-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
válasz Chaser #82633 üzenetére
Hat ur az csak szeretnek lenni es most meg tanacstalan is vagyok...
A gepet nem uzletbol vettem itt kint, hanem egy magan szemelytol, aki hirdette. En bontottam ki a dobozbol, foliakbol. Viszont utolag igy is gyanus, mert amikor kivettem az SSD-t, hogy megnezzem, igy nezett ki:Mintha valami matricat berheltek volna le rola...Lehetseges, hogy egy ThinkPad-be gyarilag beepitett SSD-n ilyen serulesek legyenek? Esetleg lehetett -e ez egy garanciaban javitott gep? Az mondanam, esetleg kicsereltek benne az SSD-t de az SSD-n gyari Recovery particio van, En bontottam ki a dobozt, a lezart foliakat, az akksi 0 perces volt, a gep meg lathatolag nem volt hasznalva...
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- ASUS ROG STRIX GL553V
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest