Hirdetés

Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz Ziog #4566 üzenetére

Megnéztem, jól van. (már ha jók a feliratok a szűrőn, de azt már csak nem rontották el Kínában :) )

Picit változott a helyzet... ha folyamatosan van forgalmam mondjuk lefelé, és valaki hív telefonon, vagy én telefonálok és leteszem, akkor a sebességem szépen lemegy 0-ra, semmi oldal nem jön be, de látszólag nem szakad meg a kapcsolat, viszont a modemen látszik, hogy gond van, és újra felépíti a kapcsolatot (kialszik az ADSL Link led pár másodpercre, aztán a szokásos villogás sorozatot adja, és megy tovább). Majd ha az egész lezajlott, akkor újra megy az internet.

A feltöltési sebesség meg elég érdekes... azóta egyszercsak az új szűrővel is 17 lett, majd jött egy telefonhívás, lement 0-ra, a telefon után pedig nem ment vissza 17-re, maradt 13-14... újracsatlakoztam, kihúztam-visszadugtam a modemet, de semmi, maradt a 13-14...

Nagyon úgy tűnik, hogy a telefon felé szűr rendesen (teljesen jó a vonal, nem hallatszik be semmi súgás, stb.), viszont a modem felé nem szűri ki a telefont... legalábbis én erre tudok gondolni.

Ennyiért kicserélik a szűrőt, vagy nem foglalkoznak vele?

(kvázi úgy működik most nekem az ADSL, mint az utolsó modemes verzió, asszem V.92 néven futott, ami ha telefonhívás volt, addíg megállította a netet, így nem volt foglalt a telefon ha interneteztek, de párhuzamosan a kettő nem ment)

Aktív témák