-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Ujabb bug, Paladinnal Barnesbol kaptam Murloc Warleadert, es 2 masikat is kijatszottam, mind kimult.
Aztan par korrel kesobb kiraktam Anyfint, next T trade es kiraktam 2. Anyfint igy 6 Murloc Warleaderem lett a boardon 3x 13/8-al, 3x 13/x-el, (nem nyomott concedet ), 2x Aldor Peacekeepert jatszott ki, de 1 attack helyett, 11 attack lett a 2 Warleadernel.
Szerencsere a vegeredmenyt nem befolyasolta a bug, igyis-ugyis nyertem volna[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
saen
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem sem ad mostanában 60-as questet, de a 6+ zsinórban még lehet balszerencse.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
micafighter
nagyúr
válasz rocket #57392 üzenetére
Szerintem felesleges lenne ezzel trükközni. Aki nem akar a játékra költeni az igy se fog, aki meg hajlandó az úgyis fog. Inkább a következő kiegen dolgozzanak mint ilyen hülyeségeken, mert ha a következő kieget is elrontják (yogg és tsai) akkor nem tudom mi fog maradni a hsböl. Kripp azt mondta szerinte akkor annyi a hsnek, de azt is mondta hogy ettől nem tart mert szerinte nem fogja elrontani a blizzard.
-
balisz
senior tag
válasz rocket #57392 üzenetére
Én kapok bőven más questet több szerveren is, egyáltalán nem érzem sűrűbbnek a 40-es questek-et mint előtte. Kivéve persze az említett időszakot. Sőt, a 80g-os quest miatt szerintem jobb is az általános helyzet mint régebben. Szerintem nem kell azért mindenben az összeesküvést keresni. A welcome bundle meg valószínűleg jót tett a bevételeknek, meg aligha érné meg a játék jó hírét kockáztatni ilyen dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz F-ECT$ #57391 üzenetére
Van benne valami, de pl. en utoljara augusztus 31-en kaptam play friend questet, de nem felejtem el kinek tartozok meg
Miota "veletlen" elromlott a Karazhan megjelenes korul es csak 40G questeket adott ,azota sokkal surubbek a 40G questek, es miota elindult play friend is volt hetente 1x legalabb, most meg 4 hete nem kaptam.
Volt olyan 40G-s questem, amit nem jatszottam ki igy 4x tudtam cserelni, es 40G-s jott folyamatosan helyette, mig a "veletlen" hiba elott foleg cserenel adott nagy aranyban tobb G questeket.Tenyleg kene irja mindenki maganak 1 honapig (mondjuk oktober 1-tol) milyen questet kap es ha nem jatssza ki mit kapott helyette cserenel, aztan november elsejen belehetne irni a topikba, elfog ferni, bar konkluziot ugyse lehet levonni belole, csak erdekessegbol lehetne, eppen kit szeret a quest RNG
Ha ezzel a trukozessel a Blizz naponta megsporol atlagosan 10G-t jatekosonkent, az novelheti majd a beveteleit az uj kiegeszito megjelenesekor, mert kevesebb kartyat fognak tudni venni, es esetleg kenytelenek lesznek kolteni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
F-ECT$
titán
válasz hyperspace #57388 üzenetére
Eleinte én is ezt csináltam, de sokkal többször adtam, mint kaptam, így gondoltam hogy akkor olyannak adom, aki vissza tudja adni. 80g majdnem 1 pack, nem mindegy, mert pár 5$-os akción kívül full free 2 playben nyomom a hs-t.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
válasz hyperspace #57388 üzenetére
Megy a goldfelhalmozás, két és fél hónap múlva itt az új nagy kiegészítő
You are not prepared.
-
gbela
senior tag
80g-s quest cserére jelentkezem én is.
-
h3lios
addikt
válasz NyxNyxNyx #57374 üzenetére
Én amikor játszottam imádtam ezt a lapot... Ha szarul húztál volna a kövi 3 körben akkor kaptál 1 második esélyt, hogy ne floodolj / halj manát a kövi körökben. Ha meg jól álltál akkor csak simán tudtál készülni az ellenfeled lépéseire. Imádtam... És ha szar lett volna mind a 3 lap (mint a discovernél), akkor meg csak simán lekeverted az egészet. A mostani Discovernél ezt úgy lehetne behozni, hogy pl. Discover an X cost spell. És ha lenne 1 4. opció, ahol semmit nem választasz és akkor kapsz 1 teljesen random 4. lehetőséget a feltételeknek megfelelően.
Mtg-ben sok ilyen és ehhez hasonló lap van. Reynad is konkrétan ezt a lapot hozta fel, hogy milyen irányba kellene elmenni. A tracking 1 konkrétan sz.r lap, mert discardol... Elég arra gondolni, hogy egy Yogg Hunter-ben, ha felajánlotta Yogg-ot kb. muszáj voltál kivenni, akár a Call of the Wild mellől is, mert amúgy meg nem volt winconditon..
A többi kasztnak de főleg a Priestnek kellenének ilyenek. Mage-nél OP lenne, már csak azért is, mert tudnád időzíteni a Burst spelleket, ha úgy adódik. De a reaktív kasztoknak szerintem 1 ilyen úgy kellene már, mint 1 falat kenyér.
Egyébként az olyan kasztoknak adnék ilyen lapokat, ahol eleve kevés card drawl lehetőség van.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
KTony
tag
Sziasztok ha valakinek lenne szivesen cserélnék 80 goldos questet
-
balisz
senior tag
válasz NyxNyxNyx #57374 üzenetére
Igen, én is hasonlóra gondoltam. Meg lehetne több olyan kártya amit vissza lehetne keverni a pakliba, és akkor talán normális, összetett taktikákat is ki lehetne dolgozni, nem olyanokat hogy kihúzom az arany majmot, aztán reménykedek hogy jó lapokat adjon meg hasonlók. Sajnos jelenleg nagyon sekélyes a pakliépítés.
A swashburglar-ra: mostanában valamelyik ismert streamer (talán Amaz) játszott egy olyan aréna meccset ahol az ellenfél háromszor játszotta ki a swashburglar-t (egyszer shadowstep-el), sorrendben a kártyák amiket kapott, és ki is játszott: Tirion, Tirion, Rag Lightlord. Az ilyeneket nem kéne hagyni szerintem, mert bár külső szemlélőként jópofa, de ha kupákat akarnak építeni a játékra akkor komolyan vehetetlen. A legrosszabb az hogy gyakorlatilag nincs a kártyának hátránya, legrosszabb esetben kombó kezdőnek jó, és akkor is egy 1/1-es minion, legfeljebb nem játszod ki a kártyát amit kaptál. A mulch ezzel szemben lehet kétélű, ezért szerintem sokkal jobb, mert mérlegelni kell hogy játszod-e vagy nem. De aminek nincs hátránya azt ész nélkül lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz EmptyParadox #57380 üzenetére
Hát igen ehhez a megoldáshoz kicsit gondolkodni is kéne a team 5-nek
(#57376) K1nG HuNp: 9nél több deckslotot se akartak bevezetni mert összezavarja az embereket, szerintem ugyanez lesz a gond Majd pár év mulva, mikor már elég érettek leszünk rá Amugy PS-ben pár perc lenne megcsinálni
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz micafighter #57379 üzenetére
Egyetértek veled, csak az a kérdés, hogy hol kell meghúzni a határt? A Discover mechanika pl. nagyon jó, de mennyire fér bele a kritériumba? Vagy nem mindegyik Discover kártya? Van pár olyan kártya, ami súrolja ezeket a határokat. Pl. Mulch. Meglehetősen hard random, viszont drawback, amit te vállalsz be, szóval lehet hogy belefér még.
-
micafighter
nagyúr
válasz Sirandrish #57375 üzenetére
Nem mindegy, mert pl a sparepartok is RNG meg a secretek, de körbe lehet öket játszani mert nem 35 lapból kapott valamit az ellenfél, hanem szük a metszet és különböző módokon körbejátszhatóak. A secret arra késztet hogy gondolkozz és körbejátszd. A swashburglar arra késztet hogy játszd a kis saját játékodat, mert úgyse tudod mind a harminc valahány lehetőséget körbejátszani.
Nem a randommal van a gond, hanem a yogg meg a swashburglar féle rng-vel.
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Sirandrish #57375 üzenetére
Én szívesen megnéznék egy olyan tournamentet - pl. a nemrég rendezett Batstone-hoz hasonlót -, ahol minden rng lap tiltott. Nyilván az egyetlen rng a laphúzás lenne így. (Szerintem valami hasonlóra gondolt.)
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Engem jobban érdekel az, hogy a nem classic hősök mikor fognak rendes aranykeretet kapni?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #57373 üzenetére
Teljesen mindegy hogy konkrét lapra gondoltál-e.
Még a magyar kártyában is van RNG, nemhogy ebben.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
micafighter
nagyúr
válasz Sirandrish #57371 üzenetére
Yoggra gondoltam, meg a swashburglarra és a társaikra
-
balisz
senior tag
válasz micafighter #57370 üzenetére
Teljesen RNG nélküli módot biztos nem fognak csinálni, de nem is lenne jó elmenni a másik végletbe, akkor minden meccs ugyan olyan lenne. Az ilyen random spell, random damage baromságokat kéne eliminálni, amik sokszor egymaguk meccseket döntenek el. Szívesen látnék például hasonló kártyahúzási lehetőségeket több kasztban is mint pl. a tracking. A discover hasonló, de akkor nem a deck-ből húzol, szóval kevesebb a stratégia a deck építésnél. Vagy például fel lehessen húzni egy már korábban meghalt miniont még egyszer. Persze erre kevés esélyt látok, a Blizzard 5 éves értelmi szintjén kezeli a játékosokat, félnének hogy ezek túl bonyolultak. Talán sajnos igazuk is van.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #57370 üzenetére
"csináljanak egy RNG nélküli játékmódot."
Tisztában vagy vele hogy ez egy kártyajáték?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #57366 üzenetére
érdekes, hogy ki van akadva yoggon, miközben yogg druidot játszik
egyébként sokkal fairebb kártya lenne, ha yogg halálával, vagy asztalról való eltűnésével abbamaradnának a varázslatok.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Scale
őstag
80g-s questet cserélnék egy hasonlóan szép questre
-
micafighter
nagyúr
Kitaláltam egy új kártyát, mit gondoltok?
10 mana: play 2 random secret, clear the board, draw 7 cards, deal 13 dmg to the enemy hero.
(#57364) skitzoo:gratula
Csak egy gond van vele: már van ilyen kártya : [link]
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
válasz micafighter #57361 üzenetére
Büntetésből 10x meghallgatni!
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #57359 üzenetére
Facedeck és T7 től indul a replay amikor mégmindketten 15 hp felett vagytok, valamit rosszul csinálsz
(#57361) micafighter: Sokat én se játszottam facedeckkel, de nekem is ez szokott lenni a legnagyobb hibám, hogy szerintem túl sokat tradelek
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Egy vallomással tartozok.. Sose játszottam face deckkel, de most wildon (igaz csak r14-15 perpillanat) facehunterezek, eddig 9-2 és rég szórakoztam ilyen jól Utolsó meccs golden mage ellen: [link]
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #57354 üzenetére
A CW, midnen körben on curve tankup lategameben pfejj gusztustalan
-
Kanczy
veterán
Az összes... curvestone mocsadék köpedelem stb. stb.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
NyxNyxNyx
addikt
Szvsz mindig a druid és esetleg a tempo mage a legundorítóbb ha kijön neki a curve, csak mondjuk a wild secretpalának nagyobb eséllyel lesz brutál curve-je.
Sajnos az Innervate egy lap.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #57348 üzenetére
Shaman ellen brutál jó a dragon priest. Mostanában azzal játszottam. Ha jön a t1 wyrm, t2 wyrmrest, t3 3/5, akkor elég nehéz kikapni. Persze ez ritka, hogy így jön, de már akkor is jó ha csak pl. a 2/4 taunt jön fel.
Beast druidok és tempo mage-ek viszont szétszedtek. Warriorral nem is találkoztam.
-
F-ECT$
titán
válasz micafighter #57322 üzenetére
Vajon mi lesz ha betelik a kék csík a Commonnál?
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
méghogy rossz a pap, ilyen kézzel nem csoda hogy halad.
t1 2x whelp
t2 2/4 taunt
t3 pass, t4ben a 5/5 tauntomra topdeck death
t5 7/7-emre topdeck death
t6 topdeck Bookwyrm a Barnesra, ami vanilla lényt rollolt. T7 lowroll a stormra, és vesztek is. 30 életen maradt a pap... -
whitezo88
nagyúr
80g-s questem van, várom jelentezésre akiknek van cserére
h3lios
Legjobb mikor múltkor azt mondta, nyalókák zabálása nem egészségtelen (miután kapott vagy 200at és sorba ette streamen)
-
zsuha
aktív tag
Lehet az 1 millió dustra gyúr, ami automatikusan unlockolja az összes golden lapot Vagy legalábbis addig még tovább próbálkozik keresztülverni ezt a featuret a fejlesztőkön
mod: vegán[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Most troll leszek, de ti még a vegánokban kerestek logikát ?!
Viccet félretéve szerintem már csak azért sem nyomja meg a gombot, hogy húzza a nézői agyát...
B-tag: H3lios#2825
-
balisz
senior tag
válasz Sirandrish #57342 üzenetére
Nem golden lapokkal akar játszani, hanem teljes golden gyûjtenényt akar. Az ô logikája szerint teljesen mindegy hogy a dust a golden kapok 1 vagy 99%-ára elég, csak akkor törne be ha lenne elég az összesre, de szerintem már ôt sem nagyon érdekli. Egyébként meg úgyis megvan minden kártyája sima verzióban, szóval tényleg tökmindegy.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Sirandrish #57342 üzenetére
Én csak néztem, mikor Old gods mass paklibontás után elkezdett legyártani egy csomó golden legendary-t. Akkor most hogy is van ez az egész taktika?
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #57341 üzenetére
Azt értem de mi van akkor ha craft után megkapja? Semmi! 400k duston ül...ha annyira golden lapokkal akar játszani, azt megteheti.
Ha meg csak a gyűjtemény a lényeg akkor még ahogy már írtak előttem, ezzel a taktikával csak egyre jobban lemarad.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #57335 üzenetére
Azért nem craftolja le, mert megkaphatja aréna rewardból is. Amúgy meg játék kezdetén kezdte ezt, de már nem veszi komolyan, régen még statisztikát is vezetett, de TGT környékén abbahagyta. + IRL miatt nem is tol annyi arénát.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #57337 üzenetére
Ja azt nem tagadom, hogy ennek ma már nincs értelme, de korábban amíg nem volt rotáció és kevesebb kieg volt még csak a játékban akkor egyáltalán nem tűnt lehetetlen küldetésnek
Szerinte ő is belátta, hogy reménytelen egy teljes arany kollekciót összeszedni, de ez már-már névjegyévé vált talán.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Vasinger! #57328 üzenetére
De nem, hogy egyre jobban le van maradva? Akkor így mi értelme? A classic lapokat már igazán megcsinálhatta volna. Heti 1 classic packot nyit gondolom (TB+ ritkán aréna), szóval nem veszít vele sokat. Vagy azokat betörhetné, amik teljesen hulladékok. Elméletben jól csinálja, de ez már a ló túloldala. A gombot én sem nyomnám meg, de bizonyos lapokat betörhetne.
Ez annak az esete mikor venni akarsz egy TV-t, amire van 100 ezred de most csak 50 centiset kapsz, szóval megvárod a karácsonyt, amikor már a 60 centis kerül annyiba. De akkor már megvárod a húsvéti akciót a 70 centisért, és így lényegében TV nélkül maradsz.
-
Sirandrish
legenda
válasz Cathfaern #57332 üzenetére
Vagy csak azokat kraftolja le amiket használ, és akkor már rég csak golden lapokkal játszana. Az meg kit érdekel hogy egy utolsó utáni használhatatlan epic golden-e vagy sem?
Ha ő akarja akkor majd lekraftolja ha lesz rá, de addig is játszhatna golden lapokkal..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
balisz
senior tag
válasz jr1994 #57331 üzenetére
Hát vagy 2 legyen vagy 0, egynek sok értelme nincs. De általánosságban a Huge Toad, Kindly Grandmother, vagy Knife Juggler megbízhatóbb kártya. El lehet érni a hiénával is legend-et, de nehezebb belôle kihozni a maximális potenciált, fôleg ha kezdôbb játékos vagy. Szóval inkább használj egyszerûbb megbízhatóbb kártyát helyette. Viszont Knife Juggler-t ne tegyél be beast helyére, legfelejebb mellé, Houndmaster-nek kell a szinergia. Én minimum 4 (2 pár) beast 2 drop-ot játszanék.
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
Egyáltalán nem hülye, többször elmondta streamjeiben, hogy miért gyűjti a dustot.
Nyilván egy teljes arany kollekcióra gyűjt, de addig teljesen felesleges bármit is betörni, amíg nincs annyi dust hogy minden hiányzó lapot le tudj gyártani.
Addig pedig sokat tudsz spórolni, ha addig bontasz egy arany lapot valami pakliból, mintha lecraftoltad volna türelmetlenséged miatt. Egyszerű matek az egész.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Nálatok jó minden?
Több másodperces késéssel történnek a dolgok, volt egy reconnectem is... -
thesound
addikt
80g trade?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
zsuha
aktív tag
válasz micafighter #57322 üzenetére
Nem értem a csávót. Az egyetlen értelme ennyi paklit venni (illetve nem törni a kártyákat), hogy disenchant után goldenben gyárthasson mindent. De a hülyéje nem disenchanteli
Lehet azt várja hogy túlcsordul a változó és egyik reggel 0 kártyája és dustja lesz[ Szerkesztve ]
-
fendre
tag
válasz jr1994 #57318 üzenetére
Szerintem, amit adventure nélkül meg lehetne lépni: timber wolf helyett egy freezing trap + kodo helyett még egy tiger. A lapkészletedet nem tudom melóhelyen megnézni, de egyik sem drága lap.
Ezen felül talán még érdemes lenne belerakni: 2 huge toad-ot (LOE lap) a hyena és a hunter's mark helyett. Mindkettő körülményes, és ahogy előttem is írták a hunter's mark helyett van deadly shot, és nincs igazán szinergiád a hunter's markra.
-
balisz
senior tag
válasz jr1994 #57318 üzenetére
Azok a változtatások amiket írtál szerintem rendben vannak. Kodo-t én mondjuk kivenném, elég körülményes lap, túl sok doomsayer-t sem kell mostanában legyilkozni. Ha már van deadly shot a deck-ben akkor a hunter's mark is kivehető szerintem, tegyél bele még egy hiénát inkább. Meg ha még fejleszteni akarsz akkor például a Kindly Grandmother jól működik a hiénával, csak ugye adventure lap. Meg szerintem inkább több early game legyen benne mint 5 drop, hunter-ként agressziv-nek kell lenni. Knife Juggler is jó unleash-el.
Meg az egyik explosive-ot kicsrélném freezing-re, az jóval kellemetlenebb tud lenni az ellenfélnek.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Sziasztok! Ez most a Hunter decklistem, mit lehetne benne fejleszteni? Adventure kártyák még nincsenek. Szerintem kicserélem a Bestial Wrath-t egy Argent Squire-re, az Explosive Shotot meg csak kipróbáltam mert nyitottam egyet, de ahelyett meg lehet megy vissza még egy Kodo vagy Tigris, esetleg Tundra Rhino.
Amúgy szerintem legközelebb mikor összejön a gold kinyitom a Karazhan első két szárnyát, elég jó lapok vannak ott.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
KaraDani
addikt
válasz Balathruin #57311 üzenetére
Gratz
Hogy a 12-es runok rewardja mindig silány az valami hihetetlen, nekem az összes 11 es rewardom jobb volt mint a 3 12-essemé, a tiéd se valami csodás. -
Sirandrish
legenda
válasz Balathruin #57315 üzenetére
Nem ettől az tuti. Aki kihívja a másikat, annak a küldetése lesz "aktív".
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kchryss
veterán
Akinek van 80-as küldetése annak kell kihívnia a másikat és ettől a kihívó küldetése tűnik el. Ha a másiknak is van akkor utána neki kell kihívnia.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Ha tradelsz 80g-s q-t kétszer kell lejátszani.
You are not prepared.
-
Balathruin
veterán
Nekem is van egy 80g-s küldetésem, ha valaki cserélne akkor vegyen fel. Balathruin#2791
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #57307 üzenetére
#57279 Csak ilyen valet meg hasonló neveken fut most, de ez lényegében a mindig a játékban lévő aggrofreeze pakli
-
salaam
senior tag
Pont most akartam beírni, hogy van újra jól működő aggrofreeze pakli, de látom, hogy közben már volt róla szó.
18-4 vagyok most vele, még mindig az egyik legjobb pakli a játékban -
DaveNo1
veterán
Másnak az utolsó patch óta nem szarakodik iPaden a játék? Összeomlások stb...
You are not prepared.
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #57288 üzenetére
Nem, is tudom miről beszélsz.
Amikor néztem a képet, gondoltam rá, hogy ilyen nekem még nem is jött össze, aztán a következő menetben:
T5-ben meg jött a below természetesen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zsuha
aktív tag
Hi, van 80g questem. Vkivel tradelnek akinek van. zsuhaa#2694
[ Szerkesztve ]
-
balisz
senior tag
válasz kchryss #57300 üzenetére
Fegyvert kb. mindig válassz, abból nem nagyon lehet sok. Volt egy Paladin deck-em amiben 7 3 manás fegyver volt (3 muster (félig fegyver), 3 coghammer, 1 rallying blade), nem akartam egy idő után fegyvert, de a többi választás szemét volt. Már annyi fegyverem volt hogy egyszerűen nem tudtam sokszor elhasználni a felét sem, elég rossz top deck-ek is, ennek ellenére könnyen összejött a 12 win. Még consec sem volt, csak fegyverek és közepes minionok. Szóval a op!
Persze máskor meg semmi fegyver vagy jó minion nem jön paladin-nál, szétver kb. bármi. Nem is szeretem választani, nagyon draft függő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4