Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Aktív témák
-
Na kíváncsi vagyok, szegeden mikor lesz az emelés...
Ha nem nagyon sietnek, akkor augusztus 31-én, ha nagyon sietnek, akkor augusztus 30-án -
dark100
aktív tag
válasz
Tarantus #3194 üzenetére
Bővebben: link
itt a link. nincs uj a nap alatt -
Tarantus
csendes tag
Hali, szerintem is lesz emelés, kérdés hogy mikor
-
_bekefiu_
csendes tag
de egy illetekes tenyleg nem artana
-
_bekefiu_
csendes tag
Tutko lesz emeles.
Vagyis az arakat mar csokkentettek. -
Nosco
csendes tag
Hy all!
Hát nekem kicsit tele van a tökfödőm az Invitellel. Szakadozik sajnos nagyon sűrűn és nem éppen egésséges ez mikor töltök valamit. Volt olyan hogy vissza se engedett. Mázli holnap már jön ki szerelő és megnézi mi van vele.Ügyfél szolgálatuknál van 1-2 jó fej aki mondta hogy mit kéne csinálni meg nem érti, hogy miért van aztán közölte ok ne szórakozzunk megy az új modem.
Királyság. Majd csere után kiderül mi van. Amúgy 22-es körzetből vagyok.
-
navika
csendes tag
válasz
<>jana<> #3189 üzenetére
ez vilagos,akkor van kevesebb ar +dupla savszel ha radobsz meg 2 evet
csak most olcsobb a 2x-akkora net, mint amit most fizetek
azert meg ujabb 2 evet nem dobok ra,most mikor havonta jon valami arcsokkenes mindenhol
ki tudja milyen arak lesznek itt 1 vagy 2 ev mulva ,en meg nem igen irok mar ala 1evnel nagyobb idotartamu hüséget,sot mar lehet azt se,foleg nem az invitelnel ahol ba*nak az en hüségemre
[Szerkesztve] -
navika
csendes tag
1ebkent nem tom hogy mert van olyan erzesem hogy az arcsokkentes utan semmi emeles a regebbi szerzodeseknel
olyan mezesmadzag szagu a dolog nekem
valami benfent informalhatna itt -
navika
csendes tag
most nezem az uj dijtablazatot ,a mostani 1024-es net 2evre 8490ft brutto, 9490ft 1 evre,
meg jo hogy en most ugyanezert, ugyanazon szolgaltatonal 11.900-at fizetek,a tablazat szerint az 1eves 2048-as árát,a 2evest mar ne is vegyuk figyelembe /10990/..
eleg szar ezt latni,tobb ev inviteles huseg utan
szal nem tom de eleg szarul esne ez a nem gyenge arkulombseg lassan 4ev elofizu utan,szal szerintem meglesz az az emeles rovid idon belul nekunk is,legalabbis nagyon bizok benne....
/megjegyzem en inkabb jobban orulnek egy havi dij csokkenesnek szemely szerint mint meg 1024kb -nek/
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
válasz
the nolan #3184 üzenetére
Bővebben: link Használd a keresőt!
-
the nolan
csendes tag
sziasztok!
segítségre lenne szükségem. adott egy asztali pc invitel adsl-el és egy thinkpad notebook, kettő között egy crosslink kábel. a file/nyomtató megosztása megvolt, netmegosztás úgyszintén, DE: a notebookon ha netezni szeretnék egyfolytában csak 'looking up host www.xy.hu' és persze sokszor kapok, hogy ilyen nincs stb, de pingelni meg tudom a szervereket. és ha netalántán egyszer behozza az oldalt akkor utána nincs gond. (xp, mozilla mindkét gép)
van ötletetek?
thx!
nolan
[Szerkesztve] -
<>jana<>
senior tag
hát nem pezseg a topic
-
kozmate
tag
válasz
<>jana<> #3180 üzenetére
Már itt ülök több mint két órája a gép előtt, az óra 2:12-t mutat, és még mindig semmi... mi lesz így? Most lefeküdjek, vagy reggelig meglesz?
Komolyra fordítva a szót, nemhiszem hogy mostanában emelnek, az utóbbinál is előbb 100x akkora füstje volt az egésznek mint lángja. Gondolom most sem fognak sunyiban emelni és kihagyni az alkalmat, hogy fényezzék magukat egy kicsit. Lehet, hogy el vannak foglalva a következő emelés(ek) munkálataival... -
<>jana<>
senior tag
holnap itt a nagy nap,kiváncsi leszek emelnek e valakinek
-
BSOD
senior tag
Délelött kétórás ''szakadás'' a 27-esben. Az ü.sz. nem tudta megmondani mikorra javítják ki. 'Aszonnya nekem ''a technikusaink dolgoznak rajta, nem mi''.
-
Nimrod
addikt
24-es körzet. Vihar előtti csend.
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok.
28as körzetben is szakadozik. Veresen pontosabban. Haverom ott lakik és mondta. Én Sződligeten ilyet nem tapasztaltam még. Itt minden jó. Kíváncsi vagyok igaz lesz e az 1jei emelés. persze gondolom nem mindenhol egyszerre lesz meg. -
hunluigi
senior tag
27-es körzet (Göd) szakadozik mint állat
-
ropi21
tag
van egy haver aki a fent említett szolgáltató területén veszi igénybe a szolgáltatást.. kezdte a 384 es csomaggal, azzal elvi msotanában letölteni tud 120k környékén, viszont eléggé saját útján jár a vonal, napi 15-20szakadással.... írt emilt szolgáltatónak hogy hinnyemá miva' erre kpta a választ hogy a rendszer nembírja ... pár óra mulva érezhető lassulást vett észre, 60k körüli letöltéssel az élen :S holnap.. (hop már holnap van) azaz ma intézkedik tovább asszem, kiváncsi vagyok mire jut... bár az ő modorával 2perc beszélgetés után elküldik a fenébe hogy inkább válasszon más szolgáltatót
én ''szerencsére'' fiberes vagyok, olcsóbb is és 1024/256, de nekem is szakadozik (délutáni órákban napi 5x átlag) már kezdek félni hogy engem is belassítanak -
<>jana<>
senior tag
nálunk emelés elött volt egy kis gebasz,utána még két hétig ingadozott a sebesség azóta jó.
-
becso13
aktív tag
NEEEEEEEEEEEEEE
Ha elb@sszák a nyaram 400-as pinggel és nemtok gamelni, akkor megnyúzok vkit....
-
Totyi
őstag
Az invitel nem engedheti meg magának,hogy ne emeljen.A legtöbb helyen van más alternatíva,kevés az a rész;ahol csak az invitel van;mint szolgáltató.
Ők is megmondták az ügyfélszolin;hogy lesz duplázás.Lesz is,csak ki kell várni. -
csimpi
csendes tag
válasz
<>jana<> #3165 üzenetére
Azért ha összehasonlitod a telekommal, akkor (saját területen) ugyanaz majdnem..egy ezres különbség van, és az upload az invitelnél 160, tkomnál 128..igaz most belépőknek a tkom féláron adja aug. 31-ig..... szerintem nem fognak emelni, mert nem érné meg nekik....
[Szerkesztve] -
<>jana<>
senior tag
sztem emelniük kell ha azt akarják hogy valaki még előfizessen náluk.
-
csibra01
csendes tag
hmm nem is tudom mit mondjak, de ezt ma kaptam:
Tisztelt Előfizető!
Megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:
Társaságunk célja, hogy ügyfeleink minél nagyobb megelégedéssel vegyék igénybe szolgáltatásainkat, viszont az esetleges további sebességnövelésről jelenleg még nincs információnk.
Amennyiben pontos választ tudunk adni, tájékoztatni fogjuk előfizetőinket e-mailben, illetve a www.invitel.hu oldalon.
Addig is szíves türelmét és megértését kérjük!
szval.... ennyit erről, de ne legyen igazam.... -
kozmate
tag
Valószínűleg azért, mert az összes hálózai kapcsolatot figyeli, így kétszer számolja bele a forgalmat. Egyszer az adsl kapcsolaton és egyszer a helyi hálózaton. Keress valami olyan beállítást, amivel csak a dial-up, vagy csak a kiválasztott kapcsolatot figyeli.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Az miért lehet, hogy a Cristal internet meter letöltésnél 2 megát jelez (250KB-260KB), viszont ha egy tesztoldalon nézem meg a sávszélességemet akkor csak 1 megát ír (4-5 oldalon próbáltam és mindegyiknél).
-
Totyi
őstag
válasz
dark100 #3159 üzenetére
Nem igazán emelnek upot sehol sem.Vagy csak épphogy.Aki melóra használja a gépet,az bizti örülne az upnak;de a legtöbben nem arra használjuk.Pl én ha egyszer 1 héten küldök emilt az csoda.Sokaknak gond,ha a munkájukat el kell küldeni e-mailban a melóhelyre....mert ugye a megabájtok ott is szaporodnak.
-
dark100
aktív tag
Uploadot miert nem emelik? Nekem inkabb duplazzanak upot es a down meg maradjon.
-
<>jana<>
senior tag
én is szakadozok,lehet tényleg csinálnak valamit?
-
0519
senior tag
Folyamatosan szakadok.
10 percet ha megy egyfolytában. -
Totyi
őstag
Én is úgy informálódtam ma,hogy júniusban lesz emelés,de legkésőbb a nyáron.Duplázás a download részére,és semmi au uploadnak.Legalábbis a hölgy ezt mondta ma.Tehát van remény!
-
kozmate
tag
újrakezdődik a verseny?
-
lke2
csendes tag
Van már hivatalos info.Hívjátok fel az ügyfélszolgálatot.
-
-
Incognito
senior tag
Ezt csekkoljátok:
Bővebben: link
Csak az Interware, Invitel és Matáv hármasnak van 3G kezesztmetszete.
[Szerkesztve] -
BSOD
senior tag
Nagyon kellemetlen élményem volt.
Szombat reggel nem volt net.
No nem ez volt kellemetlen, hanem az, hogy fel akartam hívni a helpdesket, de sehol nem találtam a telefonszámukat a telefonkönyben (mondjuk lehet, hogy Én vagyok vak).
A ha gond van nem a 1233-at szoktam hívni, hanem a 40-est (820 003)
Végül fél óra után kapcsolódott...
Olyan érzés volt, mint mikor a márkás, csili-vili számítógépen nincs RESET. -
kozmate
tag
Időközben az Invitel 3G-re bővíett a BIX-en, hogy minek azt nemtudom. 1.1G a napi csúcs.
-
Nimrod
addikt
Tegnap majdnem felhívtam a hd-t, mert win98 alatt nem akart sikerült, UHU alatt már rég ment. Aztán leszedtem a LAN drivereket majd visszatetten és már ment is.
-
Igen,azonos munkacsoport... Hm... furcsa, pl total commanderben látják 1mást, de a laptopról hiába pingelem a 192.168.0.1et
A nagygép viszont tudja pingelni mind a 2őt ?F ?F
Csináltam 1 gyors varázslástLétrehozott 1 -1 hálózati hidat, igy tudok mind a 2 gépről pingelni... De igy se megy a net
[Szerkesztve] -
Igen win XP.
A ''szerver'': Amelyik karival össze vannak kötve az fix 192.168.0.1 es ip, ua a hálómaskkal... Amelyiken a net megy, az megosztva...
A laptopn: a hálózati kapcsolatoknál csak a Helyi kapcsolat van (plussz a vezeték nélküli hálózat,de az nincs használatban) itt IP 192.168.0.2 amask ua... átjáró 192.168.0.1 DNS 192.168.0.1... Ugye amikor be akarom állitani a kapcsolatot, akkor valami varázsló előjön,ott internek->kézi->állandó kapcsolat ? -
Sziasztok!
Annó 1x már volt problémám, ami meg is oldódott (ugyanez volt, akkor is), de most megint előjött,és valahogy nem akar összejönni. A probléma:
- Adott 2 gép (Asztali PC,laptop) az asztali gépben 2 hálókártya, a laptopban 1
- Adott 1 inviteles üzleti csomag (töb betárcsázás megengedett)
- Ami eddig működöt:
Szerveren:
Aza hálókártya,amelyikkel össze van kötve a 2 gép:
Hálózati kapcsolat->Kapcsolat kiválaszt - Tulajdonságok->TCP/IP protokoll Tulajdonságok ->
Ip: 192.168.0.1
Alháló maszk: 255.255.255.000
Alapért.átjáró: üres
Dns szerverek: üres
Kliensen:
Ip: 192.168.0.2
Alháló masz: ua
Alapértelmezett átjáró: 192.168.0.1
Dns szerverek: a netszolgáltatóm DNS cimei...
Ezzel eddig ment, de most már nem akarValaki tudna segiteni,hogy miért? (azóta 1x meváltozott a DNS cime, de azt már átírtam...
Ja és azt a hálókártyát ami az ADSL modemhez megy megosztottam (internetkapcsolat megosztása) Valaki valami 5let? pliz help
(Odáig jut el a laptopon,hogy :''kapcsolódás a következőn keresztül: WAN miniport (PPPoE)
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Ma majdnem felhívtam az Invitelt, mert az istenért sem sikerült belőnöm a netem.
Aztán UHU alatt rájöttem (már rég csináltam, csak reinstall meg upgrade volt), win alatt meg nem egy hátrány ha nincs.
Arról van infó, hogy várhatóan mennyi lesz az 512-ből az új emelés után? -
Incognito
senior tag
Nekem egy érdekes tapasztalatom van: különféle oldalakról (html) 1024-el Kb -al (azaz 128 KB-al) töltök max, de ftp-ről megy 2048-al is. Szintén Invitel Debreceni régió. Erre már varrt valaki gombot?
[Szerkesztve] -
Chip
aktív tag
Azt ertem, hogy nyaron, de melyik evben?
-
csibor
addikt
Nem hivatalosan június végére igérik veszprémben az emelést 512<1M
-
lke2
csendes tag
Igen,nyáron várható,de pontos időpont még nincs.
-
Totyi
őstag
Ma felhívtam az Invitelt.Egy nagyon segítőkész férfivel beszéltem,és mondta;hogy tervbe van véve a duplázás.-DE hivatalos infó még nincs.Ő úgy nyár körülre mondta,de még érdeklődjek kb 2 hét múlva és akkor tud biztosat.
Ez már haladás.Előbb utóbb csak elér hozzánk is az emelés. -
rondapocok
csendes tag
Komolyan leszakad a pofám!
Nem tudom itthon hogyan működik, de szerintem ha pár ezer km-rel nyugatabbra élnénk, úgy orrbagyűrnék az Invitelt, hogy a Marsig repülne.
Hol van olyan, hogy a FÖLDRAJZI HELY miatt kell többet fizetni, ráadásul azt ne mondja senki, hogy Csongrád megyében nem adott a technikai feltétele a magasabb sávszélességnek.
Most komolyan...
Externet kft. Matáv területén 7990 Ft-ért bruttó 1 éves hűségszerződéssel 130Kb/25 Kb a sebesség
Szegeden Invitel 9900 Ft-ért 2 év hűségszerződéssel 56 KB/8KB a sebesség
És lehetőségem sincsen váltani, mivel csak matávval van keresztmegállapodása, ott is ua. az ár és a sebesség is.
A garantált sebesség 192 kbit/sec meg...
Legalább a matáv területen ami 512 volt, az annyival is ment.... -
becso13
aktív tag
Istenem könyörgöm csak emelni ne emeljenek!
Na jó emelhetnek, ha nagyon akarnak, de könyörgöm akkor ne legyen 2 hónapig 500+ ping!
Legyen rendesen megszervezve!
Aktív témák
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest