Hirdetés
Aktív témák
-
Andrej84
tag
A netem nekem is inviteles,de a matáv szolgáltatási területén vagyok (22-es körzet). Nálam már november 23 óta 1024 kb/s lett az 512-ből. egyebként ez a sebesség-növelés területek vagy szolgáltató szerint megy szerintetek? Én ahogy észrevettem területek szerint mehet...
-
RVN
tag
Engem kb 10 percenként dobál a net. De amikor jó, akkor a letöltés elég gyakran felugrik 55k-ra
-
<>jana<>
senior tag
már csak 277 kiéobits/sec a 384 es adsl...ebből telefon lessz..
-
lke
tag
Itthon vagyok,ráérek
Ha drágának tartod a percdíjat,van szolgáltatóválasztásra lehetőség(váltószám).Kisebb sebesség:igen ez tényleg gáz... -
tildy
nagyúr
Igen az a baj.
Modemes netnél sem engedett be sokáig senkit(ingyennetnél még most is csak a freeweb az egyetlen ), adslnél is szinte monopol.
Nagyon örülnék neki ha a jászságot átadná a matávnak.(Ráadásula telefonálás is piszok drága.Nem poénból szidom az invitelt. Ismerem a szolgáltatásait ami náluk elérhető volt. AMióta a jásztelt átvette a vivendi(később invitel) azóta nagyon nem vagyok elégedett velük )
vagy szerinted normális az, hogy az inviteles ingyennet kb 2 KB/seccel töltött?56K-s modemmel?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
lke
tag
na pihi...holnap...
-
tildy
nagyúr
Mi a francért az Axelerot mondod miért?
nézd meg mennyiért kínál adslt az externet tőlünk 5 kmre levő szászberken, újszászon....
1 éves szerződéssel 512eset bruttó 7490ért.
Azt már nem is mondom, hogy a matav területeken elérhető szinte mindegyik adsl szolgáltató adsle
Vagy tdsl384(512kbps sebességű) bruttó 6990ért.
[Szerkesztve] -
.:SzvData:.
tag
invitel-mail:
mail.vnet.hu ez megy nálam de gondolom már van mail.invitel.hu domain is
ehez egyértelmüen login és pass beállítás; a kimenő levelezés servere dettó és ott a biztonságos bejelentkezés miatt meg kell add a logint+pass-t hogy kifelére is beengedhessen a server..... -
tildy
nagyúr
Tudod én csak olyannal vettem figyelembe, amelyik a lakóhelyemen már 2 éve illetve jászberényben is szolgáltat.Mivel én e két helyen laktam.
Az invitel emg tényleg bekaphatja, még az állásra amire jelentkeztem hozzájuk arra sem volt képes egy nemleges választ adni, ráadásul egy pofátlan, lehuzó, szemét szolgáltató, aminél még a matáv is jobb.
Ez egyébként legalább 5 inviteles településen igénybevehtő.
Én az IWnél voltam helpdeskes, nálunk ilyen lassú ügyfélszolgálat nem volt.
Na meg persze ott van egy haverom is aki velem volt kinn norvégben, invitelnél volt előbb gödöllőn majd budaörsőn operátor, vagy mifene.
Tőle sem sok jót hallottam.
Azt már nem is mondom, hogy 384es adslt két éves szerződéssel 9900ért mertek kínálni, és ezért 2-3szor is odatelefonáltak nekünk(mivel inviteles szémunk van, sajnos...Bár én csak analóg modemmel neteztem rajta, de ...béka hátsója alatti volt a szolgáltatás minősége...Arról már nem is beszélek, hogy az inviteles modemes elérésen kívül csak ingyenes modemes netet elérni róla, mert nem enged be szinte senkit a saját területére az invitel..)
[Szerkesztve] -
<>jana<>
senior tag
nekem 350 ről ide sikerült kerülnöm 289.4 kbits/sec
minden nappal csökken a sebesség..
-
lke
tag
válasz
24thmoment #1167 üzenetére
Aztán sokan visszakérik a vonalat...
-
klepto
addikt
Na ezt kapjátok ki!
Az előbb se szó, se beszéd bontott a net, dsl lámpa elaludt, majd visszajött. Modem restert, sebesség mérés, és most per pill a mérési érték: 539,6KB/66,1Kb
Csak maradjon is így
Szerk.:
új teszt: 540.7/66.3
Szóval kb. eddig 1 percen keresztűl tartja magát
[Szerkesztve] -
24thmoment
aktív tag
ma, 23 nappal az után hogy felmondtam az inviteles adslt kijöttek és leszerelték a cuccost. egy kicsit sokáig tartott, már azon gondolkodtam hogy eladom a modemüket
. a szerelő azt mondta hogy manapság igencsak megszaporodott az ilyen leszerelősdi munka az invitelnél.
-
24thmoment
aktív tag
a chellónál 512kbit/sec a feltöltés sebessége. ezt általában hozza is.ha max sebeséggel töltesz fel akkor kicsit belassul a letöltés. de ez az adslnél is így van hiába az ''asszimmetria''
Hasonlóan hozzád, én sem vagyok hardcore downloader, de azért ha kell valami akkor warezolok. a 30Gb bőven elég. pláne hogy ott van a chelló hub ahol belső hálozatról tudsz letölteni azaz: nem mér a forgalm mérő. -
lke
tag
Éppen engem erősítesz,mert műholdas kapcsolatot emlegetsz,de nem mindenki veheti igénybe.Árakról nem szeretnék vitatkozni,mert invitel területen ADSL!!!!!-t invitel adja legolcsóbban.Linkelj be oldalt,ha tudsz olcsóbbat.Korlátosokat ne tekintsük adsl-nek..Még mindig itt a kérdés:Van jobb adsl szolgáltató invitel területen aki olcsóbb is?
-
LinX
tag
Hmm. Mostanában egyre többet kerül szóba a műhódos kapcsolat. Lehet, csak én vagyok ilyen elmaradott, de én minnél kevesebb szolgáltatóval szeretném letudni a netes és egyéb gondjaimat. Ha kell egy net a kommunikációhoz, akkor más sokat nem nyertél. Vagyis szinte semmit. Az adsl-nél meg tényleg kell telót is fenntartani. Amire talán van valami jó törvény, hogy ez csúnya dolog... No mind1, én amint lehet kábelre váltok. Engem a letöltési korlát nem zavar. Nem vagyok warezos, de ha valamit kinézek, azt szeretném gyorsan a vinyón tudni. Amúgy a kábelnél hogy alakulnak a feltöltések? Nem a papír érdekel, hanem valós tapasztalatok...
Más.
Szegény bennfenntesünk jó eltünt... Remélem nem kapcsolták le... -
Nimrod
addikt
Öhm... azért volt olyan, hogy az Inviteles mailboxom le volt lőve egy teljes hétvégére, merthogy karbantartás, de erről senki sem értesített, csak az IVR-on tudtam meg. Azért nálunk (Chello) ilyen nincs. Bár nálunk is vársz vagy negyed-fél órát, mire hd-re keveredsz.
Egyébként sok más szolgáltató van, amelyik valóban olcsóbban kínálja az ADSL-t, de az csak a kisbetűs részben van benne, hogy mellette fenn kell tartanod az Inviteles telefont, tehát annak a havidíjját is számold hozzá...
Ami a chello (pontosabban a technológia) baja, hogy ha kimegy a catv, akkor net sincs. Nekem még olyan nem volt Invitelnél, hogy ne lett volna netem, max. nem tudtam csatlakozni pár percig (ez sem tartott tovább 5 percnél) és mindössze kétszer fordult elő több mint két év alatt...
De... ha árakról akarunk vitázni, ott a műholdas internet. 768-as árával van egy szinten ott a legolcsóbb, ami 1 Mb-es... de azt tudni kell, hogy ehhez kell még egy internetes előfizu (bármilyen), mert különben nem tudsz kommunikálni a műhóddal...
[Szerkesztve] -
0519
senior tag
És Dunakesziről?
-
LinX
tag
Félre ne érts, nem veled van baj, az ügyfélszolgálatosok között is van sok segítőkész ember.
Néha még egy kis lájtos flört is bejátszik, de az egy másik topic.
Alapvetően a rendszerekkel van a baj. Nem adnak elég lóvét az ügfélszolgálat fenntartására, hogy technikában és információ áramlásban a toppon legyenek.
-
LinX
tag
Tényleg hamar felveszik, de nem tudnak válaszolni...
Tavaly túlfizetésem volt véletlenül, egy szerződés módosítás kapcsán.
Nem is tom, mennyiszer kellett faxolni és telefonálni, mire visszaküldték a lóvét.
Tudom, nem csak az Invitel ilyen. Pont ezért boszantó, mert minden cégnek csak addig fontos az ügyfél, amig alá nem írja a papírt. Aztán még jó, ha nem rugnak beléd, miközben menekülsz az ügyfélszolgálatról (hogy ne rabold az idejüket)...Szóval majdnem mindenhol így van, de ez egy Inviteles topic, ezért itt az Invitelt szídjuk.
-
lke
tag
válasz
24thmoment #1145 üzenetére
Így van.Chello-t a többi kábelnettel érdemes összevetni.Adsl-t adsl-el.Eléggé le van korlátozva a Chello is,Azoknak akik invitel adsl-t igénybe vehetnek csak nagyon kis része vehet igénybe chello-t is.Ezért értelmetlen az összehasonlítás.
-
lke
tag
Ja,és ne oylan szolgáltató áraival hasonlítsd össze amelyik meglehetősen kis területen szolgáltat!!!!!Én is mondhatnám Fibernet 512 1 év 8900Ft.Szerinted hány inviteles tudja igénybe venni?Olyat linkelj be amit az invitelesek is elérnek,és nem csak 1-2 településen elérhető.
-
lke
tag
Ez az ár azoknak szól,akiknek nem járt le a hűség.Hiába az invitelt szídod,szerinted axelero megadna 2 kedvezményt 1 jogviszony alatt?Kérdezz rá náluk!Új belépőként,vagy hűség utáni migrálással 2-3 ezerrel alacsonyabb az ár,így tehát kicsit máshogy fest a 768 megduplázva 13-14 ezerért.Olyat mondj a 15%-os sávszél elhagyáson kívűl ami rosszabb mint más szolgáltatónál!
1,Köss szerződést axeleróval vagy másik szolgáltatóval.Hol van nekik zöld számuk?Ja és mennyit kell rájuk várni...
2.,Anno axeleros helpdesk-et kb 20 perc várakozás után értem el,ami ugye szintén fizetős (nálunk is),de rendesen perkálsz érte.Invitelnél szinte mindig elérhető 1 percen belül.
3.,Milyen volt tavaly a mail szerverük.Tudod hányszor dobott hátast?Invitelnél tudod hányszor állt le?
Mostanában divatt lett szidni az invitelt-persze kisebb sávot ad-,ebből fakadóan sokán továbbmentek,pedig nem látják,hogy a többi szolgáltatónál még rosszabb a helyzet.
Most ne vegyük bele a kisebb kábeleseket,mert azonos kategóriájúval akartam összevetni.Van jónéhány axeleros sztorim ami anno amikor még axim volt történt meg velem,ne tudd meg!Ha valamiben nem értesz egyet,várom észrevételed.... -
tildy
nagyúr
válasz
_bekefiu_ #1127 üzenetére
- Lakossági ADSL 768 - 1 év bruttó: 16.900 Ft/hó
- Lakossági ADSL 768 - 2 év bruttó: 15.900 Ft/hó
Ez a pofátlanság netovábbja.szerintem ez piszokdrága.
Akkor is , ha a sebesség esetleg a 768 duplája...
Nem tudom ezek milyen sebességen mennek, de van olyan hely ahol olcsóbb (PR telecom oldalán érdemes megnézni , hol érhető ela szolgáltatás):
PR 384 PR 768 PR 1024
5.500 Ft 8.250 Ft 10.000 Ft
Abony,Ágfalva, Bodroghalom ,Bõ ,Bük, Cibakháza, Csepreg, Dunaharaszti, Gyöngyöstarján, Hercegkút, Hollóháza, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti, Jászberény, Jászberény soros rendszer, Jászfényszaru, Jászkisér, Kecskemét /Széchenyi városrész/,Kishuta, Kisvárda, Kisvárda régi rendszer, Kópháza, Makkoshotyka, Mályi,Nagycenk, Nagyhuta, Nekézseny, Pálháza, Rakamaz,Sajópetri, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szolnok /Pletykafalu/ , Tarcal, Telkibánya, Újszász (Ezek egy része invitel terület. Én utálom az invitelt, mint a...
Amióta ök vannak, és nema jásztel, drágább a telefon, mintha matávos lenne, moodemes net meg az 56kbites jó ha ment 30al...De akkor már sokat mondtam)
Ja mge mindig nem valaszoltal:alattyanon mar van adsl?
[Szerkesztve] -
Digiti Dotto
tag
jajajjaaaaaa......lerágott csont de azé leírom....
de azt nem írják sehol, hogy a saját értelmezésük miatt SOHA SENKI nem fogja elérni az általa fizetett sávot, SŐT a saját honlapjukon lévő sebességmérőn is csak a sáv-15% jön le....persze a reklámokban sem szerepel, és a szerződéskötéskor sem mondják el.
magyarázatok tuti vannak, de a problémák alapja ez. ezt lehet magyarázni, de akkor is ez marad a lényeg. persze amit már ennyire magyarázni kell az mindig sántít....
és a másik érdekes dolog ez a minimált sáv....ez nem azt jelenti, hogy ezen a sávon kell vagy lehet üzemeltetni a szolgáltatást állandóan.
az egész hozzáállás dolga. azokon spórolnak akik fizetnek szerintem most sem fogják a profilokat másként meghatározni, de remélem tévedek..... -
Digiti Dotto
tag
sziasztok,
valaki aki a tűz közelében van tud mondani a profilok beállítására vonatkozóan valami infót?
esetleg akinek már átállították meg tudná nézni???
szerintem ebből elég sok minden kiderülhet.....
thx -
Lazsa
tag
Hát végülis kivárjuk azt az emelést, mást ugyse tudunk csinálni, csak az a bosszantó, hogy 7 e HUF-ért kaptam volna VIPes chello plust, szal...
-
Nimrod
addikt
Ma kicsit gyanús volt. Töltök lefele iMesh-el és egyszercsak meglódult a sebesség a normális ~40K-ról 60K-ra.
Kár, hogy csak rövid ideig tartott. -
Zsotie
tag
válasz
24thmoment #1128 üzenetére
Ez pontosan így van, én erre élő példa vagyok.
-
_bekefiu_
csendes tag
Ma ezt kaptam (kb 1 hete irtam nekik)
Tisztelt ..............
Levelével kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni:
Jelenlegi Téli ADSL akciónkban Invitel területen új előfizetés esetén, illetve meglévő szerződésnél a kötelezettségvállalás 75 %-ának letelte után lehetséges a módosítás, csomagváltási díj ellenében, amely bruttó 8750 Ft.
A téli ADSL akción kívül az ADSL 768-ra való módosítás csomagváltási díj nélkül megtehető.
Amikor a csomagváltás megtörténik a kötelezettségvállalási idő újra indul.
Díjcsomagok:
- Lakossági ADSL 768 - 1 év bruttó: 16.900 Ft/hó
- Lakossági ADSL 768 - 2 év bruttó: 15.900 Ft/hó
A módosítás igényelhető e-mailben ( info@invitel.co.hu ), vagy telefonos
ügyfélszolgálatunk 1233-as kék számán.
Továbbá tájékoztatom, hogy az Invitel Rt. saját területén is megnöveli a sávszélességet, amely ütemezetten fog történni. Egyes területeken már december elején elkezdődnek és december folyamán be is fejeződnek a sávszélesség átállítások. Viszont vannak olyan területek, ahol jelentős gerinchálózati bővítések után tudjuk csak a letöltési sebességeket megnövelni. Ezeken a területeken legkésőbb 2005 áprilisában kapja meg minden ügyfelünk a magasabb sávszélességet.
A többi szolgáltatóval ellentétben az Invitel Rt. a saját területein a maximális letöltési sebesség mellett, a minimális (garantált) sávszélességet is emeli.
A sávszélesség emelés minden ügyfelünket érinti, külön igénybejelentés nélkül mindenki megkapja a magasabb sávszélességet.
Mellékelten küldöm a jelenlegi és a jövőbeni maximális és minimális (garantált) sebességről szóló táblázatot.
Amennyiben bővebb információval tudunk szolgálni értesíteni fogjuk előfizetőinket.
A táblázatba az a lényeg hogy 384 az 512 lesz a többi dupla. -
LinX
tag
Érdekesek ezek az elnyúló gyorsítások.. Valahogy sejtettem, hogy még jó sokat kell hozzá fejleszteni. Viszont mintha régen a sajtószóvívő (milyen költői szó a fizetett hazudozóra) azt nyilatkozta volna, hogy a matávtól függetlenül az Invitel már dolgozott a fejlesztéseken. Nem tudja valaki, hogy is volt ez a nyilatkozat? Nem találom...
A tények meg azt mutatják, hogy amikor a gyorsítás elindult, köpni nyelni nem tudtak. Szépen ácsoltak egy kis központot, és várták a csordogáló lét.. Aztán a matáv belecsapott a lecsóba. Akármi is lesz.. Nem sok jó véleméynem van az invitelről és elődjeiről úgy általában...
-
lke
tag
Kicsit hivatalosnak fog tűnni,de azért mert első körben ott emelnek ahol nincs leterhelve a hálózat.Ezek a kisebb települések,illetve 1-2 nagyobb.2005-ben jelentős fejlesztések lesznek,ekkor fogják a nagyobb településeket is bevonni.Én is 88-ban vagyok,nem tudom nekem mikor lesz...
-
Lazsa
tag
Kedves Ike
Várpalotán miért nem emelnek decemberbe? -
Lazsa
tag
válasz
.:SzvData:. #1113 üzenetére
De már kérdeztem...
és semmi jó hír cimbim..
:/
jövőre -
Quantus
csendes tag
Utánanézek ennek az axelerónak mert a honlapjukon azt olvasom, hogy az 512/128 -ért invitel területen 12900-at kell fizetni havonta. Pontosan annyit amennyit most fizetek 440/128-ért. Az inviteles szerződésem már 1 éve lejárt, szerintetek én hűséges vagyok vagy bolond amiért még mindig az invitelnél fizetek 12900-et 440 kb/s ért.
-
.:SzvData:.
tag
várpalota?
gondolom még nem kérdezte senki -
lke
tag
Vác,Ráckeve:2005
-
válasz
Digiti Dotto #1099 üzenetére
1) Az Invitel a büdös életben nem ''multi'' (legfeljebb bugacröcsögei mércével mérve).
2) Az, hogy a szórólapon milyen bűvös szám áll (512 / 768 / stb.), illetve hogy a szerződésben milyen sávszélességet garantálnak az két teljesen különböző dolog... -
<>jana<>
senior tag
ike megtudnád nézni piliscsévet is? előre is thx!
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
Tegnaptól van ADSL-em, egyelőre meg vagyok elégedve.
Nem tudjátok, hogy hány email cím jár, és ezek mekkorák?
24 óra alatt jött le 4 GB.
Üdv.:
Balázs
Aktív témák
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest