Új hozzászólás Aktív témák

• Kanczy

veterán

válasz Cathfaern #59811 üzenetére

Mint már írtam, szerintem van counterplay Reno-ra, ha nem húzott össze MINDENT az ellenfél, amit nem kéne neki, mert az inkonzisztencia a hátránya az archetípusnak. Ha pedig mégis összehúzta, akkor tough shit, elvesztettél egy meccset, mert szerencséje volt az ellenfélnek.

Ha a hatodik körre van egy normális boardod, akkor eleve nem állsz rosszul, mert a köv. körben visszaütsz a 30-ból egy csomót. Ha nincs boardod, és kifostad a lapjait nagy részét direct damage-ért, akkor rosszul csináltad, mivel az összes erőforrásodat elhasználtad, és lap, illetve tempóhátrányba te(he)tted magad egy potenciális Reno előtt. A face deckeket persze ki tudja tenni a semmiből, de mivel eleve kevés a Reno deck, és még annál is kevesebb az esélye, hogy működjön, szerintem felesleges úgy csinálni, mintha a Reno tolta volna ki az aggrot a metából.

Amúgy pedig nem igazán értem, miért baj, hogy megveri az aggro-t a Reno pakli. Az inkonzisztenciából adódóan egy rendes kontrollnak gyakorlatilag fixen vernie kell, a kombónak szintén. Működik a kő-papír-olló rendszer, counterplay pedig akkor is van, ha nem úgy érzed.

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák