-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
válasz LouiS22 #1496 üzenetére
Gondolom azért van csak 5000 előfizetője nálunk, mert nincs magyar tartalom. Ha lenne, akkor valószínűleg lenne legalább annyi előfizető, ahány HBO előfizetés van. Nekik meg évtizedek óta megéri még a szinkron is, nemhogy a felirat.
Ja igen, az külön bosszantó, hogy a magyar account alá meg betolják a román feliratokat
-
Exian
addikt
Horvátokról ne is beszéljünk. Ott már ezer éve még a TV-ben is minden feliratozva ment. Emlékszem amikor mamáméknál aludtam, mamám horvát volt, csomószor néztek horvát adón filmet. Nyelv eredeti volt, felirat horvátul ment és a mamám fordította-olvasta mindig fel a papámnak az egész filmet Ő magyar volt, nem tudott horvátul. Szóval a mamám volt a szinkronhang
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz chaosmonger #1494 üzenetére
Nem hivatalos adatok szerint nagyjából 5 ezer előfizetője van a Netflixnek magyarországon. A kereslet és kínálat nem fog találkozni sohasem, ergo nem is nagyon van értelme a Netflixnek sem komolyabb erőforrásokat felirat készítésébe fektetni. Bár saját magamnak ellentmondva nagyjából mindenhez van román felirat - ezek szerint az egy jobb piac a miénknél.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
chaosmonger
tag
válasz szabog74 #1493 üzenetére
Nincs. Nálam minden tökéletesen megy.
Ami a Netflixet illeti, nem is kellene feltétlenül szinkron, de legalább feliratokat csinálhatnának. Tudom, hogy ebben a topicban a HBO-t kell szidni, de nekem ezerszer ellenszenvesebb a Netflix beleszarása, ahogy Magyarországot kezelik, még azoknál a filmeknél sincs a legtöbbször magyar felirat amik mentek a mozikban feliratosan. Nem futja a sok-sok milliárdból. Miközben minden szutyok kábelcsatornán 0-24-ben mennek a szinkronizált filmek.
És most már pont 2x annyiba kerül mint a HBO. -
szabog74
aktív tag
Kipróbáltam Chromecast-on is és azt vettem észre, hogy a főoldalon lévő sorozatok, filmek nem akadnak vagy csökken a felbontásuk esténként, ellenben pár régebbié igen. Pl. Éles tárgyak, A boszorkányok elveszett könyve mindig jó nálam, de A Thunderman család, Wall E akad, homályosodik. Nem vagyok biztos benne, hogy csak a hálózatuk gyenge, inkább tűnik szerver gondnak.
Másnak van hasonló tapasztalata? -
azbest
félisten
válasz #42308056 #1489 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy amikor az ms befejezi valamelyik konzolgeneráció támogatását, akkor egyúttal ez azt is jelenti, hogy többé nem fogad be új appokat és a meglévőkhöz sem frissítéseket. Szóval, ha ilyen történik, akkor képtelenek kiadni rá.
De mintha az xbox one-ból csak a legelső verzió vonult volna vissza, az S meg más olcsósított, későbbi kiadású gépek, mintha még támogatottak lennének, de nem ismerem annyira a konzolokat. De mintha az a platform még élne. Nem csak az új X.
Ha arról van szó, hogy az ms nem fizeti ki az app lefejlesztésének költségét, akkor ezen ne csodálkozzanak. Ez nem amerika, itt nincs akkora egységes piac, hogy megérje a készülékgyártóknak kifizetni az ilyen mókákat a szolgáltató helyett...
[ Szerkesztve ]
-
válasz #42308056 #1489 üzenetére
Az MS? Na ne nevettess... Még egy frissítést se tudnak leprogramozni a saját rendszerükre (Melyik W10 nagy frissítéssel nem volt még probléma? Nem konkrétan nálad, hanem úgy általában.) A saját telefonjukról letiltották a skype-ot, mert csak, és még sorolhatnám. Szóval ha tippelnem kell, az MS töketlenkedése van a dologban.
Amíg a netflixen nincs "mindenhez" magyar szinkron, esélye nincs az HBO-val szemben. A gyűröttebb fejüek is szeretnek filmeket nézni, akiknek még évekig az oroszt tanították az oskolákban. + eleve nem úgy szocializálódtunk, hogy eredeti nyelvű feliratos filmeket nézünk.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
válasz #22718208 #1488 üzenetére
Bullshit. Mi az, hogy visszavonta a támogatást? Talán az app kaksi volt, ezért vonták vissza. De kétlem hogy ha nagyon akarnák, és lefejlesztenének egy király UWP appot, arra nemet mondana az MS. Így majd a felhasználók mondanak nemet a szolgáltatásra. Minden HBO bejelentéssel hízik a Netflix felhasználóbázisa
-
törölt tag
Hbo azt mondja az eu -ban nem lesz xbox one app, mert a microsoft viszavonta a támogatását.
Csak az usa -ban van app.
:-(
-
Tomeeka28
aktív tag
-
azbest
félisten
válasz Hopkins95 #1477 üzenetére
Ha más eu országban vagy, akkor be tudsz lépni a már meglévő előfizetésedbe. Új szerződést nem tudsz indítani magyar régióra külföldről.
Pár kommentel ezelőtt például én is írtam, hogy kinn használtam. Most szálltam le
Azért nem mindegy, mert minden országban máshová kell befizetni a jogdíjakat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszi! Ki fogom próbálni a próbaidőszakkal és akkor beszámolok itt nektek, hogy osztrák vezetékes netről működik -e.
(#1480) azbest köszi, ez jól hangzik, bár nem tudom minek korlátozzák a regisztrációt régióra, miért nem mindegy nekik, hogy cseh vagy magyar HBOra regisztrálok...abszurd.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
addikt
Ez nekem új. Nem erre (is) szokták használni a VPN-t? Vagy akkor mi értelme van?
Egyébként akkor azt jelenti, hogy hiába van valakinek magyar regisztrációja, ha elhagyja a határt az onnantól nem működik?
Ezzel mi van egyébként? Már 2018 áprilisa elmúlt, akkor miért van még mindig korlátozva?
AZ HBO EUROPE S.R.O. ONLINE SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZODÉSI FELTÉTELEI
Tehát ha itt jól értelmezem, akkor regisztrálni mindenképp Magyarország területéről kell, utána már bárhol lehet használni az EU-ban. Próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
pizz
csendes tag
Nincs már élő adás?
-
Zeki
nagyúr
válasz BornToBePuli #1474 üzenetére
Amikre csak országon belüli jogosultság van, azaz magyar IP kell hozzá, az nem megy VPN-nel.
-
azbest
félisten
válasz Hopkins95 #1472 üzenetére
Más is írta korábban otthoni nettel is. A szolgáltató rendszere nem magyarnak ismeri fel, de csak egymásra mutogatott ner és hbo ügyfélszolgálat. Végül kivárta, hogy a netszolgáltató más címet osszon.
Vagy esetleg engedélyezett helymeghatározás van a böngészőben, ami tudja hol vagy.
-
addikt
Emberek, arról tudtok valamit, vpn-nel miért nem enged a HBO Magyarország regisztrálni a próbaidőszakra? Próbáltam Avast Secureline, SaferVPN és NordVPN használatával is, s mindig ugyanazt a hibaüzenetet kaptam:
Location error
You attempted to start a subscription of the HBO GO service of Hungary but you seem to be located outside of its territory based on your IP address.Please visit the HBOGO website of your location or try subscribing of Hungary’s service when within its boundaries.
Pedig ha bekapcsolom a VPN, felmegyek pl. az ipchickenre, akkor magyarországi IP címet mutat. Ez hogy lehet akkor?
-
Hunork
veterán
válasz #22718208 #1405 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat , továbbítottam a szomszéd barátomnak. Amit akkor javasoltam, hogy közvetlen Lan kapcsolat legyen, mert a router alapból a gagyi kategória, és már vagy öt éves.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Exian
addikt
Kösz mindenkinek, akkor globális probléma volt ezek szerint. Reméljük azért, mert javítanak az egész rendszeren
-
Tomeeka28
aktív tag
A filmig el sem jutottam, már az app indításnál befagyott, majd hosszú karikázás után kiírta hogy nincs internet... az pedig volt. De már jó.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
azbest
félisten
ha nem írjátok le hogy melyik film, akkor más lehet mással egészen mást tapasztal.
Nekem most ebben a percben németországból szépen megy például a westwook 2/8-as része böngészőben. -
Exian
addikt
Megnézné valaki, hogy PC-n webes felületen megy e? Nálam most nem megy, film elinditáskor csak forog a kék dupla karika aztán ezt irja Hiba Belső hiba történt. Délután is vacakolt már, akkor be sem jött a hbogo.hu oldal, csak egy 402 error lap.
Szerk. Na most nagynehezen elindult sokadik próbára.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék a közösséghez:
Xbox One S alatt a Kodiban valakinek sikerült már életre keltenie a HBO Go addont? A belépés működik, a filmek műfaját kilistázza, a filmek címeit látni, de elindítani már nem akar egyet sem, rögtön kidob. Az Input Stream engedélyezve. Mi a titok? Vagy mi hiányzik az Xbox Kodiból, ami pl. androidos boxnál megvan? (nem a chromecast-re gondolok...)Előre is köszönet a segítségért.
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Én egy éve használom több platformon, de jekkemzően Apple TV-n, hiba nélkül az HBO GO-t. Elinte CC1-el kezdtem voltak vele gondok (néha nem is kicsi), de már az is rendben van. Nem akarok senkit megsérteni, de jellmzően azoknál van a hiba akik nem a "hivatalos" megoldásokat válsztják. Codi (nem tudom mi az) android telefonos app tv-n, media box-ok... Megy reggel, este akadás nélkül, én a normál TV-t vissza is mondtam.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Alex91
félisten
Nalam most se kep, se hang... nem indit el semmilyen filmet, sorozatot.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
|AP|
veterán
androidos HBO GO appal próbáltad?
Ha jól tudom az androidos TV-ken van beépített Chromecast funkció. Próbáld meg úgy is, telefonról kiküldöd Chromecastre. Nekem így hosszú idő óta teljesen stabil (nem androidos TV, hanem Chromecast a TV HDMI portjába)
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
törölt tag
válasz szabog74 #1448 üzenetére
Nagyon rossz az HBO hozzáállása ehhez az egészhez. Rövid távon akarnak minél több pénzt kiszedni belőle. A helyett hogy megpróbálták volna kijavítani a hibákat, csinálni egy jó Android appot, rendbe rakni a tévés appokat közvetlen előfizetéshez, inkább engedtek 500 forintot. Vicc kategória. Közben a Netflix app úgy fut a 6 éves tévémen mint az álom, és az sem 10/10-es szolgáltatás de legalább nincsenek alapvető problémák.
-
törölt tag
Nálam most böngészőben nagyon szarul megy. Egyszer már 12 perc után megakadt a film, Edge-ben is elindítottam és úgy tűnik jó lett, azóta viszont a hang akadozik. Tegnap is beaktad a film amit néztem. Nincs ennek így értelme, ez 1500 forintot sem ér meg ebben a formában
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Na a hétvégén komolyabban nyomtuk az androidos Sony tv-n a HBO GO-t. Persze trükkösen megy, de megy.
720p, ám vasárnap este már túl sokan nyomulhattak, mert sokszor leállt Bezzeg hétfőn délelőtt simán megnéztem egy filmet. -
Wasquez
senior tag
Nekem az tetszik nagyon, hogy a film végén szuperül meg van az oldva, ahogyan a felirat közben az utolsó lényeges mondatokat, poént levágják!
Nem értem, hogy ez senkinek nem tűnik fel, nem tesztelték le a szolgáltatást?
Miért nem javítják már ki ezt!?
Tragédia a play gomb működése is!
Miért nem néznek meg egy jó médialejátszót, hogy ennek, hogyan kellene működnie?PC
-
Alex91
félisten
Apple TV-n Apple frimware-t frissitett, megy a felirat!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
válasz Kiskutya #1429 üzenetére
És már lassan egy éve kinn van a közvetlen előfizetés lehetősége, de még mindig nem voltak képesek megoldani hogy minden platformon támogassa az app. Ezzel szemben a kb. 6 éves, belépő kategóriás, még Netcast rendszerű LG tévémre felpakoltam a Netflixet és megy mint az álom.
-
Kiskutya
veterán
válasz #42308056 #1428 üzenetére
Igen. Tényleg gáz, van egy tök jó tv minden ok vele. Este sötétben félkómásan néznek valamit mert máshol nem megy semmi érdekes. Ezért keljek fel kapcsolják pst lépjek be a menübe meg van azért egy kis alspzaj is pluszba.... Inkább el se kezdem, pedig csak egy gombnyomás lenne a tvn ha működne...
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Tegnap pont azért nem néztem mert lusta voltam a ps4et is bekapcsolni. Pedig a tvben is van app csak lg és nem megy csak szolgáltatós.....
hmm...
-
addikt
válasz BornToBePuli #1397 üzenetére
Ott tényleg megy (mondjuk nem szeressem, de mindegy)
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Exian
addikt
-
Pubilol
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Samsung UE55NU8052 tv-t, és a hbo go alkalmazás rajta állandóan kidobál, átlagosan 10 percenként. Totál kilép az appból, és legtöbbször azt is elfelejti mit néztem, és hoo tartottam benne. Ez ismert hiba? Mit tudnék ez ellen tenni? Köszönöm a segítséget!
-
tuki2200
senior tag
Van a hazban 4db 65"-os UHD samsung es 2db 43"-as fullHD IPS LG TV, mindegyiken tokeletesen fut, soha nem volt akadas vagy problema.. Samsungnal arra kell figyelni, hogy 6400-as vagy nagyobb legyen a szama, mert az alatt belepo kategoria, nem erdemes ra penzt kiadni.. LG-nel nekem ugy van, hogy UPC HBO elofizeteshez kapom a Go-t, megy vajsiman azokon is mindig, csak a kezelofelulet (szerintem) egy kicsit kenyelmetlenebb mint a samsungnal
[ Szerkesztve ]
-
drpele
senior tag
Az 5 GHz-es WiFi nálam pl. semmilyen előrelépést nem hozott (Chromecast 2-vel) HBO Go tekintetében, ugyanúgy random visszaesett a minőség (volt, hogy egy egész filmet sikerült végignézni, de volt, hogy az első 5 perc után feladtuk). Nyilván nem általános probléma, de azóta az HBO-val kapcsolatban kicsit "félek" a WiFi-től (hiába volt jó a válaszidő (átlag 2ms), s a sávszél is (100Mbps)).
Hogy LAN-on keresztül ezek a problémák miért nem jelentkeznek az HBO-nál, azt ép ésszel fel sem bírom fogni...
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
törölt tag
válasz chaosmonger #1414 üzenetére
Nekem 5 -ös samu van és 2-3 film indítás után szétfagy a tv. Ki-be kapcsolás után tudok ismét 2-3 filmet indítani. Viszon 7-es szérián megy mint villám hiba nélkül.
Cc2 meg forgalmas időszakban rendeltlenkedik(válltogatja a minőséget le-fel). Pedig ugyanazt a netet ugyanazzal a pinggel megkapja ilyenkor is. Már kiderült ,hogy egy hozzá való lan adapter megoldaná ezt is. Szóval vannak itt még nagy bajok az optimalizációval rendesen.
Mellesleg ezt a nyomorult telibe fehér felirat hibát sem képesek orvosolni.Az egyetlen dolog ami pozitívan érintette mostanában a szolgáltatást az az árcsökkentés volt.
-
azbest
félisten
Ha az a sony androidtv platformot használ, akkor az egyben chromecastként is tud működni, tehát a hivatalosan támogatott módon is képes lehet használni.
Viszont a 7 éves gagyi wifi router nem csoda, ha nem tudja kihasználni a 100 megás netet. Ha társasház, akkor minden szomszéd szintén aktívan forgalmaz a 2.4es wifi sávban. Esetleg azzal is tetézve a problémát hogy az összes szomszéd ugyanazt a csatrnát használja, mint a helyi router.
Szóval, akár egy telefonos wifi analizáló programmal megnézni, hogy van-e olyan csatorna, ami kevésbé terhelt a szomszédok által és arra átváltani a sajátot. Akár venni egy tisztességesebb fajtát, ma már 5GHz-esek is egész olcsón előfordulnak. Persze, ha több falon át kell a tévének wifin lógnia, akkor ez is szívás.
Ha van a tévén lan port is, de nem megoldható a kábelezés, akkor esetleg valamelyik olcsóbb elektromos vezetéken át való kapcsolatos megoldást is meg lehet próbálni.
Hasraütésre, például [link]
Egyiket bedugni a router mellett, a másikat a tévé mellett és 100 megabit valószínűleg simán átmegy rajta, de legalábbis gyorsabb lesz, mint a wifi. A tévé mellett lesz egy lan kimenet ezzel.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz chaosmonger #1414 üzenetére
Köszi az infót.
Most jut eszembe, anyáméknak Smart-os Samsungjuk van, majd kipróbálom náluk, hogy lássam, hogyan megy. Nekünk is volt ugyan olyan TV-nk, csak eladtuk, mert az még csak sima HD volt, a FullHD fontosabb szempont lett, mivel monitorként is használjuk a TV-t és 1920x1080-on azért minden jobb, amikor PC van rákötve.
-
chaosmonger
tag
Samsung tv-n teljesen jól megy közvetlen előfizetéssel is. Viszont azt érdekesnek tartom, és nem tudom mi az oka, hogy a tv-knél a specifikációban nem tüntetik fel, hogy milyen processzor és mennyi memória szolgálja ki a smart funkciókat.
Nekem 2 Samsungom van, egy kb 3 éves 3d és egy 1 éves UHD, megy mind a kettőn HD-ban, de a régin azért kb. 2x annyi ideig tart míg elindul, és az újon az egész működése, menükezelése sokkal fluidabb. Szóval Samsung és Samsung között is van különbség, de mivel ezeket az adatokat valamiért nem nagyon lehet megtalálni, ezért annyi marad az embernek, hogy az újabb és drágább->valószínűleg jobb -
Kiskutya
veterán
A szolgáltatós előfizetés jó lenne az lg tv-ken is. Egyébként teljesen jó ugyan olyan mint a böngészős. Én most a ps4 appon használom azon is jó csak ha már benne van a tv-ben is a lehetőség inkább használnám azt így nem kellene a ps4-et is kapcsolgatni. Talán valamikor frissül az lg tv hbo app és jó lesz.
hmm...
-
Exian
addikt
válasz tuki2200 #1409 üzenetére
"TV-s bongeszon HBO Go-t nezni Jezus Isten..."
Ezzel egyet értek. Akkor már tényleg egy kis PC, és akkor teljesértékűen lehet használni (és ráadásul bármi másra is használható), mert most már több hetes ismét PC-s használat után azt mondom, azzal teljesen hibátlan. Kisimultak a ráncaim, naponta nézzük (mindenféle napszakban), de semmilyen gond nem volt gyakorlatilag egyszer sem.
Azon agyalok már csak, hogy kellene építenem egy egyedi picike házat, amibe beleférne a gép és akkor helyet sem foglalna. Most normál méretű házban van, bár szépen beépítve a TV szekrénybe, de lehetne kisebb is.
De ha már szóba került a Smart TV dolog: a Samsung Smart TV-ken mennyire megy jól? Minőség maximális, amit ad a szolgáltató (és amit én eddig egyedül PC-n a saját webes felületükön tudtam csak kicsikarni) és nincs semmi gond vele?
Mert tervben van, hogy lecseréljük a jelenlegi TV-t és alapvetően maradnék a Samsungnál. Egy 32"-os FHD Samsung van most csak, Smart funkció nélkül. És bár van projektor (amivel 2.5 méter képátlóval mozizunk... ), de sokszor elég lenne egy nagyobb TV is, nem mindig van normálisan lehetőség projektorral nézni. Egy 50" körüli TV már elég lenne. Szóval, Smart Samsungokkal jól szokott menni? Ha hozza azt a minőséget, amit PC-vel, akkor használnám azzal.
De jöhet más márka ajánlás is, amivel tutira jól megy.
Az előfizetés szolgáltatós, látom ez is gond pl. az LG-nél?!?! Mármint, ha nem az lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz #22718208 #1408 üzenetére
Hagyjuk mar, 2018 van, evek ota szinte csak smart TV-ket lehet kapni, mar a 80ezres belepo kategoriaban is vannak alkalmazasos TV-k, de "nem kell minek, az hulyeseg" alapon szerencsetlenkednek itt sokan ilyen fos kinai boxokkal meg egyebekkel, persze nem mukodik megfeleloen es szidjak hetrol hetre, hogy milyen szar a szolgaltatas mert nekik nem jo... TV-s bongeszon HBO Go-t nezni Jezus Isten...
-
törölt tag
válasz LouiS22 #1407 üzenetére
Én ezt másként látom.
Nem akar torrentezni, fizet érte ,hogy legálisan tartalmat fogyasszon, de nem tudja megtenni, mert a készüléke nem támogatott és csak ehhez keresi a kiskaput. Szóval ne szóljunk már le senkit azért ,mert legálisan próbál filmet nézni!
Attól ,hogy ő nem támogatott készüléken nézi , a szolgáltatót semmilyen anyagi kár nem éri![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz BornToBePuli #1406 üzenetére
De látod, hogy nem. A magyar ember mindig kiskaput keres és mindig okosabb a szolgáltatónál. Utána meg jön ide sírni
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
törölt tag
-
Hunork
veterán
válasz #22718208 #1402 üzenetére
Bocs, lehet nem jól fogalmaztam, nekem nincs okos tévém.
Tehát Sony okostévé, ezen Opera böngésző van, azon nézi. Napközben állítólag megy, a filmek betöltődnek. Este maga a HBO GO oldal bejön, de a filmek már nem, csak homokóra. Egy 7 éves 56/mbps router van az előszobában, nagyon gyenge."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
törölt tag
Most akkor a tv-n nézi böngészőben?
Mit jelent pontosan a nem működik? Mi a pontos hiba?Az a baj ha ez nem támogatott , akkor a hbo-nál sem lehet panaszt tenni. Fura ,hogy időszakosan rendben van.
Amikor nem megy ,akkor kéne megnézni ,hogy mennyi sávszél jut a cuccnak és mennyi a ping idő.
20-30 megabittel és 18-20ms ping-el, egyébként vígan menni kell a szolgáltatásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Szomszédom problémáját vetem fel.
Internet: DIGI100, a tévé egy Sony, ami nincs a támogatottak között (lásd HBO honlapja) A szolgáltatást Opera böngészővel használja. Nálam már ezek mind maga a választ sejtetik.
Tehát a problémája az, hogy napközben hétköznap, illetve késő este elérhető a szolgáltatás, és néz is filmeket, de a 16-23 óra között időtartamban nem működik.
Amit javasoltam neki: gyorsabb internet, erősebb router.
Kérdésem, hogy én jól látom-e, vagy sem?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM