Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Kedves Lenovo Guruk!
Van némi nyűgöm a gépemmel, ami egy X301-es, gyári Vista Bus. SP2 telepítéssel, SSD meghajtóval.
Ha manuálisan küldöm alvó módba, akkor onnan vissza is tudom hozni.
Ha hagyom a gépet automatikusan alvó módba menni, akkor képtelenség abból felébreszteni.
(Ilyenkor ugye az Fn gombot kell nyomni).
Semmi nem történik, csak bekapcsolódik a ThinkVantage gomb világítása (mert az olyan világítós féle), de a képernyő nem kapcsolódik be, az SSD látszólag nem kel életre.Ugyan ezt a gépet gyári XP-vel használva semmi probléma nincs az alvó móddal.
Mind két esetben a legfrissebb driverek és javítócsomagok fent vannak.
(Esetleg még annyi, hogy a rendszerbe való belépéshez jelszót/ujjlenyomatot kell megadni).tegnap már a Vistát is újra telepítettem, de nem hozott megoldás a problémára.
Mi kavarhat be? Mi lehet a hiba?
(Sajnos a lenovo fórumán nem találkoztam ilyen jelenséggel).Köszi,
luser2000Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Tim82
félisten
válasz N.GÁBOR #2398 üzenetére
A gépedben S3 Savage VGA van, nem hiszem, hogy Lenovo-ék írtak volna hozzá Win7 drivert. Esetleg XP-kompatibilis módban telepítetted a meglévő drivert? Vagy még a Via oldalán kellene turkálni, hátha... (ők vásárolták fel az S3-at annak idején)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
T23-mas gépem átesett egy kisebb upgrade-n, így gondoltam megpróbálom a win 7-et rajt. Maga az oprendszer tökéletesen fut, azonban sajnos a vga-hoz nem találtam drivert, így még a filmek is szaggatnak.
Ez valószínüleg nem orvolosható igaz?
Persze tudom, mit akarok én egy 8 éves géppel, de azért kíváncsi lettem volna.
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
cqr
aktív tag
válasz kekegsm #2395 üzenetére
Pl az intel integrált videókártyákat mindekttő csont nélkül vitte, míg az Ubuntunál külön kellett telepítgetni.
Ezt kifejtenéd? Melyik ubuntu, melyik vidkártya?
GMA950,x3100,hd4500-at stb. mindegyik ubuntu ugyanúgy támogat mint az adott suse, fedora, ugyanazok (adott verziótól függően) a driverek vannak integrálva. -
kekegsm
őstag
válasz kamarast #2388 üzenetére
Bár sokan megköveznek, de én inkább Fedora vagy Suse Linuxot raknék rá. Sokkal több hardvert ismernek alapból, mint az Ubuntu. Pl az intel integrált videókártyákat mindekttő csont nélkül vitte, míg az Ubuntunál külön kellett telepítgetni.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
őstag
SL300-as thinkpadnél, amióta feltette az automatikus system update az új BIOS-t, azóta van egy roppant idegesítő tulajdonsága: ha rádugom az akksira, akkor - amennyiben sleep üzemmódban van - bekapcsol a gép!
Ez nagyon idegesítő, hiszen totál ellentétes a használattal. Ugye használom a gépet, majd ha megunom, akkor lecsukom a fedelét, mire lesleepel a gép. Utána szépen odabatyogok a töltőhöz, rádugom, és megyek a dolgomra. Illetve csak mennék, mert mostanában ilyenkor várni kell egy kicsit, amíg újra elindul a gép, kinyitni a fedelét, majd kézzel sleepeltetni ismét.
Valakinek van vmi ötlete erre, hogy kell kikapcsolni ezt az idegesítő szokást? BIOS-ban sajnos nem találtam meg a megoldást.
The Amiga, Born a Champion
-
Mészike
aktív tag
T42-es géphez nincs valakinek recovery lemeze? Windows XP Professional HUN van a gépre hivatalosan, csak nincs meg hozzá a recovery partíció
-
tototos
őstag
Ezek az új acces connectionok kicsit szarok Az 5.21-t vagyok kénytelen használni mert az újaknál ugyanazon ssidvel rendelkezők ap-kat kilistázza de nem tudom kiválasztani melyikre menjen fel
-
TOZ
addikt
válasz kamarast #2388 üzenetére
Konkretan erre a tipusra szemelyszerint meg nem. De betippelem, hogy egy Ubuntu jo esellyel kozel out of box fog menni rajta. Esetleges heggeszti pontok a HDAPS, a trackpointtal gorgetes es a tp_smapi lehetnek.
Amugy meg thinkwiki.org a te baratod! (ha nem is a konkret tipusnal, de gyakorlatilag mindenre meg fogod ott talalni a workaroundot)
-
kamarast
csendes tag
egy R50e-t vettem, próbált már valaki valamilyen linuxot feltenni?
köszi
Tamás -
Tim82
félisten
Melóban én is hasonló előtt, itthon pedig vagy 12" -> 1024*768, vagy 14.1" -> 1400*1050, vagy 24" -> 1920*1200.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Végül itt és 12 ezerbe "fájt". 3 hónap garancia van a javításra.
Egy hónapnyi 12 col után marhanagy ez a 14.1" és SXGA+ kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ma visszakaptam végre szeretett T41p-met a szervízből. Háttérvilágítás cseréje után a kijelző mintha új volna, eltűnt a rózsaszín a bekapcsoláskor, a fényerő pedig sokkal jobbnak tűnik, mint régen. Örülök.
-
evone
őstag
Na,az uj Power Manager nagyon kiraly, szinte Windows indulasakor elindul mar, igy telleg alig kell varni.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Dottore
addikt
T43 esetén is működik a dolog ha valakit érdekel. Ehhez viszont erről a linkről kell letölteni a bemásolandó fájlokat.
-
Reverting
őstag
válasz Shadowfax #2378 üzenetére
koszi es akkor ez elvileg csak az nhc-vel mukodik... nem tudok elrontani semmit ugye?
ha nem inditom el a progit akkor marad a gyari fan control?
Na egy probat meger mar csak regiznem kell nemetul
koszi megegyszeriPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Shadowfax
addikt
válasz Reverting #2363 üzenetére
A 157-es hszt fordítom inkább le, annak több értelme van. Lépésről-lépésre elmagyarázza, hogy NHC-val hogyan lehet a ventit szabályozni.
1. Letöltjük innen és installáljuk az NHC-t.
2. Innen* letöltjük a Troubadix-féle ACPI fájlokat és kicsomagoljuk az [NHC-mappa]\acpi mappába. (*Regisztrálni kell a fórumon, s akkor tudod letölteni.)
3. Elindítjuk az NHC-t.
4. Jobbklikk a Tálcán lévő ikonra, a "Show" feliratra kattintással a Beállítások lesznek elérhetők.
5. "Info" fülön a "Show Computer Hardware Details"-ra kattintunk.
6. A "Model"-nél megjegyezzük a számot. (A postírónál ez: 27469AG)
7. [NHC-mappa]\acpi\LENOVO.xml fájlt szerkesztővel megnyitjuk (pl. Jegyzettömb).
8. A "model name"-nél kicseréljük a számot a sajátunkra (amit a 6-nál megjegyeztünk).
9. Az NHC-t újraindítjuk, az ACPI fülön az "Enable ACPI Control System"-nél betesszük a pipát.
10. Ezután a "Show ACPI Control System details"-re klikkelünk, a "Notebok Fan Control" résznél az "Enabled"-et kipipáljuk.
11. Kész.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na bluetooth modem vs bluetooth headset tp-ben senki?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, vagy mutatni leírást hozzá, hogy hogyan lehet egy IBM notin előre telepített dolgokat újra felrakni? egy optikai meghajtó nélküli cuccról lenne szó (X60), új vinyó megy bele.
Előre is kösziEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
TOZ
addikt
válasz NeverGone #2367 üzenetére
Szervizlista.
Szemely szerint a kozpontit preferalom, de itt tobben irtak mar arrol, hogy a Delta is korrekt csapat.
Nagyon mas tudnivalod szerintem nem lehet. A gepek ujak, biztos forrasuak. Mintha "boltban" venned, csak olcsobb...
A warranty lookup infot szerintem keres nelkul nyomtatja neked Csaba, ha vasarolsz tole. -
Gondwana
addikt
Hoppá!
Power Managert frissítek éppen:
CHANGES IN THIS RELEASE
Version 1.61
[Important updates]
Nothing.
[New functions or enhancements]
- Added support for 3 years warranty battery.
[Problem fixes]
- Fixed an issue in upgrade installation.Milyen akku az, amire már 3 év a garancia?
Az Access Connections pedig új ThinkPad modelleket jelent be épp:
CHANGES IN THIS RELEASE
Version 5.32 and 5.33[Important updates]
Nothing.[New functions or enhancements]
- Added support for ThinkPad L410,L510,SL410,SL510.
- The installation program has been changed to Inno Setup.
- Added support for Intel WiFi Link 1000 BGN.
- Added support for UQ WiMAX (for Japan only).
- Added support for Single Sign-on Machine authentication.
- Added support for the option to hide profiles by providing the check - uncheck
option.
- Added support for the option for "Disabling the Wireless radio" in Admin
enabler tool.[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
N.GÁBOR
aktív tag
Azt esetleg nem tudjátok, hogy a win 7 utolsó bétája még szabadon letölthető-e, vagy a valamivel több mint egy hónapos letöltési időszak elteltével már nem?
Üdv
Gábor[ Szerkesztve ]
May the force be with you!
-
NeverGone
tag
Értem, kösz az infót. Szóval ezek szerint, ha garanciális probléma van, akkor egy hivatalos Lenovo szervizt kell megkeresnem, mert nem a bolt intézi. Van még olyan információ, amelyet érdemes lehet tudnom?
A szervizek listáját merre találom, mert a honlapon nem lelem.[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz NeverGone #2364 üzenetére
Mas neven Laptopinfo.hu. Talan az egyik legkorrektebb hely, amit ismerek. Abszolut ajanlott! A T61em onnan van. (S nehany T42-t is vettunk mar tole, a legnagyobb megelegedessel.)
(szamla, garjegy nincs, de egyik sem kell, hogy problema eseten a Lenovo szervizben segitsenek)[ Szerkesztve ]
-
SAIKON
tag
Üdv!
Van egy kis problémám egy T60-nal.
Alaplap csere után nem írta vissza a szerviz a Type-ot.
Próbáltam a BIOS frissítős boot cd-s megoldást, de ott csak az utolsó 3 karaktert engedi beírni, de elmenteni azt sem.
A szerviz szerint a Lenovóknál nem lehet frissíteni
A Lenovo szerint igen.Na most akkor mi van ilyenkor?
-
NeverGone
tag
Sziasztok!
Valaki ismeri a http://t500.at.hu/ oldalt? Mennyire megbízható, ha laptopot szeretnék venni? Kedvező az ár nagyon, viszont nem szeretném elbukni sem a pénzt, sem a gépet, sem a garanciát.
Kösz a segítséget! -
Reverting
őstag
Tud valaki nemetben segiteni? [link]
Kivancs vagyok mire jutottak az sl venti problemanal...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
Gondwana
addikt
válasz N.GÁBOR #2353 üzenetére
Ha csak ezért nem vetted meg, nyugodtan visszamehetsz a HDD-ért. Valószínűleg nem XP SP2 volt a CD-n, amit berakott, tehát alapból nem kezelte a 48bites LBA-t, amit régebbi Windózokban registry hegesztéssel kellett orvosolni (W2k, xp, xpsp1).
Vannak, akik egész oldalt is szenteltek a témának.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
tototos
őstag
válasz Napfénysüti #2354 üzenetére
Hát igen, én már a 3. alkalommal beköszöntem nekik Gondolom nekik is van munkájuk és eléggé eltakart helyen van az balak így nem biztos hogy észrevesznek.
-
Integra
titán
van valakinek tapasztalata t vagy x sorozatos thinkpad bluetooth modemjével? plantronics headset megy vele gond nélkül skype-n?
sokat olvasom, hogy gebaszosak a laptop kékfog modemek a headsetekkel, vagy egyáltalán nem működnek. plantronicsnál meg van kifejezetten headset és usb stick modem kombó, ami tutira működik skype-val és messengerrel..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Napfénysüti
nagyúr
Az ultrabay slotnál nem lehetett bedugni a DVD írót. Már azt a pöcköt se tudtam eltolni. Aztán kiderült hogy egy csavar volt alul ami arra szolgál hogy ha bent van akkor ne lehessen kiszedni az ultrabay eszközöket. De bent a kis rugó is kiugrott a helyéről. Azt valahogy vissza tudták piszkálni. Most már teljesen jó a gép csak egy DVD kell. Szervizes srác megjegyezte hogy nagyon jó típus ez a T400 de sajnos csak később fognak erre váltani náluk.
Més que un club!
-
evone
őstag
válasz Napfénysüti #2354 üzenetére
Mi is volt konkretan a problema es hogy oldották meg?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma végre meglátogattam a központi szervizt. Vártam kb 15 percet mire észrevettek de aztán rendes volt a srác. Bár mikor elsőre a probléma elmondása után azt mondta ez nem biztos hogy garanciális akkor látva az órabéreket (30750Ft/óra) majdnem sokkot kaptam.
De aztán csak megoldották. Ellenben kiderült hogy a DVD író amit szereztek nem igazán stimmel ebbe a gépbe. Ja és azt sajnos elfelejtettem megkérdezni hogy miért nem válaszolnak egy csomó mailre. Pedig reggel még eszemben volt.Més que un club!
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Nem vettem meg a vinyót, mert mindez amit leírtam a vásárlást megelőzően történt.
A boltban beletették a vinyót, és a biosban nem találta meg a srác, hogy mekkorának ismeri fel. ( Megmondom őszintén talán most láttam először a gép biosát, így én sem tudom, hogy ott van-e. Ráadásul most is csak úgy láttam, hogy majd kifordult a csipőm, mert Ő ugye a "pult"másik oldalán volt, a gép betekintési szögei meg nem épp a legjobbakSegítőkést volt, így utána betett egy xp lemezt. A telepítő szerint a gép 130 gigát ismert fel. Megkértem, hogy próbálja meg a vinyó több részre osztását is. Megcsinálta, de akkor sem javult a helyzet.
Nagyon sajnálom mert szinte biztos voltam benne, hogy működni fog, csak amolyan biztonsági faktorként próbáltattam ki a merevlemezt, és tessék...
De nem értem, mert Tim én is találkoztam már 160-as vinyóval árult T23-sal. Persze ez még nem jelenti azt, hogy 160.asként is kezelte a merevlemezt, de gondolom.
Mindenesetre köszönöm mégegyszer.
Üdv
-
evone
őstag
Szetszedtem a gepet, es a cpura fekvo bordana 4 csavar kozul meghuztam az egyiket, mert azon a sarkon olyan mintha nem lenne rendesen rafekudve a proci, most mitha hidegebb is lenne... lehetseges hogy az idok soran valahogy ellazul a dolog, vagymi?
-
-
Tim82
félisten
válasz N.GÁBOR #2346 üzenetére
Szia!
Próbáltad már a particionálást, tehát XP telepítésnél mondjuk 40 GB-ot adsz meg rendszerpartíciónak, majd csak a telepítés után, a Lemezkezelőből particionálni a fennmaradó területet? Feltételezem, hogy a második partíciót is elsődleges fizikainak kell majd formáznod.
Most hirtelen ennyi jut eszembe, de este még utánanézek a témának. Lényeg az, hogy ilyen partíciós trükközéssel fel kell ismernie és ki kell tudnia használni mind a 160 GB-ot a T23-adnak. (Nem egy Pentium III-as és még csak nem is Tualatin-os notit láttam már Hardveraprón 160 GB-os vinyóval.)
Mod: hasznos link, ha tudsz angolul (és emlékeim szerint tudsz )
[ Szerkesztve ]
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna kicsit kibővíteni a T23-mas gépem tárolókapatitását, így elhatároztam, hogy veszek bele egy sokak által dícsért HM160HC típusú samut. Kicsit féltem attól, hogy kb 8 éves gép létén lehet, hogy nem fogja kezelni.
Ma bementem egy pécsi boltba, ahol nagyon rendesek voltak, és ki is próbálták a vétel előtt.
Azonban a gép csak 130 gigát ismert fel.
Pontosabban a következő történt: A srác nagyon rendes volt ugyan, azonban a biosban nem találta meg, hogy végül hol van a vinyó ( teljesen megértem mert én sem tudom hol van,. csak használom Így betett egy xp-t, és megnézte. Eszerint a gép csak 130 gigát ismert fel.
Ekkor gondoltam Tim barátunkra, semmi gond, úgyis két partícióra szeretném osztani. Azonban ez sem segített.. Nem tudom mi a fene lehet.Mi a véleményetek, a T23 egyszerűen nem tud 130 gigánál többet kezelni, vagy...?
ELőre is köszönöm válaszaitokat.
Üdv
-
Shadowfax
addikt
válasz Dare2Live #2343 üzenetére
Description:
This product has a three year limited warranty and is entitled to mail-in or carry-in repair service.Vagyis három év szervizgarancia van rá, ha gond van, neked kell bevinni a gépet (nem jönnek ki érte helyszínre, tehát nem on-site repair). 2012 július 23-ig szól a garancia.
-
Dare2Live
félisten
válasz Shadowfax #2342 üzenetére
hmm akkor szervíz.
Én irok be vmit rosszul, vagy úgy, hoztam el nagykerből a gépet, hogy csak nagyker gari van rá?
Ez vana gép alján:
[link]szerk: inkább linknek raktam be szétszedte a forumot.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Még1 kérdés: R&R particiót, hogy lehet visszarakni? Én levágtam mert W7 szarozott, nincs is szükségem rá de kellhet esetleg az új tulajnak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
serialt honnan tudom megtudni? És utána hova kell beütni, hogy kiderüljön a gari?
-
Ringman
nagyúr
válasz kekegsm #2335 üzenetére
Hát nem tudom, ez alapján meg ingyenes: [link]
lap alján:"XP Pro Downgrade models with Vista Business License are eligible for the Windows 7 upgrade program."
Kivéve ha a lenovo outletből vásárolt gépről van szó.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
Smart beállításnál nekem is 55-60-65 fok körül van a hőmérséklet, de azt hiszem, ha átírsz pár értéket a tpfancontrol.ini-ben, akkor más hőmérsékletnél pörgeti fel a ventit. Csak nem tudom hogy mit mire kell átírni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz #27070592 #2328 üzenetére
Hello!
Ha vista business-el vetted a gépet, akkor jogosult vagy winXp-t feltenni helyette (downgrade), ezt is történt.
Viszont, ha 2009.07.26 után vetted a gépet, akkor kaptál Win7 upgrade jogot is hozzá, úgyhogy felteheted a winXp helyett (de nem mellé) a win7-et.Szóval felteheted
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Ez elég fura, nálam a T61-ben csapágyas a venti, zúg mint a traktor, de így is 45-55 fok közötti a hőmérséklet. Ha a TPfancontolt használva se megy rendesen, pl smart beállításnál?
-
evone
őstag
Lattatok mar olyat, hogy a BIOS vezerli a ventit, eredti legalis Vista, es nem indul be a venti? Sül a proci 60-70 fokig, aztan random be, de a gep teteje mar iszonyatosan forro. :\ Maskor meg tenyleg 40 fokos proci homersekletnel elviselhetetlenul felporog, mast nem lehet hallani a zaja mellett...
Megoldast kulfoldi forumokon nem nagyon talaltam ra.
[ Szerkesztve ]
-
kekegsm
őstag
Zalaegerszegi MediaMarktban most láttam ilyet, 169.990-ért:
Lenovo ThinPad SL400 NRH4MHV notebook
* Processzor típus: Intel Core 2 Duo T5670 (2MB L2cache/800MHz FSB) 1.80GHz
* Memória: 2GB (2x1GB) PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
* Merevlemez: 160GB/5400rpm SATA , ThinkPad Shock Mounted Harddrive, Active Protection System
* Kijelző: 14,1" WXGA (1280x800 VibrantView (fényes)
* Optikai meghajtó: 8X DVD±RW drive
* Chipset: Mobile Intel GM45
* Videovezérlő: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD
* Akkumulátor, üzemidő: 6 cellás Lithium-Ion, kb. 4 óra
* Pozicionáló: ThinkPad UltraNav (Touch pad és TrackPoint)
* Bővítőhelyek: 1 db ExpressCard34/54
* Portok: Bluetooth, 4x USB, IEEE 1394, VGA, HDMI
* Hálózat: Intel 5100 Wi-Fi, Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111C), 56K V90 modem
* Egyéb: 2Mp webkamera, ujjlenyomat olvasó, Secure chip
* Ház: karcolás álló ABS műanyag, fényes tetővel
* Operációs rendszer: Windows Vista Business
* Garancia: 1 évVan még nekik 10-12 darab
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
evone
őstag
-
mv
aktív tag
Nekem akkor jött elő ilyen probléma, amikor egy erősen NLite-olt XP-t próbálgattam, a beállítás ami okozta: numlock always on. A számos billentyűk ugyanígy csak számot írtak. Hogy a Windows-ban hol lehet ezt átállítani azt nem tudom.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Pufika
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, kaptam egy wincsi hibás A30 thinkpadot. Tettem bele egy használt IBM wincsit amivel remekül működik a gép. Viszont nem működik rendesen a billentyűzet mert olyan mintha be lenne ragadva az FN billentyű ????
A számos billentyük csak számot hajlandók irni PL. é,á, stb.Mi a megoldás arra hogy használható legyen a gép?
A gyári drivereket letöltöttem már de az nem segitett
Pufi
-
mv
aktív tag
válasz cellpeti #2310 üzenetére
Szia!
Ha használt is szóba jöhet, akkor keress T60/T61-est itt a PH!-n, 100 és 160 ezer között vannak felszereltségtől és állapottól függően. Lehet találni nagyon jó állapotú, megkímélt, még garis példányokat.
Ha még tudsz hozzá gyűjteni, akkor a Laptopinfonál találsz bontatlan T400-at 200.000Ft-ért, nagyon jó vétel szerintem.
Az SL és az egyéb Lenovo szériákat nem ismerem, azokkal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Laamer
csendes tag
Sziasztok!
X61-hez (7673-76G) keresek kijelzőt, esetleg használt X61-et jó kijelzővel.
Szerintetek mennyi esélyem van ilyet találni?
Köszönöm és üdv:
Laamer
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen Lenovo notit tudnátok ajánlani?
Programozásra,netezésre,filmnézésre kellene és ha lehet elég sokáig bírja az akksija,mert mostani notim,alig bír egy órátOlyan 150k-t adnék érte...
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Dare2Live
félisten
válasz Integra #2273 üzenetére
Nálam W7 nemhogy simán felmászott de azonnal müködött minden, még egy nyamvadt drivert se kellett telepítenem. Persze letiltani nem tudtam....
Spec gomboknál is Thinkvantage gombon kivül minden azonnal ment, most is világít a lámpa a billre...
-
evone
őstag
http://blog.laptopmag.com/phoenixs-1-second-instant-boot-bios-really-works
Ahogy latom minden eselyunk meg van rá hogy a regebbi gepeinken is menjenek az uj csoda optimalizalasok. Az intel lapjai mar nagyon regota tamogatjak elvileg ezt az UEFI-t, es ugyebar Phoenix BIOS van nagyjabol minden ThinkPadben. Ha azt nezem, hogy kb 2006ban jottek be az Inteles Mac-ek EFI-vel, es mindenhol azt irjak hogy a Lenovo is 3 eve kezdte el ezeket a fejleszetesek akkor tenyleg minden esely megvan ra hogy most az 1x nem fogjuk szivni a fogunkat es mi is megkapjuk az uj fejlesztest, de persz ez csak talalgatas, remelem igy lesz, de a lenovo megteheti hogy nem kapunk mar tamogatast, hogy mi is vegyuk az uj gepeket ugyebar.
-
buherka
addikt
válasz Dottore #2301 üzenetére
Mondjuk most van benne 2X2GB DDR3...nem mintha kevés vagy lassú volna
Csak gondoltam ez a kis kütyü meglöki a sebességet, de rendesen.A teszt meg Sánta Rózsá-val készült az enyém meg már Montevina platform-os rendszer.
+ itt van a Win7 már és az talán máshogy kezelné ezt a Turbo dolgot(#2302) evone... Win7-el próbáltad?
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dottore
addikt
válasz buherka #2300 üzenetére
Szerintem nem, de ezen az oldalon szépen össze van foglalva. Nekem az a benyomásom, hogy ez egy a Vista elbénázására adott hibás válasz. Bizonyos értelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest