-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Amúgy Blizz idén nem ad semmi bónusz packot/kártyalapot/Brawl-t vagy leárazott paklikat karácsonyra? Úgy emlékszem szokott ilyesmi lenni.
-
kchryss
veterán
válasz Gyuri27 #61797 üzenetére
Tényleg aranyos a lány, csak azért bosszantó, hogy 10x annyian nézik, mint ha pasi lenne.
Tegnap pont felnéztem twitch-re és akkor láttam, hogy 150 körüli nézője van, míg a többi magyarnak kb 15. Gondoltam belenézek miért nézik annyian, de játékminőségbeli okát nem találtam. -
Gyuri27
félisten
-
Kari1
aktív tag
80 goldos questet cserélnék EU Kary#2843
-
h3lios
addikt
Srácok...
Jó cucc ez az Aviana Kun druid még finoman szólva sem ideális húzással is hozhatók a neccesebb meccsek.
Tegnap az egyik streamer Grill ellen játszottam hajnalban. 1 óra 34 percnél kezdődik a meccs. Érdemes megnézni, a vége kifejezetten szorosra sikerült. Elég szépen topdeckelt ellenem, de még ígyis sikerült nyernem. Nyilván nem Legend plays, de jó kis meccs volt, én élveztem. Pedig még Aviana-t sem sikerült időben behúzni.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Genji
őstag
Winstreakben gazdag Karácsonyt mindenkinek!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
whitezo88
nagyúr
Az NA ladder mélységei [link]
1 db death vagy korábban egy madness és vége, de nem.Utána egy crystalfire potionos, dupla abyssalos, buffer "zoo" vert el, mert szintén nem láttam a Deathjeim. Never Lucky, ahogy mondják. Süsüt is kb 5. körben láttam először. Jó hely ez.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #61781 üzenetére
Én mostanában nem játszok sokat, megadom az esélyt
-
micafighter
nagyúr
válasz salaam #61772 üzenetére
& KaraDani köszi hát nem játszok annyit mint ti ugy hogy a lemaradást biztos nem fogom tudni behozni
Ps Vita: gratula
480 win után az utolsó 20 nagyon lassan ment, volt hogy feladtam mert nem volt már erőm 10+ körben a priesttel bohockodni. Viszont az első meccsem az 500. Wari win után meg így nézett ki:
Tippeljetek melyiket tette ki a dirty rat Természetesen ment a thank you
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy a pirate warriorba mivel tudom helyetesíteni leeroy jenkins-t? Sajnos most nincs dustom rá, azon kívül minden meg van😊
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Balesz1899 #61777 üzenetére
Akkor en itt vagyok nekem is van. Irj uzit btaggel.
-
Balesz1899
aktív tag
80g-s quest cserére keresek játszópajtást. Estefelé leszek gépközelben.
-
fogtunder
nagyúr
-
salaam
senior tag
válasz Ps Vita #61774 üzenetére
Parancsolj Az eredeti néhány lapban eltér, kicsit átalakítottam, de purple streamjén visszanézheted a videóknál az eredetit.
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #61771 üzenetére
Grat Már csak 8 van hátra, hajrá
(#61774) Ps Vita: Gratula neked is
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
-
micafighter
nagyúr
válasz salaam #61770 üzenetére
Én meg örülök hogy végre ez összejött 350 win meglett hamar, de utána elfogyott a lendület meg szerettem volna más classal is játszani, ugyhogy hónapokig 400 win körül tengődtem,
Ez az első golden hero, szerintem következö cél a LVL60 lesz mindennel, illetve a golden sámli, mert elképzelhetőnek tartom, hogy rota után a süllyesztőbe kerül a class.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
A legjobb t6 play leeroy face.
Nem csodálom, hogy lifecoach is kivette a leeroyt, teljesen felesleges a pirate warriorban.
(Az is szép mondjuk, hogy a gyerek 1,5k úgy, hogy köze sem volt a játékhoz)
*szerk.: Ugyanitt 11-1 vagyok Purple Finjás tempo warriorjával. A finja és a murloc csomag túl jó.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
végre van némi sikerélményem arénában, tegnap befejeztem egy elég fostaliga priest draftot 6-3-ra (80g + pack + lava burst, hogy egyem a szívét, annak a Blizz alkalmazottnak, aki kitalálta, hogy ennyi winnél dobáljon classic lapokat az aréna), most meg ez a warlock paklim van, ami nem is tudom mi és nem is értem, hogy ilyen jó:
a második winnél amúgy volt egy dennis encounterem, nálam kint volt egy lightwarden és egy mechwarper, erre T3 fierce monkey és rátol egy inner rage-et, hogy le tudjam trade-elni
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
Megbízható embernek 80g csere nálam.
-
whitemetal33
tag
Hát így hó vége fele nekem is sikerült a rank 5.
salaam egyik korábban beküldött dragon wari deckjével sikerült.
Egész jó sztem a mostani meta viszonylag gyorsak a gamek szinte azt is lehetne mondani "goldfarm" meta van nagyjából 5-6. körig eldől a game ugyanis vagy sikerül ledarálni az enemy-t vagy egy rendes Reno deck visszahealeli magát ill. a dragon priest meg ugyebár tartja magát.
Amiket nem értek azok ezek a csodálatos Reno-Dragon-Deathrattle-Mégmégez-Megmégaz greedy reno deckek .
Normális esetbe nagy részüket be kéne darálni de mivel Reno (mindig) ott csücsül a kezükben ezért sokat nem tudtam velük kezdeni csak a concede volt elég hatásos ellenük. Pl.: -
zsuha
aktív tag
Szerintem dust-, és pénzbarát lett az új kieg.
Elvétve találni hasznos legendeket (~ 3-5 db, de leginkább 3 db), vagy epicet (~2-4 db, de leginkább 1).[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Pedig én csak daily-t csinálok...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
fogtunder
nagyúr
válasz Bazsi1987 #61753 üzenetére
jade idol nélkül hogy akarnál jade druidot játszani? az egyik fő eleme a lategame-ben előadott auctioneer+idol shuffle betegség. lotus agents meg így nem tudom, hogy kerülhet szóba, mikor abban a pakliban nem csinál az égvilágon semmit és amúgy se jó lap.
-
tomazin
veterán
válasz FuRiONight #61746 üzenetére
Nép nevében köszi a jófejséget!
Aki meg elvitte egy köszit igazán idenyomhatott volna... :/ -
-
Bazsi1987
őstag
Valaki elvitte köszönés nélkül.... Honnan van ilyen kódod?😊
-
thesound
addikt
Na ki lesz a leggyorsabb? 😁
Én nem viszem el, rajtam nem segít, régóta játszom. Thx a felajánlást.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #61739 üzenetére
Hajrá death rattle hunterek
-
F-ECT$
titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz salaam #61726 üzenetére
Ácsi, itt meg van említve Reno. Jade Reno-val még nem találkoztam.
Egyébként értem a logikát, hogy miért "missplay", de az "alwayst" levenném előle. Nem mindegy, hogy mi ellen játsszunk. Priest és jade mirror és C'thun paklik ellen én simán a pakliba nyomnék hármat (ha nem reno deck az enyém), mert hosszú meccsre kell felkészülni.
Egyébként Jade Shaman szerintem jobb deck.
@Bazsi1987: Welcome to the Inn! Minden második player Tyrande vagy Anduin Én se szeretem őket, pláne amikor drakonid köcsög egy Reno Paladinban képes megtalálni az EQ+Consec kombót
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fausto
addikt
Karácsonykor szokott annyira ünnepi hangulatba kerülni a blizz, hogy adnak 1-2 ajándék pakkot vagy valami leárazást?
-
Bazsi1987
őstag
Rank 13-14-en vagyok mi ez a priest mánia itt kurva unalmas hogy 10-ből 7 csicska pap?😥
-
whitezo88
nagyúr
Akkor legyen jó play, így is vesztett, de akkor majd erre figyelek. Bár szerintem nem jó deck, túl lassú, szóval nem is játszom vele.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz salaam #61726 üzenetére
Egyetértek. Emellett Kolento + más profik is egyetértenek ebben. A meccset nem akarod azzal kezdeni, hogy bekeversz 3 lapot a deckedbe, laphúzás lassabban jön, nagy értékű lapok lassabban jönnek.
Személy szerint mulligannél mindig eldobom ezt a lapot, ha mégis van, akkor turn 1 wisp lesz belőle. -
KaraDani
addikt
válasz salaam #61724 üzenetére
+1 és (#61725) NyxNyxNyx +1.
A swipe a körülményektől és a kezétől függően tökéletesen jó play lehet, a T1 idol meg egyértelműen korrekt.(#61729) saen: A mulligannal is egyetértek, ha még nincs ramped azért dobod el mert rampet akarsz találni, ha meg már van ramped azért dobod el, mert lapokat akarsz találni amikre tudsz rampelni.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz Mister_X #61721 üzenetére
Why shuffle on t1 is always a missplay
Egyébként meg matchup függő, de én simán eltolom az elsőt és a másodikkal meg megvárom Fandralt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #61722 üzenetére
Pont annyit csinál, hogy a következő jade lap már nagyobb. Nem tudom, nem győztetek meg.
Ha esetleg azt mondanátok, hogy az agro leveréséhez elengedhetetlen, hogy sokat játssz ki abból a lapból, akkor megérteneném."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #61718 üzenetére
Ha egy feral rage van, nincs ramp, stb. (rengeteg körülmény), én is simán leswipeolnám, 5 damage rengeteg, pláne druidnál.
-
-
whitezo88
nagyúr
1 mana wisp ftw [link]
"A natural mistake" jött is.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz micafighter #61713 üzenetére
"Az aggro meg kb úgy néz ki hogy összeszeded a broken 1-2 droppokat és teszel mellé divine favort. De linkelek mindjárt arra is egy decklistet."
Gratulálok, megtaláltad az egyetlen paladin lapot, ami nincs a készletemben (elvből) De 200 dust mi az nekem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
micafighter
nagyúr
válasz Mister_X #61712 üzenetére
A murloc control pala kb így néz ki: https://tempostorm.com/hearthstone/decks/murloc-paladin-standard-meta-snapshot-dec-18-2016
Finja meg barnes nem kulcs lapok bele, wickerflame sem muszáj ha nincs, a többi az viszont elég fontos.
Az aggro meg kb úgy néz ki hogy összeszeded a broken 1-2 droppokat és teszel mellé divine favort. De linkelek mindjárt arra is egy decklistet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz micafighter #61708 üzenetére
Erre az anyfin controlra, aggrora kaphatok decklistet?
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #61708 üzenetére
Még most is beleborzongok, ha rágondolok. Szörnyű egy ügy volt az a golden priest
-
micafighter
nagyúr
válasz Mister_X #61706 üzenetére
Nem látnak a fejedbe inkább teljes választ adtak
Amúgy anyfines control palával próbálkoznék standardon, ha sok lapod hiányzik a wild secret palából.
Vagy egy divine shieldes aggropala. Egyik se t1 deck de a 35 win összehozható, és az aggro azért is jó mert rövidek a partik.
Salaam aggro priesttel hozta össze az utolsó kb20 winjét wildon
Ezek után úgy gondolom nincs lehetetlen[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz Mister_X #61706 üzenetére
Jövő tavasszal, a következő gyűjtögetős kieg megjelenésekor. Ilyenkor csak annyi történik, hogy a kirotáló lapok átkerülnek wildba, és akkor is craftolhatóak ha nem nyitottad ki a hozzájuk tartozó adventuret. A kirotált adventuret / pakkot mmár nem lehet megvenni, ebben annyi kiskapu van, hogy ha legalább egy szárnyat kinyitottál mielőtt kirotált volna, akkor goldból megveheted 700g/szárny áron továbbra is.
-
Mister_X
nagyúr
Jóvan bakker, értsétek jól Legközelebb pontosabban fogalmazok. Azt tudom, hogy mi a Standard, miért az, csak azt nem tudtam, hogy mikor fog véget érni a Year of the Kraken.
-
F-ECT$
titán
válasz Mister_X #61703 üzenetére
A Standrad azért Standrad, mert az soha nem fog kirotálni. (Persze jelen állás szerint.)
A kiegek rotálnak ki a kiadást követő második év első új kiegészítőjének megjelenésekor, legközelebb valamikor 2017 tavaszán fog ez megtörténni a BRM, TGT, LOE hármassal. Viszont ilyenkor is csak normál áron lehet törni.
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
válasz KaraDani #61700 üzenetére
Druid ellen kb. insta win, ha nincs neki Mulch, márpedig nem sokan futtatják. Rogue ellen insta lose lehet, ha Sap-elik. De egyébként egyetértek, hogy tud jó is lenni. De ahhoz kell a körítés. Mármint Edwint csak akkor játszanék, ha megvan a 2 prep és a többi miracle lap. A kezdőknek a rendes finisher is gondot okozhat Leeroy és Malygos hiányában. Ezt figyelembe véve nálam Tirion előkelőbb helyen áll, mert minden paladin deckben nobrainer.
B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla