Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz cool13 #43799 üzenetére
Leeda concept gt
Full angolos, nyélig hajlik. Vennék én is, csak túlléptem a pecacucc limitem erre az évre.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
cool13
őstag
válasz hermanyi #43782 üzenetére
Ahogy olvasgatom a topikot, nem vagy egy tapasztalatlan pecás. Én igen. Pénzem nincs olyan botra ami neked van. De keresek valami finom dolgot. A pickert is ezért kérdeztem nemrég. Akkor finoman leoltottál a botjaim miatt, talán igazad is van. Lehet a gyártó lehagyott a botomon egy számot és nem 20-70 hanem 120-170 a dobósúlya. Ezért gondolatom szerint, 60-80 gramm, ha lehet Angol stílusú pálcát keresek. Láttam az írásodban hogy mivel nyomod. Rákerestem, de az ára a gond számomra. Viszont a kis tesó elérhető lenne. Ezt is megnéztem milyen lehet. Videón pl nagyon szépen dolgozott. Ezért döntöttem a vásárlás mellett. Szóval itt tartok.
De ha tudsz vagy tudtok ez helyett itthon is elérhető, hasonló tulajdonságokkal rendelkező pálcát, kérlek osszátok meg velem.
Ez például hasonló adatokka rendelkezik mint a Frenzee amit kinéztem. Bár lehet csak nekem.
Mennyire nehéz megrendelni a tackleuk.co.uk-ról? Minimális angol tudásom miatt kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
válasz Grillo #43794 üzenetére
Jószar. 10ig evett rendesen, utána meg mint ha elvágták volna. Dobáltam a kiakasztott helyre, mellé, elé, mögé, aztán tök más távolságot is, de kapásig sem jutottam. Vagy 10 féle csalit feltettem, semmi. Szerintem az időjárás nagyon elvette a kapókedvüket. Esett is, szóval 1 óra után összecsomagoltam, eljöttem.
Etettem láb alá, szó szerint 10 centire a parttól, tenyeres vörösszárnyúak "raboltak" rá a bedobott kajára. Eszemben voltál
-
csƵ
addikt
válasz Gabesz26 #43790 üzenetére
Szánalmas, de tényleg. Képesek magukból hülyét csinálni +5 méter dobótávolságért. És a sok hülye meg fotózza a method csoportban, hogy épp 30 ezret költött HD termékre, és kapják az iszonyatos lájkokat. Hihetetlen, mennyi embert vett meg Döme a marketingjével. Nem is ismernek más márkát, csak a Haldorádót.
-
Steady74
Topikgazda
válasz joe979 #43791 üzenetére
Amikor a dobásteszt volt, a vario még nem volt a piacon. A távolságmérés meg, hogy Karcsit bezavarják a vízbe és szemre mondja meg, hogy 120 vagy 122 vagy 123 méter azért megint csak érdekes.
Döme dobótechnikája eléggé vicces, ahogy minden dobásnál bebólint egyet Jankovics a SW WC II-es bottal meg 160 métert dob. Talán azért mert az nem LC
-
Gabesz26
senior tag
A nyári lazsában van időm... A preston kosarakról keresgélve futottam bele a HD "dobástesztjébe", és hát gyönyörű .
Preston ICS Method 45 gr Large kosár vs. by döme Long Cast 45 gr. A teszten átlag 13 m és 9 m + jött ki a két tesztelőnél a Long cast javára.
A két kosár tömege: preston LC. Külön érdemes megnézni melyiket mennyire töltötték meg a méréshez... Minden rosszindulat nélkül remélem a dobásnál is mindig figyeltek arra, hogy az LC kosár ne legyen +15-20 grammal nehezebb, és a felső bordája fölötti részről leszedték az etetőanyagot + nem töltötték csak bordáig (nem pedig így, vagy így, egyébként normál módon). Némi gyanú azért van A teszt igazán korrekt akkor lett volna, ha 45-gr-os XL-es gumis prestont (a teszt idején még nem volt ICS-ből XL 60 gr)használnak, azok között már legalább nem lett volna érdemi töltött súlykülönbség.
A nagyobb kosarak összevetése eleve halott ügy volt (miért azt a nevis kosarat kellett használni, miért nem egy 60 gr-os gumis prestont, aminek azért kicsit hosszabb szára van).
A miértekre tudom én is a választ, költői kérdések voltak, igazából az idegesít, hogy már megint mennyire hülyének lettek nézve a vásárlók egy korrektnek beállított, de valójában eléggé részrehajló "teszttel".
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Tegnap a két balin után(10dkg és 70-80dkg thrillre jöttek), de már szürkület elején sikerült fogni a citrom ssr7-es Rapalával súlyra és látványra egy kb 80dkg-1kg-os kősüllőt. Az erőteljes csíkozása és a formája miatt eléggé egyértelmű volt, hogy nem fogas süllő. Sajnos a parton leverte magát mert kapásnál nem vágtam be, azt hittem csak beleakadtam valamibe. Gondolom a csontos/porcos szájába nem akadt így jól. Megszoktam már a balinkapásokat is, hogy megakasztja magát. Nem sokat maradtam szürkület végét sem vártam meg mert mennem kellett.
Ezt nem értem, 1kg-os halakat raknak fel amik jó ha ütik a 60dkg-ot.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
csƵ
addikt
válasz joe979 #43785 üzenetére
Annyi baja legyen minden halnak, amit én okozok nekik. A gumigyűrű nem probléma? Szerintem az még egészségtelenebb a hal szempontjából.
Vittem már haza olyan pontyot, aminek a garatjában volt egy keszeges rozsdás horog. Semmi baja nem volt a halnak attól, ugyanúgy élte az életét, míg meg nem ettük. -
-
gban
veterán
válasz Interceptor #43778 üzenetére
Nekem is pont így jött a 48 / 1.30-as csúcsom.
Bedobtam szembe a nád elé a 11-es Original GFR-t és azonnal rávágott.Postázást nem vállalok.
-
cool13
őstag
Sziasztok! Itthon lehet ezt kapni? Máshol nem találtam. 3,3M is jó lehet. Sajnos náluk nincs, és nem is tudják mikor küldenek az angolok.
[ Szerkesztve ]
-
LazacX
tag
Sziasztok!
Erőorientált feederbotot keresnék rövid kivitelben (max. 3.3-as, de inkább 3 m-es). Folyóvízre kellene parthoz nem messze ( mondjuk 10-30 m), nagyobbacska várható halakhoz. By Döme botot találtam 3 m-es XH-t, de más (jobb minőségű) ötletet is szívesen vennék, főleg ha pesti boltban meg is lenne nézhető. Nem sürgős a dolog, ez év végéig még el leszek a leharcolt 3.6-os botommal, de év végén kukázom. Ilyen hosszú (vagy pláne 3.9-4.2-as) botot már amúgy sem vennék, inkább a bot erejéből adok alább fárasztásnál a hosszú bothoz képest.
-
Interceptor
addikt
gban: Tegnap sikerült fogni egy 60-70 dekás balint 9cm-es original rapalával(narancs szín) nekem is. Szóval megtört a jég Rapala ügyben, legutóbb ssr-re a kis süllő most meg ez kb 5. dobásra ahogy beesett és alig tekertem bele már rá is vágott. Sajnos a rossz idő miatt mehettem is utána haza.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
-
csƵ
addikt
Ha már szóba jött. Feederfejet ajánljatok már nekem. Előre, hátulra.
-
Steady74
Topikgazda
Amikor megkötöm a csomót, és utána áthúzom a hurok végén a tüskét, aztán meg miután meghúzom az egész kötést, néha, 5ből 1szer tuti olyan, mint ha oldalra csúszna el az egész kötés. Kipróbáltam egy-egy előkén a biztonsági clinch-et meg a hóhérkötést, meglátom bevállnak-e. Holnap elvileg Tereske. Esőruhát raktam
-
törölt tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő hogy megvegyem a 2. bot +orsó párosomat a meglévő melé, ami egy team feeder 360cm -es mh bot. Szeretnék egy 390/420-as botot mellé orsóval, amit majd nagyobb távokba tudok dobálni.
Jelenleg ezeket néztem ki:
Cormoran Feeder FM 150 3,90m
Nevis Gotama Carp Feeder 390h180g
Spro Kixx feeder MH 420cm 50-150g
TF Master Carp Pro 390 LC 50-170grTi melyiket választanátok? 45grammos pellet feeder kosárral szeretnék vele horgászni. Megtöltve kb olyan 110gramm körül lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Zoltán és Diana horgásztóra szeretnénk ellátogatni a hétvégén. Van valami tanács esetleg? Ha jól informálódtam a családi jeggyel, a Zoltán tóra tudunk leülni. Milyen ez a víz? 24 órára megyünk, mivel érdemes próbálkozni? (Feederezünk) -
tepenzed
őstag
válasz Gabesz26 #43759 üzenetére
jut eszembe, egyszer kölcsön volt nálam egy ilyen bot:
100 métert simán dobtam vele, viszont nagyon jó karakterisztikája van, ha valahol meg tudod fogdosni nézd meg. Persze lehet a 60g kosaradhoz ez is kevéske.Tudom tudom MH, de ha fontos neked, hogy jobban dolgozzon...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz26
senior tag
válasz vendingo #43757 üzenetére
Az inkább MH bot, + kicsik a gyűrűk, nincs 360-nál nagyobb belőle és a 60gr+etetőanyag method kosarat sem vagyok benne biztos, h bírná (a Supernova Carp 390 is a kis átmérőjű gyűrűk miatt esett ki, a keverőgyűrű aránytalanul kicsi)
Elkapkodni nem akarom, egyelőre elvagyok a 390-es Mantával, elképzelhető, hogy inkább megvárom jövőre mit hoz ki Walter (Racer botok, World Champ III)
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
-
Gabesz26
senior tag
Köszi mindenkinek. 390H Manta Evo-X-em van, annál keresek fárasztásban nagyobb élményt adó heavy feedert (az SW World Champ pont jó lenne, csakhát az ára , mondjuk 20%-kal már az is ott lenne mint külföldről valami hasonló kategória, ezért lehet az lesz a befutó)
-
veterán
-
Madn!ght
addikt
válasz Interceptor #43751 üzenetére
Max feeder Pista.
-
Steady74
Topikgazda
válasz Gabesz26 #43747 üzenetére
Egyszer pecáztam velük, nekem tetszenek. Vékony a blank, a gyűrűzése szép és kellően nagy, de nem dömésen nagy. 55gr-os HD method kosárral a 100m sima játékos 390-es bottal. A 420-ra 35gr-os pellet feeder kosarat tettem, azzal azt éreztem, hogy az igazán beleállós dobásokhoz picivel nagyobb kosarat is fel lehetne tenni. Halat sajna nem fogtam vele. Fura nekem is a hosszú bot, de 2 dobás után megszokod. Részemről ajánlott.
Szerk .: Manta EVO-X is ajánlott, igen, azzal is meglehet a 100m.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz26
senior tag
válasz Steady74 #43745 üzenetére
Van régi preston és ez a guru is nekem, a guru szerintem is jobb anyaghasználat terén (is) (1 éve használom szerencsére nálam semmi gond vele).
Más. Valami hosszabb távdobó feedert szeretnék majd venni, ami azért nem dióverő. Láttam neked van SW 3.9, és 4.2 hosszban is. Milyennek találod őket? A 4.2 neked mennyire használható? (azért kérdezem, mert eddig azt tapasztaltam, hogy nekem a 3.6-os vagy kisebb botok állnak leginkább kézre, de 100 m körülre azokkal nem sok esély van)
Ha van esetleg valakinek még tippje mit lenne érdemes megnéznem azt köszönettel fogadom (Shimano Speedcast, meg Drennan Acolyte Distance van még a jelöltek közt, de az se lenne rossz, ha olcsóbban megúsznám )
-
jansky1
senior tag
válasz cool13 #43737 üzenetére
Pedig nem variáltam túl én sem. Főtt kukoricás etetés elé horgásztam bordáskosár + hajszálelőkén kikönnyített kukorica. A túloldali nád elé etettünk közvetlenül. Azért horgásztam az etetés elé, mert pontosan azon nem volt kapás. A kitekerésekkor láttam, hogy mindig valami dzsuva volt a horgon, vagy gallydarab, vagy levél. Az etetés előtti részen viszont kemény volt, onnan fogtam a pontyokat. 0,5-1 méter távolság volt a kapás-nem kapás között. Törpék elkerültek.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz cool13 #43735 üzenetére
Víz függő a távolság . A lényeg ,hogy a fő etetésről elhúzza és ,hogy ne menjen oda vissza . Én olyan 7-10m re raknám a fő etetéstől ,és igen a lényege ,hogy édes legyen vagy vágott gilisztás vagy csontis .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
cool13
őstag
válasz jansky1 #43736 üzenetére
Szia!
Az előkém, nem fonott volt. Monofil az is.
Amik nem léptek meg, azok a keszegek és a karcsik. Na meg a törpék. Más érdemleges nem volt. Ezért is érdeklődöm mi lehet a baj nálam. Mert biztos velem van a baj. Hiába próbálom az előke hosszát változtatni vagy a csalikat, ízesítéseit. Nem jönnek a potykák, vagy az amúrok. Van hely ahol igen, de itt a Kurcán eddig 1db 3 Kg-os amúr.[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz jansky1 #43646 üzenetére
Köszönöm!
Estétől reggelig adja jobban a nagyobbakat. Kettő széttépett. Egy a nádba indult rögtön kapás után, a másikat tudtam fárasztani egy kicsit., A szákoláshoz készülődvén az utolsó kirohanása a stég mellé kötött csónak alá történt, ekkor szakadt a a damil. Szóval az ilyen vadvízen, erősebb cucc kell azt hiszem. Nem elég a 20-as damil, 16-os előkével. Amúgy kukoricát vetettem be, meg 6 és 8mm-es pop up ízesített bogyókat.hermanyi
Köszönöm neked is. Sajnos ezt majd a következő alkalommal próbálom. De működőképes lehet, mert az édes etetőanyag maradékkal,egy kis területre koncentrálva etetve,rajban érkeztek a törpék. Spiccbottal aprítani lehetett őket.
Kb mekkora legyen a távolság a két etetés között?Mivel nem rég kezdtem újra a horgászatot sok sok év kihagyás után, volna még kérdésem ha megengeditek.
Nagyon iszapos helyen, pl mint a Kurca, milyen szerelék a jobb? Helikopter és próbálgassam az előke hosszt változtatni? Vagy a zsinór végén végólom vagy etetőkosár, és feljebb a horog egy hurkon? Érzésem szerint ezzel is bajom van. Nem tudom ilyen helyen mi kellene bevetni. -
veterán
-
gban
veterán
válasz trident1 #43727 üzenetére
Persze, mert annak belül kell lenni, kis, csavarhúzóval tekerhető poti formájában, ha van.
De ha azt tekergeted sanszos hogy a vevőben is tekergetni kell, bár az nem biztos, nem ismerem a párosítás módját.
De ha nem tudod mit csinálsz, inkább ne babráld.Ekkor max. tekerd meg a kapásjelzőt néha, pl. az éjjel közepén azt majd leszokik a használatáról a szomszéd és szabad a pálya, nem fog már téged zavarni az övé
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
csƵ
addikt
"renben értem én nem foglalkozok nagyon fele öntelt búnko az ijen nem igazi horgász azok értékeli az ijen régiségeket"
Szerencsére ő igazi horgász.
-
vendingo
veterán
válasz sityupityu #43722 üzenetére
Főleg mire rájöttünk.
Aztán a másik szomszéd csengője csengetett nálunk is, hangolhattunk megint.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gban
veterán
válasz Kelvin #43654 üzenetére
Erjesztett magmix videó: a termék áránál csak a kommentek jobbak.
Azt kívántam horgászhassak Döme Gáborral. És aki találkozott már vele ugyan olyan a való életben vagy csak videóban olyan rendes pecásnak tűnik?
Persze, csak azért van boltja és csak azért tolja a marketinget ilyen szinten, és azért ilyen árakon hogy minél több áfát tudjon befizetni mert az jó az országnak...
Szerinted ha szántóföldön szedek kukoricát,lefejtem,és egy nagy vödörbe téve leöntöm eperszörpel az hatásos?
Van lopott eperszörpöd azért akarsz mellé a szántóföldről kukoricát is lopni?
Postázást nem vállalok.
-
mykos
aktív tag
válasz hermanyi #43691 üzenetére
A megállapításod minden részével egyetértek. Borzasztó technikák ezek, amelyeket kizárólag csak akkor és úgy szabad használni ami a "nemes" célt szentesíti...az pedig nem a fogjunk annyi halat egy nap ami a csövön kifér.
Amikor horgászni megyek pihenni akarok, utálom ha egész nap pörögni kell a halak miatt. Ennél csak egy dolgot utálok jobban, ha betlizek. Napi 2, max 3 hal és minél kisebb sérülés a célom.
Sokszor volt úgy, hogy nem jött semmi, ezért finomítottam, most van 10-8-6 -os horog és 10mm-30mm bármilyen csali. Ha eszik a hal, akkor azonnal butítom a szereléket. Ha nem eszik akkor finomítom.
A sport része nem az akasztás, mert esélye sincs, de 10-es szakállmentes horoggal szépen kivenni a 10+-os tokokat és pontyokat az igen. Jelenleg 40% a halvesztésem a part menti fordulóknál. -
veterán
-
gban
veterán
válasz trident1 #43720 üzenetére
Nem újra párosítottad?
Szerintem vendingo arra gondolt hogy belül tekersz egy potin hogy más frekvencián adjon, majd hozzáállítod a vevőt.
Ha te is ezt csináltad akkor elnézést - bár akkor lehet nem állítottál rajta eleget.
Amúgy az a furcsa hogy nincs ezeken egy frekvencia választó kapcsoló pont az ilyen esetekre.
De az is furcsa hogy mind ugyanazon a frekin tolja. Milyen fura lenne rádiós egereknél pl. ha egy irodában egy ember dolgozik aztán 10 ember egérmutatója szaladgál - ahogy az irodában se meglepő ha egymás mellett dolgoznak tizen, nem értem miért nem terveztek azzal hogy a vízparton is többen vannak egymás mellett.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
-
trident1
tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.Vettem egy Mivardi Mx33-as jelzőszettet,de bejelez ha a szomszédnak kapása van.Leválasztottam a jelzőket a vevőről majd újrapárositottam de ugyanúgy bejelez.A szomszédnak is ugyanilyen jelzője van.Valakinek valami ötlet? -
jansky1
senior tag
Feeder VB Olaszország
Ringer úrnak nagyon ment a csoki-narancs, szektor 1-et horgászott, 8 kilóval.
Vidó Ferenc utána a második 4 kilóval.
Csapat összesítésben 5., Sivák Mátyás egyéni 4.Hát ahol kötelező a bölcső, oda akkor nem megyek. 20000 forintot nem fizetek érte, orsóm, botom nincs, ami ennyibe került volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Király.. Akkor inkább megsem veszem..
Ezt néztem még ki: [Ezzel elvileg mérlegelni is lehet]
Vagy esetleg valakinek valami más ajánlat?
Illetve merítőből melyiket érdemes? A bojlisat vagy a sima kerek változatot? Teleszkópos nyél vagy rakós? -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz #04669952 #43711 üzenetére
[Carp Academy Pontybölcső]m van.Kicsire össze lehet hajtogatni.(lehetne mélyebb kicsit,amit néztél mélysége is jó.)
Minden tó szívesen fogadja ,ráadásul messziről látszik. lehet nagyzolni is vele
Ha szállítását megtudod oldani akkor állványost vennék. -
Zoli bácsi
őstag
válasz galervin93 #43709 üzenetére
Ötletem lenne: [link] Bár folyóvízi bot, tavon is használják, Nekem van, de csak egyszer mentem vele le a Rábára, tapasztalat nincs...De k..a jónak tűnik az áráért!
-
galervin93
addikt
Bár megfogadtam, hogy idén nem veszek botot, de... Haverral gondolkozunk, hogy kipróbáljuk itt Pesten a Dunán a pecát. A klasszikus húzós vizeken szeretnénk elsősorban márnára horgászni, de ha keszeg paduc, szilva(géb 😂) lesz belőle, akkor sem lennék szomorú. A legkeményebb botom egy max 100 gramm dobólyú MH feeder, ezzel is max 40 grammos teli kosarakat dobálok, de leginkább nem is használom, mert a Dart II számomra jobban bejön. No szóval ha már botot tervezek, két legyet ütnék egy csapásra, és olyan pálcában gondolkozom, ami nem csak erre a folyóvízi pecára felel meg, de akkor már legyen jó nagy súlyokkal/nagy távra való (nagy)pontyos pecára is (nem kedvelem az ilyet, de ha haverokkal megyünk kiülős-sörözős horgászatra...). Olyan 20ezret szánnék rá, 390-es hosszban gondolkozom, és innen tovább már nem tudom... Van valami ötletetek?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Használ-e valaki ilyen Decathlonos széket, és ha igen, elégedett-e vele? Hozzászólások alapján jó cucc, néhányan a bottartóra panaszkodnak, miszerint gyenge, de ezt egy ilyen kiegészítővel lehet orvosolni.
Van egy olcsóbb változat is, kissé vaskos, de megfontolandó.
Perpill azért lenne előnyös, mert még se székem, se bottartóm, így pedig letudnám a kettőt együtt viszonylag költséghatékonyan.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
gban
veterán
Ma nálunk reggel egész jól beindultak a halak, aztán jött az első eső, utána egész nap semmi
Se a később érkező esők alatt, se előttük, se utánuk.
Nekem is bent volt a csokinarancs, a felét lerágták a kicsik, de kapás nem volt rá.hermanyi: ezért is úszózok amikor csak megoldható - még ha nem is profi módon, de a lényeg hogy sokkal nagyobb élmény nekem így is mint bármilyen fenekezés
Postázást nem vállalok.
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz jansky1 #43696 üzenetére
csoki-narancs nekem sem ad halat.(Félegyházán voltam lent ott adott 20 db pontyot 0,5-1kg között ), máshol kapásig sem jutok el vele.
Ami be vált az ananász-vajsav[7mm méretben][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest