-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
-
Zeki
nagyúr
Akinek droidos tv-je van, próbálja ki, hogy gépről azzal az accal lép be a Play áruházba, amivel a tv is van. És akkor onnan hátha engedi telepíteni a tv-re.
-
Farkash
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Örömmel tudatom veletek, hogy megy az HBO GO az LG tv-n! Pacsi mindenkinek!
-
dajj
csendes tag
Mit ad Isten, most olvasom hogy már megy LG tv-n is! A héten vettem Chromecastot! Na mind1, jó lesz a kis tévém okosítására...
-
szabog74
aktív tag
válasz englishman #2078 üzenetére
Az valami más lesz: 5.8.1-es a jó verzió.
-
Alex91
félisten
Huzd ki a konnektorbol a tv-t, aztan dugd vissza...!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
bigdady
nagyúr
Nekem elődjén az lv630 on ami web os 2 gond nelkul megy.
Az app 5.8.1[ Szerkesztve ]
-
englishman
csendes tag
Sziasztok!
Próbahónapra regisztráltam, PC-n, tableten gond nélkül megy, de az LG Smart tévén nem. Frissítettem a fekete hátterű appot (alkalmazás verzió: 5.9.0.154.281), aktiváló kódot elfogadta, de bármilyen filmre kattintva a lejátszás nem indul el. Egy-két percig fekete háttér, majd ennyi jelenik meg a képernyőn:
"Lejátszási hiba történt, kérlek próbáld újra! (5.2)"
A tévém LG 43LH630V-ZJ
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Próbálta már valaki Rockchip-es android boxon a KODI-s HBO GO appot?
(pl.: RK3368 Android 5.1.1 + KODI 18 Leia + HBO GO 0.2.3)
Nálam nem működik, már mindent végigpróbáltam, de a lejátszás megakad.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Farkash #2072 üzenetére
Van egy hozzáférésem, amit dec. 27-ig próbálgathatsz/használhatsz, ha érdekel, szólj.
Diginél vagyunk Super MaxPak előfizetők, úgy volt, hogy most decemberben lemondom, ezért igényeltem a HBO-nál a közvetlen előfizetést, de közben úgy döntöttünk, hogy marad a nagy HBO-s csomag a Diginél.
-
Farkash
csendes tag
Sziasztok! Kedden frissült az LG tv-m oprendszere, plusz frissült az HBO GO alkalmazás is, ha jól láttam már nem írja a szolgáltatón keresztüli megoldást! Próbálta már valaki, hogy működik-e már? Én sajnos nem tudtam megnézni mert az ingyen hónapot ellőttem már júniusban... Pénzt meg nem dobnék ki megint az ablakon! Valaki próbálta már?
-
RedCactus
senior tag
válasz Roland861010 #2064 üzenetére
PC-n melyik böngészőt használod? Nekem Firefox alatt szörnyű volt a minőség, de a Chrome nagyon bevált...
-
LouiS22
veterán
Az említett filmhez 1. szinkront az Intercom (a forgalmazó) készíttette.
Gyorstalpaló, hogy értsd a folyamatot.
A kertévék (és ebben az esetben az HBO-t ne számold kereskedelmi tévének - egyrészt mert nem az, hanem előfizetéses modellben működik, cserébe ugye nincs reklám) filmeket vásárolnak (és az utóbbi években sorozatokat gyártanak, ez az úgynevezett saját gyártás, pl. Bogaras szülők a TV2-n, A mi kis falunk az RTL-en).
A vásárolt filmekhez az esetek 99%-ában a filmet eladó jogtulajdonos adja a szinkront (ma már nagyon ritka, hogy olyan filmet vásárol meg egy kerskedelmi csatorna, amihez nem készült itthon magyar sáv és gyártani kell hozzá).
A sorozatoknál értelemszerűen más a helyzet, ott általában a csatorna rendeli meg a magyar szinkront és az vándorol tovább itthon, de volt olyan is, hogy új szinkront készítettek sorozathoz is (a 2000-es évek elején a Viasat a Star Trek rajongóknál gurította el a pöttyöst és kellett új sávot gyártani a felháborodás miatt).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
válasz LouiS22 #2065 üzenetére
És a néző szempontjából, aki nem tud külföldiül? Nem biztos hogy nekem van igazam, én csak azt nézem hogy értem-e amit mondanak, vagy nem. Ugyanakkor kedvenc példám a "Medicine Man" c. film. Az HBO szinkronja köröket ver a kereskedelmi TV-kben leadott verzióra. Vagyis nagyon nem mindegy a megvalósítás módja(a fordítás minősége, a szinkronszínészek,....).
Boldog karácsonyt, és békés boldog új évet!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Exian
addikt
válasz Roland861010 #2064 üzenetére
Ez egyedi probléma szerintem. Az a miniPC milyen procival van szerelve? 4 magos celeron? Azért azon szerintem mennie kéne max. minőségen is akadásmentesen (mondjuk attól még lehet gyenge a gép, meg ha csak celeron, akkor eleve). Nekem egy 2 magos laptopon nem megy jól, állandóan akadozik, bár a képminőség nem romlik, csak szanaszéjjel akadozik. A 6 magos asztali gépen viszont tökéletes, sosem akad.
A neted is jónak tűnik, ha más minden jól megy, akkor érdekes nagyon.
Esetleg próbáld meg egy harmadik eszközön, ami hardveresen tutira bírja, hogy ki tudjad szűrni.
Pinged milyen?
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
Olyan problémám lenne ,hogy mindegy a Go-nak ,hogy Tv-n saját alkalmazás vagy pcn böngészőből vagy alkalmazással nézünk filmet szét esik a kép szinte nézhetetlen minőség.
Digi 1000-es net saját router folyamatos 900/200Mbit/s kapcsolat.
Minden kábelen megy .A tv egy Samsung Q6 a pc meg egy Beelink X45 de régen is ilyen volt már nálam akkor egy Y520 volt a laptop...
Marha idegesítő tud lenni.
Ami új jelenség ,hogy van pár sorozat ami elsem indul csak tölt kiakasztja a tvt is meg a pct is...
Valami ötlet? -
Exian
addikt
Az Android Box-ra felrakható alkalmazás maximum SD lesz. Ez sajnos ilyen. Ahogyan telefonon is. Akármilyen jó a Box vagy a telefon, max. SD a felbontás. Én már 1 éve használom a HBO GO-t, sajnos nem találtam megoldást box-ra. Én éppen ezért TV-n is, projektoron is asztali PC-t használok, az tutira mindig a legoptimalizáltabb és sosincs gondom vele. Én már meguntam a box-os vacakolást, PC-t távirányítóval használva full extrás minden, bármit is akarok (filmezés, HBO, akár játék, stb).
Kodi-val viszont megy a jobb minőség, van hozzá plugin. Csak én a BOX-ra nem tudtam felrakni, mert túl régi, telefonon meg igazából nem zavar az SD minőség, ritkán nézem azon.
Kösz a TCL infót. Hanyagolom a dolgot. Igazából "Alcatel" mániás voltam, az okosórám is Alcatel (ez már TCL, az előző még Alcatel címkével futott), de egyébként újabban sok a gondom vele, szóval a következő már más márka lesz, meg már mennék nagyon az Android Wear irányba, ez az Alcatel féle zárt, egyszerű rendszer már kicsit kevés. De ez már nem ide való téma, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Beizzítottam a HBO GO próbaidőszakot. Android TV OS-en pár mp után feljavul a kép HD-ra.
Most feltettem projektor melletti Android boxra és sima SD marad a kép. Van erre valami megoldás?
Köszi!@Exian: TCL-t ne! 55 DC760 ment nálam vissza 2 hét után. Részletes hibalista a topikjában.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
LouiS22
veterán
válasz headhunter #2054 üzenetére
Dokukat szinkronizálni senkinek nem éri meg. Nagyon max hangalámondás.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
azbest
félisten
válasz headhunter #2054 üzenetére
van 30 napos ingyen próba, utána pedig 1500 forint a közvetlen regisztrációval a hbogo.hu-n. Szóval próblád ki
egyébként azt hiszem nem lehet erre szűrni. És tényleg, dokumentumfilmeknél nem láttam magyar hangsávot, ahogy egy tucaton végigpörgettem
[ Szerkesztve ]
-
technoboi
tag
Hello, nekem Thomson van, ami megegyezik a TCL TV-vel. A weboldalukon van egy lista a támogatott Android TV-s rendszerű TV-kről, ott szerepel a TCL Percee TV néven.
Nekem sajnos nem működik, 5.1 hibával kidob, nem indul el egy lejátszás se. Már felvettem a kapcsolatot az HBO ügyfélszolgálattal, első körben lepattintottak azzal hogy a Thomson nem támogatott készülék, rajta van a listán. De felhívtam rá a figyelmüket hogy megegyezik a TCL Percee TV-vel, azt meg elvileg támogatják
Ma kértek még plusz adatokat, este elküldöm nekik, továbbítják a technikai csapatnakIphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
Exian
addikt
válasz LouiS22 #2047 üzenetére
A segítségért , a stílusért
Viszont közel sem erről a típusról van szó, közben utána néztem, abban teljesen más rendszer van, ha minden igaz. Arra lettem volna kíváncsi, hogy arra vajon van e alkalmazás.
Mindenesetre kösz, legalább az kiderült, hogy a nagyobbakban milyen rendszer van.
-
Exian
addikt
TCL ("Alcatel") tévékről ki-mit tud? Tudnék most olcsón venni TCL UHD Smart TV-t. Vajon milyen rendszer van rajta? Létezhet rá HBO GO app?
-
LouiS22
veterán
válasz headhunter #2044 üzenetére
Felesleges, hiszen a tartalom 99%-a szinkron ÉS felirat. A maradék 1%oz meg utólaf kerül szinkron (pl. Berlin Station - az első rész már szinkronnal is fent az új évadból).
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
HBO GO-n, van lehetőség kizárólag szinkronos (magyar nyelvű) filmekre, sorozatokra keresni?
-
bigdady
nagyúr
válasz indigen205 #2042 üzenetére
Igen kb 2-3 hete van
-
indigen205
tag
Sziasztok srácok!!!! Régóta követem a topicot de eddig nem volt indokom írni. LG TV-m van amire van hbo go app, de én is belefutottam hogy csak szolgáltatós pin kóddal lehet használni. Van még egy Rpi3-am amin osmc-re akartam összehozni a HboGo-t, közvetlen előfizuval és gondoltam felnézek ide hátha van már valami megoldás de még semmi.
Aztán gondoltam rákeresek LG content store-ban ah hbo-ra és láss csodát megjelent egy második app. Ez fekete ikonos és megy közvetlen regisztrációval!!!!!
-
-
bigdady
nagyúr
válasz o_pegazus_o #2039 üzenetére
👍
-
4Grider
nagyúr
válasz bigdady #2036 üzenetére
Google Home-val állítod be a CC2-t a saját hálózatodon, az pedig ha jól látom, ott van az app store-ban is.
-
-
-
bigdady
nagyúr
válasz o_pegazus_o #2013 üzenetére
Egy gyári lightning to hdmi kábel és telón hbo go elindít és kész
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
Jocó89
csendes tag
Aldi tv???Ha neked egy 160ezer forintos Samsung 4K Smart Tv aldi tv, én kérem az elnézésed, ha kérdeztél volna előtte vagy vissza olvasol, TE nem irtál volna ekkora hülyeséget...
Zeki : Ahogy fentebb irtam is Samsungom van egy 2018as NU7102es. És nem megy rajt normálisan a HBO go.[ Szerkesztve ]
-
Jocó89
csendes tag
Na sikerült ma be szereznem egy chromecast 2.-t.
Így már élvezhetően fut a HBO go. Picit nevetséges hogy egy okos tvt kell tovább okosítani hogy nézhető legyen, de ez van. -
AppleTV
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
4Grider
nagyúr
HBO Go-t telepítesz a telefonjaidra. A tv-t és a telefonokat egy hálózaton használod, és akkor fel tudod küldeni a tv-re a telefonról az adást. Ha esetleg nincs a tv-nek cast funkciója, akkor felokosítod a tv-t vele. Pl. veszel rá egy Chromecast 2-t (kb. 14000 Ft).
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Vettem nagyon jó áron egy medion life x14906 smart tv-t. Sajnos csak netflix kompatibilis app szempontjából.
HBO GO-t szeretnék előfizetve nézni. A feleségem nem egy technika guru. Mindkettőnknek iphone telefonja van. Adjatok tanácsot, hogy milyen kiegészítő kütyüt vegyünk, hogy használható és élvezhető legyen a hbo? -
KubanitoS
veterán
-
-
KubanitoS
veterán
Leírták már a lényeget, én annyival egészíteném ki, hogy megfelelő sávszélsesség mellett PC-ről VLC Media Player segítségével akadásmentesen átküldhetőek az FHD filmek is. Egyedüli hátránya, hogy a feliratokat nem tudja küldeni egyelőre.
Annyi a lényege az egésznek, hogy a számítógéped és a Chromecast ugyanazon a hálózatra legyen csatlakoztatva.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
azbest
félisten
online szolgáltatásoknál, mint a hbo go, netflix, youtube kiküldhető a tartalom, utána ki is kapcsolható akár a pécé vagy telefon, mert nem róla történik a lejátszás.
Képernyő tükrözést is lehet, csak persze némi késleltetés és elmosódottság lehet.
Helyi fájlok helyi lejátszása pedig változó eredménnyel. Nagyban függ a programtól ami küldi, a fájltól is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lényeg ,hogy eredeti google cucc legyen és ,hogy egy alhálón legyen a "vezérlő" eszköz és a chromecast.
Onnantól kezdve csak szoftver kérdése ,hogy mit tudsz belőle kihozni. Hátrány ,hogy a legelterjedtebb hangot nem kezeli natívan. Ha jól emlékszem ez az ac3, de pár perc alatt konvertálható.
Akár azt is megteheted ,hogy telefonról megmondod neki ,hogy a hálózati nasról , vagy pcről mit játszon le.
Nagyon jó kis cucc.
Ha csak hbogo kell , azt natívan támogatja. Ahozz elég egy telefon ,amivel távirányítod.Ha 4k is kell (nem hbogo-n persze)akkor meg van cc ultra , de az árban is húzósabb.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
"Egyébként pécéről, chrome böngészőből is irányítható a hbogo weblapról."
Na ezt én nem tudtam. Szóval: van egy PC akárhol a lakásban, akár messze a TV-től és van egy CC a TV-nél, akkor a PC-ről le tudja játszani hálózaton keresztül? Egy ilyen megoldás nekem nagyon jó lenne, akkor nem kéne a TV közelében tartanom a gépet, ahogyan most van (egyrészt nem foglalna ott helyet, másrészt nem zúgna).
-
azbest
félisten
A tévés alkalmazást a store is kiadja elvileg. De ha nem találod a készülék play strejában, akkor pécés böngészőben is kiválaszthatod a miboxot telepítés céljának, ha ugyanazzal a fiókkal csinálod.Ja hogy chromecast. A hbo go appban megjelenik az ikon, amikor elérhető chromecast van a hálózatban.
De azt ugye érted, hogy a chromecast stick nem egy önálló készülék, szóval nem rajta van a hbo go, hanem mondjuk a telefonodon lévő hbo go appból irányítod, hogy mit játszon le. A chromecastnak ezért is nincs távirányítója. Egyébként pécéről, chrome böngészőből is irányítható a hbogo weblapról.
Nem a képernyő tartalmát tükrözi, hanem irányítja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM