit jelent a chippelt? Ha nincs vagy kicsi a konzolban lévő vinyo, akkor külsővel össze lehet kötni ? -
Syz
senior tag
válasz
MasterMark #4402 üzenetére
Értem.Akkor szerintem PS3 lesz ebből.A konzolstúdiót javasolták hogy onnan vásároljak.Ez jó tipp?
-
Syz
senior tag
válasz
MasterMark #4400 üzenetére
Semmiféle ilyen szándékom nincs,ezeket kaptam válaszul ha abszolút nem akarok multizni.Szétnéztem már játék fronton itt az oldalon és elég sok mindent féláron is meg lehetne kapni legyen szó Xboxról vagy Ps3-ról.A kérdés ettől még ugyanúgy áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Asus Rog Ally RC71L Z1 Extreme (Garancia 2027.01.10-ig)
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest