Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Megkaptam a vadi új T430-as céges gépemet.
Viszont nem találom a Touchpad/Trackpoint gyorsgombját. Elő lehet ezeknek a programját hívni valami FN+gomb kombóval?A billentyűzete egyébként nagyon fura a T400-hoz képest és sajnos nem éppen jó irányba. Szerencsére van hozzá külső klaviatúrám.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz FoxiestFox #60785 üzenetére
Igen azzal majd barátkoznom kell. tegnap kollégnaőmet próbáltam fűzni hogy próbálja ki a trackpointot. Aztán meg akartam mutatni hol tudja kapcsolgatni hogy mi legyen aktív (trackpoint, touchpad) erre bakker nem találtam meg a gyorsgombot amivel lehet váltogatni.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy néz ki nemsokára megint félig-meddig TP-s leszek mert a céges Thinkcentre helyébe kapok egy Thinkpadet. Valószínűleg 430-as lesz. Milyenek ezzel a hosszú távú tapasztalatok? Megnéztem pár kolléga gépét, a billentyűzet már ránézésre sem olyan szimpatikus mint a T400-asomé volt. Konfigban elvileg Corei5, 8Gb RAM, 1600*900-as felbontásúak az itteni gépek. 440-est még hála égnek itt nem láttam így nem hinném hogy olyat szereznének nekem.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Chaser #37616 üzenetére
2765 TDG konfig: C2D P8600, 4Gb DDR3, Intel GMA 4500MHD + ATI HD3470, 9 cellás akksi, 1440*900 CCFL kijelző, MNB bill
3G modem nincs benne. Talán csak ez meg a LED kijelzőhiánya amitől nem fullos.audi100td: sajnos nem. De nem maradok TP nélkül ott van asszony R61-e. Na meg később még szerezhetek egy újabb gépet.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Hibás T400-ért HDD nélkül szerintetek kb mennyit lehet kérni?
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz kovsol #37003 üzenetére
Sajnos nem lehet csodálkozni hogy nem eszi meg ugyanis 2010 óta már az Olympus se használja, gyakorlatilag halott formátum. A maximális mérete is csak 2Gb ez is azt mutatja hogy nem mai darab. Gondolom az Asus géped még régi és azért kezeli mert akkoriban még forgalomban volt az XD formátum.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz fracture333 #36793 üzenetére
Ha sokat hordozod a géped és használod akár utazás közben is akkor X széria. Ha viszont inkább asztalon vagy otthon gépeznél rajta akkor T. Szerintem.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mitulabattyi #36673 üzenetére
Világít. Szóval látom hogy mi van a képernyőn de csak ha rávilágítok és akkor is halványan. Tiszta rejtély ez a gép most.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mitulabattyi #36663 üzenetére
Az a baj hogy a VGA kimenetem se ad jelet rendesen. Emiatt aggódom hogy nem csak a háttérvilágítással lehet gond. De aztán az is előfordulhat hogy iszonyú peches vagyok és csak a VGA kimenetem is épp most döglött be.
De köszi a tippet.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz ^Clown #36652 üzenetére
Másik tippem ez lenne. Csak az elég macerás lehet, akkor már talán inkább a komplett kijelzőt lenne érdemes cserélnem.
brekiisti: köszi az ajánlatot még megfontolom.
Esetleg tudnál írni szériaszámot meg egy árat hogy mit kérnél érte? A mostani panelem 1440*900-as CCFL háttérvilágítású.Francia91: T400 2765-TDG típus. Abban reménykedem hogy nem alaplap hibás lett a gépem. Mondjuk elég gyanús hogy a VGA kimeneten se megy át a kép, olyan mintha kontaktos lenne.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Szomorú vagyok.
Kicseréltem az invertert de sajnos ugyanaz a probléma, alig látható a kijelző képe.
Nem tudom mitévő legyek. Komplett kijelző csere? Vagy spóroljak egy újabb gépre?Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha minden jól megy holnap kicserélem az inverterem. Már izgatottan várom milyen lesz beszerelni.
Hiányzik a kis T400.Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Lehet kéne tényleg Tpafancontrol az itteni újabb gépekre. Mellémült a kollégám mert közösen teszteltünk és én hülye a jobb oldalamra ültettem a T410-e meg majd megégette az egeret használó kezem.
Rákérdeztem hogy ez ilyen és azt mondta igen sőt szokott még melegebb is lenni. Pedig terhelést nem igazán kap.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Mellémült egy T420-as géppel rendelkező kolléga és tök furcsa hogy nem túl nagy terhelés mellett is milyen hangos a gépe. Nem hallom mellet a saját Thinkcentre "erőművemet".
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szmissz #36006 üzenetére
Igen láttam múltkor de ma csak a design került először szóba és én csak arra reagáltam.
Egyébként nekem az égvilágon semmi bajom nincs a T410-el. Egyedül a venti hangja ami kollégám gépén feltűnt. Szóval nem tudom miért jó egymás vérét szívni, mindenki használja örömmel a sajátját.
Rajtam kívül mert az enyémnek ugye most az invertere beadta a kulcsot.Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Na remek most már a VGA kábelre nem megy ki a jel a gépről. És tuti jó a kábel mert az R61-ről meg működik.
Lehet megadta magát a VGA kimenet a gépemen??Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Minden csak megszokás kérdése. Erről eszembe jutott egy vicces dolog. Kollégámnak ugyanolyan autója van mint nekem. Még a vásárlás előtt megkértem hogy mutassa meg.
Beültem és első gondolatom: hát ez elég ronda műszerfal.
Azonban mikor meglett a sajátom és használtam rájöttem hogy oké nem egy nagy szépség (tipikus japán) viszont eszméletlenül kézreáll és logikusan működik minden.
Szóval ami szép az nem feltétlen esztétikus és fordítva.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szmissz #35531 üzenetére
16:10 vagy 16:9 de wide. Amikor írtad még 16:9-esek szerintem nem is voltak. Persze tény hogy jobb a 16:10. De akkor még az volt a baj. De látod megszoktad ahogy mi szegény asszimetrikus T400 és társai tulajok azt hogy 1 centivel odébb van a kijelző.
Egyébként mikor először láttam T61-et anno még én is furcsálltam hogy miért van eltolva de eléülve és használva már rohadtul nem érdekelt.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szmissz #35500 üzenetére
Lehet erős a kijelentése de a fogyasztúi társadalomban sajnos nem feltétlen alaptalan.
Egyébként én is megerősítem mégegyszer hogy van a T400-ban SD kártya olvasó. A Pana fényképezőm kártyájáról a képeket pl összedugdosás helyett én az SD kártyáról szoktam leszedni.
Az lehet hogy nem minden változatba került bele, sőt ez biztos. Nálam van: 2765-TDG a pontos típusa a gépemnek.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szmissz #35492 üzenetére
De gondolom az az illető szubjektív véleménye volt. Nyilván mindenki más szempontok alapján ítél. Nincs azzal baj ha valaki megcáfolja csak itt a fórumban nem szoktak fellépni ilyen kicsit agresszívebb stílusban. Általában elég jó is a közösség összehasonlítva más topikokkal.
Egyébként SD kártyaolvasó van benne (legalábbis az enyémben van és szoktam is használni).
Hogy szóbakerült a kilógó akksi. Bár sokaknak tényleg hátrány van egy előnye is: mikor az ember kézben viszi akkor elég jól bele lehet kapaszkodni. Nálunk a cégnél van 6-800 TP szóval elég sokat látom hogy így hurcolják meetingekre a kollégák.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szmissz #35486 üzenetére
Én korábban is írtam hogy nem váltanék a 400-ról 410-re nekem jobban bejön előbbi igaz nem feltétlen a külseje miatt. De az meg olyan szubjektív dolog.
El kell fogadni kinek a pap kinek a papné.
Örülök hogy te elégedett vagy a 410-essel én meg boldog vagyok a 400-assal.Amúgy miért baj hogy valakinek az a legjobb? Nehéz elfogadni hogy van akinek az újabb nem feltélen jobb.
Van egy öreg (14 éves) Honda Civicem. Még 6. generációs. Most jött ki a 9-es ami sok dologban jóval modernebb. Ha megtehetném se jutna eszembe lecserélni mert sokkal többre tartom a régi vasam. Az új egyszerűen nem tetszik ennyi. Ettől még nem mondom sem azt hogy az enyém a legjobb és az új rossz sem pedig fordítva. Ha valakinek bejön és megveheti vegye az újabbat. De ne ítéljük már el azt aki nem így vélekedik.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Már említették fölöttem is de nálam is egy hiba jött elő amit negatívumként kell említeni: a zsanérok sajnos idővel tényleg hajlamosak a holtjátékra. Nálam már bizony van 1-2 cm. Igaz ha mondjuk asztalon használod akkor ezt nem fogod észrevenni. De azért kicsit bosszantó egy új korában elég drága géptől.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Srácok! T61 invertere ugyanolyan mint a T400-é? Bele lehet tenni utóbbiba?
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mitulabattyi #35326 üzenetére
Köszi, írtam is a hirdetőnek. Megpróbálok invertert szerezni és azt cserélni majd.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy néz ki nagy gebasz van a gépemmel. Egyik pillanatról a másikra elszállt a kijelzőm. A gép megy az tuti be tudok jelentkezni a Windowsba de kép nincs. Illetve néha talán mintha halványan lenne valami. Ez mi lehet inverter vagy a háttérvilágításom szállt el?
Házilag lehet ezt javítani?Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Shatterstar #34028 üzenetére
Adásvételit nem írtatok? Esetleg az árának értékét is visszakövetelheted. Vagy ha kiütteted a BIOS jelszót akkor annak az összegét.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Shatterstar #34025 üzenetére
T61-en eredeti W7 csak akkor lehet ha külön megvette...
Mindenképpen erősködj hogy kapd vissza a Dell gépedet. Ha sikerült akkor meg keress egy normális eladó TP-t.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Shatterstar #34011 üzenetére
Szériaszámot és típusszámot lehet ellenőrizni a neten a Lenovo Warranty Lookup oldalon.
Persze ahogy audi100td írta erre már úgysem lesz de nem tudom esetleg azt hogy lopott-e a géped talán kidobja vagy ilyesmi. Mert nekem ez így az elmodásod alapján kezd gyanússá válni.
Ja meg ha nem CTO-s gép akkor elvileg a konfigot is tudnád csekkolni. Azt meg ha elindulna a géped össze lehetne vetni vele. Mondjuk ebben csak azt látnád mennyire nyúltak bele.
Garit már akkor sem buksz ha a proci más mert garancia úgyse lesz rá.
De pl régen volt olyan hogy néztem egy hirdetést egy még garanciális gépről és láttam hogy az eredeti konfighoz képest a processzort cserélték amivel már bukta is az illető a garancia lehetőségét.A helyedben én is azonnal felvenném a kapcsolatot az eladóval és követelném vissza a saját gépem.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Shatterstar #34006 üzenetére
SN-t és TN-t nem is ellenőriztél?
kraftxld: igen, ha BIOS jelszó van és nem tudja az eladó akkor már valóban elég gyanús hogy ott valami nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Shatterstar #33981 üzenetére
Memóriát tudsz benne meg az ODD helyére mondjuk HDD-t vagy ultrabay akksit.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz !Overdose! #33762 üzenetére
Csak a bevizsgálás olyan 8500 Ft az óradíj meg 30.000 körül mozog. Legalábbis mikor egyszer a központi szerviznél jártam (ez arra vonatkozik) ilyen árakat találtam.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz lakisoft #32974 üzenetére
Az IBM-nél dolgozom és úgy néz ki itthon mostanra sikerült összehozni azt hogy a dolgozók némi kedvezményért vehessenek gépet. Külföldön ez már régóta van nézegettem is de ugye rám sajnos nem vonatkozott. Egyébként az egyik itthoni forgalmazó céggel szerződtek le. Pick up return garancia meg még pár apróság jár még extraként.
Mondjuk halvány lila gőzöm nincs hogy a kedvezmény az mekkora mértékű. Csak kíváncsiságból néztem fel az oldalra egyelőre nem tervezek cserélni. Asszonynak mondjuk jó lenne egy X220 de arra most nincs keret.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Na végre ezt is megértem ami külföldön már régóta van: kedvezményesen vehetek Lenovo laptopot és még speciális szolgáltatást is kapok mellé.
Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz !Overdose! #30033 üzenetére
Dettó. Nekem is kell a 14-es méret (nagyobb már nem) viszont megértem azt aki X szériás gépet vesz sőt páromnak én is inkább olyat adnék.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Remélem driver gond lesz csak: WoT-al játszanék kicsit és becsíkozódik a kép. Ilyen rózsaszín meg szürke csíkokkal. A programot már újratelepítetem, eddig jól ment (2 hétig) ma meg ez a hiba fogad. Az Ati driverre gyanakszom, de már azt is újradobtam. Lehet egy régebbi jobb lenne.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Valaki tudna linkelni egy régebbi működő ATi HD3470 drivert T400-hoz? Ezzel az újabbal gondom van.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #27888 üzenetére
Avatarnak nincs olyan verziója ahol fehér lények szerepelnek?
(csak vicceltem )Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz zonaporkolt #27598 üzenetére
T400 így 2,5 év használat után:
Billentyűzet nekem stabil igaz nem az agyon lyuggatott első szériás darabok közül van. Ha minden igaz csaka zokkal volt gond de haamr orvosolta a Lenovo ezt.
Zsanérok: az egyetlen dolog amit hibának fel tudok róni az az hogy a gép zsanérjai sajnos elgyengültek. Van kb 1-2cm-es holtjátéka a kijelzőnek nyitott állapotban.
Hűtése újabb korában iszonyat jó volt, alig hallatszott mikor az Intel VGA-t használtam. Most már picit hangosabb de még így is bőven jó (nemrég takarítottam ki mielőtt valaki erre tippelne ).
Kijelző: ha teheted akkor az 1440*900-as verziót keresd szerintem erre a méretre ideálisabb mint az 1280*800-as.Összességében annnyit mondanék hogy nagyon szeretem ezt a gépet és bár már elmúlt 3 éves nem tervezem lecserélni. Max ha igen akkor asszony kapja meg.
Anno én is T61 és T400 között vacilláltam de az újabb, időtállóbb hardver miatt a drágább T400 mellett döntöttem amit nem bántam meg.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Hehe, párom korábban kiszúrta hogy a Septofort reklámban a faszinak TP-je van, most mutatta.
Tud valamit az asszony.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Félig-meddig off kérdés: manapság minden laptop kijelzője 60Hz-es?
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz fi:zi'k #27162 üzenetére
T400-am van 2,5 éve az egyetlen bajom vele hogy a zsanérjai engedtek így a fedélnél nyitott állapotban van holtjáték. De ha nem mozgatod folyamtosan a gépet akkor nem zavaró. Ezt leszámítva egyik említett problémával se találkoztam (világítás, billentyűzet minősége). Az eddigiek alapján bátran merem ajánlani ha erre van keret. Ha munkára kell gép akkor gondolom neked elég lenne a GMA4500MHD-s verzió.
Egy kérdés a többiekhez: X200-at mostanában kb milyen áron lehet szerezni? Páromnak lehet előbb-utóbb elgondolkoznék egy ilyenen ha az R61-ét sikerülne eladni. Mondjuk utóbbiért nem kérhetnék már valami nagy összeget.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz HarryPotter #27008 üzenetére
Szerintem simán. Nálunk is sokszor van az R61-be (gyárilag 60W-os) a T400 (90W) töltője dugva elég régóta és nincs semmi probléma.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Na bakker. Megyek vissza a helyemre erre jön szembe egy manager csaj kezében egy TP-vel és a fedlapon ott virít egy nagy rózsaszínes csillogó matrica. Már csak a Hello Kitty figura hiányzott. Röhögni azért nem mertem ott helyben.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Integra #26293 üzenetére
Nem tudom, én a saját T400-am előtt tök nyugodtan elücsörgök órákig is. Talán még kontaktlencsében is bírom. A céges IBM (most épp ilyenem van) monitorom előtt nem annyira rózsás a helyzet. Lehet a fényerővel kéne ott variálnom meg persze a légkondi is bezavar, nálunk mindig megy.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Gondwana #26285 üzenetére
Az a baj hogy ha leveszem a szemüveget már a monitort se tudom elolvasni.
Azzal viszont nem probléma hogy kicsik a betűk. Sőt jobban örülök hogy több minden kifér a kijelzőre. Melóhelyen meg pláne jó a nagy felbontás mert ott dokumentumokat meg adatbázisokat kell egész nap nézegetnem. De csak a TP-s kollégáknak jár a dokkoló mellé még egy nagy monitor, nekem a ThinkCentre-hez csak egy normál.Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- HP LAPTOP, I3-1125G4 , 8GB ram , 240GB M.2 ssd , Windows 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest