Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1
aktív tag
válasz FireFox1996 #59483 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz Szilágyi84 #59697 üzenetére
A legtöbb nagy pontyomat narancssárga előkére kötött horoggal fogtam. 🤫
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Szilágyi84 #59697 üzenetére
Én úgyis dobóelőkét használok, úgyhogy bátran csévélem a rikító zsinórokat. Jobban látni, könnyebben kötöm, és fenekező botnál a kapásjelző meg sem mozdul, de a zsinór ahol vízbe ér, látni hogy valami szöszmötöl..... Amúgy dobóelőke nélkül sem vettem észre hogy zavarná a halakat, azzal a rikító sárga gubancgátlő csővel sincs kevesebb kapás......
A Zéé : Igazad van, de valahogy mindig összevásárolok egy csomó kacatot, szerintem egy kosár csali biztos van, palletek, bojlik, üveges kukoricák itthon. Mikor asszony adja fel a csekkeket a postán, sokszor együtt megyünk...És hát Kapuváron a postával majdnem szemben van a horgászbót.... Egyszerre nem veszek sok mindent, de 7 éve kezdtem újra a pecát...Gyűlik a cucc. Múltkor ránéztem, ha betiltanák a szakállas horgokat, elég sok horgot ki kénék dobni... pedig általában egy tízes csomagot veszek egyszer
Ha pecabótba nem mehetnék, illetve csak csontiért, akkor is el lennék kb 1,5- 2 évig az itthon lévő készletekkel (Csali, etetőanyag). Damilból, horogból, úszóból..stb még tovább...... Jó, most egyenesbe jöttünk kissé anyagilag, mikor a pecát újra kezdtem, egy felújításon-költözésen voltunk túl...legatyásodva. -
Szilágyi84
senior tag
Damilokról mi a véleményetek színekkel kapcsolatban számít esetleg valamit a nagyon világos rikító színűek pl neon zöld és erős sárga vagy nem sok jelentősége van előny/hátrány nélkül ?
-
csababarca
őstag
Voltam ma 2 hét után a tavon, hát dög meleg volt már 9kor.
7kor dobtam be, 11kor pakoltam össze, nem bírtam tovább.
Fogtam két pontyot 4 keszeget, elégedett voltam, még a fagyasztott etetővel isszületésnapomra kaptam egy jól pakolható, nagy horgászládát barátnőmtől, végre elférek szépen, nem kell külön pakolászni az orsókat, etetőket, hanem minden befér ebbe, plusz botok, szák, szék, vödör. legalább 5 percet spórolok időben a pakolással. (nem tudom milyen márkájú láda, de elég mély, orsók dobozostul beleférnek, van egy kis része ami kivehető, meg a teteje is külön nyitható, abszolút megfelel. Nem csúcskategória, talán 7ezer forint volt, de nekem tökéletes).
Egyébként értelmesen költve lehet eżt nem drágán űzni, az elején mindig vettem a kosarakat, amiket rutintalanság miatt beszakítottam (volt kétszer, hogy dobásnál), de kb június óta nem is vettem semmi szereléket, csak etetőt.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
A Zéé
addikt
válasz Zoli bácsi #59689 üzenetére
Tudatosan kell vásárolni, és nem kell minden kacatot megvenni, ami megtetszik!
Ekkora összeg jön ki amúgy nekem is kb. Én idén csak napijegyezek. Átlag 2500 Ft egy jegy, az állami legyen leosztva 20 alkalomra, 500/alkalom. 2 kiló etető 2000 Ft, 1 doboz csemege 150 Ft, 2 deci csonti 300 Ft. Ezek a nagy átlagok. Van úgy, hogy kukoricát nem viszek, van úgy, hogy fél liter csontit. Zsinórt, horgot, kacatokat olyan 20k értékben vettem idén eddig, még ennyi sztem el fog menni. 20 alkalomra visszaosztva az 2000. Idén vettem egy széket, meg egy botot és orsót, de azt nem számolom teljes összeggel ide, mert több évig tervezem használni őket.
Soknak tűnik leírva, de napi 8000 továbbra sem vészes szerintem. Elmegyünk ketten moziba, az se sokkal olcsóbb...Rakó a felszerelés igény miatt, meg akadós terepen a pergetés tud igazán drága lenni a sok beszaggatott csali miatt.1
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #59690 üzenetére
Rakozni lehet olcsón is pontyra . Keszegre már nem tudsz ,mivel egy középkategóriás keszegezésre is alkalmas bot minimum 3x annyiba kerül (300 db ezres) mint egy közepes pontyos bot . Amivel mindent tudsz csak keszegezni normálisan nem , mert lassú logós és sár nehéz . Keszegre nem tudsz lemenni 3 kiló kukoricával magmixel . Oda kell a 3 kiló normális etetőanyag + élő és egyéb adalékok . Persze ha eredményesen is szeretnéd művelni . Persze ebbe a meghorgászandó víz is bele tud szólni .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
gg72
veterán
válasz hermanyi #59668 üzenetére
Kosz, galervin93- nek is!
Kozben megfogtam életem első csukajat pergetve, nagy élmény volt! Gyerekkoromban es kamaszkent sokat pergettem, de akkor csak balinok es kosullok jottek, pedig ugyanitt (B.szepezd) voltam nyaranta. Most este 7 körül abszolút csendes volt a viz, rablasilag is, aztan eszreveztem egy kis öbölben egy rablast a nadas mellett, másodjára meg is lett a csuka, szép nagy. Nagylanyom pláne örült, meg akartam neki mutatni hogy megy a pergetés, hát sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem 120 ezer volt idénre az engedély (Tavi 85e, megyei folyóvízi 22e, töltésjáró engedély, állami jegy...) Ha havonta megyek egyszer pecabótba, az kb egy tízes, etetőanyag, apróságok, valami fontos cucc, ami aztán elő sem lesz véve.... Pecabotot orsót már ritkán veszek, van kb 30 felszerelt botom (Olcsók). Hozzájön az üzemanyagköltség... Őszintén szólva amennyit idén kimegyek, ha visszaosztok sacc/kábé, akkor 7-8 ezerbe lehet egy alkalom mikor kimegyek. Nem dicsekedni akarok, és nem is panaszkodni, csak egy számítás. Szerintem reális számítás. Ha többször mennék, nyilván kevesebb lenne, de őszintén megmondom, kicsit alábbhagyott a lelkesedésem.....
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #59687 üzenetére
Azért ez nagyban függ , hogy melyik módszerbe és halfajba szerettél bele
Tény ,hogy lehet viszonylag olcsón is művelni .Szerintem a Rakó és a keszeg a legdrágább
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
vendingo
veterán
Az engedélyt leszámítva kifejezetten olcsó hobbinak mondanám a horgászatot. Felszerelést egyszer kell megvenni, abból se kell a legdrágábbat venni, hogy élvezzük. Én is a "sokat költők" táborát erősítem mert minden évben veszek új botot orsót, de nekem ez régi hobbi, nem sajnálom rá a pénzt, mert sokat járok ki a vízpartra.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
A Zéé
addikt
válasz koko52 #59678 üzenetére
azzal, hogy drága, azért eléggé vitatkoznék. A 4 levelű lóhere gyűjtés valóban olcsóbb, de azért a horgászatot is lehet eredményesen és élvezetesen művelni relatív kis pénzből is, nem kell mindenkinek OB-ra készülni, és folyton versenyekre járni. Aki meg így csinálja, az már nem is az átlag réteg.
Just a simple Lineman...
-
-
gban
veterán
-
KunEmber
senior tag
válasz Szilágyi84 #59681 üzenetére
Nem, január 31. És az egyesületi nem 11800, el lett mondva már.
Egységes állami horgászokmány (EAH)
Állami horgászjegy: 3000 forint (50%-os drágulás a 2019-es évhez képest)
Fogási napló: 300 forint (50%-os drágulás a 2019-es évhez képest)
Összesen az EAH 3300 forint
Szankciós (ha nem adtad le a fogási naplót időben): 6300 forint
Kedvezményes Állami horgászjegy (gyermek, 70. életévét betöltött személy, vak vagy gyengénlátó, az állapotát igazoló okmányokat benyújtó mozgásszervi vagy hallási fogyatékos): DíjmentesEgységes szövetségi hozzájárulás
Ára: 2000 forint
Mentesített ( gyermek, 70. életévét betöltött személy, vak vagy gyengénlátó, az állapotát igazoló okmányokat benyújtó mozgásszervi vagy hallási fogyatékos) : DíjmentesEgyesületi tagdíj
Egyesületenként változó, de minimum 2000 forint.
A legolcsóbban tehát egy olyan horgász, aki időben leadta a fogási naplóját, nem vásárol tokot, nem rendelkezik horgászkártyával és az egyesület ahová belép a minimum tagdíjat kéri 9500 forintért válthatja ki idén az horgászengedély 2020 -ban. Ebből 2200 forint a Magyar horgászkártya ára öt évre.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Szilágyi84
senior tag
Az érdekelne még hogy a naplót minden évben február 25-ig kell leadni és 300-ért újat kapni de ez a egyesületi tagsági 11800-ért pont 1 év múlva jár le dátumilag a mai befizetésemtől számolva illetve ha mondjuk csak magántóra járnék sem lehetne megúszni az egyesületi díjat mert a kártya csak így érvényes ugyebár?
-
hermanyi
addikt
Nekem 25 a területi ( Sporthorgász) + állami jegy + egyesületi tagdíj+ átlag 200 ezer a fogyó dolgokra . És így megvagyok 1 évre és felszerelésre nem költöttem : D
De a hobbit ne számoljuk mert fájni fog .szerk : És én nem költök sokat pecára
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Szilágyi84 #59677 üzenetére
Minden évben ennyi, illetve egyre drágább. Egyesületek +- 1-3 000. Nekem évi 13000+ 26 a területi. Ez egy drága hobbi
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Szilágyi84
senior tag
válasz koko52 #59676 üzenetére
Ezt hogy érted hogy minden évben 11800 ft ? Az zavart hogy nem volt elmondva semmi erről és az oldalukon írva se pedig vizsga előtt is jártam bent de akkor is le lettem pattintva szóval nem vagyok teljesen képben ezzel jelenleg mert a vizsga után is zavartak hogy fizetés aztán hali mert jönnek a többiek amúgyis. Akkor ez egyesületenként változó lehet árban?
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Szilágyi84 #59675 üzenetére
Nem, ugyan úgy mindent, kivéve horgász kártya az 5 év.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Szilágyi84
senior tag
válasz hermanyi #59672 üzenetére
Igen de itt nem igazán volt választási lehetőség ez van ennyiért egyben mindennel 11800 - ért ami pontosan lebontva rejtély marad hogy mi mennyi vagy csak az oklevél lapocska lett volna ingyen gondolom. Viszont akárhová szeretnék menni ezzel magántóra vagy folyóra is kell vennem jegyet szóval érdekes ez az állami jegy féleség.
Viszont ezután minden év február vége előtt amikor leadom a fogási naplót üresen mert elhozni nem fogok halatt szóval 300 Ft lesz csak + a helyi jegy és semmi mást nem kell fizetni évente remélem csak 5 évente a kártya újítása lesz 2200 Ft? -
vihartigris
őstag
-
Sungoo
addikt
válasz Szilágyi84 #59669 üzenetére
Gratula! Lemegy a kánikula, indulhat a szezon.
-
hermanyi
addikt
Akkor kaptál Állami jegyet is . Az meg pénz .
-
KunEmber
senior tag
Hát nézd, a horgász vizsga ingyenes. Régebben az is pénz volt. (De igen, én is sajnálom, hogy ilyen-olyan teljesen értelmetlen egyesületekbe be kell lépni a pénz miatt. Semmilyen hasznos tevékenységet nem végez szerintem az enyém.)
-
galervin93
addikt
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok mai nap volt a horgászvizsgám ami sikerült szerencsére igaz tanultam is rá mert nem készülve biztos elzavartak volna amilyen szigorúságnak tünt az egész. A lényeg hogy az ingyenes vizsga végülis 11800 Ft + horgász kártya 2200 Ft vagyis 14 ezerért mostmár mehetek bárhová természetesen az adott helyi jegy megvásárlása után.
-
gg72
veterán
Na, tegnap délután gyenge esőben megvolt az első pecazas a Balcsin match bottal nádas mellett, eleinte szép keszegek jöttek a csontira (12es horog), majd már csak inkább küszök. Viszont a Cralusso uszomnak eltűnt az antenna teteje, így ma kénytelen voltam a kozeli boltban pár úszót vennem. Ti melyiket tennének fel?
[kép]
Illetve milyen ötletetek van, hogy inkább keszegek jojjenek a küszök helyett? Nagyobb horog, csonti helyett más csali? -
-
tepenzed
őstag
Valaki megtapogatta már az új Walter Racer botokat? A LQ család érdekelne, keresem a Nova light méltó utódját (mert a supernova számomra óriási csalódás volt), de egyelőre nem találtam még elérhető áron hasonló élményt nyújtó botot.
-
KunEmber
senior tag
Bocs, hínár. A helyzet az, hogy az RSD csepeli oldalán a parttól olyan 5 méter távolságig rettenetesen sok hínár van. Csomó hal ment el már ott, nem egyszer úgy, hogy a teljes szerelék leszekadt a kosárral együtt.
Szerencsére most magas a víz és pár álláson az öreg szakik 1-2 méter szélességben kiszedték őket, így van egy viszonylag szabad folyosó előtted.
-
galervin93
addikt
Idő(=türelem) és hely a fárasztáshoz. Meg persze finom felszerelés és finom kéz. Haverom a 20-as előkéket szaggatta a halba (2-3-as pontyok), ahol én gumizott spiccel 14-es madzaggal fogtam őket, de match-csel 12-essel is jött ki.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
koko52
nagyúr
-
KunEmber
senior tag
válasz hermanyi #59646 üzenetére
16-os az előke, a horog a nagyon vékony decathlonos keszeges (méret 16, ár: 990 Ft volt 50 db), de ez a pici frissen telepített ponty ma egész harcias volt, 5 percig járattam az algamező előtt. Valahogy éreztem, hogy nem kell tépni.
Olyan 35 cm és 1,2 kg körül lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #59644 üzenetére
Papa fogott már Dani is jó 3 as potyott a frenzeemel 0.08 as monó előkével . Ki lehet szedni azt nyáron is ,csak meg kell adni neki a tiszteletet . Itt az volt ,hogy megszólal e a fék vagy kidolgozza a bot . Erre írtam ,hogy előkétől is függ ,hogy mikor szólal meg az a fék .
-
WarninShotZ
tag
Csak sikerült ma is kijutni fél 7től kb 13.00-ig pecázni. Kivételesen nem a szerencséthozó 13-as helyre ültem, hanem a 10-esre.. Nem is érte meg, fél9 fele jöttt 1 ponty, majd dél és 1 közt még 3, illetve pár kárász, nagyon finnyásan ettek a halak, leginkább csak lökdösték a kosarat, sajnos sok leakadásom volt. A magos etetésről 1 hal sem jött most sajnos, de hát ez ilyen. A mainline pelletet sikerült jól benedvesíteni, legközelebb majd több aroma és kevesebb víz kell hozzá.
Még egy gyors kérdés, tervezek csütörtökre is egy pecát, alapozó etetéshez tervezek csemege kukoricát tenni, mit érdemes mellé tenni? Főtt kukoricát/vegyes magot vagy erjesztett kukoricát/magokat?SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
-
A Zéé
addikt
válasz galervin93 #59639 üzenetére
annyival egészíteném ki, hogy ha régóta volt benn, akkor előbb-utóbb lesz egy kis fagyasztó szaga, de azt kis aromával, vagy adalékkal el lehet nyomni. Én legalábbis úgy szoktam.
Just a simple Lineman...
-
csababarca
őstag
rendben, köszi. Holnap már tervezem elhasználni, keverek még majd hozzá azért
-
saen
veterán
Én inkább úgy mondanám, hogy ez a szezon. Jövőre már inkább ne.
-
galervin93
addikt
válasz csababarca #59632 üzenetére
Amíg el nem használod. Komolyan, nyugodtan hagyd ott, hónapokat bír ki. Még akkor is, ha csonti, kukorica, egyebek vannak benne. Kis nedvességet veszíthet, így lehet hogy utána kell vizezni, amúgy mindem további nélkül használható, és még az állagának is jót tesz (rostált kaját szoktam eltenni, és elég jól ki szoktam nyomni belőle a levegőt a légmentes zacsiban, kiolvasztás után nem kell rostálni, finom morzsás).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
@mriya@
őstag
válasz vihartigris #59636 üzenetére
Legalább csak egyszer szenved a hal.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
jansky1
senior tag
válasz anytime #59627 üzenetére
Nyáron nekem ott nem jött be csak a 2 szem főtt takarmánykukorica 1 gumikukoricával kikönnyítve. Próbáltam mindenféle pelletet süllyedő, wafter, popup, édes, büdös, fűszeres, azokra elvétve jött csak valami. Szállásadónk mondta, hogy ne kínlódjak ezekkel, próbáljam a fűzött kukoricát.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz szetcsuszott #59626 üzenetére
Haver faterja a tavon is harcsázó cuccal pontyozik. Az 5 kilós csak úgy szánkózik a vízen kifelé.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz csababarca #59632 üzenetére
Szerintem 1-2 hónapig tuti.
-
csababarca
őstag
bekeverten lefagyasztott etetőanyag mennyi ideig lesz jó?
-
Steady74
Topikgazda
válasz szetcsuszott #59626 üzenetére
-
Landon
őstag
Sziasztok,
A napokban vásároltam egy casting pergető botot. A márkája elvileg Milo (amit ismerek) gyakorlatilag viszont elég furcsa mert valami S.R.C. 002B és a botra az van ramatricazva, hogy 'recommended by *név* Milo".
[link] - rola lenne szó. Remélem nem gond hogy a boltot linkeltem, nem reklámnak szánom.
Valaki ismeri esetleg ezt a márkát? Vagy ezt tényleg a Milo gyártja? Remélem nem valami kínai vackot adtak el... Bár ahhoz még drága is volt. Egyébként ránézésre korrektnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
KunEmber
senior tag
-
koko52
nagyúr
válasz anytime #59627 üzenetére
Én kagylóbéllel csaliznék. Biztosan találsz a stéglábon, csónak alján. Hungarocell, tecnno-pufi (kagylós)
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Jövő héten szerdán elutazunk a családdal a Holt - Kőröshöz mellé, közvetlen vízparti pecó saját stéggel.
Azt tudom, hogy ahová dobálni kell (behúzni, bevontatni, beúszni, stb ..., nem lehet) ott a meder fenekét elég vastagon borítja kagyló. A végszereléket ennek megfelelően fonott előkével és lead core-al készítem.
4 darab bot lesz bevetve, bojlis, pelletes, kukorica / tigrismogyoró, élőcsali - termetes giliszta formájában. Minden boton 1 horog lesz.
A kérdésem az lenne, hogy a vastag kagylóréteg végett a fenti csalikat mivel és miképpen lebegtetnétek meg?
Előre is köszi!
Attila
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz KunEmber #59622 üzenetére
Mifelénk 60 év fölött úgy tartják, bármekkora halat is akasztasz, ha megszólal a fék, b.zi vagy Persze nem mondják ki, de ehhez tartják magukat, szerintem 1-2-nek már a fékcsavar is úgy rohadt rá a tengelyre, végállásban.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
koko52
nagyúr
válasz KunEmber #59622 üzenetére
Egy jó feeder úgy görbül, hogy kifárad a 2kg-os ponty a fék megszólalása nélkül. Persze attól is függ milyen szögben tartod.
-
KunEmber
senior tag
Van egy Nevis Vanity Xs orsóm és felmerült bennem egy kérdés. Múltkor ugye fogtam vele pontyot is (másfeles) és direkt próbálgattam a féket. Ha puha volt, akkor nem tudtam tekerni sem, mert tekerés közben is kattogott, nem húztam zsinórt. Ha meg bekeményítettem annyira, hogy tudjam húzni, akkor meg a hal nem húzta egyáltalán.
Normális ez? Túl kicsi volt a ponty, hogy ennyi erőt fejtsen ki?
-
hcs57
addikt
válasz csababarca #59619 üzenetére
[link]
■ Krosnoban:
tel.: +48 13 436 55 68
www.pzwkrosno.boo.pl
A Lengyel Horgászók Egyesületének Krosnói Fiókja szorosan együttműködik a Krakkói Contact Polskav j utazási irodával, amely horgászati turizmussal foglalkozik, ezen belül a San folyó és az egész régió reklámozásával is foglalkozik, valamint néhány rendezvényt is szervez, többek között a Legyező Horgászat Világbajnokságot. A tevékenységük eredménye az, hogy a vajdaságunkat évről évre egyre több turista látogatja, főleg Franciaországból, Belgiumból és más francia nyelvű országokból.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
csababarca
őstag
sziasztok.
egyszer már úgy rémlik kérdeztem, de nem találom visszakeresve a kérdést.szóval barátnőm lengyel, és hazamegyünk hozzájuk.
A San folyó a közelükben van, gondoltam rápróbálnék feederrel, mi a helyzet.A kérdés, hogy volt e már valaki Lengyelországban horgászni? előzetesen kell e regisztrálni horgászjegyért, vagy elvileg horgászboltba bemegyek a magyar horgászkártyámmal és engedélyemmel, és hátha van valami turista megoldás?
-
gg72
veterán
Kösz mindenkinek, akkor megnyugodtam.
-
WarninShotZ
tag
válasz Steady74 #59611 üzenetére
Nekem tetszik nagyon, jó kombó. Finom pálca, kellően lágy, de érezni, hogy van benne tartalék, jól lehet vele dobni, a markolat is kellemes, jól rá simul az ember alkarjára fárasztás közben. Az orsó is nagyon pöpec, de ez az első gyorsfékes orsóm, szóval még balf@szkodtam vele, meg még fogok is , de jól el van találva, nem túl nehéz, tényleg csak 1-1 kattanást kell tekerni a csillagon fárasztás közben, szép a zsinórképe is szerintem, nagyon jó futása van. Van egy Master Carp Lcs Pro 5000-es orsóm is, azon sem a hagyományos hosszú utan fék van, se nem gyorsfék, valahol a 2 közt, de nem lehet a kettőt hasonlítani.
csak hogy jól kereshető legyen: Serie Walter Supernova Light 360 + By Döme Team Feeder Fine Carp 5000SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #59601 üzenetére
Köszi.
A héten Gyomán kergetem a halakat.
Jövő héten rápróbálok újra a Dunára. -
Steady74
Topikgazda
válasz WarninShotZ #59610 üzenetére
mik a tapasztalataid a botta/orsóval?
-
WarninShotZ
tag
Múlthéten elfelejtettem mesélni..
Csütörtöki napon sikerült kijutni egy pár órácskára pecázni, ezzel együtt felavatni az új botot és orsót (SW Supernova Light 360 + By döme TF Fine carp 5000), egész nap jött 2 kárász, 4 compó, 6 ponty (abból egy 4,1 kiló, a többi 2-3 kiló közti), illetve egy 5 kiló forma tok is. A 4,1 kilós pontyot és a tokot is az új bottal sikerült megfogni. A 330-as SW Supernova Light-al egy magos etetésen pecáztam, etetőanyag/pellet nélkül, csak egy 30 grammos ólom volt fent, míg a 360-as Supernova Light-on pedig egy 30 grammos Preston kosár volt fent, a kosárba pedig Csoki-Narancs ízű SW Pellet box került. Csalik közül pedig a Stég Product Color Ball-jai mentek a legjobban ismét.
És ha minden jól megy, akkor holnap is lesz egy kis lógatás..SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #59606 üzenetére
Annyira áramlik a víz ,hogy a fix wagler nagyon mászkál .
-
Steady74
Topikgazda
válasz WarninShotZ #59602 üzenetére
Az alapvető baj az, hogy mindig találsz valamit
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #59604 üzenetére
Deseda
-
hermanyi
addikt
válasz Kelvin #59573 üzenetére
Autó vitte el majdnem a végét 1x . Bringások a felső aszfalton mendegéltek . Autó után kiraktam az út szélére az egyik vedret
Slider -é volt a főszerep amúgy , gyakorolnom kell az Oktoberi OB re .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
aladarazurbe
csendes tag
szgzuri Múltkor elmulasztottam válaszolni, de ha jól figyelem hamarosan megint aktuális lesz a kérdésed.
Kabe 180cmes vizben ugy 12 meterre a parttol úsztattunk még az ár előtt a rómain, annak is egy rendkívül frekventált részen, a fellini közvetlen közelében. Alattam-felettem kutyák ...
Azonnal beállt a paduc az etetést követően. Azt figyeltem meg, hogy valószínűleg a csobbanás zaja vonzotta őket, mert piszok gyorsan ott termettek.
Tobbet is fogtunk, bár más halfajt nem.
Jo peca volt.Rápillantva a partvonalra, szerintem bárhol a környéken hasonló a terep.
Egyébként ez volt az első vizben állva pecázásunk, nagyon buli.Szerintem egy 5-6 méteres spicc is elég lett volna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest