-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz Cathfaern #59811 üzenetére
Mint már írtam, szerintem van counterplay Reno-ra, ha nem húzott össze MINDENT az ellenfél, amit nem kéne neki, mert az inkonzisztencia a hátránya az archetípusnak. Ha pedig mégis összehúzta, akkor tough shit, elvesztettél egy meccset, mert szerencséje volt az ellenfélnek.
Ha a hatodik körre van egy normális boardod, akkor eleve nem állsz rosszul, mert a köv. körben visszaütsz a 30-ból egy csomót. Ha nincs boardod, és kifostad a lapjait nagy részét direct damage-ért, akkor rosszul csináltad, mivel az összes erőforrásodat elhasználtad, és lap, illetve tempóhátrányba te(he)tted magad egy potenciális Reno előtt. A face deckeket persze ki tudja tenni a semmiből, de mivel eleve kevés a Reno deck, és még annál is kevesebb az esélye, hogy működjön, szerintem felesleges úgy csinálni, mintha a Reno tolta volna ki az aggrot a metából.
Amúgy pedig nem igazán értem, miért baj, hogy megveri az aggro-t a Reno pakli. Az inkonzisztenciából adódóan egy rendes kontrollnak gyakorlatilag fixen vernie kell, a kombónak szintén. Működik a kő-papír-olló rendszer, counterplay pedig akkor is van, ha nem úgy érzed.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla