Hirdetés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Megnéztem, jól van. (már ha jók a feliratok a szűrőn, de azt már csak nem rontották el Kínában
)
Picit változott a helyzet... ha folyamatosan van forgalmam mondjuk lefelé, és valaki hív telefonon, vagy én telefonálok és leteszem, akkor a sebességem szépen lemegy 0-ra, semmi oldal nem jön be, de látszólag nem szakad meg a kapcsolat, viszont a modemen látszik, hogy gond van, és újra felépíti a kapcsolatot (kialszik az ADSL Link led pár másodpercre, aztán a szokásos villogás sorozatot adja, és megy tovább). Majd ha az egész lezajlott, akkor újra megy az internet.
A feltöltési sebesség meg elég érdekes... azóta egyszercsak az új szűrővel is 17 lett, majd jött egy telefonhívás, lement 0-ra, a telefon után pedig nem ment vissza 17-re, maradt 13-14... újracsatlakoztam, kihúztam-visszadugtam a modemet, de semmi, maradt a 13-14...
Nagyon úgy tűnik, hogy a telefon felé szűr rendesen (teljesen jó a vonal, nem hallatszik be semmi súgás, stb.), viszont a modem felé nem szűri ki a telefont... legalábbis én erre tudok gondolni.
Ennyiért kicserélik a szűrőt, vagy nem foglalkoznak vele?
(kvázi úgy működik most nekem az ADSL, mint az utolsó modemes verzió, asszem V.92 néven futott, ami ha telefonhívás volt, addíg megállította a netet, így nem volt foglalt a telefon ha interneteztek, de párhuzamosan a kettő nem ment)
Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest