Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz SeatZola #33998 üzenetére
WWDC-től azt várja mindenki, hogy kiadnak valamit/bármit ami kihasználja az M1 chipet és a thunderboltot. Pl. normális extended desktop ha külső monitorra kötöd, pro appok mint pl. Final Cut vagy XCode, stb.
Szerintem minden működik faszán abból amit felsoroltál. Ilyen remote desktopos dolgok elég jól mennek amióta van egér support.
-
-
-
-
xhege
veterán
Nálam is iPhone és egy iPad 8, ami napi szinten használatban van. A MacBook Pro-t eladtam, mert csak porosodott. Ha valami miatt nagy szükségem van laptopra, akkor van itthon egy ezeréves Thinkpad x230.
-
SeatZola
őstag
Én is így látom. GYakorlatilag az iMac-te semennyire nem használom ki. Azt hiszem el kell gondolkodóm arról, hogy eladom. Akkor viszont megpróbálom hogy csak egy Ipad Pro 12.9 M1-et veszek és azzal kb. elleszek. Ha mégsem lenne elég akkor meg vészelik egy MBA M1-et is.
Rappi
-
moleculez
veterán
válasz SeatZola #33991 üzenetére
Nálam Air 4 + MBA + iPhone. Ebből az MBA kb fölösleges, de amikor kell, akkor nagyon kell (egyetemen használunk egy programot ami csak Windowsra van, és nem tudnék iPadon VM-ezni) , szóval marad. De amúgy átköltöztem az iPadra.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
HardRic
addikt
válasz SeatZola #33991 üzenetére
Nekem amióta van értelmes céges gépem fejlesztésre, mindent iPhone-on csinálok ami magán jellegű. Nálam már az is kiváltotta a PC-t. Surface Pro bekerült a tv alá mediacenternek
iPad a mérete miatt kell elsősorban nekem, a telefon mégis csak egy kis vacak. Emellett végre fogok tudni valamin értelmesen rajzolni, nagyon várom a Procreate-et. A többi -- a miniLED, az M1 stb. -- az csak luxus, azért kell mert nerd vagyok 😀 -
SeatZola
őstag
válasz moleculez #33990 üzenetére
Lassan elgondolkodok azon is, hegy egyáltalán kell-e nekem asztali…. Lehet el kellene adnom az iMac-et is….. Semmire nem használom netezésen kívül…..
Vagy egy MacBooc Air M1 meg egy Ipad Pro 12.9 M1 és kész.
Kellene vennem egy 24 vagy 27”-os monitort és azt rásütni az Ipad-re amikor kellene a nagy méretű kép.[ Szerkesztve ]
Rappi
-
HardRic
addikt
válasz SeatZola #33985 üzenetére
Ha bővebb tapasztalatokra vagy kíváncsi akkor várj 1-2 hetet, még csak az admaker youtubereknek van M1 iPadje akik semmire sem használják csak azt tudják hajtogatni hogy "Is it a computer?" meg megpróbálnak vele videót vágni, majd konstatálják, hogy lehet vele.
Annyi biztos, hogy ha sokat Netflixezel rajta, és van rá pénzed, akkor hajrá, vedd meg a miniledes 12.9-eset. Sok a Dolby Vision content Netflixen, nagyon jól fog mutatni rajta. 12.9" amúgy egyáltalán nem nagy. Laptopoknál az a kicsi, belépő méret.
-
SeatZola
őstag
ÁÁÁ nem tudom mit csináljak: megtartsam a 2020-és 11”-t vagy cseréljem le 2021 12.9”-ra? Napi 6-7 órát használom mobil neten netezés te, néha Netflixre. Akkuidőben sokkal jobb lesz az M1? Erőben nekem elég lenne a mostani CPU-is. Sokallom a plusz kb. 240eFt-ot érte. Lehet érdemes lenne egy 2020-as 12.9 inkább? Az akkuban jobb, mint a 2020 11”? A 12.9 méret használhatóbb, mint a 11?
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
Adee_91
aktív tag
Üdv,aki előrendelte az új pro-t kapott esetleg értesítést,hogy holnap kiszállítják?
-
Rage47
veterán
válasz ithomas #33960 üzenetére
Tegnap megvettem, szerintem még várjatok vele, mert néhány embernél, nálam is, előjött a bug, hogy a tutorial pálya után nem tudsz továbblépni, mert azt hiszi a játék, hogy nincs elég helyed
Írtam a supportjuknak, dolgoznak rajta elvileg, persze ki tudja, meddig tart ez.
Amúgy jó kis játék lenne, még nem láttam ilyet tableten, a PS4 kontroller is rezeg, ahogy kell, átjön a konzolos élmény is. Egérrel még nem próbáltam. -
HardRic
addikt
Hát van egy kis blooming... erre számítani lehetett.
Fura amúgy mert korábban Redditen megosztott képek alapján pl safariban egy fekete honlapon nem látszik ilyennek a szöveg körül.
Kétlem amúgy, hogy automata fényerőnél különösen feltűnő lenne. Na majd ha megjön megosztom a saját tapasztalataim.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz HoppMaster #33972 üzenetére
Az Xbox One és Series X/S, valamint PlayStation 4 és 5 DualShock 4 és DualSense kontrollerei biztosan működnek.
Nintendo Switch Joy-Cont meg lehet távoli shutter buttonként használni.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz HoppMaster #33972 üzenetére
Sony DS4 biztosan megy, azt próbáltam iPad 8-on, de elvileg az Xbox One kontroller is működik.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HoppMaster
aktív tag
Most konkrétan melyik controller használható teljes mértékben az iPaddal?
Pl Air4 -
Maxxy10
addikt
MKBHD M1 iPad review [link]
-
kssrk93
friss újonc
Sziasztok!
iPad Air 4 (2020)-re milyen tok illetve teljes kijelzős üvegfólia ajánlott?
Szeretném ha a tok lefedné az ipad minden részét a bekapcsológombon kívül Köszi! -
CharlieDrop
veterán
válasz milkabrams #33961 üzenetére
nekem elég lenne, ha menne a Fortnite megint
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Maxxy10
addikt
válasz milkabrams #33961 üzenetére
Ha lenne xcloud sokkal tobbet is lathatnal..
-
xhege
veterán
Én ezt sem tudom miről van szó....
-
moleculez
veterán
17GB #vanbenneanyag
Viccet félretéve, nem tudok egy játékot komolyan venni, amikor az iPhone 6-tól felfele mindenen megy.Mármint tök jó, hogy régi vason de akkor olyan is, akinek frissebb telója van azmeg nem tudja kihasználni, az adott játék lehetne sokkal jobb/szebb.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
titán
Helló!
Nem értek az ipad-hoz. Egyik ismerős kért meg (aki aztán semmi ilyesmihez nem ért : ), hogy tudnék-e valamit kezdeni vele, mert kapott egyik ismerősétől facebookon egy üzenetet, ami vírusos volt. Azóta ennek az embernek nem tud üzenni, csak piros felkiáltójelet lát. A gépen vannak képek és egyebek, amit jó lenne megőrizni. Létezik rá valamiféle online vírusírtó vagy ehhez hasonló, hogy ne kelljen rádugni sehova azt a gépet? Vagy feltölteni valahova a képeket és gyári visszaállítást csinálni? Sosem volt apple gépem, nekem ez ismeretlen terület. Lehet egyáltalán ezeken vírus? Nem csak a facebook jelezhet neki, hogy problémás az az ember, amiatt van a piros felkiáltójel? Könnyen lehet, hogy magára az ipadre nem is került semmilyen károkozó cucc.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Otthoni D-Link NAS-ról hogy lehet filmet nézni iPad8-cal? Azaz IOS-szel?
-
HardRic
addikt
2020 vs 2021 iPad Pro 12.9. Not bad.
-
HardRic
addikt
válasz koxkids #33935 üzenetére
Embargo van még. Csak az rak ki videót aki nem ingyen kapta tesztre hanem megvette. Valaki azt mondja már 20-án jöhetnek a tesztek, de 21 után már biztosan.
Benchmarkokon aprít az biztos. Egy picikét vissza van fogva az M1 Macbookokhoz képest, de így is erősebb, mint a 8-900 ezer forintos, céges, intel Xeon akármis Dell laptopom ami egy program megnyitásakor már 600 ezer millió rpm-mel pörgeti a ventilátort. Ha egy picit könnyebb lenne szerintem felszállna és jó lenne DJI drónnak. Nagyon remélem, hogy jön majd XCode iPadre mert akkor elkacsintgatok az iOS fejlesztés irányába is.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz parandroid #33934 üzenetére
Hasonló van, ami mindig útban van a munkapulton, ezért kellene a tapadókorongos megoldás.
-
parandroid
félisten
válasz nelsonmanian #33933 üzenetére
De van a svédeknél többféle is, ezt kimondottan konyhába ajánlják. Én bírom, igen jópofa.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nelsonmanian
senior tag
Konyhában ki milyen ipad tartót használ? Valami olyan kellene amit fel tudok cuppantani a csempére így nem lenne útban a munkapulton. Illetve nem akarok ragasztani, fúrni, legyen mobil is valamennyire. Sima autós tartó ami ilyesmi. Ipad8 ról
lenne szó. Kiváncsi vagyok, kinek mi vált be.Köszi!
-
Eliott
tag
Eddig nagyon hajlottam arra, hogy vegyek egy Air4-et (ősszel akartam, de képtelen vagyok várni addig), de miután megnyomkodtam tegnap a 2020-as Pro 120Hz paneljét... abban a pillanatban beleégett az agyamba, hogy soha többé nem kell 60Hz.
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
tl-x
őstag
válasz milkabrams #33928 üzenetére
Ha gmailt használsz mindkettőn a névjegyzék miatt és mondjuk OneDrive-ot képeknek akkor van átjárás.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Gondolom nincs olyan app, amivel az androidos telefon is szinkronizál iClouddal?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
HardRic
addikt
válasz Maxxy10 #33926 üzenetére
Akármekkora az a touchpad, nem tudok rajta Procreate-ezni az ágyban. A rendszert meg nagyon-nagyon nem szeretem. De persze mindenki használjon amit akar. Az lenne a baj, ha nem lenne választási lehetőség.
Wow, hát nem mostanában járok Londonban. Amúgy érdekes, hogy ennyire felrobbant Redditen, hogy megjött egy valakinek, de egy Store-ba lefotózni nem mentek még be emberek. Mondjuk lehet, hogy azért mert egy kivilágított boltban mindegy hogy XDR a kijelző vagy sem.
-
Maxxy10
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
válasz smallmer #33921 üzenetére
Hát nekem a mérete olyan pont semmilyen volt. A 10-es nekem tökéletes. De különbözőek vagyunk. Szerintem menj be valami áruházba, többnyire ki vannak állítva és nézd meg, hogy melyik jön be jobban.
A 32 giga nem sok, de ha netflixezel vagy hbo go, akkor ha azokon keresztül töltessz le egy egy évadot, akkor nem vészes.
-
-
Thewent12
aktív tag
válasz Maxxy10 #33919 üzenetére
+1
szerintem tenyleg csak egy nagyon szuk reteg hasznalja ki a nagyobbik prot. 400e korul en is ezerszer inkabb az uj MBA-t valasztanam most is, bar mikor megvettem meg nem volt kint az uj ipad. Valoszinuleg valtok majd a 11’ pro-ra, de meg nem tudtam meggyozni magam, hogy miert is kene levaltanom a 2018-as prot. Amire hasznalom a fele ereje is eleg lenne, inkabb csak a kivancsisag hajt.
-
smallmer
őstag
válasz V.Stryker #33918 üzenetére
Mi volt a gond a Minivel? Most kicsit jobban hajlok afelé.
Az a helyzet, hogy van egy Macbook Pro laptopom is, így tényleg csak útközben használnám ezért gondolkodtam el a Mini vásárlásán. Hardverben, kijelzőben melyik lehet a jobb az iPad 8 vagy a Mini?@bostone köszönöm szépen!
-
bostone
addikt
válasz smallmer #33916 üzenetére
10 alatti kijelzővel droidon sem nagy a választék.
Az új pro és az új air modellek háza kevésbé áll ellen a behatásoknak. Egy normál 8-as masszívabb, ami nem mindegy, mivel hordozva lesz az eszköz.
A videókhoz, amennyiben stream-ről beszélünk szintén elég a 8-as, de nem rossz választás a 7-es sem.
32-es alap tárhellyel a letöltéseket mellőzném.
Egy teljes évad 10-20Gb-ot is megehet. -
Gzolo
senior tag
válasz HoppMaster #33914 üzenetére
Ez fura, mert nálam nem reagál semmit az iPad ha nincs bekapcsolva a Sanleplus.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék iPad választásban segítséget kérni tőletek.Edzőterembe sorozatozásra (kardió edzés közben), illetve otthoni internetezésre szeretném leginkább használni.
Nem tudom, hogy melyik verziót lenne érdemes megvásárolni.
A méretet sem tudom. Elég lehet egy Mini vagy jobb ha nagyobb a kijelző?
Ha lenne Mini teljes kijelzővel, akkor talán az lenne a tökéletes, de ugye az még sajnos ilyen még nincsen a piacon.Köszönöm szépen.
-
HardRic
addikt
Redditen egy srácnak már megjött az új 12.9 Pro.
A kommentek közt sok tapasztalatot leír, videók is vannak. Epic lett az új kijelző.
[link] -
R a y
senior tag
válasz HoppMaster #33912 üzenetére
Hát a tetején, te hogy kapcsold be?
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
R a y
senior tag
válasz HoppMaster #33909 üzenetére
Nagyon érzékeny a kapacitív kapcsolója... ha egy picit feljebb fogod meg, és a bőröd hozzáér a végéhez, már kapcsol is ki.. Ez az egy hátránya..
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
HoppMaster
aktív tag
Az mitől lehet, hogy a Sanlepus Pencil fel van töltve világít is a kék led rajta, dolgozom vele s egyszer csak kikapcsol, elveszti a jelet az iPaddal?
-
tl-x
őstag
válasz milkabrams #33905 üzenetére
Ki lehet kapcsolni, hogy ne érzékelje a nyitást/csukást.
[ Szerkesztve ]
-
-
tl-x
őstag
válasz milkabrams #33900 üzenetére
Amit linkeltél az kifejezetten magic keyboardhoz van. Anélkül szerintem nem igazán jó mert elég vékony és az egyik oldala nyitott. Nem teljessen világos mit keresel. Vannak a Spigennek is kitámasztós tokjai és a Logitechnek billentyűzetes tokjai hátul kitámasztóval.
-
OCTAMD
őstag
Apple Pencil2es helyett van jó alternatíva,vagy maradjak a megbízható gyárinál 39000ért 1év Apple garival?
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest