-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz salaam #61397 üzenetére
Ha nincs kézbe 1 manás lap, akkor is ki kell tenni, mert mindig húzhatsz, de ha T2-t passzolod akkor is jó.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pachito
őstag
Nem gondoltam volna, hogy Reynad deckje ilyen fasza de ezzel sikerült rank 8-ig átküzdenem magam a Dragon Priestek és Reno Lockok hadán...remélem rank 5 felett is jó lesz.
-
whitezo88
nagyúr
A játék akkor akarja hogy hagyjam mára, mikor rank11 4 csillagnál egymás után 3 dragon pap jön t2 2/4 ill t1 whelp kezdéssel. most pl coin totemgolemre persze t2 pain. Eddig tartott a shaman, 2 rankot. 14-11. Az a baj ha megfogják elején akkor vége a decknek. Kár érte, tipikus HS eset, jönnek a counterek aztán megy a kukába legalább fél óra progress.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Na, ez se tartott sokáig [link]
-
pachito
őstag
Amikor azt hiszed, hogy a pyro eq elviszi a murlocokat aztán rájössz, hogy mégsem
-
darkrock
aktív tag
Gondoltam hátha szerencsém lesz és nyitottam 4 Gadgetzan pakkot (így 90-nél jarok) és hopp a negyedikben ott világított a narancssárga kártya, de elmaradt az öröm amikor megláttam, hogy a második Rogue legendary
Így 90 pack-bol esett 5 legendás: 1 Kun, 1 arany Kun, Goya, meg a két rúgó leg aminek a nevét se tudom.
21 epic: egy arany, egy amiből 3 db, és egy amiből 4[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Zoolock! Tempo warriorok, Háromféle rogue. Ezekben mind elfér, sőt a miracle most bőven t1 (csak a tempostormnál nyilván megint r15nél volt a merítés, ezért fogalmuk sincs, hogy valójában mivel játszanak az emberek).
Ez valószínűleg így is marad, szóval ha valaki akar ezekkel játszani, bőven megéri craftolni.[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz darkrock #61387 üzenetére
Amíg lesznek pirate aggro deckek addig Patches egy jó lap. Szerintem jelenleg kb senki nem tudja megmondani mennyire tartósan marad meg a pirate warrior a metában. (A többi pirate deck közel se olyan jó, mint a warrior.)
Személy szerint én nem craftolnám, de én nem is szerettem sose aggro decket játszani. -
darkrock
aktív tag
Ezt a Patches-t érdemes craftolni? Ahogy látom elég sok deck futtatja és úgyis nyitottam egy arany Kun-t a sima mellé.
-
grizlisandor
veterán
válasz salaam #61374 üzenetére
Grat!
Nekem nem tetszik a jelenlegi meta.
Próbáltam a pirate warrit, lehet vele haladni, de ha a shámán meta volt a rák, akkor ez nem tudom mi.
Jade druiddal is toltam, ha sikerül ramp fiestát csinálni, akkor lehet jókat menni.
Életemben először játszottam Rénót, ha már Salastro streamjén néztem pár órát, hogy mit és hogyan kellene, hát rá jöttem nem nekem találták ki.
Meta snapshot-ról nézek pár szimpatikus decket, hát visszahozza a játékkedvem. -
itldj
aktív tag
Amit én nyugodt szívvel törnék első körben ha ebből tudok új paklit összekukázni az Anomalus, Shifter Zerus, Majordomo, Maexxna, Rend Blackhand, Skeleton Knight.
De csak akkor érdemes betörni bármit, ha azzal összejön egy komplett játszható deck, mert tökmindegy, hogy 100 vagy 9999999999 duston ülsz. -
pachito
őstag
Na végre...kint van a Tempostorm-os meta snapshot, mostmár fixen lehet counterelni a sok netdecker zsenit aki magától egy wildpicket nem tud laddernek megfelelően berakni
-
Kanczy
veterán
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Hiányzik egy jó pár lapom az új szettből (meg igazából mindegyikből), így is menne pár valid deck.
Dustra lenne szükségem, így Titeket kérdeznélek, hogy mi az amit a kártyáimból darálhatóak, mi az amit inkább tartsak meg. Wild kártyákat nem szívesen törném, csak akkor ha tényleg soha nem lesz jó (bár ilyet nehezen lehet megállapítani). Arany lapokkal kapcsolatban common, rare nem annyira fontos, epictől talán inkább megtartanám(nem mintha olyan sok lenne). Pénzt nem szívesen költenék már rá, mert mindig szerencsétlenül nyitok..Köszönöm, ha valaki segít!
Üdv, Arni
-
salaam
senior tag
Az egyik legjobb (volt) ez a szezon, amióta játszom. Rengeteg féle paklival (talán csak a reno pakliktól szabadulnék meg, mert idióta a reno mechnika) találkoztam, újra izgalmas a játék.
Szezon elején aggro warrioroztam és dragon priesteztem, erről már írtam, de azok szörnyen inkonzisztensek, szóval utána r5-ig aggro sámán volt, csak közben egyre midrangesebb lett a meta, jöttek a greedy paklik, szóval megint váltani kellett.
Öttől maly rugó és dragon-pirate aggro volt, előbbi, ha jöttek a reno deckek, utóbbi akkor, ha nem. 59% az össz. winratem, ezzel nagyon elégedett vagyok.Rugóval 15-2
Warriorral 48-31 -
DJGABI
addikt
válasz szinesz.bob #61372 üzenetére
tegnap kalózwarri-ztam, reno deckek minden egyes alkalommal 6. körre felhúzták. sőt, 5. + coin... bezzeg amikor én reno-zok, richtig alsó 10 lapban van
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
szinesz.bob
senior tag
Dirty Rat
Hihetetlen de mindig tudja mit kell kivenni a paklidból ami neked nem jó.
Mintha Reno-ra lenne programozva. -
-
DJGABI
addikt
válasz Vasinger! #61356 üzenetére
egyedül egy welcome bundlit vettem a végtelen value miatt (pudwin, szilvia volt benn), de amúgy f2p tolom én is, nem panaszkodom, ysera, mind2 rag, antóniás, tyrone meg akkor most gad-ból 2. elején volt talán szarabb a drop, ilyen cho, hemet meg pagle jöttek csak kezdetben
szerk: na jó hazudtam, vmelyik kiegkor elárazás volt (TGT), abból vettem párat
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
salaam
senior tag
válasz whitemetal33 #61361 üzenetére
Gratulálok, szép munka!
-
pethYeti
addikt
Rittig, hogy a két napja legyártott Patchest ma nyitom.
-
jr1994
addikt
Tapasztaltabbaktól kérdezem, az aréna milyen arányban gennyes? 4 hónap játék után kipróbáltam ezt a módot is. Az első menetben még délután rugóval sikerült 7 győzelmet elérnem, így megjött a kedvem és este nyomtam még kettőt: paladin és priest, mindkettővel 2 győzelemnél megálltam. Egyszerűen olyan szarul jöttek a lapok (picknél, húzásnál egyaránt), hogy rossz volt nézni. Mage-nél például se frostbolt, se flamestrike, se firelands portal. Egy szem fireball, egy blizzard és egy flame lance voltak a leszedéseim, de azok sem épp akkor jöttek fel mikor szükség lett volna rájuk. És nem, nem voltam különösebben álmos sem.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Mister_X
nagyúr
C'Thun paklik terén ki jártas?
Paladin helyére (RIP, fun pakli, de nem kompetitív) csináltam egy 640 dustos Mage verziót és... működik? 6-2 eddig, csak egy secret wanker huntard meg egy jade druid ment át rajtam rossz lapjárás miatt. A pakli valahogy így néz ki, tipikusan "szeretek veszélyesen élni" kategória, mert taunt nincs és heal se nagyon. De annyi jó mage lap van, hogy egymást ölik a slotokért Kharazan nincs meg amúgy.
Paladin C'Thun class card nélkül tényleg nem hatékony, továbbá se hard removal, se kártyahúzás, ami Mage esetén viszont van. Meg Priestnél is, ezért vagyok kíváncsi.
Még majd megnézem, hogy egy C'Thun priest milyen... mondjuk a GvG kiestével eltűnt a kollekcióm fele.
@Pachito: mondd, hogy te is átvedlettél Jarraxusszá, spameltél még egy keveset és rope végéig húzogazttad a spellt magad és közötte
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Grazula, nekem még 72 win kell. Talán egy hónap még.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
jr1994
addikt
Mi a franc? Arénában az ellenfelemnek a 8. körben 3 db 2/2-je van az asztalon, erre kirakja Kel Thuzadot 4 körig tartott onnantól mire meghaltam, de ki is léphettem volna rögtön.
whitemetal33: gratulálok!
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
whitemetal33
tag
Nem tudom elhinni hogy ez meglett.
Az utolsó winért 1,5 órát kellett küzdenem, már lassan kezdtem azon gondolkozni hogy egyesével eltöröm az ujjaim és letépkedem a körmöm mert még az is kellemesebb lett volna.
Komolyan amikor már 8-ára is facewarit kapsz aztán átváltasz Murloc OTK-ra és egy N'zoth priest megver mert az utolsó 3 lapba van az Anyfin .
Bocs a babyrage miatt, nagyon örülök az 500-nak még ha nem is látszik, de a palát egy jóideig sztem félrerakom. -
Mister_X
nagyúr
válasz Balathruin #61324 üzenetére
Az. Megfigyelni nem volt időm, mert a Sacred Trial leszedte - csak az a fura, hogy két minion mellé rakta le és a többit hozta le magával.
Nem tudom, hogy mennyire (volt) off-meta, de összeraktam egy C'thun Paladint Vicces deck, mert pont azok a generál lapok hiányoznak, ami kellene: laphúzás, hard removal. Persze mindent meg lehet oldani, csak épp más lapok látják kárát. Meg így majdhogynem F2P, mert C'thunon kívül csak Lighragna meg Tirion fért be. Az a baj, hogy valamiért mégse value Harrison... ami szembejön az C'thun druid/peiest/mage vagy Jade druid.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Vicces ez a cucc kínára nézve lehet nagyon jó és nagyon sz.r hatása is. Kb. minden játékban bent van a random nyitogatás ládák vagy packok formájában. Cserélni biztos nem lehet majd itemeket, mert az az összes többi játékosra nézve lenne unfair. Kivonulni sem lehet, mert Kínában van a legnagyobb pénzkereseti lehetőség.
CS:Go-ban ez nem jelentene akadályt, mert simán meg lehet határozni milyen gyakorisággal esnek cuccok (max nem nézne ki jól, mert papíron is látszana mekkora kib.szott nagy lehúzás az egész).
HS-nél azért nem ilyen egyszerű a helyzet.B-tag: H3lios#2825
-
kchryss
veterán
válasz Vasinger! #61356 üzenetére
Én is f2p tolom. Nyitottam eddig 6 legendary-t:
Archmage Antonidas - classic
Garrosh Hellscream - classic
Bloodmage Thalnos - classic
Soggoth the Slitherer - wotog
Ragnaros Ligtlord - wotog
Inkmaster Solia - gadEbből Thalnos a legtöbbet használt legendary, de a többi is jónak mondható és használható. GAD-nál 6 pakliból nyitottam 1 legendary-t. A többinél nem számoltam, de nem éreztem hogy átlagon alul lett volna az arány. Egyszerűen nem volt szerencséd. Nem érné meg a Blizznek ilyen szinten manipulálni a játékot.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz tomazin #61351 üzenetére
Én F2P vagyok már több mint 2 éve és biztosan sokan butának tarthatnak emiatt, de szerintem az én drop ratem biztos alacsonyabb, mint aki költ a játékra. Mi sem mutatja jobban, hogy 26 GAD pakliból 1 legó sem jött, összesen 2 epic-et nyitottam és 1 golden rare-t.
A korábbi packokból se esett jól, direkt számoltam hogy adott pakliból hányat kellett nyitnom legendary-ig és mindig messze az átlag felett voltam. Soha nem volt az, hogy 10 nyitás után jött volna valami értékes. Összesen 1 golden Legendary-t nyitottam eddig.
De persze ezt lehet csak én látom így és más F2P meg dőzsöl a jobbnál jobb Legendary-kban.
Nem túlzok szerintem, hogy Malygoson kívül minden jó Legendaryt saját magamnak kellett legyártanom. 1 olyat se nyitottam, amit competitive deckben is lehetne játszani....
Ezután az Aréna játék után a kedvem is elment mindentől: HSreplay
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
80g-s questet cserélnék
MZ/X
-
Cathfaern
nagyúr
válasz tomazin #61351 üzenetére
Ez csak kínára vonatkozik (illetve fog vonatkozni). Szóval ha megadnak valami infót majd, akkor az vagy jelent valamit a nyugati drop rate-ekre nézve, vagy nem, mivel semmi se kötelezi őket, hogy ugyanúgy működjön a HS kínában, mint nyugaton.
Utolsó bekezdés szerint meg inkább arra vonatkozik, hogy a random megszerzett cuccokat el lehessen cserélni valami másra és/vagy meg lehessen szerezni nem random módon is (tehát kvázi mindenképp kapj valami használhatót a pénzedért, ne lehessen olyan hogy fizetsz x $-t és cserébe semmit nem tudsz kezdeni azzal amit kapsz). Ez HS-ben már jelenleg is megvalósított, mivel a kártyákat be tudod cserélni dust-ra és abból tudsz "random szerzett" (lapot) dolgot "venni" (gyártani).[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog ez hozni.
Röviden:
Meg kell mondani hogyha nem teljes a véletlen, hanem van mögötte valamilyen algoritmus, hogy pontosan mi az. Azaz pl. pity timert meg kell adni, le kell írni, hogy mekkora eséllyel esik milyen kártya.Fenti alátámasztására közzé kell tenni a megtörtént "bontásokról" a statisztikai eredményeket.
Én az utolsó pontot úgy értelmezem, hogy lehetőséget kell adni a játékosoknak, hogy elcserélhessék valamilyen formában a virtuális jószágokat. Ami HS-re nézve elég durva lenne.ugyanitt leeroyt cserélek másik legóra
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Hát gyerekek...
Ma életem legviccesebb meccsét játszottam..
Dragon Reno Priest Mirror volt ahol az ellenfelem Paveli magasságokba emelte az RNG-t.
Mondom hogy nézett ki a dolog:
1. 5/6-os sárkányból 4-et játszott ki a folyamatos lopkodások miatt és a 2 historianból
2. 3 Entomb-ja volt a meccs során
3. Dirty Rat-el kihúzta kézből Reno-t...
4. Végig lépés előnyben volt a meccsen, mert full lategame kezem voltA srác nem számított arra, hogy innen kikap, de mégis sikerült valahogy összehoznia. Yserámat Entomb-olta. majd rögtön be is húzta üres kézbe. Pint size poti + Shadowpriest-el megkaptam belőle a 2. Awakenst, ami egy Felfire Potion után sikeresen kivégezte exact lethallal...
Komolyan mondom ekkora elégtételt még nem éreztem a HS pályafutásom során.
B-tag: H3lios#2825
-
anorche1
őstag
A pirate warrior mellet van most valami jó, működő warrior pakli? Összegyűlt végre 1600dust, tudok egy legendary -t craftolni. Nzoth -ra gondoltam, de nem tudom mennyire működőképes az új metában (plusz az sem túl jó, hogy nincs meg harrison és baron geddon).
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
quex
tag
Felvennék olyat barátnak, aki rendszeresen játszik a HearthStone-al, tud magyarul és körülbelül hozzám hasonló szinten van. A ranked play-ben általában a 18. szintig (Sorcerer's Apprentice) tudok feljutni, a 4 adventure-t heroic módban végig vittem, bár nagyon nehezen ment.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
80Goldos questet tradelnék Joeker#2189
-
pachito
őstag
Reméltem, hogy az a féreg Drakonid ellopja a Jaraxxust és lám lám..
-
pachito
őstag
Keresd a meta lapot
-
DopeBob
addikt
80g questet cserelnek
MZ/X
-
fogtunder
nagyúr
mai rank 12 élmény, renomage ellen mentem golem druiddal. az ember 10 lappal a kézben kirakja Thalnost, majd köv körben elégeti Antonidast. itt még nem adta fel, nagy nehezen felhúztam a gadgetzant, csináltam egy elég durva kört vele, lent volt az, egy 4/4 és egy 5/5 gólem, erre firelands portál az 5/5-re. majd fenthagyta még 4 körig, a végére egy 26 jade idolos paklim volt, de még itt se adta fel, sőt akkor se, mikor Alexstraxa után eltoltam a fandral+2*feral rage kombót. kíváncsi lennék, mire számított, mivel fogja megoldani a 12/12-es megy a 13/13-as lényeimet, meg a végtelen jade idolt a pakliban.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
törölt tag
Volt mostanság vmi snapshot ami jó helyre pakolta a koton paklikat?
Gondoltam elkezdek rankedezni sárkány plébánossal. Ennyi koton paklival akkor nem találkoztam amikor bejött ez az egész. Persze ez r20 környékén elfogadott lenne mert kezdő barát, de aki szembe jött az összes fullos deck volt eddig és nem valami tákolt szar.
Most pedig sírás on. Nekem személy szerint baromira hiányzik a brm és tgt közötti meta. Volt játszható warlock (az igazi handlock), midrange pala, cw patron. A priest se arról szólt, hogy "a paklim fele sárkány miért nem húzok már egyet". Ha jól dereng akkor egyedül a shaman volt rossz, de az meg kit érdekel.
Ez amit a mostani kieg is behozott... Minden csak nem szórakoztató, de hé most legalább kevesebb a random.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Mikor jön az új metsanapshot ts-re?
-
fausto
addikt
válasz Kanczy #61328 üzenetére
Köszi!
A grizlivel én sem vagyok kibékülve, de akartam bele valami tauntos lényt, ami megfogja az aggro deck-eket. Bár nem sikerült a legjobban
A call of the wild jó ötlet, szerintem le is cserélem, de kéne még valami jó board clear vagy taunt. Grizli helyett van ötleted?
(egyébként az sem annyira rossz, ha sikerül előtte buffolnom, de sajnos az esetek 90%-ban nem jön össze ) -
Kanczy
veterán
válasz fausto #61327 üzenetére
Én az egyik Rhino helyett betennék egy Call of the Wildot. Az Ironfur Grizzly helyett is kellene valami, mert letradeli egy 2-drop. Tudom, hogy beast szinergiák, de szvsz még mindig kell egy comeback mechanic, a maci meg csak nem túl jó
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
F-ECT$
titán
válasz rocket #61318 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ez az Aviana + Kun megmarad-e a metában, vagy csak ilyen Astral Comm-os fellángolás lesz. (Sajnos egyik legend sincs meg a comboból, és erre most nem szórok el 3200 dustot, pedig biztos fun mikor először bejön, pláne rampolva.)
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #61323 üzenetére
épp az előbb játszottam én is valami démonos cucc ellen, nem is igazán értettem, aztán majdnem sikerült nyernie, de bejött a gadgetzan kombó és nem bírta megoldani az összes gólemet. elég fura pakli volt, nem hinném, hogy tier 1.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Balathruin
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz KaraDani #61322 üzenetére
Hát nem tudom... valamit elmértem akkor. Mobilról sokkal ijesztőbb volt És valami Renolock volt. Melyik az a legend, ami lehúz kézből egy csomó miniont magával?
-
rocket
nagyúr
T5 board 😁
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tomazin
veterán
Brawl érdekesség: Moat lurkerrel megeszem a saját lényem. Azt ellopja tőlem szilvikével, majd amikor kipukkan az ő oldalán, akkor nálam spawnol le a 2 lény. Néztünk mindketten, hogy ez wtf.
-
saen
veterán
válasz F-ECT$ #61312 üzenetére
Simán megéri a második körben lekapni a totem golemet, ha nem teszed 2-3 lényt megöl mire meghal, sokkal több sebzést vesztesz, mint az a négy. Az aggro deck nem arról szól, hogy 1 körtől kezdve minden face, a jó cseréket itt is meg kell csinálni. A full face csak a játék második szakaszában jön elő ahol feladod a boardot és megpróbálod megölni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #61312 üzenetére
Itt jon elo az a par szazalek winrate kulonbseg. Ha tudod pontosan mit kell leszedni az jo, ha agyatlanul mesz mindennel max manakihasznalassal arcra aztan beverik a keped mert lett 20 power a boardon az meg lose. Ugyanez van ha tradelget a facedeck mert nincs benne draw es elfogy.
-
F-ECT$
titán
Szerintem meg helyzetfüggő. Ha tradelgetsz, akkor nem lesz elég sebzésed T7-ig, utána meg kikapsz. Egy totem golemet pl nem szednék le, a flamewaker már határeset, de ha addigra már 15 hp alatt van a mage, és kézből megvan a lethal 2-3 kör alatt, akkor fenn is lehet hagyni.
Dive ever, work never.
-
saen
veterán
válasz tomazin #61298 üzenetére
Én eddig két kártyát kraftoltam, pont ezt meg a small-time valamit amiből egy hiányzott. Szerintem kifejezetten erős lap és úgy néz ki, hogy legalább tier 2 megmarad valamelyik aggro deck, így fogom játszani.
Még Ayán gondolkozom, ma kaptam druidás küldit, lehet kipróbálom a jade-et, a régi változatokat sose szerettem. -
whitezo88
nagyúr
Aha, szóval a Pillager már Counterfeit Coint is adhat? (Kappa)
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
(bocsi, lejárt a szerkesztési időm)
Hagy kérjem ki a véleményeteket, ehhez a dekkhez mit szóltok?
http://www.hearthpwn.com/decks/698629-handbuff-hunter
Tudom, nem egy tier1, de nagyon szeretem a hunter kasztot, úgyhogy próbáltam valami kihozni a lapjaimból Szerintetek mivel lehetne egy kicsit javítani rajta? Sok legendary-m nincs, sajna a Don Han'Cho sincs meg, ami ide elférne (bár mondjuk ebbe a pakliba amúgy is egy kicsit lassúnak érzem).
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla