-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz 4Grider #2799 üzenetére
katart más kérdezte, nem ő
(#2793) 4Grider
már hogyne változhatna a feloldott ip a dns szolgáltatás miatt. A legtöbb nagy tartalomszolgálatató végez hely alapú terheléselosztást. Így az ügyfél végpontjához optimálisabb adatközpontba irányítják a forgalmat. Különböző régiókban ugyanazt a nevet más ip címre hirdetik. Persze lehet, hogy a hbo nem csinál ilyet.[ Szerkesztve ]
-
-
4Grider
nagyúr
A DNS váltogatásának semmi köze nincs az ip címedhez, olyankor az útvonal sem változhat.
Ha nincs névfeloldás, nem jön be a hívott oldal. Ha van, akkor pedig az jön be, amire a dns rekordja mutat. Persze hibás/feltört dns esetében előfordulhat eltérítés, de itt nem erről van szó. -
azbest
félisten
válasz #22718208 #2789 üzenetére
nekem ebből a tartományból van publikus címem
188.156.0.0 - 188.157.255.255és ez a traceroute eredménye. A 2-től érdekes.
Ja és nekem a googli dns (8.8.8.8 8.8.4.4) feloldás van betéve a telekomos helyett, mert régebben többször volt azzal baj. De a telekom dns-sel is jó (84.2.46.1, 84.2.44.1). Ha valami más dns szolgáltató van beállítva, az is okozhat bajt. -
4Grider
nagyúr
-
Exian
addikt
Az én bevált eszközöm: PC és/vagy laptop, TV-re és projektorra is az van kötve. Hozzá PC-s távirányító. Nekem hosszú távon ez vált be, próbáltam többféle eszközt, mondjuk Apple TV-t még nem De az ára miatt azt nem is fogok. Mindenesetre tehát nekem a PC vált be, más forrásból is szoktunk mozizni, nekem ez a leggyorsabb és a legjobb minőséget nyújtó megoldás. Főleg a HBO GO esetén, ami tapasztalatom szerint böngészőből a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz #22718208 #2785 üzenetére
A whatismyipaddress.com country információnál Hungary van?
-
bozont
veterán
Üdv
HBO Go-hoz mit érdemes venni hogy a lehető legjobb minőségben tudjam nézni? Van a TV-re app, de nagyon lassú, gyenge a hardver hozzá.
Chromecast Ultra pl? Vagy erre csak streamelni lehet?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz #22718208 #2782 üzenetére
Az L1 supporttól ne várj mást. Akkor továbbítják a problémát, ha rájuk zúdul több száz Telekomos, akit kizár a rendszer. Mivel ez most jó eséllyel nem áll fent, egyszerűbb és olcsóbb nekik lerázni téged és a veled egy hálózatban lévő néhány előfizetőt, mint eszkalálni a problémát.
Elárulod, hogy az azenipcimem.hu oldal milyen whois információt nyújt az ip címedről?[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz #22718208 #2780 üzenetére
amúgy, valami részetet tudsz mondani?
Milyen böngészőt használsz, ha jól látom pécén van problémád. A saját vezetékes neted wifijével a telefonon megy az ottani böngészőben a hbogo.hu vagy ott is kiírja? A lejtszás normális, hogy nem megy a telefon böngészőben, de a belépés attól mehet. A telefonos alkalmazással megy a filmnézés vagy az is panaszkodik?
Kíváncsiságból próbáltam német és osztrák vpn-ről a weblapot megnyitni és tényleg rögtön azt dobja fel, mintha külföldről próbálnál regisztrálni. Sőt, a már belépett felhasználóból nyitom meg, akkor kidob és akkor is írja a hülyeséget.
-
Exian
addikt
-
HellGreg
őstag
Sziasztok!
Van olyan működő vpn, amivel működik a HBOGO.hu külföldről (Közel-Kelet)? Az ismerősöm szeretné nézni, kipróbáltuk hogy belépne az én adataimmal de nem engedi. Itthon regisztrálna, magyar kártyával fizetné, de Katarból nézné. Megoldható ez valahogy?
-
törölt tag
válasz bigdady #2776 üzenetére
Tudod mennyi idő egy ilyet elhárítani ?
Admin oldalon az adatbázisban kb. 1 pipát kell tenni a nevem mellé. Ennyi
Nem várom el , hogy gyökeresen átírják az oldal kódját (bár megtehetnék, mert ahogy a korábban linkelt videómban is látod, alapvető és amatőr hiba van !), de egy 1-2-3 perces melót jó lett volna ha megoldanak a nap folyamán.
19:41 van és még most sem működik. Biztosra veszem , hogy ma este itt nem tudunk nézni semmit sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már megnéztem , nincs ipv6, előző hsz -ben írtam ,hogy minden ugyanaz.
Persze tudom,hogy az áramtalanítás után megoldódhat. Csak azt nem bírta megérteni , hogy T koax netnél nem cserélődik szinte soha sem a cím.
Áramtalanítással sem, sőt a kábelmodem menüben cím megújítasa gombal sem.Olyan szaga volt a beszélgetésnek, hogy én tegyek meg mindent ha használni akarom, csak nekik ne kelljen csinálni semmit!
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz #22718208 #2773 üzenetére
Pedig többször előfordult már ipv6 miatti probléma itt a topicban is. Mert a szolgáltatós iptv6-ról is az ipv4 hálózatra megy a hbo felé a forgalom, de olyankor nem nálad, hanem a szolgáltató valamelyik szerverén keresztül, az meg lehet olyan címen van, ami nem magyarnak tűnik és ezt látja a hbo szervere.
A 30 perceset azért javasolja, mert az otthoni netnél általában akkor új ip-t kapsz.
Szóval, ha nem akarsz várni, akkor ellenőrizd le, hogy nem erről van-e szó, meg tudod nézni a szolgáltatós eszközön is, hogy kap-e ipv6 címet, van e ipv6 dhcp címosztás szolgáltatás rajta. De a lejátszón is lehet, hogy van a hálózati beállításoknál erre vonatkozó tiltási lehetőség. És akkor újra ipv4-en fog próbálkozni, s nem lesz gond.
-
törölt tag
Dehogy kapott! Minden ugyanaz mint volt.
De még ha ipv6 esetleg lenne , akkor is hibára kell futni, mert nem tudják lekezelni normálisan??A hbo legjobb ötlete ,hogy kapcsoljam ki a modemet 30 percre.
:-)))
Nagy nehezen sikerült megértenie, hogy 10 másodpercre sem fogom kikapcsolni és egyébként is ugyanazt a címet kapom vissza folyamatosan.
Ekkor még bedobta ,hogy keressem a problémámmal a telekomot.
Beszarok rajtuk tényleg!
Nagy nehezen zöld ágra vergődtünk és azt mondta a javítás pár nap is lehet.
Nem gyenge hogy ez pár napot vesz igénybe.
Még megkérdeztem, hogy az ászf -ben mennyi idő van megadva a probléma megoldására és elmondta ,hogy nem tudja.
Az ,hogy elmondtam neki ,hogy én sem tudom megnézni mert a geo blokk nem engedi nagyon nem érdekelte.Szóval jól kezdődik az újabb előfizetésem. Így nem lesz hosszú életű. Pedig jó lenne a gyereknek a sok mese miatt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon fa..án ki van ez találva!
Egész hétvégén működött , ma reggel már geo blokk van, ugyanazzal az IP címmel!
Még egy rohadt kontakt telefonszámot sem lehet a weboldalon megnézni , mert a csatolt kép ugrik fel !
Back to home gomb értelmetlen, mert 1sec után visszalép a geo blokk oldalra...Valaki érti ezt a tróger megoldást, mert én nagyon nem??
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Joreggelt,
Gondolhatod,hogy visszaolvasgattam, szoktam😃
Nostehàt,
50 000 000ra allitva van a minimum savszèl, 100ra a maximum.
Rà sem tojik.
Ugyanugy 576-ban jon.
Ha manualisra valasztom, akkor a streamvalasztasnal ha elinditom alacsonyabbal ()576) akkor elkezdi lejatszani, de amikor kezdem emelni, akkor kiakad, latszolag a csuszka szerint jatsza is, de csak sotet kepernyo van es hang sincs.
Tudom, hogy a 18-as kodiban bennevan az inputstream, de mivel ezt lalaltam mint legfrissebbet, ha joltevedek, es marciusi, kezzel megapgradeltem😃Egyenlore ez van
Mind a Netflix, mind a HBOGO eseteben azon ritka kivetelek koze tartozom, akiknel a Play app jobb kepminoseget produkal.Fejvakaros szmajli 😃
Legyalultam a ket kodi addont, mert a vegen mar a GO app nemvolt hajlando elindulni sem autentikacios problemara hivatkozva.
Megprobalom a masik boxot 17.6-os Kodival majd
Koszi -
azbest
félisten
válasz Luissimo #2768 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt részletesen írtam a minőség beállításokról.
Vagy beteszel az inputstream adaptive-be egy jó nagy számot minim sávszélességnek (pl 20 millió) és akkor auto módban mindig a legjobbat választja. Vagy manual módra veszed és a hbo addon alatt lehet választani akkor a 396-tól egészen az 1080-ig a renelkezésre álló lehetőségek közük.
btw, az inputstream adaptive-t tartalmazza alapból a kodi.
-
Luissimo
veterán
megőrjít ez a fostalicska,
Feltettem 18.1 KODI alá az HBO GO 0.2.3-at és a NETFLIX plugint.
És feltettem a peak3d Inputstream adaptive-ot, asszem 2.3.17Mind az Hábéogo, mind a Nflx olyan minőségben adja a filmeket, mintha egy zugkamerás mozifelvétel lenne.
A NETFL. oldalom fennvan hogy a film 1080p felbontású, mire megjelenik nálam akkorra 576.
ugyanez a HBOGO-nál is.mit kell még rajta hangolni ?
-
J.Pinkman
tag
Sziasztok. LG tévén használom az HBO Go-t, nincs vele sok gondom, viszont nem jelenít meg képeket a filmlistában. Se a főoldalon, se a film/sorozat leírásában. Másnál is van hasonló gebasz?
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy Tanix tx5 pro - t.
Minden szuper, sikerült a KODI 18ba egy HBO GO plugint betenni,így már /talán?? /1080p-ben megy.
Viszont én azt hittem hogy az hbo go alkalmazás is fhd lesz! De az nem, csak olyan 576p körül lehet. Miért?
Illetve a képen néha látszik, hogy be-beszaggat. Miért? -
azbest
félisten
válasz Somatom #2759 üzenetére
Az a választó lejátszás indítása után az alap skin-t használva jobb alsó sarokban van settings fogaskerék jel.
Azon belül a videó. Ott ha kiválasztod a felbontást a lehetőségek közül, lehet nyomni az alján "set as defaul for all media" -t (alapértelmezetté tesz vagy hasonló magyarul), így legközelebb is olyan minőséget választ.
Ja igen, az input stream adaptive addon beállításainál alapból azt hiszem auto a választás, így nem is sorolja fel a több lehetőséget már a hbo részén. Az input stream adaptive beállításainál lehet általános szabályokat megadni az auto módhoz. Ha manuálra váltod a módot, akkor minden felbontást lát a hbo is.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
azbest
félisten
közvetlen webes regisztrációval is kipróbáltam. Ott valóban nem kér külön felhasználónevet, hanem csak a keresztneved írja felül, bocs, ezt nem tudtam.
A webes regisztrációs operátorral, email cím és jelszó kombinációval működik. De ahogy írtam többször is, a felhasználó megadása után teljesen be kell csukni a kodit, vagy a készüléket újraindítani, ha nem tudod hogy kell kilépni. És utána működik következő kodi indítástól.
A hivatalos appban, vagy weben is meg lehet nézni a felhasználói fióknál milyen emal címre lett regisztrálva.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Somatom #2755 üzenetére
azt kell megadni, amit regisztrációkor megadtál (legalábbis nekem telenoros előfizetéssel a hbo regisztrációkor meg kellett adni). Ez a felhasználónév látszik a hbogo.hu oldalon jobb oldalon felül belépés után. Ha nem szolgáltatós, hanem közvetlen reges, úgy látom arra is van szolgáltatóválasztó részen "hbo go webres regisztráció" lehetőség.
A logban úgy tűnt, mintha üresnek érzékelné a fiók azonosítót, esetleg készülék újraindítást próbálj meg, hátha mégsem sikerült úgy a kodi újraindítás, ahogy gondoltad.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Megadtam, csak azt nem tudom, hogy helyesen-e. Az Androidos alkalmazás e-mail -t kér, meg jelszót. A Kodis meg azt írja, hogy név, jelszó. A jelszó biztosan jó. Próbáltam vezetéknév, keresztnévvel és keresztnév, vezetéknévvel is. Mindkettő után error van. Mi a nyavaját kéne oda beírnom?
Szerk.: felhasználónévként email címre is error -t dob.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
válasz Somatom #2747 üzenetére
biztosan megadtad a belépéshez az adatokat a hbo go addonban? A logban úgy látszik, mintha hiányozna a felhasználónév (ami vagy az email, amivel regeltél hbogora vagy a felhasználónév, ami weben belépés után a jobb felső sarokban látszik.
A kodil lista is tartalmazza a sávszélességet. Abból látszik, hogy 480p-vel fél óra 300 megabájt, hang nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Luissimo #2750 üzenetére
Windows chrome alatt van árnyékolás!
Nem kell hozzá semmi kiegészítő.
Kodival nincs tapasztalatom, soha nem használtam.
(ha te igen , küldhetsz valami használható verziót, amiben a feliratot lehet teljesen testreszabni win alatt)...és mint ahogy elmondta a fórumtarsunk ios alatt is van.
Viszont most teszteltem, és chromecast2 ,illetve andoid telefonos appban nincs árnyékolás!
Sajnos a gyanúm beigazolódott. Az elmúlt egy évben , az igéretek ellenére ,nem sikerült nekik megoldani minden platformon.
Úgy látszik ennyire nincs pénz EGY darab értelmes fejlesztőre, aki megoldaná ezt nekik!!??
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mibox S hivatalos android tv appala trónok harca képminőség szuper.
-
Luissimo
veterán
válasz RetepNyaraB #2748 üzenetére
Ízlések és pofonok ugyebár.
Ez egy évadbevezető rész volt, látszik, hogy nem pont ott folytatták, ahol az előzőt abbahagyták.
Ez inkább arra volt jó, hogy megteremtsék a későbbi részek történetének kereteit, hiszem a cselekmény több szálon fut tovább.
lerakták -ugymond- a sakktábla bábuit, indulhat a játszma.
(azt az ismert poént nem sütöm el, hogy a forgatáson néhány jelenetnél részt vett Lucas is, mert nyilván nem kell a kezenyomát keresni a filmen, de lehet, hogy lesz néhány segitő megjegyzése, amit nem is tudunk, de biztosan nem ront majd a koncepción.Szóval visszatérve az első mondatomra, ki hogy érzi, mekkora elvárással ült neki, szerintem abszolut nem volt gáz az évad felvezetése.
SŐT,
Nagyon tudták, hogy hol kell abbahagyni, eléggé sikerült fennhagyni a hangsúlyt az utolsó néhány másodperccel. (Vajon mi lesz most, hogyan tovább, abban a két nézésben minden bennevolt, az volt az epizód csúcspontja.
természetesen szerintem...A képminőség az egy másik kérdés, de lehet, hogy egyszerűen nagyon sokan lógtak abban az időszakban a csatornán.
várjuk ki a továbbiakat. -
Luissimo
veterán
válasz #22718208 #2745 üzenetére
Szia,
Tegnap kivételesen az HBO csatornán csíptem meg a John Oliver show két részét, ott nem volt árnyékolva a felirat , viszont olvasható volt, persze más egy 55 collos tévén nézni, mint a normál appon, amit a boxra installáltam fel és 28 collos monitoron vagy 40"-os tévén nézem.
kodival kiegészítóvel nézted, amiben árnyékolt volt?
Ha igen melyik verzióval? (melyik KODI, melyik addon)
átküldenéd? Van 17-es és 18-as kodim is, kiprobáénán.köszi.
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #2748 üzenetére
Milyen platformon nézted?
-
RetepNyaraB
veterán
Nah regisztráltam, csak a GoT miatt (melynek az első része szokatlanul siralmas lett számomra; egymondatos, gáz párbeszédek, iszonyú ciki köztes zene - nem ehhez szoktam...). Képminőség saccra felskálázott 480p. Ez sima uninstall lesz a próbahónap végén.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Somatom
veterán
DRM info:
Kodi.log.HBOGO.txt
Kodi indít, hiba produkál, Kodi leállít.Nemrég próbáltam Androidos alkalmazásban. OK, hogy figyelnem kell a sávszélességre, de az már túlzás, amit az app művel. Fél óra kb. 200MB volt, nagyjából nézhetetlen képminőségben. Ezért lenne jó, ha Kodiban lenne olyan felbontásválasztóm, mint amit mutattál.
Maradjunk itt, vagy vigyem át a témát a Kodi topikba?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Luissimo #2744 üzenetére
Az első mondatom első fele nem idetartozik.(csak nem takartam ki)
A lényeg ,hogy böngészőben már cirka egy éve megoldották a felirat olvashatóságát.
Más platformokra is folyamatban van, mint a levél is igazolja. Csak sajnos ha nincs még ma sem , akkor azóta sem csinálták meg. Nekem nincs hozzáférésem , többek közt ezért mondam le. Imádom a feliratos filmeket, de így nagyon kényelmetlen volt olvasni.
Valahogy olyan kamu szagú ez az ügyfélszolgálat náluk. Tízből , kilencszer az hazudják amit hallani akarsz, de valójában nem történik semmi. -
Luissimo
veterán
válasz #22718208 #2743 üzenetére
kösz, ezexerint ez a megoldásnak az ő mikéntje?
deazért segíts az értelmezésben, lécci:
-minden jusernek egyenként kell írni, hogy elintézze?
-Te a böngészőből nézed az HBO GOt?
-az appban is így működik vajon nálad, mint nálam?
-ez már egyéves levelezés, azóta én nem vettem észre ilyesmit. Próbáljam böngészőből?
MEGPRÓBÁLTAM.
-a chromeban nézve valóban rendben van, basszuskulcs ...akkor felejtsünk el mindent nézzem a TV boxon böngészőből és küldjem át chromecast-al a tévére?
de akkor minek vettem TV Boxot?kicsit furcsa ez nekem.
mindenesetre köszönöm...
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek arra trükkje, hogy akár a KODI-s HBO GO addonban, akár a "hivatalos, az eszközön önállóan futó Play-s alkalmazás melyik rejtett zugában van arra mód, hogy a Netflix-hez hasonlóan a feliratok nemcsak méretét (ez megvan), hanem mondjuk a színét és pozicioját is lehet módosítani.
Nemakarom itt dicsérni a konkurenciát, de a Nflx.-ben automatán megvan az az intelligencia, hogy nem oda rakja a feliratot, ahol az eredeti filmben már van felirat, hanem ilyenkor a felső pozícióba teszi, pl és még sárgára is színezhetem, ami sokkal jobban olvasható.
A John Oliver showban pl. a fehér háttéren lévő fehér magyar felirat gyakorlatilag olvashatatlan.
Nos?
-
azbest
félisten
válasz Somatom #2738 üzenetére
a beállítások közt, ha jól emlékszem my addons részen a streamingnél alapból nincs engedélyezbe az inputstream adaptive addon. Azt be kell kapcsolni az addon beállításainál.
drm info appal nézd meg, hogy widevine l3 támogatás van-e a tableten. Ha teljesen hiányzik róla, akkor az problémás lehet. Elvileg tudja az itteni képernyőmentés alapján [link]
a hbo go addonban gondolom annak a beállításainál megadtad az előfizetésedhez tartozó fiók belépési adatait. Kodi újraindítás ugye rendes kiléptetés volt a menüjében, nem csak háttérbe tevés
Mielőtt más mondja, hogy van újabb 0.2.3-as verzió, azért ajánlottam a 0.2.2-est, mert androidon nem kell widevine libet varázsolni, így még én is azt használom és tudom, hogy működik
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Elsőbálosként, Azbest útmutatása alapján próbálom beüzemelni egy Teclast T10 tableten (Nugát, 3.18 kernel, HBOGO 0.2.2), 18.1 -es Kodi alatt. Kodi újraindítás megvolt, de a filmre bökve error -t dob. Kutassam ki a hibanapló bejegyzést, vagy tudjátok csípőből, hogy mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Ernesto78
aktív tag
Az HBO GO ügyfélszolgálata szerint tervezik a stream szolgáltatásnál bevezetni az 5.1 hangot, de még nem tudják mikor lesz ez. Szerintem ha többen írnánk nekik talán hamarabb meggondolnák magukat
-
Exian
addikt
válasz Pityu89 #2731 üzenetére
Este mi is néztük az új epizódot, tökéletes volt, semmi problémát nem tapasztaltam. Tehát egyedi gond lehetett, vagy olyat is el tudok képzelni, hogy a szolgáltatód (vagy az adott terület, ahol vagy) szűkült be esetleg a HBO szervere(i) felé az adott időben.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Pityu89 #2731 üzenetére
Nem lehet stream esetében csúcsra tervezni, mert a csúcs mindig nőhet, ha pedig 100%-ra tervezed a rendszert, akkor az nem 500 Ft különbséget fog jelenteni az előfizetési díjban.
Ráadásul azt is akarod, hogy a minőség jobb legyen, ez még nagyobb sávszélességet igényel, tehát még több pénzt kellene ölni a streamelésbe.
Az örök dilemma egy oszott erőforrásnál: Olcsón adom (sokaknak), tehát sz@r minőségben, vagy drágán (keveseknek) de jóban. Az olcsón, de jó minőségben nem megy, lásd Digi, aki már áremelésre kényszerült és az optikája napról napra több helyen már messze van a gigabittől. -
Pityu89
senior tag
Most kicsit haragszom a Go-ra.
Múlt héten Trónok harcára készülve megnéztük a korábbi évadot. Eddig semmi gond. Tegnap megnéztük volna az új részt. De se telefon, se tévé, se pc nem tudott belépni, gondolom nem voltam egyedül az esti programommal.
3 perc alatt letöltöttem a virágbolti verziót, és elszomorodtam hogy sokkal jobb képe és hangja volt, mint a Go féle verziónak amit korábban néztünk. Értem hogy 1500 Ft havonta, de akkor legyen újra 2000 és legyen FHD és 5.1.. -
Exian
addikt
válasz RetepNyaraB #2725 üzenetére
PC-n böngészőben a legjobb, én is azzal nézem, szintén sokszor projektorral.
-
azbest
félisten
Az még szép, hogy az Azért írtam a böngészőset, mert ő főleg arra kíváncsi. Szerencsére hbo go esetén nincs olyan megkötés, mint netflixnél, ahol csak bizonyos bögészővel és bizonyos videokártyával engedik a jobb minőséget. Linux alól, chromeból is megy a max, amit a hbo go ad.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz RetepNyaraB #2725 üzenetére
első 30 nap ingyenes, ha még nem voltál regisztrálva, fizetési adatokat meg kell adni. Következő hónaptól vonja le, ha addig le nem mondod. Ha rögtön lemondod, akkor is végig tart a 30 nap.
Ránézésre megvan a fullhd pécés böngészőben (az újabbak már fullhd-ban vannak fenn, korábbiak 720p-ben, de van ami gyengébb, általánosságban nem csak GoT-ra értem)
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, jön a nyilván unalomig ismert kérdés, amiért elnézést kérek, de ahány ember, annyi választ látok.
Előfizetnék, kizárólag a GoT idejére és kedvéért. De csak akkor, ha normális képet kapok. Szívesen vagyok legális, ha minőséget adnak a pénzemért. PC-ről, gondolom böngészőből (illetve lövésem sincs min, nem volt még ilyenem), egy 720p projektoron nézném. Szóval ha ez is lesz olyan, mint a virágbolti 720p pár giga/epizód, akkor a pénztárhoz fáradok.
Vélemény?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
veterán
Az amerikai GO (szerintem a NOW is) évek óta tud DD+ 5.1-et. Sajnos nem lep meg, hogy a magyar piacot megint hanyagolják.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
OPiiPO
veterán
válasz agressor12 #2713 üzenetére
teljesen igaz, gond nélkül fut - WebOS 3.5 , 55UJ6307
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
törölt tag
válasz agressor12 #2713 üzenetére
Kapcsold ki a TV-n a gyorsindítást.
-
sagit
veterán
A régi appot sikerült leszednem.... Megoldva azóta köszi
Másik kérdés:a nappaliban 5.1 szettre van kötve egy xiaomi mi Box 3,működik is rendesen az app de csak sztereó hang jön. A lehetséges hogy nem 5.1 a nagyobb filmeknél se a stream? ( bosszuallokat néztem pl)
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
Hello
LG TV-vel még mindig felejtős ha nem szolgáltatón keresztül fizetek elő? TV pin-t még mindig nem lehet szerezni?
Szerk:megoldva
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
OPiiPO
veterán
A hálózati és a szerver kapacitás véges, a HBO (mint egy jó multi) valószínűleg kb. egy átlagos terhelésre méretezett mindent - na ez hajnal 3kor minden lesz csak nem átlagos leterhelés (mégha állítanak is be plusz kapacitást)
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM