Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz szimpláncsak #254721 üzenetére
-
.LnB
titán
Kékest én is meg akarom csinálni majd. De nekem az már autós táv. Valahol kicsit messzebb tőle megállnék, aztán onnan tekernék fel. Balaton után valószínűleg neki állok majd átgondolni.
Neked meg gratula. Szép számok azok!
Más:
Szlovákoknál volt már valaki hegyeket mászni. Azon is gondolkodom. Úgy tudom, hogy vannak 1300-1500-as jól bringázható hegyek.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vhunor
őstag
Ezek elég szép adatok ilyen melegben, gratula! Viszont ránézésre keveset ettél. 60 gramm CH / óra ilyen terhelés mellett ilyen melegben, sok folyadékkal legalább kellene, hogy a tested ne a tartalékokhoz nyúljon.
Szerk.:
Sapka-meleg témához: nekem a pár hete vásárolt Kask Valegro sisak abszolút game changer volt. Elképesztően jól szellőzik és annyira könnyű, hogy nem is érzem hogy rajtam van. Nem olcsó, de baromi jó.
.LnB: én a tenerifei hegyi edzések alatt SiS-t toltam folyamatosan, nagyon bevált, csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
itouchfan
senior tag
Ez komoly, gratula
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
6030D
őstag
-
fulton
addikt
Szép jó kis "beintegreált" mászással
Bitnag jó kis pálya lehet, már eleve a bükki is az miskolctól - egerig..aztán még a ráadás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest