Hirdetés
Aktív témák
-
LinX
tag
Hmm. Mostanában egyre többet kerül szóba a műhódos kapcsolat. Lehet, csak én vagyok ilyen elmaradott, de én minnél kevesebb szolgáltatóval szeretném letudni a netes és egyéb gondjaimat. Ha kell egy net a kommunikációhoz, akkor más sokat nem nyertél. Vagyis szinte semmit. Az adsl-nél meg tényleg kell telót is fenntartani. Amire talán van valami jó törvény, hogy ez csúnya dolog... No mind1, én amint lehet kábelre váltok. Engem a letöltési korlát nem zavar. Nem vagyok warezos, de ha valamit kinézek, azt szeretném gyorsan a vinyón tudni. Amúgy a kábelnél hogy alakulnak a feltöltések? Nem a papír érdekel, hanem valós tapasztalatok...
Más.
Szegény bennfenntesünk jó eltünt... Remélem nem kapcsolták le...
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest