-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz galervin93 #77360 üzenetére
Tulajdonképpen az első dunai pecám, nem mentem ki nagy várakozásokkal. A minimális cél az volt, hogy teszteljem a felszerelést és talán egy halat fogjak.
Felszerelés: nekem ez hihetetlenül nehéz. Az utóbbi időben 3 méteres light bottal, 20-as kosarakkal nyomtam, ehhez képest ez a 390-es, 250 grammos bot maga a lámpavas. 150-es kosár épp, hogy megállt hosszú másodpercek gurulása után. Kicsi 14-es (pontyos) horogra annyi csonti ment, amennyi ráfért.
Egy 'najóénmostmegyekhazabzdmg' élmény volt csak: első dobásra kinyílt a gubancgátló cső karabinere és ugrott a kosár. Össze nyomtam rendesen fogóval, úgy jó lett. Ezen kívül akadás, kosár- vagy előke vesztés nem volt, az első dobást leszámítva tulajdonképpen technikai hiba nélkül dolgozott a felszerelés. A végén vagy négyszer is bekapta a Nevis Primus alulra, tengelyre a zsinórt, de ezt egyelőre még betudom a fáradtságnak.Halak: világosban egy brutális kapás, de kiakadt a horog, majd 2 küllő, két géb lett az eredmény. Fényváltás után, erős szürkületben jött egy méretes márna, őt szép sormintában követte két-két kölyökmárna és bagolykeszeg. Tulajdonképpen este szívesen maradtam volna még, de ma rendesen kell munkába menni, meg bevallom: egész napos munka után 4 óra peca alatt elfáradtam.
Halas képektől eltekintek, pázsitmatracra kerültek a jószágok.
Kérdések:
- meddig normális, hogy görög a kosár? Tegnap nagyon ment a víz, kb. 15 méterre horgásztam, de azért bedobás után elég sokáig bólogatott a bot
- élő anyagot hogy juttattok be nagyobb mennyiségben? Fojtott csonti vagy ragasztott lesz a megoldás?
- milyen csalikkkal próbálkozzak?[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg