Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tetszik ez az okuma 8k, viszont nem nehez feederbothoz? Elvileg 750g a tomege ami nekem kicsit soknak tunik. Lehet nem kene ennyire valogatnom ennyiert. :/
-
törölt tag
Sziasztok!
Órsót szeretnék vásárolni egy 4,2m-es xh-s botra. Nagy távolságra való dobás lenne a cél mivel itt helyben olyan tó van ahol szinte csak a tulsó parton lévő nádfaltól jönnek a darabosabb pontyok. kb 100/110m.
Az árat olyan 25 ezer magyar forintig gondoltam.
Nézegettem az okuma longbow tipusú orsót, de azt olvastam róla hogy a zsinórvezetése nem tökéletes.
Ti milyen tipusokat használtok? -
törölt tag
Sziasztok!
Pellet feeder complete kosarat áttudnám alakítani úgy hogy hosszab gubancgátló cső legyen rajta? Illetve a sima pellet feeder kosárba ha levágom a végét, van olyan forgókapocs ami belefér a cső végébe?
-
törölt tag
Sziasztok!
A mai nap voltam horgaszni Puspokladanyban. Legalabb 10 de inkabb 15 db 1,5/2 kilos pontyot fogtam. Csali speci method ball fuszeres maj illetve brutal liver etetoanyag. Azt szeretnem kerdezni hogy mivel tudnam szelektalni hogy nagyobb halak is kapjanak? Az alapozo etetes mennyire fontos? Ti milyen etetoanyagot es csalit hasznaltok?
-
törölt tag
Király.. Akkor inkább megsem veszem..
Ezt néztem még ki: [Ezzel elvileg mérlegelni is lehet]
Vagy esetleg valakinek valami más ajánlat?
Illetve merítőből melyiket érdemes? A bojlisat vagy a sima kerek változatot? Teleszkópos nyél vagy rakós? -
törölt tag
válasz Zoli bácsi #43435 üzenetére
Akkor valószinű énis hasonlóan fogom használni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Feeder-es pontyhorgászathoz hanyas horgot érdemes használni?
Sok Dömés videót megnéztem. 10/12 -es horog van 7/10 mm-es csalitüskével.
A "horognak csak karcolnia kell a feneket" elméletet mennyire kell követni? Gondolom minden más csalinak más a felhajtó ereje, van különbség 10 és 10 mm-es csali között is... -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Zoli bácsi #43345 üzenetére
Szia, Területi engedélyt nem váltatottam, illetve szerintem nem is fogok. Így marad a fizetős tavakon való horgászat. Ennek megfelelően nagyobb távolságra való bedobások lesznek.
-
törölt tag
Sziasztok!
Írtam már a topikba és kaptam is ajánlatot, de még nem sikerült döntenem.
Holnap válik esedékessé a Horgászcikkek berendelése. (Jelenleg semmim nincs)
A héten meglett a horgászvizsgám, illetve kiváltottam az állami jegyet és a fogási naplót is.
Azt már eldöntöttem hogy feeder-ezni szeretnék viszont nem ismerek semmilyen márkát. Nem tudom eldönteni melyik lenne a jó. Olyan kellene ami biztos hogy sokáig kiszolgál.
Egyenlőre egy botot és orsót szeretnék.
Tudnátok ajánlani konkrét típusokat illetve hozzá etető kosarat meg az apróbb dolgokat?
Teljesen amatőr vagyok.
A keretem kb 80 ezer forint körül állna meg de ebben benne kellene legyen minden.
A szomszédom Döme Gábor fan és az ő cuccai csak az ő általa aláírt termékek. Ezeket ajánlja nekem is, de azért megkérdezném itt is, biztos ami biztos.Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zoli bácsi #43080 üzenetére
Köszönöm! Esetleg van valami külföldi áruház ahonnan szoktatok vásárolni és olcsóbb mint a hazai boltok, illetve megis jön kb 1 héten belül és nincs vám rajta ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni toletek! Kb egy eve horgaszom es mostmar szeretnem komolyabban csinalni. Eddig egy kis teszkopos botom volt es most erzem ugy hogy feeder-ezni szeretnek. Viszont nem tudok eligazodni a botok es az orsok kozott. Sajnos nem ismerem a markakat sem hogy melyik lenne megbizhato es szamomra megfelelo. Tudnatok ajanlani esetleg par tipust? Illetve hogy melyek azok a markak amelyek nem ajanlottak? Kb 25-30e Ft-ot szannek a botra + az orsora. Hozza valo bottarto is kellene ha megoldhato. Feeder botnal ejszaka hogy lehet eszrevenni ha kapas van?
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest