Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz tuki2200 #1409 üzenetére

    "TV-s bongeszon HBO Go-t nezni Jezus Isten..."

    Ezzel egyet értek. Akkor már tényleg egy kis PC, és akkor teljesértékűen lehet használni (és ráadásul bármi másra is használható), mert most már több hetes ismét PC-s használat után azt mondom, azzal teljesen hibátlan. Kisimultak a ráncaim, naponta nézzük (mindenféle napszakban), de semmilyen gond nem volt gyakorlatilag egyszer sem.

    Azon agyalok már csak, hogy kellene építenem egy egyedi picike házat, amibe beleférne a gép és akkor helyet sem foglalna. Most normál méretű házban van, bár szépen beépítve a TV szekrénybe, de lehetne kisebb is.

    De ha már szóba került a Smart TV dolog: a Samsung Smart TV-ken mennyire megy jól? Minőség maximális, amit ad a szolgáltató (és amit én eddig egyedül PC-n a saját webes felületükön tudtam csak kicsikarni) és nincs semmi gond vele?

    Mert tervben van, hogy lecseréljük a jelenlegi TV-t és alapvetően maradnék a Samsungnál. Egy 32"-os FHD Samsung van most csak, Smart funkció nélkül. És bár van projektor (amivel 2.5 méter képátlóval mozizunk... :) ), de sokszor elég lenne egy nagyobb TV is, nem mindig van normálisan lehetőség projektorral nézni. Egy 50" körüli TV már elég lenne. Szóval, Smart Samsungokkal jól szokott menni? Ha hozza azt a minőséget, amit PC-vel, akkor használnám azzal.

    De jöhet más márka ajánlás is, amivel tutira jól megy.

    Az előfizetés szolgáltatós, látom ez is gond pl. az LG-nél?!?! Mármint, ha nem az lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák