Hirdetés
Aktív témák
-
kozmate
tag
Valaki tudja, hogy ez mi: nsc2.invitel.net (213.163.34.66)?
-
Zole82
csendes tag
válasz
killgates@ #4098 üzenetére
Aha, ez nagyon korrekt
. Én is hosszabbítok mindenféleképpen, meg vagyok elégedve velük, semmiféle probléma nem volt a két év alatt.
Esetleg ha felajánlanak egy 2 megás vonalat valami akciós áron ( mert hűséges vagyok)
abban bennelennék. Majd meglátjuk... -
killgates@
csendes tag
Én is Inviteles vagyok, mikor lejárt a hűségnyilatkozat minden ment ugyanúgy tovább.Küldték a csekkel, befizettem és annyi. Aztán pár hónap múlva jelentkeztek, hogy mivel lejárt a szerződésem és hűséges előfizetőjük vagyok ha aláírok még egy egyéves szerződést adnak 2000 Ft kedvezményt a havidíjból. Így most az 1 megáért fizetek bruttó 7100 Ft-ot. Szerintem ez így OK.
-
Zole82
csendes tag
Nekem lejár a 2 éves hűségnyilatkozatom februárban, anno 384-es netet kaptam ez most 1024-es a duplázásoknak köszönhetően. Mi a teendőm a hűségnyilatkozat lejártakor?
Ha akarom automatikusan meghosszabbítják leállás nélkül? -
Nimrod
addikt
Ezen a képen és a BME-t és Real-t értem, de többit nem...
[link] -
T. Almeida
senior tag
Szerintetek várható az Invitelnél márciusban ismét díjcsökkentés?
Jelenleg 7500 HUF az 512kbps 1 év hűséggel... (márciusban jár le a hűségem,és nincs szükségem 2 megás vonalra 11.000 Ft-ért).
Az egyéb lehetőségek (csak Matáv, Enternet) sajnos drágábbak most. -
Nimrod
addikt
válasz
LeslieG Jr. #4093 üzenetére
Azonnali kérdések órája topic miért van?
-
Zolkó
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem vírusokkal kapcsolatban.
Böngészés közben összeszedtem egy vírust.
Sajnos semilyen vírusirtóval nem tudtam leszedni.Avast vírusírtóm van.
A Windows wgyik bejelentkező szolgáltatásába férkőzött be a winlogon.exe-be.
Szinte biztos,hogy vírus mert a tálcán az óra melett egy furcsa kis ikon van,amire hiába kattintok rá semmit sem reagál.
Ezenkívül állandóan ki akar menni az internetere.
Ha megnyitom a feladatkezelőt akkor látom,hogy kb 5-30 mb nemóriát fogyaszt.
Találtam pár dolgot róla:
Aktiválódása esetén lezajló események
- felmásolja magát a System könyvtárba vagy nstask32.exe, vagy winlogin.exe néven
- bemásolja magát a Windows Temp könyvtárába néhány véletlenszerűen generált nevű állománnyal
- szintén a System könyvtárban létrehoz egy DLL állományt, melynek nevét a következő kettőből választja: win32sockdrv.dll, yuetyutr.dll
- a féreg a felmásolt DLL-t az Explorer.exe process-ébe illeszti, mint egy modult; ennek révén terjed IRC-n keresztül; illetve szintén a DLL állomány révén használja ki a Windows RPC sérülékenységét
- hozzáadja az NDplDeamon=nstask32.exe vagy az NDpLDeamon=winlogin.exe bejegyzést a következő Registry kulcsokhoz:
. HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Runonce
. HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run
- a féreg egyik variánsa hozzáadja a winlogon=winlogin.exe bejegyzést is a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run kulcshoz
- a következő sorokat illeszti be a System.ini állományba, feltéve, hogy Windows 9x/Me környezetben van:
[boot]
shell = explorer.exe [a féregfile, például nstask32.exe]
- Windows NT/2000/XP alatt hozzáadja a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon Registry kulcshoz a következő két bejegyzés valamelyikét:
. Shell=explorer.exe winlogin.exe
. Shell=explorer.exe nstask32.exe
- saját IRC-kliense révén egy előre meghatározott IRC-szerverhez csatlakozik, ahol egy csatornához kapcsolódva alkotójától érkező parancsokra vár (ezek egyike lehet a már korábban említett RPC sérülékenység kihasználása: véletlenszerűen IP-címeket generál; megvizsgálja, hogy található-e ott számítógép; majd a 113-as TCP porton keresztül adatot küld a hiba kiaknázása végett)
- létrehozza a rejtett Cmd.exe állományt, amely a 4444-es TCP porton hallgatózik, lehetővé téve a támadónak a kiszolgáltatott rendszer irányítását
- létrehoz egy TFTP-szervert, és a 69-es UDP porton hallgatózik; miután kap egy kérelmet egy távoli számítógéptől, ahhoz csatlakozik; elküldi számára az Nstask32.exe vagy a Winlogin.exe file-t, majd utasítja a távoli rendszert a féreg futtatására
--------------------------------------------------------------------------------
A hír forrása: V.group Team HírPortálja
http://vstart.hu/
A hír elérhetősége:
http://vstart.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=705
ot erről a vírusról és hogy hogyan lehetne leszedni: -
dark100
aktív tag
Erdekes dologra lettem figyelmes, de szerintem elirasrol lehet szo. Ha az ADSL-t onmagaban rendelem meg, akkor ezt irja: letöltés: 1024 kb/s; feltöltés:
128 kb/s
http://www.invitel.hu/?levelid=1&cikkid=2262&o=604
Ha ketto az egyben csomag reszekent akkor: Letöltés: 1024 kb/s, feltöltés: 160 kb/s
http://www.invitel.hu/?levelid=1&cikkid=2407&o=556#premiumadsl1024
Szerintetek tenyleg nagyobb a feltoltes ekkor vagy elirasrol van szo? -
-
kezdő
senior tag
Helló!
Komárom-Esztergom megyéből vagyok és tegnap óta tapasztalom hogy szaraxik a net.
VAgyis olyan 10 percenként 3-5 percre leáll minden adatfolyam de a kapcsolat nem szakad meg.
Ilyet tapasztal valaki?
VAgy ez nem az Invitel hibája hanem valami szoftver gebasz lesz? -
csibor
addikt
Nem tudja valaki ki veszi meg az invitelt?A fatávot csiripelik a verebek.
-
GEIL
addikt
Csao Arcok !
Most lesz emelés megint vagy nem ?
Invitel....Kom-Eszt megye....(33 körzet) most 1024 / 128 am van. -
dark100
aktív tag
Csokkentik az afat. Tud rola valamit valaki hogy az arakkal az Invitelnel mi lesz? Pl az ADSL olcsobb lesz-e? A jelenlegi szerzodeseknel mi fog tortenni?
-
Nimrod
addikt
válasz
Reag3nS #4073 üzenetére
Nekem most duplázások után egy megabites a netem és lassan lejár a hűségem. Akciósan ez a net durván kétezerrel több havonta. Akkor ha vállalok további hűséget erre a csomagra akkor kétezerrel többet kell fizetnem vagy ha ugyanennyit szeretnék továbbra is fizetni akkor lecsökkentik a sávszélességem?
-
Reag3nS
senior tag
nem régen hosszabbítottam meg 1 évvel a szerződéést, rákérdeztem, hogy mi van a 3 megabites nettel. még él. csak nem reklámozzák.
tehát aki akar az megteheti -
Kokot
csendes tag
mi az invitel smtp szerverének cime?
-
Nem lenne meglepő, tekintve hogy optikavágás miatt elég tisztes átterhelések vannak - nem is beszélve 25 & 88 körzetekről, ahol teljes a kiesés...
(Vélhetőleg öt-hat óra körülre sikerül elhárítani a problémát.) -
vizslakutya
senior tag
Szegeden másnak is lelassult az invitel?
-
Nimrod
addikt
Mert az még technikailag is belefért, de ez már nem. Ha meg is tudnák csinálni a szolgáltatók akkor sem biztos, hogy stabil maradna. Ezért is kerülhettek be a Invitel-hez is köztes csomagok illetve mérési értékek a számlálón. Nagyon sanszos, hogy inkább újabb, relatíve olcsóbb, de kisebb sávszélességű csomagok lesznek, várhatón 512 kb és 4-5 Mb között.
-
Nimrod
addikt
Sajnos nem lesz több duplázás, 99%-ig biztos forrásból tudom.
-
dark100
aktív tag
szerintetk mia az oka hogy a 3 Mbites net megszunt. Csokkentik hogy emelni tudjanak? vagy nem birta el a halo?
-
--=Gefi=--
tag
válasz
joergie #4060 üzenetére
Attól függ milyen szerződést kötöttél, ha határozatlan idejű két éves hűségnyilatkozattal, akkor megy tovább minden, nem kell szólni se, csak ha letelki a 2 év, akkor már bármikor mondhatod azt, hogy köszönöm, elég. Ha viszont nem határozatlan idejűt kötöttél, akkor 2 év lejártával leszednek a portról. Nézz utána, ÁSZF-ben mindennek benne kell lennie, és akkor nem érhet meglepetés.
-
joergie
őstag
5 nap múlva lejár a t-onlány szerződésem invitel területen. Most mit csináljak?
Kábelt akartam, erre november elsejétől tvnet nem szolgáltat Gödön. THANX
Most lesz ADSL sávszél emelés vagy mi a halál van?
Ha lejár a 2 év, és nems zólunk hogy nem kell, köszi, megy tovább, akkor meghoszabbodik a hűség?mer hallottam már ilyesmiről(ha 2 héten belül nem szólsz, akkor meghosszabbítják).
Gerinctelenségben verhetetlenek a multik. -
bb71
őstag
bocsi, a netem szuper csak egy trojan tette be az ajtót:
autoupdaterv2.exe -
-
Kraptor
őstag
Nem jól mondod. Utána néztem és valami olyasmi van, hogy novembertől tcom megváltoztatta az összes ADSL szolgáltatást. Magyarán ha tcom területen van előfizud akkor olyan mint szolgáltatóváltás megszünt létezni a számodra, mert mindegyik szolgáltató sokkal drágábban fogja adni a netet neked mintha új lennél. TEhát igazad van, csak engem ott klavatál meg, hogy tré onlinet mondtál és azt hittem csak tré online vezette be ezt de nem, hanem te com, magyarán mindenki aki tré területen szolgáltat annak ezt kell csinálni. Ennek ugyan mi értelme volt, ez milyen rohadt szemét húzás volt.
-
bb71
őstag
válasz
Kraptor #4052 üzenetére
szerintem:
mondjuk nem vagy inviteles, tehát 95 (?) %-ban biztos hogy tonlányos vagy. namost akkor váltani akarsz pl. x szolgáltatótól y-hoz (mindkettő TONLÁNY partner) akkor csak ha felmondod x-nél és vársz 3 hónapot, akkor mehetsz y-hoz, ha tonlány a ''nagyker'' (x és y ugye veszi a netet tőlük)
ha baromságokat beszélek löjjetek -
Nimrod
addikt
válasz
--=Gefi=-- #4053 üzenetére
Nem lehet bukta, mert egy bizonyos szintet produkálniuk kell.
-
--=Gefi=--
tag
válasz
Kraptor #4052 üzenetére
Szerintem azzal számolnak, hogy így több új belépőt tudnak fogni, mint amennyi elmegy emiatt, és összességében +ban jöönek ki a dologból. Ne aggódj, ezek nem hülyék, véggondoltak mindent. Aztán lehet hogy bukta lesz a vége, de az sem gond, hiszen ottvan a háttérben a jó gazdag ''nagy testvér''.
-
Kraptor
őstag
Ezzel hogyan? Ha lejár mondjuk a 2éves hűségem és én még mindig 13eFt fizetek míg az újak már csak 10e akkor egyértelmű, hogy elvándorol az ember egy másik szolgáltatóhoz, ha a saját szolgáltatód nem hajlandó veled újra kötni a szerződést ugyanolyan feltételekkel mintha új lennél. Azért nem értem, hogy ösztönözik ezzel az embert arra, hogy ne váltson, sőt ezzel inkább arra ösztönzik, hogy váltson, vagy akkor valamit itt naon nem értek.
-
Nimrod
addikt
válasz
--=Gefi=-- #4047 üzenetére
Minek? Már megnyertem az ötöst.
-
Nimrod
addikt
válasz
--=Gefi=-- #4041 üzenetére
Lásd #4072-es hsz.
-
--=Gefi=--
tag
Hoppsza bocsi, rákattintottam az okra, aztán még eszembe jutott valami, nyomtam egy stop-ot, de úgy látszik adatbázisba már bekerült
-
--=Gefi=--
tag
Egész biztosra veszem, mindemellett etikátlannak tartom, hogy ha veszel egy korlátlan ADSL-t, akkor az legyen korlátlan is. Arra tudok gondolni, vággondolták, hogy előfizetőszámban mi hoz többet, ha meglépik ezt a lekorlátozást, illetve ha emelik a sávszélességet. Az utóbbi mellett döntöttek. Mondjuk ott még hibás a dolog, hogy ha hirtelen nagy forgalom van (pl. karácsony miegymás), akkor jönnek az olyan dolgok, hogy kidobott a net és nem enged vissza, nem tudok feljelentkezni, lassú, nem akar menni egyes időszakokban stb...
A cikk alatt nem tudom pontosan mire gondoltál, linkeld be. -
--=Gefi=--
tag
Egész biztosra veszem, mindemellett etikátlannak tartom, hogy ha veszel egy korlátlan ADSL-t, akkor az legyen korlátlan is. Arra tudok gondolni, vággondolták, hogy előfizetőszámban mi hoz többet, ha meglépik ezt a lekorlátozást, illetve ha emelik a sávszélességet. Az utóbbi mellett döntöttek. Mondjuk ott még hibás a dolog, hogy ha hirtelen nagy forgalom van (pl. karácsony miegymás), akkor jönnek az olyan dolgok, hogy kidobott a net és nem enged vissza, nem tudok feljelentkezni, lassú, nem akar menni egyes időszakokban stb...
-
Nimrod
addikt
válasz
--=Gefi=-- #4036 üzenetére
Ezért lehetett az, hogy szerződést bontogat azokkal, akik túl sokat használják a netet.
Egy fentebbi cikkben szó esik az ADSL2-ről. Az micsoda? -
--=Gefi=--
tag
A matáv, vagy T-com, kinek hogy tetszik, nagyon veszélyes játékot játszik ezzel az emelgetéssel, mert nincs meg hozzá a kellő gerinchálózatuk. Persze, ha szépen elosztva jönnek a userek, akkor nem lesz gond, de ha tényleg megint megemelik, és lesz egy durvább hálózathasználat, akkor csúnyán össze fog omlani. Azért lássuk be, 3M-es vonal duplája, az már 6M, és hogy ezt szakadásmentesen tudják biztosítani, ahhoz a vonalnak kb. 12Mbitet kelle elbírnia, ami egy ADSL-nél eléggé kivitelezhetetlen kategória.
-
bb71
őstag
én megelégednék uilyen seb.-gel fele pénzért
Tegnap este 1/2 8 körül nem volt gondotok a netre fellépéssel ??? (Fót) -
Totyi
őstag
Nagyon kiváncsi vagyok,hogy erre mit lép az invitel.Eddig csak futottak a Matáv,majd a T-Com után;bár amit ők megemeletek,azt az invitel is;igaz jó-jó pár hónapos csúszással.Ha megint emel a T-Com,akkor az invitelnek is muszály lesz.
Nemhiába,haladni kell a korral,de azért némi up is elkéne. -
Lazsa
tag
Előbb várjuk meg mit hoz a Télapó, no meg a Krampuszok
-
bb71
őstag
Gyorsabb ADSL lesz a T-Com karácsonyi ajándéka?
[link] -
--=Gefi=--
tag
Ez a probléma a hosszú hűségnyilatkozattal, hogy amikor megkötöd, akkor olcsó a többihez képest, de később bőven többet buksz rajta. Ha szolgáltatót váltasz, akkor arra figyelj oda, hogy csak maximum 1 évre írd alá a szerződést, lehet hogy így drágább, de hosszútávon jobban megéri.
Azt hogy meg kivel köss szerződést, nézz utána neten. Hogy a topicnál maradjuk, Invitellel én nagyon meg vagyok elégedve, szerződés aláírásától számított 3 napon belül már használtam is az ADSL-t. Ez azóta is (kb. fél éve) teljesen hibamentes. Lehet hogy nálad több lesz a kötési idő, ha emellett döntesz, mert ugye nem Invitel szolgáltatási területen vagy.
Persze nézd meg, hogy ki tud szolgáltatni nálad, és melyik a legkedvezőbb. -
mcbobo
tag
Hi all
3 éve vagyok gts datanet-nél és 2 hét múlva lejár a 3 év szerződés (jelenleg 1m/128)
Na már most szeretnék 2m/198 netet. Datanetnél is va ilyen természetesen, DE 6000 ft kellene csak azért fizetnem mert megemelnék a sávszélt + havi 14500 ft brutto
De viszont ha most nem lenne adsl netem és most lépnék be a gts datanethez akkor csak havi 12300 ft kellene fizetnem a 2m/198 ra
konkluzio: ez döbbenet magyar üzletpolitika 3 éve hűséges felhasználója vagyok a datanetnek és ezért sávzél emelésért kellene 6000 ft fizetni+ havi 14500 ft
aki csak idegenkét most kezd az 12300 ft fizet ez döbbenet véleményeteket kérnék+ tanácsokat hol kössek adsl netet megin mert datanet kiesett 2m/198 kellene
/székesfehérvár -
Nimrod
addikt
válasz
dark100 #4025 üzenetére
Nem is tudom. Amikor megjelent az MMS, akkor mindenki sztárolta és jöttek egymás után a hozzá kapcsolódó szolgáltatások pl. netes galéria és hasonló, ami maga után vonhatta volna azt, hogy az emberek feltöltögetése valamivel meg fog nőni. Nem így lett, az ismeretségi körömben senki sem használ MMS-t, kihasználhatatlan. Videókat sem küldözgetnek az átlag userek, ezért a 3G megjelenésével sem fog ez változni, szerintem. Pedig talán még ez lehetne hatással a cégek piacpolitikájára és talán így emelnék a feltöltési sávszélességeket is. Így viszont nem tudom, mi lesz.
Kellene egy tökös netszolgáltató, hogy ismét verseny lehessen, de erre szinte semmi esélyt nem látok. A 3G sebessége kicsi a jelenlegi adsl/kábeles netekhez képest, ezért nem fognak emelni sávszélt. Bár elgondolkodtató, hogy miért tűnt el a modemes internet nem sokkal a gprs feltűnése után... Árat sem fognak változtatni, mert mindenki tudja, hogy drága lesz a 3G. De keressünk mást. Műholdas net. Ahhoz meg másik netelérés is kell, ugyanott vagyunk. Ki van ez találva. -
Nimrod
addikt
válasz
--=Gefi=-- #4023 üzenetére
Abban nem lenne semmi szenzációs. Inkább az árakkal fognak operálni, lefelé természetesen.
-
--=Gefi=--
tag
Mostanában szerintem biztos nem. A legutóbbira is csak azért került sor, mert a T-Online miatt meg kellett tennie ezt a lépést az Invitelnek is. Meg ehhez a gerinchálózatnak is fejlődnie kéne, hogy elbírják az újabb sávszélemelést. Esetleg egy olyan megoldás lehet talán tavasszal, hogy nem dupláznak, hanem mondjuk 500kbit/s-al emelnek, vagy valami hasonló.
-
Troy.
addikt
nem lessz sávszélesítés?
-
Chip
aktív tag
Nem tudok elerni 1 kulfoldi weblapot sem. Mas is talalkozott ezzel a jelenseggel?
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Én kivételesen nem szidni szeretném az Invitelt.Elég sokat netezek;napi 5-6 órát,hétvégén 10-et.Az utóbbi időben(az emelés óta,most 1 mbit-em van) semmi gondom nem volt.Ping nagyon szuper,letöltés mindíg maxxal jön,feltöltés is jó(a maga 128 kbit/s-ával
),szakadás sohasem volt.24-es körzetben lakom.
Lehet,hogy itt jó a vonal;nem tudom;de nincs okom panaszra. -
Nimrod
addikt
Gondolom a számlázási rendszerükből kifolyólag (mi ilyenkor hevesen mondjuk, hogy zárt számlázási rendszer) és te is említetted, hogy késve fizettél, tehát a számla már előbb elkészült, mint ahogy beérkezett volna a befizetésed, ami késve történt. Telefonálni ilyenkor felesleges, vagy el kell faxolni a bizonylatot vagy a legegyszerűbb ügyfélszolgálati irodán bemutatni, ahol egyből rá is tudják vezetni a könyvelésre, ha még nem történt volna meg.
-
ALI_G
veterán
Jah, meg most jut eszembe:
Valakivel fordult már elő olyan, hogy befizetett számlát (na jó, akár kicsit késve) csekken (Invitel számla!) és következő hónapban mikor kijött a következő, azt írták, hogy van ki nem egyenlített összeg a számlán.
Nekem már a 2. eset történt meg. Először egy januári számlát követelnek rajtam azóta is (2005), minden számlán feltüntetik, hogy nem fizettem be. Most meg kijött az e havi és már az előző havit sem fizettem be szerintükLOL mondom magamban - kezemben a befizetett csekk bizonylatával - A januárit még nem kerestem elő, mert van már vagy 60 csekk, nem volt még hozzá erőm. Viszont a számlás papírokon rajta van, ha ilyen problémám van, akkor hívjam fel a xxx telefonszámot (az, amit invitel területről ingyen lehet tárcsázni) és jelentsem. Na, hát én megtettem már ezt a januári számlámmal, és közölte a diszpécser, hogy majd küldenek akkor másikat. Azóta is küldik (3 hónapja)
Decemberben lejár a szerződésem (2 éves). Ha nem megyek be az Invitelhez, akkor mi fog történni? Felhívnak, vagy mi? Még nem tudjuk, hogy akarunk-é meccset hosszabítani, esetleg sávszél emelést és +2 év rabszolgaságot...
Esetleg vki hasonló cipőben volt már?
ALI_G
Nimrod: passz, én csak olvastam, de szvsz a legutóbbi emelés óta van egyszerű usereknek is. Cégeknek tuti volt már régebben is (ha tévedtem nem kell megkövezni)
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Az Invitel megint alkot: Bővebben: link Viszont van egy olyan kis félelmem (remélem hogy csak félelem marad), hogy ettől nem fog megint olyan lenni a netem, mint amikor az emelések voltak az invitelnél, és a pingem össze+vissza mászkált, sávszél is, stb. biztos más is tapasztalta ezeket. a remélem nem fog ez megismétlődni.
-
Nimrod
addikt
Ma kaptam egy mailt, hogy 11.03.-kor 2 és 6 között nem lesz net karbantartás miatt. Korrekt dolognak tartom, a többi cég is megtehetne néha ennyit...
-
Nimrod
addikt
Az új vezeték nélküli cuclijukat próbálta/próbálja valaki?
-
Damquis
csendes tag
Nem tudom, de nekem sikeresen megfelezték a 2 megabites T-Online -os ADSL-em.
Amint bekötik a kábeltvt már mondom is fel!!! Ennyivel több sávszél jut majd a többieknek! -
Lazsa
tag
UP!! Nehogy már a süjjesztőbe menjen ez a jó kis topic
Na vajon miért tűnt el a 3 Mbites adsl csomag az invitel honlapjáról?
1; Le van terhelve a hálózat nagyon
2; Duplázni akarnak megint, és nem akarják, hogy sok legyen a 6 Mbites előfizető
3; Forgalomarányos elszámolásban vannak a matávval, és ''picit'' sok a havi számla
Lehet tippelni
[Szerkesztve] -
Lazsa
tag
jól látom, hogy invitel oldaláról levették a 3 mbites netet?
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest