Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Digiti Dotto #599 üzenetére
Azért ez több, mint röhelyes, hogy az invitel hirdeti magát, hogy emeli a sávszélt a matáv területeken, de a saját területén meg még nem tudja, hogy mi lesz...
Iszonyat amatőr egy cég ez. -
AND1
őstag
Kaptam e-mail invitel-től hogy emelik sávszél-t nekem
je-je
-
konrad
aktív tag
válasz
Digiti Dotto #595 üzenetére
Jaja mi a 24-es körzet vagyunk.
Most már értem. -
Digiti Dotto
tag
nálunk (Esztergom környékén lakom) nem....
de szerintem sok kis telóból állt össze a cég....talán pont az UTI előtt....
mert valami rémlik....UTI-Egomcom....
itt óvasd
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
konrad
aktív tag
válasz
Digiti Dotto #593 üzenetére
Nem Kisduna com?
-
konrad
aktív tag
válasz
Digiti Dotto #589 üzenetére
Nem mondott bővebb infót.
de ha eladnák őket az se érintené szerintem mélyen mert akkor még UTI-nak hívták őket amikor odament dolgozni,márpedig azóta már váltottak gazdát párszor. -
konrad
aktív tag
válasz
Digiti Dotto #589 üzenetére
Mit csináljak rabbi?
Ébredjen! -
konrad
aktív tag
Most hívtam egy inviteles haverom, asszonta hogy lesz emelés az év első negyedében de nem tudja megmondani mennyire. Akkor nagy lehet a fejetlenség ha ő se tudja, mivel hogy rendszergazda.
-
Bolek
csendes tag
Az Invitel Távközlési és Szolgáltató Rt. is növeli az ADSL-kapcsolatok sebességét. A Szolgáltató a Matáv múlt heti bejelentésétől függetlenül már egy ideje dolgozik a sávszélesség-bővítés technikai feltételeinek megteremtésén. A 2005 első negyedévére tervezett ADSL-gyorsítás pontos részleteit még nem dolgozta ki a társaság, egyelőre tehát nem lehet tudni, hogy milyen mértékben növekszik a sávszélesség és hogy a Matáv-fejlesztéshez hasonlóan változatlan díjakért jár-e majd az előfizetőknek.
nekem ez a rész teccik:
egyelőre tehát nem lehet tudni, hogy milyen mértékben növekszik a sávszélesség és hogy a Matáv-fejlesztéshez hasonlóan változatlan díjakért jár-e majd az előfizetőknek. -
Protezis
őstag
Akkor miért ír login incorrectet? És kíváncsiságból miért nem írja seholse az invitel a honlapján, hogy kell feltölteni a tárhelyre?
-
0519
senior tag
igen
igen -
Bolek
csendes tag
hi,
gondolom, hogy Te elolvastad az ÁSZF ide vonatkozó részét.....
Az Előfizetőknek a minimális sávszélesség mindig a rendelkezésükre áll, a nagyobb
sávszélességhez pedig akkor tudnak hozzáférni, ha az adott felhasználói csoport nem
minden tagja veszi igénybe az ADSL-alapú (nagysebességű) Szolgáltatást. A
hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket a hozzáférési hálózat pillanatnyi
forgalmi viszonyai is meghatározzák.
azt sehol nem írják, hogy a letöltési sebességem csak elméleti sebesség és a büdös életbe meg se fogja közelíteni az 512-t és nem csak az én sebességem, de az összes Inviteles ADSL-t használó 10-20%-al kevesebb sávszélességet kap mint amiért fizet, mert az ADSL profilok úgy vannak kialakítva, hogy SOSE tudja elérni a felhasználó.....
ez nem a garantált sávszélességről szól, és nem arról, hogy 128 a minimál sebesség..........hanem arról, hogy mindig mindenkinek lassabb.
ez nincs benne az ÁSZF-be és sehol máshol nem így állítják a profilokat. -
Tla
csendes tag
Szerintem érdemes aláírás előtt elolvasni a szerződést és az abban található hivatkozásokban a lényeges részeket. Minden (MINDEN!) szolgáltatónál van egy úgynevezett garantált sávszélesség, ami jóval kisebb a maximálisnál. Érthető marketingszempontok miatt a szilgáltatók a reklámjaikban a maximális sebességet hangoztatják. Amennyiben a sávszélesség a garantált alá esik (a 384-es csomagnál ez 64 kbps), akkor lehet sírni. Előtte is lehet, csak semmi értelme...
Szerintem... -
Protezis
őstag
A sávszélem sajnos csak 384, elírtam
De a kérdés adott. Hogy lehet feltölteni az inviteles tárhelyemre? -
-
Ghoost
tag
Na fiúk, lányok, addig addig nyaggattam őket (invitelt) amíg küldtek egy ilyen levelet.
''Tisztelt Előfizető!
A várható sebességnövelés időpontjáról bővebb információval nem tudok szolgálni, az
előkészítése folyamatban van.
Tisztelettel:
Demeter Jusztina
Invitel Contact Center''
A remény ezért legalább még magvan, legalább is számomra
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Milyen ftp címen érem el a tárhelyemet?
984-es adsl-em van, tudtommal jár hozzá webtárhely.
Köszi!
ftp://ftp.invitel.hu-t próbáltam, de a login + jelszó nem jó.
Azt próbáltam, amivel csatlakozok.
[Szerkesztve] -
Bolek
csendes tag
válasz
Digiti Dotto #565 üzenetére
én inkább az Invitelnek küldtem......
amiben megválok tőlük...és ezzel be is fejeztem a pályafutásomat.
nincs több rinya......hát ennyi..... -
Digiti Dotto
tag
egy próbát megér.....
én küldök holnap egy mélt nekik.......ártani nem árthat....
ki küld még? -
Lazsa
tag
Csá..
ööö azon esetleg nem gondolgozott el valaki, ami a GVH kedvenc témája, azaz a vásárló megtévesztése...
mert miről is van szó...
Invitel reklámozza hogy 768/128, mint amire én is előfizettem. Namost azért fizettem erre elő, mert 768/128, és akár elméleti, akár gyakorlati oldalról nézem, szóval szépen megtévesztettek...
1: ha a modemet nézem config alapján 820/128-ra van configolva
2: 10% pppoe konvertálási veszteség mellett is 760-al kéne zúznia durván
3: az ADSL technikai feltételek a központtól 4,5 km távolságban működnek, de 2 km vezetéken tökéletesen kéne működnie
na most ilyenkor mi van, amikor azért vettem meg az ő szolgáltatásukat, mert 768/128-as netet igértek???? http://prohardver.hu/pics/smileys/devil.gif -
24thmoment
aktív tag
válasz
Digiti Dotto #555 üzenetére
Chello van helyette. a sebesség nagyon jó. decemberbe meg emelik 1,5Mbitre. a letöltési korlát az létezik (nincsen rózsa tövis nélkü) de elég jól kijátszható a chellos hubbal a dc-n. különben is 30Gb-ra fog az is emelkedni így azért elég korrekt.javaslom minden invitel területén élőnek alternatívaként... persze csak ott ahol elérhető.
-
b.bone
senior tag
ezt most maptam a leveles ládámba imádott iniviteltől:
''Örömmel tájékoztatjuk, hogy november közepétől a Matáv
területen nyújtott ADSL szolgáltatás maximális letöltési sávszélességét
megnöveljük. Az átállást követően az ADSL 384-es csomagot használók 512-es, az ADSL 512-es előfizetők 768-as, az ADSL 768-cal internetezők 1500
kb/s-os letöltési sebességet vehetnek igénybe.''
csöcs. én nem matáv területhez tartozom
és ahogy elnézem kevesebbet is emelnek mint a matáv. legalábbis nekem valami 384>512 512>1mbit 768>1.5mbit rémlik -
Digiti Dotto
tag
válasz
Protezis #558 üzenetére
persze ezzel több gond is van....
az első, hogy ez elsejétől érvényes......ott van feketén fehéren az elején
a második, ebből látszik, hogy nem a ''felhasználóbarát'' a cég jelszava, hanem ''pereskedhecc én multi vagyok''
a harmadik, ilyet bárki tud írni, de sajnos az Invitel így legalizálja a sávszélesség lopását és azok a szervezetek amelyeknek felügyelni kellene nem tesznek semmit
a negyedik, hogy az én szerződésemnben utalás sincs az ÁSZF-re
persze akármit is teszünk nem érdekel senkit......mert ez csak nekünk probléma.
ha ebben a kialakult versenyhelyzetben nem kapkodják magukat akkor mi sem tehetünk semmit, vagyis egyet tehetünk.......váltunk.
majd a piac beszabályozza a kialakult helyzetet......fognak még sávszélességet dobálni utánunk, de akkor már késő lesz..... -
Protezis
őstag
Töltsétek le, és nézzétek meg a 14. oldalt.
Csak az a gond, hogy ezt a szerződés aláírásakor nem dugták az orrom alá. -
Lager
tag
válasz
Digiti Dotto #555 üzenetére
Mondjátok le sokan, hátha akkor nekem gyorsabban fog menni
-
Digiti Dotto
tag
válasz
24thmoment #554 üzenetére
és mi lesz helyette??
[Szerkesztve] -
Bolek
csendes tag
válasz
Protezis #547 üzenetére
röviden tömören van, de sajna nem az Invitel berkein belül....
ha van lehetőséged akkor válts.....ha nincs akkor gáz van....
ha esetleg emeli is az invitel a sávot akkor is csak emelés lájt lesz és persze a sávszélességprobléma maradni fog. Tehát mindent egybevetve aki tud az menjen máshova, mert ebből nekünk nem fog lesz jó sávszélesség nekünk.
ha az elmúlt 2 hétben nem tudtak lépni sávszélesség ügyében akkor elég gáz lehet a helyzet és szerintem nem is nagyon akarnak. jó ez így ahogy van. nekik.
mi fizetünk, ők meg sz@r@kodnak......hát ez a művészet....
szívesen cserélnék velük.... -
Digiti Dotto
tag
ezt a hozzáállást sajnos én is tapasztaltam.........teljesen hülyének nézik azt az embert aki az ilyen problémájával fordul a üsz felé.
sajnos, hogy úgy néz ki, hogy mi vagyunk értük és nem fordítva.......remélem, hogy ez a mostani helyzetben változni fog.
az elmúlt 2 hétben kiderült, hogy vannak még kihívások elég rendesen.....szerintem ezt kevesen engedhetik meg maguknak...... és bármekkora multi ebbe az üzletpolitikába belebukik.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem igazán érdeklik ezek a dolgok a kedves szolgáltatót, mert ez csak nekünk gond. Persze van egy olyan érzésem, hogy valamit tudnak amit mi még nem............és ez az lehet, hogy megint gazdát cserél, mint ahogy azt már az elmúlt években tette....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Lager
tag
válasz
Digiti Dotto #550 üzenetére
Én invitel területen internetező enternetes vagyok és a 768 as netem amiért 25k-t fizetek (még pár hónap hűség és azután sem tudom lemondani mert nyáron költözök pestre és addig mindent csak 1 év hűséggel adnak), jön kb 450nel jó esetben na erre varjatok gombot.
Ping 200. Grats invitel, küldi nekem a levelet, hogy szar az enternet menjek át hozzájuk...Szegeden nincs normális net. Még 25k ért sem. Az invitel pedig aljas módon kihasználja a monopolhelyzetét ennyi...
Ügyfélszolgálatuk: -Megvan a 256k uram? -Meg.Hát akkor nincs miről tárgyalnunk, forduljon a fogyasztóvédelemhez.(el lettem küldve a picsába pedig tök normális hangnemben kérdeztem rá a dologra.)
Ügyfélszolgálat:
''Nincs ok az aggodalomra másnak is ennyivel megy a városban''(megnyugtatott) -
Digiti Dotto
tag
válasz
Protezis #549 üzenetére
üdvözöllek az elégedett Invitelesek társaságában.....
az az ezer szorozva a felhasználók számával szorozva a hónapok számával.
na ezzel húznak le minket.
aztán gyere be vagy nem gyere be ez van.......az egyik k@cs@g meg azt írta erre, hogy ne méregesd mert nem vonalzó.......hát tegye teherbe a jó kedves....
és mint észrveheti mindenki ez nem érdekli a kedves szolgáltatót. Sőt az sem, hogy a másik nagy internetszolgáltató emel. Mert megtehetik.
És ha valami problémás van akkor a sokadik emil és anyázás után belevágják a pofánkba, hogy ''elméleti maximum''.
Tehát kedves sorrstársam: VÁLCSÁÁÁÁÁÁÁÁ
más lehetőséged nincs. Nézz körül a környezetedbe, hogy milyen lehetőségek vannak, mert ha esetleg emel 3-4 hónap mulva ami neked cirka 512 lesz......na az 430-455 között fog valahol menni. -
Protezis
őstag
Most néztem az Invitel sebességtesztjét, és 384-es előfizetésemmel:
353.9 kbits/s lett az eredmény. Mellette nem ment semmi.
Van értelme szólni nekik? -
Digiti Dotto
tag
nesze semmi fogd meg jól......valamikor valamennyi lesz....
az a legszomorúbb, hogy 13 nap telt el amióta először megjelent, hogy a Matáv emel. Azóta, csak a nagy ködösítés megy az Invitelnél.
Látszik, hogy abszolút felkészületlenek voltak és még meg sem fordult a fejükben, hogy esetleg valamivel megtartsák, arra már nem is gondolok, hogy gyarapítsák az előfizetőik számát. Tehát a mostani 13 nap a kapkodás és a másik szolgátató utáni kullogás lehetőségeinek kutatásának jegyében telt és telik a közeljövőben is.
Sajnos nagyon úgy érzem, hogy ez a kullogás nem értünk felhasználókért lesz, hanem azért és olyan módon, hogy a piacot követni tudja. Nem nagyon tudok bízni abban, hogy esetleg elgondolkozik a vezetőség azon, hogy a szolgáltatást felhasználóbarátabbá tegye. És persze az az Invitel területen én például 3000 Ftal többet fizetek a szolgáltatásért mint aki ugyanezt a Matávnál használja.Nekem kettő az egyben csomagom van....és persze a sávszélességünket még mindig lopják.
Bővebben: link -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Digiti Dotto #540 üzenetére
énis 2 hét után kaptam választ, nem központilag küldtek, csak nekem válaszoltak.
-
aDM|RaL^
őstag
Tisztelt Előfizető!
Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a Matáv Rt. által végzett sebességnövelés a Matáv területen lévő, Invitel Rt. Internet előfizetőit is érinti.
2004. november 16-30 fokozatosan történik az átállás de max.35 másodperces leállást tapasztalhat az előfizető.
Az átállítást követően a legkisebb csomagnál a (hatályos szerződésben meghatározott) maximális letöltési sebesség 1/3-os növekedése, az összes többi csomag esetében pedig annak duplája érhető el.
A szerződésben vállalt feltételek nem változnak, csak az elérhető letöltési sebesség maximuma nő meg.
Az Invitel Rt. területén hasonló változtatás előkészítése folyamatban van.
Tisztelettel:
Demeter Jusztina
Invitel Contact Center -
válasz
Digiti Dotto #538 üzenetére
Nem hát. Szerintem senki sem kapott. Valszeg Admiral is azért kapott, mert írt nekik, és arra válaszoltak. De majd jól bemásolja nekünk és megtudjuk...
-
aDM|RaL^
őstag
invitel területen is lesz emelés, lusta vok bemásolni a mailt amit az ügyfszolgálattól kaptam, de ha minden igaz, probalnak vmit.
-
válasz
24thmoment #533 üzenetére
Kösz.
szerk: Remélem olvassák az inviteles fejesek a fórumot, és elgondolkoznak egy kicsit...
[Szerkesztve] -
válasz
24thmoment #531 üzenetére
Hol lax?
-
24thmoment
aktív tag
ennyi volt. ma jött a upc és beszerelte a chellot. most már csak arra várok hogy az ígért letöltési korlát és sávszélesség emelés megtörténjen. Hétfőn pedig lemondom az invitelt.
-
nem tudom mi történt, de már pár napja fel 9,1k-val tudok, le pedig 47,3k-val. lassan meg lesz a 48k.
/persze invitel területen/ az egyik haveromnak kb 1 kilometerre max 40.
csak irom, hogy ilyen is van. -
Protezis
őstag
Tudnál segíteni, hogy kell beállítani a csatlakozást?
Konkrétan: switchbe megy a router, meg 3 gép. Hogy állítsam be a routert, hogy legyen net mindenhol? Csináltam már ilyen quick setupot, végigmentem, vpi vci maradt úgy, mivel nem tudom mi az. ppoe-ra állítottam.
''Configure Internet Connection - WAN IP Settings
Enter information provided to you by your ISP to configure the WAN IP settings.''
Itt mit? 2 lehetőség van:
Obtain an IP address automatically
Use the following IP address:
PPP User Name:
PPP Password:
Beírtam a felhasználónevet, jelszót. De nincs net. Most is xp-ben csináltt ppoe-val nyomom. Valaki help! Vagy linket pls! -
Protezis
őstag
Megvan:
alapból:
ZXDSL
ZXDSL
Bocs, és köszi! -
Protezis
őstag
zte zxdsl 831a modemet kaptam, viszont jelszóval le van védve a konfigurációja, és nem tudok belépni. A csatlakozásunk felhasználónevével jelszavával próbáltam, nem jó. Hogy lehet belépni?? Tud valaki segíteni??
-
junkfer
csendes tag
Hali!
Ez mondjuk vehető elsőkézből származó információnak??? Ha igen úgy van reménye az Invitelnek. Elnézve a jelenlegi akciókat még mindig egészen jók az árak, mondjuk én Invitel területi Enternetes vagyok. Ehhez viszonyítva.....
Hogy miért lettem enternet, mert meguntam az invitel ügyfélszolgálatának a 2003. év végén kb 2 és fél hónapig tartó ígérgetését, hogy persz hogy be lesz kötve év végéig. Érdekes az enternet 2 hét alatt bekötötte.
Egyéb javaslat az invitel számára, ha felvesz valakit a telefonos help-deskre vagy értékesítési vonalra akkor válogassa meg a kollégákat. Ami ezeken a helyeken megy egyes belső emberek szerint is több a soknál....... -
Digiti Dotto
tag
ebben...
Bővebben: link -
válasz
Digiti Dotto #504 üzenetére
Melyik másik inviteles topicba?
-
Digiti Dotto
tag
látod ez az amit szerintem hiába várunk....
a másik Inviteles topikba bemásoltam a levelet amit tegnap elküldtem.....hát a válasz nem fogja terhelni a netet......au tuti....
sok emberrel beszéltem én is az Invitelnél a sávom ügyében és amikor az egyik góréval beszéltem egyértelmű volt, hogy nézi a fórumokat. rá is kérdeztem és nem tagadta le.......tehát itt van, de nem szól hozzá.
szerintem valami nagy gáz van.......és ezért is a nagy csönd. -
válasz
Digiti Dotto #502 üzenetére
Így van! Inviteles embert akarunk ide jól!
Aki megmondja a frankót!
Hogy mikortól. És mennyire. És kinek. És mennyiért. És ménemmáeddigis! -
Digiti Dotto
tag
csak csendben jegyezném meg, hogy az az első mondat télleg nem kellet volna, de ha te így közlekedsz akkor oké...csak ne háborodj fel ha ebben a stílusban válaszol valaki.
de ezért kár szét offolni a topikot...
esetleg ha valaki az eredeti témáról tud valamit, vagy esetleg egy Inviteles kolléga hozzá tudna szólni akkor annak tuti mindenki örülne
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest