Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #23680 üzenetére
Nekem pl. a gyári 935 mélyei nem tetszettek, hosszas bemelegedés után sem. Minden más jó volt, de ezzel nem békültem ki. A tuningos 840 mélye ahhoz képest egy Marianna árok.
-
törölt tag
válasz
Ha nem indiszkrét: Melyiket építed?
-
törölt tag
válasz
Igen, épp a stílus miatt mertem viszonylag egyértelműen javasolni Skizz kollégának az Audiolab-ot, mert amolyan "általános" karakterű, tehát viszonylag kevéssé ízlésfüggő hangja van szerintem (de általában a tesztjei szerint is). Éppen azt próbáltam Skizz számára hangsúlyozni, hogy az Audiolab 8000-es erőteljes is, szépen is szól, és informatív is, de egyikben sem kiugró a másik paraméter rovására. Az áráért éppenséggel lehet találni olyan erősítőt, amelyik szebben szól, de ványadtabb, vagy amelyik nagyobbat szól, de kevésbé kifinomult, vagy olyat, amelyik kifinomultabban szól, de kevesebb részletet mutat meg. Szóval amolyan "középarányos" felfogású, ami közel sem azt jelenti, hogy jellegtelen lenne, hanem inkább azt, hogy nem arra törekszik, hogy "feltűnő ismertető jegyei" legyenek. (Talán nem félreérthető a hasonlat, ha azt mondom, hogy az "áruházi márkák" közül leginkább a Yamaha erősítőket-CD játszókat szoktam ilyen felfogásúnak hallani, az audiofil szcénában pedig például a Creek-eket.) Szóval nehéz melléfogni vele, és egyébként mostanában Magyarországon újonnan is viszonylag jó áron kaphatóak az angol árakhoz képest, - amellett hogy Skizz persze egy használtan hirdetett példányon gondolkozik.
Persze az lenne az igazi, ha meg tudná hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest