Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
válasz hermanyi #43782 üzenetére
Ahogy olvasgatom a topikot, nem vagy egy tapasztalatlan pecás. Én igen. Pénzem nincs olyan botra ami neked van. De keresek valami finom dolgot. A pickert is ezért kérdeztem nemrég. Akkor finoman leoltottál a botjaim miatt, talán igazad is van. Lehet a gyártó lehagyott a botomon egy számot és nem 20-70 hanem 120-170 a dobósúlya. Ezért gondolatom szerint, 60-80 gramm, ha lehet Angol stílusú pálcát keresek. Láttam az írásodban hogy mivel nyomod. Rákerestem, de az ára a gond számomra. Viszont a kis tesó elérhető lenne. Ezt is megnéztem milyen lehet. Videón pl nagyon szépen dolgozott. Ezért döntöttem a vásárlás mellett. Szóval itt tartok.
De ha tudsz vagy tudtok ez helyett itthon is elérhető, hasonló tulajdonságokkal rendelkező pálcát, kérlek osszátok meg velem.
Ez például hasonló adatokka rendelkezik mint a Frenzee amit kinéztem. Bár lehet csak nekem.
Mennyire nehéz megrendelni a tackleuk.co.uk-ról? Minimális angol tudásom miatt kérdezem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Exkluzív órák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest