-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Finished Runs
Rdu First Run - Deck List: Dragon Priest - Record: 11 - 3
Tylerootd First Run - Deck List: Yogg Malygos Druid - Result: 11 - 3
Chakki First Run - Deck List: Midrange Shaman - Result: 9 - 3
Amaz First Run - Deck List: Renolock - Result: 6 - 3
Xixo First Run - Deck List: N'Zoth Control Warrior - Result: 6 - 3
Ryzen First Run - Deck List: Malygos Rogue - Result: 6 - 3
Iner Second Run - Deck List: Midrange Shaman - Result: 5 - 3
Xixo Second Run - Deck List: Y'Shaarj Malygos Druid - Result: 5 - 3
J4CKIECHAN First Run - Deck List: Dragon Warlock - Result: 4 - 3
Iner First Run - Deck List: C'Thun Warrior - Result: 3 - 3
Amaz Second Run - Deck List: Control Warrior - Result: 2 - 3
J4CKIECHAN Second Run - Deck List: Ramp Druid - Record: 2 - 3"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h3lios
addikt
RDU -nak 11 win lett a vége. Golden Cena + Golden Halazeal.
B-tag: H3lios#2825
-
Vasinger!
nagyúr
-
rocket
nagyúr
6-3, 7 packot kapott, 260g, 250 dust, 6 packott nyitott ki, volt benne 4 Epic.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Zolom89
senior tag
Melyik a legjobban használható nzhot wari pakli most?
Nézem Amaz streamét.. hát eddig shámán meg warlock uralom
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
saen
veterán
Ez a nerf kártya:
Sylvanas, Firelands portal, stb.
-
Vasinger!
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz fogtunder #59883 üzenetére
Majd vált nicket is, bár az pénzbe kerül.
Btw 80g-os questet mióta bejöttek az újak még nem láttam, cserébe 40 is alig van, illetve ha kapok is majdhogynem fixen 50-60-asra keverem le. (W&L meg 100-asok azért jöttek, csak 80-as nem )
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #59874 üzenetére
mindegy, nem életcélom priestezni most, csak gondoltam megnézem, milyen, két hónapja nem nyúltam hozzá a N'zoth paphoz.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
micafighter
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #59864 üzenetére
hát az 5-ből 3 tempo mage volt, szerintem azok ellen nem lehet elég jól húzni vele, volt egy facehunter, aki simán bedarált, mert nem húztam early game-et, meg egy secret pala. elvileg van is azért a paklival tapasztalatom valamennyi, de simán benne van a pakliban, hogy én bénáztam el 1-2 meccset valahol. mindegy, átváltottam én is secret palára, gyorsabban meglett és nem lefelé mentem.
(#59870) Scale: ez a HP-ből csinálunk dolgokat mana helyett mechanika, amit Cho'Gallal is próbáltak, nekem tetszik, ez a lap viszont csak dustnak lesz jó, konstruálton nem fogják játszani, arénában is nagyon szar kell, hogy legyen a másik két pick, hogy kivegye az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm redditen most jött az ötlet, hogy a "Beneat the grounds" egyre szimpatikusabb tech lap a sok reno-típusú lapot látva
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fogtunder #59860 üzenetére
Pedig játszható. A tier 1 paklik ellen akkor szar, ha nagyon rosszul húzol. Amik megtudnak szivatni, ha az ellenfeled ostobán játszik/adja neki, mert ilyenkor a "mit játszak körbe, mi lehet nála" semmit sem ér.
Illetve renolock ellen kell szerencse.
Ma mondjuk szembejött egy facehuntard minden létező charge lénnyel és hitlerrel. Ő is csak azért vert el, mert halála előtti körben topdeckelt egy lethalt, úgy hogy justicar se jött fel. -
fogtunder
nagyúr
azt egyébként nem tudom, ki találta ki, hogy a N'zoth Priest wildon tier 2 teteje, elkezdtem egy 20 dr minionos questet, 5 meccsből egynél se voltam még a közelében sem, hogy megnyerjem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz KaraDani #59855 üzenetére
Mert ha ezt játszod, akkor poly lesz a deckedben, amúgy meg csak 2-t tehetsz bele. Nyilván zoo ellen nem sokat ér (mondjuk az ellen a sima poly se), de controll ellen jó lehet ez is, mert lategameben jó eséllyel úgyis erős lapot rakna ki, early game-ben meg az egyetlen kirakott lapot akadályozod meg és így lehet nyersz magadnak 2-3 kört mire kirakna megint valamit.
-
salaam
senior tag
válasz fogtunder #59854 üzenetére
Egyetértek, hiányzik a darklock, meg a handlock, azokkal tényleg szerettem játszani. Ez a zoo szörnyű (most próbáltam ki előszőr, ezt a 'stabil' discard zoo-t, kara után összedobtam pár ilyen discard lapból egy zoot, de nyilván nem volt finomítva, szóval nem ment, de ez szörnyű -- bár 2 meccsből meg is lett a quest, arra jó volt).
-
KaraDani
addikt
válasz h3lios #59851 üzenetére
Ez annyira OP, hogy senki nem fogja játszani Miért játszanál 3 manáért egy random poly-t ha nem játszol 4 manáért egy olyat amit tényleg te döntessz el mire kell. Battlecry elmegy előtte, a battlecry azelőtt történik, hogy a minion a fieldre kerülne, ez meg "after you're opponent plays a minion".
Ahogy csizi90 is írta ez maximum ilyen antikombó toolnak fogható fel szerintem is.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz salaam #59853 üzenetére
hogy én hogy utálom ezt a paklit...
szerintem szánalmas, amit a Team 5 a warlockkal művel, az első jó másfél évben a legrugalmasabb class volt, volt aggro, midrange, control és kombó paklija is, most meg ezzel a random dobálós retekkel kellene játszani, hát kösz, de kösz nem.
-
-
saen
veterán
-
-
kchryss
veterán
Ejj de jó partit játszottam az előbb. Saját Malchezaros resurrect pappal, egy dragon warrior ellen.
Malchezaar adott egy Sylvanast, N'Zoth-ot, C'Thun-t és egy Deathwing-et a Lorewalker Cho mellé.Párszor feltámasztottam Malchezaart. Egyenlő erőkkel harcoltunk a boardért. A parti második harmadában a dragon wari megoldotta a Sylvanas-N'Zoth-Sylvanas kombómat. Már épp azt tervezgettem hogy fogom a végjátékban a Deathwing-gel vagy fatigue-gal megölni amikor zokon vette hogy mind controllal elloptam az Ysera-ját és öngyilkos lett.
Kár érte, szívesen végigjátszottam volna. -
balisz
senior tag
válasz KaraDani #59843 üzenetére
Amennyire én tudom, mindig is ennyiért volt a pre-order, csak hátlappal, szóval a korábbiak se voltak jobbak. Ha nagy tételben akarsz új pakkokat venni pénzért, akkor a pre-order még mindig a legjobb ajánlat. De ha van 14k-d akkor mondjuk nem olyan megoldhatatlan abból pakkokat venni meg kraftolni a maradékot.
-
KaraDani
addikt
válasz h3lios #59841 üzenetére
Egy preordert akartam, de az nagyon szutyok lett, spórolok 3.75 Eurót????? Micsoda value Na meg, hogy egy szutykos hátlapot se vágnak az emberhez... Amúgy van 14k goldom mellé meg 6k dustom +1 golden chogall és boogeymonster ami bármikor törhető. Végül 4k goldot azért elvertem wotog óta classic pakkokra, mert már hiányzott a nyitás élménye
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Mindkét új mag lap PogChamp !
Nagyon tetszenek, rohadt jó lesz a reno mage a cabal lapokkal. Ráadásul az új mage epic mega kombó akár ezzel a lappal is vagy akár Kazakus-sal. Várom már, hogy jöjjön a kieg, megint fájni fog a pénztárcámnak a cucc....
B-tag: H3lios#2825
-
Kanczy
veterán
-
-
Kanczy
veterán
Mindkét lap kifejezetten tetszik
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
balisz
senior tag
Fantasztikus az art! Ez egyébként a kieg többi lapjára is igaz, de ez még azok közül is kiemelkedik! Ha a játékmechanikai újításokat is sikerül úgy eltalálni mint az új art-okat, akkor ez lesz az eddigi legjobb kiegészítő.
-
F-ECT$
titán
válasz #75376384 #59822 üzenetére
Van egy kis kavar a deck elnevezésekkel kapcsolatban, szerintem kb ezek a "helyesek":
-Face - szinte csak arcra megy, sok charge minion, sebző spell, fegyver, alacsony mana curve. A régi face hunter max 3 manás kártyákkal jó példa rá.
-Agro - fontos a korai board control, és csak akkor megy face-re ha az megvan vagy 1-2 körön belül lethal várható. Kicsit magasabb mana curve, több trade-et csinál. Szerintem a Zoo inkább ide tartozik, bár a variánsai belenyúlhatnak az agro és a tempo vonalba is néhány lap cserével. (Egy időben élt az agro Flood változata is olyan lapokkal mint a Echoing Ooze, Imp-losion, Reliquary Seeker.)
-Tempo - play on curve deck, olyan lapokat játszik, amik nagy value-t jelentenek, azaz nehéz őket leszedni annyi manából amennyibe kerülnek (Mana Wyrm) vagy fennmaradva hoznak mana előnyt (Sorcerer's Apprentice, Tharussian) vagy okoznak extra sebzést (Trogg, Flamewaker). A spelljeit főleg a board előny megtartására használja eleinte (Frostbolt, Lightning Bolt), majd a lények szinergiájával / spellekkel fejezi be mid game-ben a játékot. Közepes mana curve, esetleg 1-2 nagyobb lény / spell.
Ezen kívül vannak még a kontrol, combo, otk (egyre kevesebb), mill, fatigue deckek, de ezek már egyértelműbbek, bár a legtöbb deck esetén előfordul, hogy 2 kategóriába is besorolhatók. (Pl a Maly Druid legalább annyira kontrol, mint amennyire combo.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
-
Kanczy
veterán
válasz salaam #59824 üzenetére
Én is imádom ezeket. Mindig várom a napi "salaam retardjelző" képet
Egy kis kontroll/aggro paladin
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
válasz KaraDani #59818 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy miért autoloss az aggronak a 6. körös Reno... ha semmit nem csinálsz a saját 5/6. körödben, akkor persze, hogy az, de elvileg nálad kell legyen tempo és a board is, ha normálisan játszod a matchupot
Egy zoot / board-orientált decket ugyanúgy majdnem fixen megver egy Doomsayer + rendes statokkal rendelkező lény followup a korai körökben.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Cathfaern #59811 üzenetére
szerintem meg az aggro pakli egy pont ugyanakkora gamble, mint a reno. elkezded kitolni a sebzést és abban reménykedsz, hogy az ellenfeled nem tudja megoldani a boradodat és hogy összejön elég sebzés, mielőtt kifogy a kezed. renonál meg arra teszed fel, hogy kihúzod a meccset addig, hogy vissza tudj gyógyulni és a közben összegyűjtött lapokkal megfordítod az állást. és ez sem garantál semmit, a régi aggro sámán olyan lazán pofozott le rólam időnként egy meccsen 70-80HP-t, hogy csak pislogtam. de játszottam én is reno ellen aggro paklival, én személy szerint nem éreztem frusztráltnak magamat, ha gazdaggá vált az ellenfél egy körrel legális előtt, nem lehet minden meccset megnyerni.
egyébként pont most játszottam tempo mage-dzsel egyet renolock ellen, tök élvezetes és taktikus meccs volt, és semmi köze nem volt a végeredménynek ahhoz, hogy hány HP-t healelt rajta Reno (egyébként 24-et), csak ahhoz, hogy ki hogyan játszotta a pakliját és mennyire ismerte a másikét.
persze, nagyon jó lenne, ha több féle képpen lehetne játszani az aggrot, csak akkor nem aggro lenne, hanem valami más.
-
KaraDani
addikt
válasz Cathfaern #59814 üzenetére
Én abszolút értelek és teljesen ugyanez a problémám az egész lap dizájnával. Egy full aggró deckk ellen gyakorlatilag mindegy ki mit csinál, csak annyi a lényeg, hogy van -e T6 reno vagy nincs.
Úgy általában meg T6-ig egyszerűen ez egy túl nagy súlyú dolog, ekkore befolyása a meccsre ilyen korán semminek sem szabadna lennie.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz Cathfaern #59814 üzenetére
Renoval inkább az a baj, hogy minden új kieggel egyre erősebb lesz. Persze nem standerd-en, hanem wild-on. Extrém példát mondok, de nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy mondjuk 10 év múlva szinte csak Reno deck legyen. Idővel mindenféle lapból lesz elég, és egyre kevésbé lesz hátrány, hogy mindenből csak egy lesz a pakliban.
-
SLYM
veterán
erről jut eszembe, tegnap elkezdtem a rankedet standard módban, rank 25-től kezdtem. első körben olyan ellenfelet kaptam, aki szerintem most kezdte a játékot, ráadásul hihetetlen buta is volt mellé szegény. esélye sem volt. megörültem, mondom funolgatok egy keveset ilyen ellenfelek ellen, maradok itt rankban. tehát köv kör insta concede. erre nem veszik el a csillag... anyád . mondom akkor jó, majd minden győzelem előtt condede-elek, erre most már rank 23 úgy, hogy nem öltem meg ellenfelet sosem. előbb tanulják meg ezek a szerencsétlenek, hogy lehet feladni egy meccset, mint 1-től 20-ig a számokat, pedig rá se ütök az arcukra. (én az elején nem is tudtam hetekig, hogy kell concede-elni). mentem pár kört full legend deckkel is, minden lapot szépen megnézegették az ellenfelek. óriási komolyan . a csodálkozás, előbb a legelndek miatt, majd, hogy nem támadok face-re és, hogy a végén, hogy feladom. élvezem a játékot
mondjuk az érdekes, hogy normális rankokon 50-ből 1 kezdi threat-el a játékot, itt meg kb 4-ből 1, szóval még csak lelkiismeret furdalásom sincs
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Mint már írtam, szerintem van counterplay Reno-ra, ha nem húzott össze MINDENT az ellenfél, amit nem kéne neki, mert az inkonzisztencia a hátránya az archetípusnak. Ha pedig mégis összehúzta, akkor tough shit, elvesztettél egy meccset, mert szerencséje volt az ellenfélnek.
Ha a hatodik körre van egy normális boardod, akkor eleve nem állsz rosszul, mert a köv. körben visszaütsz a 30-ból egy csomót. Ha nincs boardod, és kifostad a lapjait nagy részét direct damage-ért, akkor rosszul csináltad, mivel az összes erőforrásodat elhasználtad, és lap, illetve tempóhátrányba te(he)tted magad egy potenciális Reno előtt. A face deckeket persze ki tudja tenni a semmiből, de mivel eleve kevés a Reno deck, és még annál is kevesebb az esélye, hogy működjön, szerintem felesleges úgy csinálni, mintha a Reno tolta volna ki az aggrot a metából.
Amúgy pedig nem igazán értem, miért baj, hogy megveri az aggro-t a Reno pakli. Az inkonzisztenciából adódóan egy rendes kontrollnak gyakorlatilag fixen vernie kell, a kombónak szintén. Működik a kő-papír-olló rendszer, counterplay pedig akkor is van, ha nem úgy érzed.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fogtunder #59801 üzenetére
Az a baj, elbeszélünk egymás ellen. Nem az a baj vele, hogy le tudja kezelni az aggrot. Az a baj vele, hogy az aggro a lekezelés ellen nem tud védekezni. Annyit tehet: a) reménykedik, hogy nem jön időben a lekezelés, b) játsza ugyanazt a játékot, mint bárki ellen, és reméli hogy mégis az ellenfél fog hamarabb elfogyni. Ez nem skilles és komplex egyik féltől sem. Akkor lenne komplex, hogy ha az aggro egy másik aggro ellen x módon kellene, hogy játszon, controll ellen y módon kellene, hogy játszon, reno ellen meg z módon kellene, hogy játszon ahhoz, hogy esélye legyen nyerni. De Renonál nincs z mód. Ez a probléma.
"tényleg mennyivel interaktívabb nézni, ahogy 0 trade-del szétverik az arcod 6-7 kör alatt, el se tudom mondani, mekkora élmény."
Az se jó, egyetértünk. Kellenek aggro elleni eszközök, de olyan eszközök, amiket egy skilles aggro legalább techeléssel hatástalanítani tud (pl. lenne "minion Loatheb" lap). Természetesen ez nem csak az aggro vs. renora igaz, hanem minden decktípus párosításra.Reno deckek elleni játékban nagyon jó tapasztalatom van, mivel akkor voltam "újrakezdő" HS-ben, amikor a Reno deckek a fénykorukat élték, healbottal karöltve. Topicban visszakeresed, akkor valószínűleg korábban is már kifejtettem a véleményem velük kapcsolatban Kezdőként, amikor örülsz, hogy le tudsz hozni egy meccset, borzasztóan frusztráló, hogy ha úgy látod egy meccsen hogy jól állsz, aztán hirtelen elszáll minden esélyed. Pontosan ezért nem támogatja a Blizz az OTK deckeket se. És ez nem az én pici lelkemnek probléma, mert én akkor is megértettem, hogy a) kezdő vagyok, nem ismerem a lapokat, b) minden decket le lehet győzni, de egy tényleges kezdő / casual (akiből a pénz jön! Mert nem a hc playerek termelik a bevételt) annyit lát, hogy az ellenfél kicsapta a legendaryját és nyert. És elkönyveli p2w-nek (lásd ugye a topicban híres 10000 dustos 100%-os winrate-es decket ) és letörli a játékot.
"de azért ne hasonlítsuk már a koton áradathoz a rénó paklikat, sose volt belőle ennyi, meg lehetett verni"
Itt utalnék vissza az hsz-em első mondatára: félreérted mi a probléma a Renoval. A problémának semmi köze ahhoz, hogy mennyi reno deck volt, sem ahhoz, hogy milyen winrate-et lehetett vele elérni. A C'thun azért jó analógia, mert az se volt soha verhetetlen, csak azért voltak kiakadva rá a népek annyira, mert semmi interakció nem volt vele szembe, játszottad a magad kis játékát, és remélted hogy az ellenfél nem húzza fel időben. Annyira nem volt verhetetlen, hogy wotg-ban lettem először r15 egy nagyjából basic lapokból álló "facehunterrel", mert mindenki C'thunnal jött szembe, viszont így általában t10 előtt vége lett a meccsnek, szóval lényegében vanilla lapok ellen kellett csak játszanom. Hogy fun volt-e? Nekem tuti nem és ellenfélnek se hiszem.KaraDani:
Szerintem az ideális lenne, egy t1-t2 deck se lenne De nyilván ez nem összehozható (mint ahogy WoW-ban sem, hogy minden class minden spece tizedesjegyre pontosan ugyanannyi DPS-t toljon). -
Kanczy
veterán
válasz KaraDani #59809 üzenetére
Szerintem már az is rendben lenne, ha T2 deckje lenne mindenkinek. Vagy legalább egy használható archetype.
És igen, egyetértek a ladder egysíkúságával. Októberben a rank 10-et csináltam csak meg, novemberben eddig r15, és a legkevésbé sem vagyok motivált játszani. Questelés, meg ha néha-néha elkap a hangulat 5-6 meccs pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz DaveNo1 #59808 üzenetére
Szerintem az is túlzás, hogy minden hősnek legyen mindenféle viable T1-2 decktípusa, akkor meg lehet pont az identitásuk vesznek el nagyon. De valahol a mostani meg eközött lenne az ideális állapot az biztos. Szerintem több használható de nem op lap kéne minden manaslotra, amik hasonló erősek de mind kicsit mást csinálnak, más stratégiába passzolnak.
-
DaveNo1
veterán
Ennek mondjuk akkor lenne értelme ha minden hőssel tudnál olyan decket építeni amivel le lehet védekezni egy adott decktípust.
Értem én a játékelméleti megközelítést, ami szerint játsszál a legerősebb vagy azzal ami a legerősebb ellen a legjobb és így tovább, csak ez a legtöbb esetben néhány hősre és deckre korlátozódik le, aminek azaz eredménye hogy borzasztóan egysíkú az egész ladder.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
rocket
nagyúr
P4wnyhof elerte legend rankot, w/l 302-263 , 206 Shaman
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
saen
veterán
válasz DaveNo1 #59803 üzenetére
A játéknak viszont pont az lenne a lényege, hogy eldöntheted, hogy ki ellen akarsz erős lenni. Régen is megvoltak az eszközök, csak az fájt az embereknek, hogy akkor meg kikaptak a controltól.
A curvestone ellen meg a kombó deckek lennének jók, de azok megintcsak szét lettek nerfelve... Én pl szerettem a miracle rogue-ot, pedig lapjaim se voltak hozzá. Egyedül a patron feküdte meg a gyomromat, de ettől függetlenül szükség lenne rájuk is. -
DaveNo1
veterán
Nem is mondtam, hogy most erősek, de régen nagyon idegesítő volt, hogy sokszor semmit se tudtál olyan ellen tenni aki nem csinált semmit sem csak jött arcra. Ha be is topdeckeltél egy healbotot az a +8 heal a legtöbb esetben nem mentett meg.
Amúgy azzal egyet értek, hogy a mostani HS sem jobb, ami kb. arról szól, hogy kinek jobb a curveje.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
saen
veterán
válasz DaveNo1 #59800 üzenetére
Aggro már nagyon régóta nem elég erős szerintem. Simán meg lehetett fogni az aggrot, talán az undertaker volt az egyetlen kivétel, illetve a korai murloc deckek ha jól húztak.
Én szeretném ha picit buffolnák az aggrot, ugyanis a sokak által utált secret paladin vagy tempo mage nem az. -
fogtunder
nagyúr
válasz Cathfaern #59796 üzenetére
azt áruld már el, hogy mikor játszottál utoljára reno paklival, vagy ellene?
szeretnék amúgy számokat mondani, hogy hányszor gyalogolt át rajtam egy hunter, vagy sámán, miután kijátszottam Renot, de nem trackelem, volt jó pár alkalom. igen, aggro ellen az az alapvető wincon, hogy letakarítod a boardját és visszagyógyulsz, továbbra se látom, hogy mi ezzel a baj. tényleg mennyivel interaktívabb nézni, ahogy 0 trade-del szétverik az arcod 6-7 kör alatt, el se tudom mondani, mekkora élmény.
a midrange-nek amúgy elég jó esélye van, mert sokszor tud nagyobb value-t generálni és az AOE-k többsége nem oldja meg a komplett boardot.
control ellen tényleg fatigue-ba megy többnyire a meccs, mindkét oldalnak tudnia kell, mit játszik a másik és betartani a dolgokat, nem ész nélkül pakolgatni. ha ebből kevesebb kellene bárki szerint a HS-be, akkor én itt feladtam.
az aggro rész tényleg valid és igen, lennie kell aggronak, de azért ne hasonlítsuk már a koton áradathoz a rénó paklikat, sose volt belőle ennyi, meg lehetett verni, most is meg lehet, a facehunternek szerintem még mindig olyan jó 60%-os matchup. risk-reward lapdesign, ami szerintem király, bár végülis jó lenne még helyette néhány charge lény, vagy bármi, amin szerepel a random szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla