-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Műsorújság alapján jó gyenge lesz október.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #9998 üzenetére
Azt én is megtaláltam de élő adást nem dobott fel. Telefonos appban. Lehet frissíteni kéne. Annyira nem érdekel mondjuk, bár lehet vannak jó magazinműsorai a CNN-nek amit érdemes lenne nézni. Nem mintha lenne időm ilyesmire, Discovery cuccokból se nézek semmit pedig felvettem csomót a listámra.
Weben megvan. Kicsit csalódás ez a CNN hub.
Amúgy a Cartoon Network szekció igazán bővülhetne klasszikusokkal. Johnny Bravót és a Dextert simán megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #9946 üzenetére
Nem lehet hogy felvezetőműsorral vannak a korábbi kezdések?
-
törölt tag
válasz elder troll #9928 üzenetére
Mi gondod lehetne? Jön a streaming rendőrség és rád rúgja az ajtót?
-
-
törölt tag
Nekem böngészőben Full HD sincs, sose volt. Nem értem hogy csináltok jobbat.
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #9844 üzenetére
Ha csak az Olimpia érdekel elég 1 hónapra befizetni, nem kell rá 20,000-et költeni.
-
törölt tag
EXKLUZÍV: Ezek a filmek és sorozatok érkeznek a Maxra augusztusban
Elég vegyes, van pár film aminek tökre örülök, klasszikusok amiket nem láttam még, de azért több régi Warner filmet várnék még mindig.
-
törölt tag
Inkább rendes újdonságok menüpontot tennének bele kategóriák szerinti szűréssel meg külön Discovery és TCL hubot fentre a filmek az HBO és a stb. mellé.
Meg ne legyen már minden összekavarva mindennel. Élő sportok közt ki a francot érdekelnek a sportfilmek meg a Rock sorozata? Senkit. HBO Max sokkal átláthatóbb volt, ezen folyton azt érzem hog eltévedtem egy erdőben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki mondta már le a sportcsomagot? Azonnal törlik és visszautalják a fennmaradó összeget? Mintha valami ilyet olvastam volna. Rosszul emlékeztem a fordulónapra és most vonták le a következő hónapot.
-
törölt tag
Just Watch nálatok sem ír újdonságokat június vége óta?
-
törölt tag
Kezd nagyon zavaró lenni hogy nincs újdonságok menü a platformon. JustWatch mindig késésben van és nem is ír mindent. Meg hogy ez a tengernyi Discovery cucc be van hányva a sorozatok közé és nincs külön kategóriája. Katyvasz az egész mióta Max lett.
-
törölt tag
Nem vicceltek mikor az Olimpia minden pillanatáról beszéltek, élőben ment Maxon a gördeszka olimpiai selejtező
-
törölt tag
válasz psztrkrsztn #9759 üzenetére
Nekem még nem volt gondom felirattal.
-
törölt tag
Valaki fizetett már be 33% kedvezmény mellett sport csomagra? Bukta a kedvezményét az alapcsomagra?
-
törölt tag
Ízelítő a júliusi kínálatból: [link]
Nem estem tőle hanyatt.
-
törölt tag
válasz starchild #9698 üzenetére
Szerintem úgy lenne értelme ha Maxon belül EuroSport vagy EuroSport+ néven futna a sport szekció és elő lehetne rá fizetni külön is, csak akkor drágábban. Nem értem miért nem használják a jól csengő márkáikat. Kivették a névből hogy HBO, nincs külön Discovery, TCL, stb. hub...
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9689 üzenetére
Ember legyen a talpán aki nincs otthon a témában és érteni akarja mi a francot csinál a WBD...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szedtem össze Instára a júniusi filmes évfordulókat, és több Warner logóba is belefutottam, de persze egyik sincs fenn Maxon
Sorozatjunkie-n amúgy kinn van a júniusi menetrend, nem rossz de pl. Warner klasszikus megint nem kerül fel egy se ha jól látom. Jönnek viszont Michael Haneke filmek, mindig örülök ha elővesznek egy-egy elismertebb európai rendezőt. [link]
-
törölt tag
Kipróbáltam a letöltés funkciót, sajnos maradt ugyanolyan használhatatlan mint régen. Olyan mocsok szar a minőség hogy nézhetetlen, és hangsávból is csak egyet szed le, nyilván nem azt ami kellett volna. Nevetséges.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #9599 üzenetére
Igen, IGN remek cikkére reagált is a Max, és abban írták hogy azért nincs pl. újdonságok kategória mert több száz cucc lenne most benne. Folyamatosan kerülnek fel az induló tartalmak, úgyhogy várni kell még kicsit.
A válaszok fele kb. az volt amúgy hogy licenc licenc licenc. Vicces hogy az IGN-nek ezt így el kell magyarázni.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9595 üzenetére
Lehet 4K attól hogy a HD csomagban is elérhető. Ahogy a filmek is a csomagnak megfelelő felbontással mennek.
-
törölt tag
válasz koncsik #9583 üzenetére
Egyébként nem értem miért nem EuroSport néven szerepel az appban a sport szekció. Elég logikátlan a menüpontok felépítése, van külön HBO fül de nincs Discovery, TCL, stb., viszont lejjebb mégis megvannak, de nem egy könnyen elérhető menüben hanem a kilométer hosszú főoldalon kell kikeresni. Agyrém.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9571 üzenetére
Nem tudom, ezek akkor fognak kiderülni ha valaki előfizet és használja egy darabig.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9566 üzenetére
Ezt tudni fogja a Max sportcsomagja is nem? Szerintem nem csak az ES közvetítését lehet nézni, ahhoz túl sok az élő ikon egyszerre.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9560 üzenetére
Miért jár jobban?
-
törölt tag
Én a Fehér hót kezdtem el ma de az is elég halk. Legalábbis a beszéd, ha zene van akkor meg lerepül a fejem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
670 új műsor került fel a Max indulásával. Plot twist: nagyrészt nem szkriptelt dokukról van szó. [link]
-
-
törölt tag
Remek, nem lehet zoomolni Androidon...
-
törölt tag
válasz norbertoth #9502 üzenetére
200 doku felkerült kb. de filmekben nem igen van változás.
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #9500 üzenetére
Olimpia elvileg benne lesz minden csomagban.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9479 üzenetére
Honnan tudod mit kapsz majd? Ma indult a szolgáltatás...
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9475 üzenetére
Ha eleve drágább volt akkor nem is drága?
-
törölt tag
Ha jól látom a tartalmak még nem frissültek, csak a sport került be. Nincs is külön Discovery kategória.
-
törölt tag
válasz abrtom87 #9451 üzenetére
Jó kérdés Én egyik nyáron lemondtam, de még abban a hónapban mégis megújítottam, és maradt a kedvezményem. De szerintem hiába egyezik a mail cím, a Telekomos és a közvetlen előfizetés nem számít azonosnak. Vedd fel velük a kapcsolatot szerintem, hátha tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Búcsú az HBO Maxtól: [link]
Aztán remélem holnap nem csak rage lesz az új szolgáltatással kapcsolatban
-
törölt tag
válasz Öcsielvtárs #9426 üzenetére
Egy hét múlva kiderül. Amúgy ha már úgyis marad az eredeti ár júliusig, marafhatna addig az egy csomagos rendszer is beetetésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM