Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
válasz
Katsuo88 #4300 üzenetére
Öcsém.... nem gondoltam , hogy te itt ilyeneket fogsz írni ... olvasgattam a topikot ... hát nagyon el vagy tévedve
A konzolokon lévő grafikáról , meg h blu-ray . Az összes p3-as párti a blu-ray mögé takarózik , amikor a játékoknál lóf*szt nem ér ......... JÉZUS !
SEGÍTS !
-
havasa
aktív tag
válasz
Katsuo88 #4332 üzenetére
Akkor van még mit tanulni. Egy sztori ugrott be, amin igen jót mulattunk régen. A nevetés tárgya Kati volt, aki csípős nyelvü titkárnőként részt akart venni és szakmai tanácsokat adni egy adatbázis tervezésében. A meeting feledhetetlen élmény volt, Kati akkor hagyta el termet, mikor az egyik kolléga közölte vele, hogy ő mosógépet és mikrót programozott eddig maximum.
(később kiderült, hogy valamilyen flash-tanfolyamot végzett el, de ő azt gondolta, hogy adatbázis szakértő) Az egészben a legnagyobb az volt, hogy az egyik hülye kollégám előzetesen accountot csinált neki a dev. szerverünkre, szerencse, hogy ahhoz is hülye volt, hogy hazavágja.
-
havasa
aktív tag
válasz
Katsuo88 #4312 üzenetére
Szerintem eleget szórakoztunk, ha nem játszod meg magad és tényleg ennyire tájékozatlan vagy, akkor csak kérdezz itt a fórumon(ne jelents ki semmit) és nyugodt lehetsz, hogy pontos és kimerítő választ fogsz kapni a kérdéseidre és tiszteletben fognak tartani. Ki vagyok én, hogy ezt megmondom neked, egy 20 éve konzol és pc fanatikus, aki mellesleg programtervező matematikus.
-
MasterMark
titán
válasz
Katsuo88 #4315 üzenetére
Analógban ugyanúgy lehet Full HD, sőt nagyobb is. Nem értem miért nem érted.
whitezo88: Várj, ha az írás nála lemez kiírást jelent, akkor ő már több 100 lemezt kiírt...
Sirandrish: Ha a Sony írja ki = Szép grafika, ha én itthon, akkor csökken a grafikai minőség. Értem már.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4300 üzenetére
Neked aztán abszolút nincs fogalmad hogy miről van szó igaz?
Lambo? Nissan? MIVAN?Te azt mondtad hogy a PS3 grafikailag többet tud mint a PC!
Ez N-E-M I-G-A-Z!!
Ennyi...hogy jön ide a Nissan?
Nem mi vagyunk a sok hülye aki az okossal vitázik hanem mi vagyunk azok akik neked naív kis PS fanatiknak felnyitjuk a szemed hogy márpedig van amit rosszul tudsz!Az állításodnak semmi köze nincs ..
se a Nissan gyorsulásához
se a CRT HD felbontásához
se ahhoz hogy drágább a PC
se a játékokra készített VGA-hozEgyszerűen amit mondtál az biza nem igaz!
Nem tud a PS3 többet grafikailag mint a PC!
Lehet hogy a megjelenésekor többet tudott...de most nem!Ezt én bizonyítottam egy videóval..persze szerinted azt manipulálták.
Egyetlen "érved" hogy felhoztál egy "BR lemez, DVD lemez" dolgot aminek szintén semmi köze nincs a grafikához!Szóval mit akarsz te ebből még kihozni?
Itt rajtad kívül mindenki tudja hogy nem neked van igazad. (szerintem te is csak nem vagy elég tökös hogy beismerd) -
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4282 üzenetére
Lássuk csak.
Mi az? az bizony személyeskedés..amit én kerültem.Én ezt írtam : "Miért? Az "azért szebb a PS3 játék mert az BR-en jön ki" se gyenge.."
Te erre írtál..kérdem én..abban mi a személyeskedés?
Szerintem semmi!A másik..
Írtad te ezt : "Szebb a pc-nél is, mert pontosan az ilyen játékokra, formátumokra, lemezekre van optimalizálva."
Erre MasterMark ezt : "Igen de csak akkor ha rendesen megírják."
Érdekes hogy te elvárod hogy mi tudjuk azt hogy a szüleid mire is használják az "írás" szót, de te azt feltételezed a fent említett kollégáról hogy arra céloz hogy a Sony nem tud megírni egy lemezt...
Szerintem PONT EZ egyértelmű, hogy nem arra gondolt hogy a Sonynak esetleg beszart az LG írója...
Aztán folyamatosan jössz azzal hogy a PS3 játékra van kitalálva és hogy BR lemezt pörget ezért szebb.
Pedig nem! Nem szebb!
És tudod miért? Mert mindamellett hogy játékra van kitalálva ÉS MÉG BR lemezeken is jelennek meg rá a játékok, attól még gyenge a vas ahhoz, hogy többet tudjon mint egy mai PC!Igen...drágább a PC (senki sem állította az ellenkezőjét) de grafikailag többet is tud!
Ez nem vitaalap. Ez puszta tény! Ha tetszik ez neked, ha nem. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4270 üzenetére
Jaja...
Akkor most menjünk le oviba?
Újonc vagy és ez meg is látszik mert nem értesz ahhoz amiről beszélsz.
Király vagy..
Az a lényeg hogy szebb mert Bluray(#4274) Katsuo88 Mikor személyeskedtem?
Tisztában vagy arról hogy mit jelent?Látom szövegértelmezési problémád is van...havasa erre célzott..és ezt biza te írtad
(#4273) nanorambo De BR-en jön hát nem érted?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4262 üzenetére
Istenem...
Ez egyre szebb..
Itt nem az a lényeg hogy kinek mi a jó vagy a szép...hanem arról hogy a PC vitán felül többet tud grafikailag mint egy PS3.
Hogy lehet ezen vitázni?
BR lemez DVD lemez? Ez érv ember???
EZ is BR-en jött ki PS3-ra és akkor ez most MINDENNÉL szebb mint amit DVD-n adtak ki?
Nevetséges.Azt a videot meg senki sem manipulálta...a CRT TV nem veszi le a látótávolságot..egyszerűen gyenge a vas...ez nem vélemény ez tény!
Ha a saját szemednek nem hiszel akkor már nem egyszerű a fanatizmusod!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4256 üzenetére
Most már csak azt magyarázd már el nekem, hogy ennek mi köze van ahhoz hogy állításod szerint a PS3 többet tud grafikailag mint egy PC?
Senki sem mondta hogy a PC olcsóbb.
Még csak azt sem mondtam hogy egy PS3 árából (ami legyen most 50K), olyan gépet rakok össze amin szebben fognak futni a játékok mint PS3-on.
Itt halkan megjegyezném hogy egy PS3+FULL HDTV árából viszont lehet...nem állítom biztosra de szerintem még az is megoldható!
Biztos nem mennének rajta a játékok maxon 5 év múlva de ez a lényegen természetesen nem változtat!Te kijelentetted hogy a PS3 többet tud Grafikailag mint a PC!
És EZ nem igaz!
Tökmindegy hogy a PC drágább...tökmindegy hogy 8giga ram kell hozzá vagy csak 2.
A PC többet tud JÓVAL grafikailag mint a PS3..
Ennyi.Ezeket a 3-400K-s gépeket meg felejtsd már el kérlek...
Nem kerül annyiba egy bika gép..Ezt a BF3as monológot meg nem értem.
Én olyanról még nem hallottam hogy egy PC elszállt játék alatt de 3ledes boxról meg sárga ledes PS3-ról már annál többet...(#4256) Katsuo88 Miféle képernyő beállítás? Semmi köze hozzá..a PS3 verzió gyengébb...mint majdnem mindig..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4253 üzenetére
Szerintem azért ezeket a dolgokat ne nagyon hangoztasd.
Messze nem kell 500K-s gamer PC ahhoz hogy megverje a PS3-at grafikailag.
Én ugye a konzolhoz FULL HD TV is kell.
Tudom, nem kell elmagyarázni hogy még így is olcsóbb a konzol.
Csak azért írtam le hogy azért tisztán lássunk már.
Nézz meg egy GTA IV-et pl...sokkal szebb PC-n...mint ahogy szinte minden multiplatform játék.Igazából ez nem vitaalap...ez tény. Nem tudom miért erősködsz.
Ez nem szubjektív dolog mint pl hogy neked a PS3 grafja jobban tetszik vagy sem.
TÉNY: a PC többet tud grafikailag!Ezért is van szükség az új generációkra...mert a konzol elavul, míg a PC folyamatosan fejlődik.
Nézd meg pl EZT!
itt még a Box360 is leveri...a PS3 már rég maszatol/homályosít ahol a PC meg a BOX még vígan elvan a pengeéles képpel.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Katsuo88 #4246 üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy ez poén vagy te ezt tényleg komolyan gondolod.
Azért szebb PS3-n a játék mert azon BR lemezeken jön ki a játék?
MIVAN???
Hidd el...bármennyire penge a hardver a PS3-ban, bármennyire vagyok én konzol párti, PC-n szebbek a játékok.
Elég csak a Crysis 2re gondolni...a konzolok, köztük a PS3 miatt lett olyan amilyen...
Ha only PC lett volna mint anno az első akkor sokkal szebb lenne.
Nem tudom te ezt melyik újságba olvastad de vicces ...főleg ahogy bizonygatodSzerinted minek jönnek újabb és újabb generációk?
Segítek...azért mert a grafika elavul a PC-hez képest.
1-1 új gen megjelenésekor általában a PC van hátrányban de azt behozza kb 1 év alatt..az adott generáció maradék 4-5 évében grafikailag csak kullognak a PC mögött és biza, ha tetszik, ha nem, egyre jobban lemaradnak.. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videószerkesztés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest