Hirdetés
Aktív témák
-
n0tr3adY
tag
-
Lazsa
tag
Hát akkor ezt most nem értem tisztán..
Tehát akkor olyan sebesség emelést hajtanak végre, amit nem fogunk észrevenni?
Ezentúl akkor valszeg lesz egy olyan levél is , amibe személy szerint fel fogják hívni a figyelmemet arra, hogy Tisztel XY az Ön ADSL sebességét megemeltük, és úgy gondolják, hogy Én ezt nem fogom észrevenni? -
lke
tag
-
n0tr3adY
tag
Tájékoztatjuk, hogy az Ön ADSL hálózatában SEBESSÉG NÖVELÉST végzünk. Sajnos a munkák során blablabla...ezután az időpontok..
szoval ggp4 ^_^ -
lke
tag
Ki igért januári emelést?A levélben le van írva????????Az van a levélben,hogy a fejlesztések miatt januárban leállások lehetnek.Ez nem azt jelenti,hogy rögtön emelkedik a sávszél.Vagy van más infótok?
-
matul
csendes tag
Igen a csekk valahogy mindig pontosan érkezik.
Esztergomban még semmi,( azonkívül, hogy folyamatosan szakad és ötezres a pingem) nembaj van még 2 napjuk.
Bár szerintem 28.-án reggel jön majd a levél hogy sajnáljuk, de előre nem látott problémák merültek fel a sávszélemeléssel kapcsolatban, dolgozunk a problémán és MAJD ÉRTESÍTJÜK.
szvsz alap inviteles szokás
[Szerkesztve] -
Lazsa
tag
Hát Várpalotán sincs semmi egyenlőre
De fossanak vért, ha nem emelik meg holnap
Mingyá felhivom üfsz-t, hogy csak poen volt az e-mail, vagy komolyan gondolták -
hunluigi
senior tag
Göd-ön még mindíg semmi
Tuti kicentizik a dátumot
-
na akkor elmondom amit már rég akarok.
hugom csávója váci. én is váci vagyok. igaz a város 2 végében lakunk kb.
neki emeltek 1 megára, 512 -ről, nekem nem emeltek semmit a kis 384-es vonalamon. pedig 1 városban lakunk... -
n0tr3adY
tag
Úgylátom a az Invitel sávduplázása miatt örvendezőket folyamatosan moderálják
-
n0tr3adY
tag
Szakadozás az van, vonal úgy sz@r ahogy van.
Mondok 1 példát -> CS1.6
10 szerverből 10-n 0loss 0choke ping ~30,rate-k beállítva, netgraph meg mint a grand canyon bármilyen interpel...gy.k. atommal is lőheted az ellent semmit nem ad be
Azért megvan a szint -
Lazsa
tag
Most 3 lehetőséget látok hirtelen:
1; rossz cimekre küldték ki a leveleket
2; nagyon kicentizik az emelés időpontját
3; tényleg hiányoznak a szükséges eszközök az emelés megvalósításához -
n0tr3adY
tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy akinek 2005.01.20 - 2005.01.28 közöttre *ígérték* a sávbővítést, történt-e valami érdemi megmozdulás? Függetlenül attól, hogy még csak 24. van -
válasz
Apophis #1775 üzenetére
Ennyire azért ne...
Én az ADSL-ről beszélek. Mivel a matáv adja a telefonvonaladat, és az ADSL a telefonvonalon működik, mindegy, hogy kitől veszel ADSL-t, az a matávon keresztül fog menni. Ha NEM ADSL-t köttetsz be, hanem kábelt, lant, micrót, műholdast, mobiltelefonost, fenetuggyamist, az nyilván más tészta... -
válasz
Apophis #1756 üzenetére
Nem lehet mindkettő. Ha invitel területen vagy, akkor hiába mész át az axeleróhoz, annak is az invitel adja az ADSL-t. Legfeljebb egy plusz közvetítőn keresztül leszel inviteles. A vonal pont olyan rosz lesz mint előtte volt...
Ez pont olyan, mint matáv területen is köthetsz inviteles szerződést, de a vonalat a matáv fogja adni... -
Shape
aktív tag
Nálam se történt még semmi
Leállás már volt, de semmi változás.
Szeged külváros. -
Apophis
őstag
Remek, most kevesebb, mint fele mind a letöltés, mind a feltöltés. Élvezet! Még szerencse, hogy februártól Matáv ADSL lesz, azzal szvsz nincs ennyi macera...
-
kozmate
tag
Ha már költözöl, Japánba költözz sztem.
Bővebben: link
A magyar nethez szokott szemnek ''kicsit'' szokatlan számokkal házasították össze az ADSL szócskát... -
Nimrod
addikt
Azt hiszem hogy meghaltam. Megkérdeztem a japán levelezőpartnerem, hogy milyen netet használnak odakinn.
''...yea I use ADSL and I think (this is not sure since I am not so interested in it..) the speed is 8Mbps for upload and 1Mbps for down...''
Döntöttem. Költözöm. -
Nimrod
addikt
Tegnap nekem gyanúsan gyorsnak tűnt a netem (vagy csak tegnap volt normális a sebessége!?!
), nosza ma reggel futtattam egy sebességtesztet, de semmi, még nem emeltek és levél sem jött róla, hogy mikor lesz kimaradás emiatt (Szigethalom).
[Szerkesztve] -
kozmate
tag
Az elmúlt három napban gyorsult egyáltalán valahol?
-
SzlobiG
félisten
Valahol javult a ping probléma? Mer nálunk semmit.
-
xcbiker
addikt
válasz
Digiti Dotto #599 üzenetére
hát igen
retek egy cég!
Csak igérni tudnak... De szegény ember már az aki igérni sem tud...
szerintem majd akkor emelnek amikor a matáv már a 10mbit-es minimum sávszélt adja. -
becso13
aktív tag
Nekem meg még mindig szar, mát uuuuuuutttttááááááloooommmm!
-
RVN
tag
Nekem SEMMI gond nem volt ma, hála Istennek. Ping tökéletes, nem is dobott le, már vagy 2 napja megy ugyanazzal az ip-vel
-
Ghoost
tag
válasz
kozmate #1722 üzenetére
Kérlek szépen este 6ig vagy 5ig van munka idő náluk szóval hívhatod őket! de ha felhívtátok volna a 0640820003-at ( technikai help desk) akkor tudnátok mi volt a ledobálás oka!!!
A gond az volt bent az invitelnél, hogy valami megadta magát és elnézést kérnek ha nem tudunk bejelentkezni de a rendszergazdáik már rajta vannak (voltak) az ügyön, ezekszerint sikerült megoldani!!!
Sorry anaqer-nek ment a vállasz
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
dokesz007
aktív tag
Nekem ma 5-6 óra körül maradt ki majd 1 órát meg tegnap pontban éjjfélkor...
Febr vége állítólag itt a környéken mire megcsinálják....
De mesze van az még... -
Nimrod
addikt
Csak nem kollega a konkurenciánál?
Egyébként meg ha a kedves előfizető nem telefonál be és később jóváírást kérne,akkor meg arra hivatkoznak, hogy ugye bejelentéstől számítva. Mákjuk van hogy eddig a leghosszabb kimaradás kb. 2 óra volt, az is éjjel, ami még megbocsájtható.
Tényleg mennyi a hibaelhárításra a határideje az Invitelnek? 48 óra? -
SzlobiG
félisten
Nah nálam is elkezdődőtt a ledobálás, meg a nem fel engedés nem mintha jó lenne a ping.D:
-
Nimrod
addikt
Már megint vagy két óráig nem volt net. Ez már a második két hónapon belül - mármint amit észre is veszek (illetve tegnap is csak úgy magától ledobott a hálóról, az meg már három). Felhívtam, IVR-jukon gyorsan kinn is volt a sablonszöveg, mire letettem a telefont már tudtam is csatlakozni.
Pedig reggel még azon gondolkodtam, hogy átváltom a szerződésem a leggyorsabb csomagra. Hát ilyen megbízhatatlan szolgáltatás mellett nem fogok upgradelni, megvárom a két év lejártát és utána kiköttetem a telefonnal együtt. -
Male
nagyúr
Veszprémről tud valaki valamit? (azon kívül, hogy 2005 eleje...)
-
LinX
tag
Elvileg reggelente bővítgetnek... Már nekem is írtak. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle, és mikorra... A levél szerint ezen a részen jővőhét péntekig csinálnak valamit. Én péceli vagyok. Eddig még semmi...
Amúgy kell valamit csinálni, hogy már emelt sávszélesség legyen? Modem reset vagy bármi? Mert nekem egyfolytában megy...
[Szerkesztve] -
Ghoost
tag
Szigetszentmiklóson még semmi emelés nem történt
de remélem fog -
Lazsa
tag
Hát mi történt 20-án hajnalba?
Nem ment a mail...
Sebesség ugrál, de nem gyorsult
Egyelőre ennyi.
Várpalota -
randomly
csendes tag
válasz
Protezis #1691 üzenetére
Szia!
Sajna biztos forrásből van az infó.
Most várják a csomagot amiben a bövitéshez szükséges dolgok vannak.
Ha ezek megjönnek, akkor kezdik kidolgozni melyiket hova rakják.
Azt mondta a srác (pedig nagyon közeli ismerős/haver) hogy április mire végeznek.
Szóval a cégnél marad a 384, itt 10km-re a várostól, december 20 óta 512 van!
Bye rand -
Chip
aktív tag
Remelem holnap reggeltol minden hetkoznap sokan irjak majd be az oromhirt, hogy Hu skacok megemelte a savszelt az Invitel!
-
Chip
aktív tag
En a bix.hu-t szoktam pingelni Total Commanderrel parancssorbol. Altalaban 45 ms szokott lenni. Most 28 es 32 ms kozotti eredmenyek voltak nalam.
Kopp kopp rosszabb ne legyen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest