Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Erre az egypálcásra 12év kompresszor garancia van, pl. Beko (és másnál is) esetén olvastam hogy 3-4 év alatt elment belőle a hűtőközeg. Illetve Alza sajátmárka, nem igazán irtak róla negatívat. Tudom hogy kisebb a belseje, ahogy méregettem kb megfelelő amúgy nekunk a legnagyobb tálnak/edénynek.
BEKO RCSA240K40SN ami még ki lett nézve csak pont ott volt a hűtőközeg elszivárgás korábbi tipusnál. Éves fogyasztása +70kWh. Meg a magasságnak max 160-nak kellene lennie...Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Joci93
senior tag
válasz BB9000 #87496 üzenetére
Woow, köszönöm a válaszokat. Elég sok mindent összeírtál. Szerintem is ebből az lesz, hogy nem akarnak ezzel törődni, mert nekik ez már nem érné meg. A faszi mondta a telefonba, hogy kicserélheti, csak előbb megkell néznie, hogy ez megéri-e nekik.
#87493pjen: Most éppen a mosogatógép megy arról, már 20 percre. Eddig szépen teszi a dolgát.
#87494YAS-dude: Én is agyaltam már rajta, hogy előrébb lennénk, ha a kicseréltem volna a fűtőszálat... csak hát a garancia...
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
BB9000
senior tag
válasz Joci93 #87491 üzenetére
Azok után, amiket leírtál több dolog is lehet a háttérben. 14KW-ot fogyasztó sütő az már egy péküzembe is elkelne.
1./A szervizben nincs FI relé, ezért nem is vágja le.
2./ A szervizben is van Fi relé, csak nem ugyanolyan érzékenységű, mint nálad. A háztartásokban 30 mA az előírás, nálad valszleg olyan van.
3./ Simán csak hazudik a szervizes, és náluk is levágja a Fi relét, csak nem akar vele foglalkozni, vagy nem ért hozzá.
4./ A szállítás közben mozdult el valami a sütőben, amitől pont megszűnt a testzárlat és most épp "jó" a sütő.
5./ A testzárlat következtében szivárgó áram elég kicsi ahhoz, hogy a szervizben lévő 30 mA-es Fi relé még ne menjen le, de ha nálad már egy másik körön van állandó 20mA szivárgó áram és ahhoz hozzáadódik, akkor már levágja. (ez inkább csak egy elméleti lehetőség, ennek nagyon kis esélye van)
------
A testzárlat kimérése egy sütőben kb 10-12 perc meló -egy hozzáértő szakinak- amiben a szétszerelés is benne van. Leggyakrabban a fűtőszál meghibásodása okoz testzárlatot. Abból van benne 2 db: egy alul, egy felül. Ha egyik se zárlatos, akkor a légkeverő ventit kell megnézni, majd a vezérlő kapcsolót. Ez adja ki a 10-12 percet. . .
-------
Ha visszahozza úgy, hogy nem javította meg, akkor próba nélkül ne vedd át. A helyszínen próbáljátok ki. Ha megint levágja, akkor vigye vissza és csinálja meg. Ha erre képtelen, akkor adjon munkalapot róla, amivel tovább tudsz menni. Fogyasztóvédelmi ügy is lehet belőle.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ez jó ötlet, de a 14-16 kW semmiképpen nem elfogadható. Ha igaz és nem hülyeséget mondott a fickó.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
YAS-dude
őstag
válasz Joci93 #87481 üzenetére
Nekem is leoldotta a sütő az ávk-t (fi-relét), de csak mikor már kellően meleg volt. A legtöbbet használt fűtőszál (hőlégbefúvó funkció) volt megmenve. Gondolom akkor ért a testhez a fűtőszál benne, mikor a nagy forróságtól elhajlott, torzult. Neten rendeltem pótalkatrészt, harmadnap itt volt egy tízesért, 6 csavar, ki a régi, be az új (jutubon talált video alapján; a jóisten áldjon meg mindenkit akik ilyen segítőkész videókat csinálnak és töltenek fel) és megy tovább az élet.
-
tomazin
veterán
válasz ArthurShelby #87464 üzenetére
En ez alapjan a hsz alapjan indultam el.
-
Joci93
senior tag
válasz DeFranco #87485 üzenetére
(Energiafelhasználás: 0,77 kWh (Légkeverés), 1,03 kWh (Hagyományos))
Nem értem a pékes poént#87487F-ECT$: Hát ezaz Így fizessen az ember extra garanciát. És van pofája azt mondani a "szakinak" a telefonba, hogy biztos nem fizettünk annyira sokat a garanciáért.
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
BBéci
legenda
Cata az egyik legjobb az elszívók piacán.
A többire már kaptál választ.#87462wwenigma
Egypálcás bazári bóvli a Siguro.
Ha olcsót és elfogadhatót keresel, akkor Beko-t nézegess![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Joci93
senior tag
Köszi! Szerintem 100%, hogy a sütővel van valami, de persze, most garanciával visszahozzák, hogy minden rendben. Pedig ezért a garanciáért külön fizettünk....
-
F-ECT$
titán
válasz balojazz #87480 üzenetére
Nekünk Philips XC8349 van. Akcióban 170k körül vettük. Jobban bírja az akksija, mint a Dyson V10-é, és a mindennapi felhasználásban szerintem a szívóerőre sincs panasz. Ezzel 120 nm-t végig lehet takarítani (a V10 nem bírta, olyan 90-100 nm után feladta), és nálunk van szőnyeg is rendesen.
Itt van egy összehasonlító teszt, de paywall mögött, nem tudom, hogy megér-e ez 2490 Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Elvitték a Gorenje K5341SJ tűzhelyünket (villanyos az alja) garanciával, mert az elmúlt napokban levágta a FI relét. (Pedig külön hálózaton, kismegszakítón van.)
Felhívtam őket és azt mondták, hogy náluk minden renben. Itt veszekedtem a csávóval, mert 2kw-os rezsót használunk ugyan abban az aljzatban, amíg nincsen gáztűzhely.
Mondtam a csávónak, hogy mosogatógépet, rezsót, ~ 2kw-os eszközöket használunk és nem történik semmi. Erre a csávó benyög egy olyat, hogy hát ez sokkal többet fogyaszt, mint 2kw, ő 14-16kw-ot mért ha megy a felső és alsó légkeverés a sütőnél. Na itt szakadt el nálam a cérna.... ez lehetetlen, nem?
Nem ipari gépről beszélünk.Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
balojazz
aktív tag
Sziasztok. Asszony kiadta a parancsot, hogy kell egy akkus porszívó, mert 2 szinten vagyunk. De rohadtul nem értek hozzá. Olvasgatva a fórumot arra jutottam, hogy ha normális szívóerőt akarok, mélyen zsebbe kell nyúlnom, pedig azt elkerülném, amennyire lehet. Milyen lehetőségeim vannak? Semmi extra elvárás nincs, pl süppedős szőnyegek: keménypadló mindenütt. Ár/érték bajnok cuccot keresek, nem a Miele-Dyson tengely dolgait. Pl Bosch, Philips vagy bármi más? Biztos van valami, ami bevált. Meggyőzhető vagyok drága cuccról is azért, de a sweet spot jobban érdekelne. Nyilván plusz 1 akkut vennék hozzá, ár azzal együtt érdekes. A szűrőkkel, zsákokkal csak akkor foglalkoznék majd, ha tisztíthatók vagy gombokért beszerezhetők, drága üzemben tartás kizáró ok: nem akarok fizetni a szöszgyűjtésért, ha lehet. Jöhet falra akasztható is, de lehet, hogy ezek mind iiyenek már, franc tudja.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Kezdi megadni magát a régi vasmagos villany tűzhelyünk és szeretnénk egy újat vásárolni. Ugyan úgy kombinált tűzhelyet szertnénk, mert így van a kialakítás a konyhában. Érdeklődni szeretnék hogy valakinkek van-e tapasztalata a mostani felhozatallal, illetve hol érdemes ilyet vásárolni? Van esetleg kilátásban valahol akció (pl. Blackfriday) ahol lehet számítani egy kis akcióra? Köszi előre is. -
Héraklész
tag
-
Héraklész
tag
Vezetékes porszívót keresek. Jó, bevált márkás gépet.
Vezetékesből melyek a legjobbak?
Álló vezetékesből melyek a legjobbak? -
balojazz
aktív tag
Csak a gép van a pakkban, a kivezetésről neked kell gondoskodnod a gép csonkjától a falsíkig. El kell döntened, hogy 120 vagy 150 mm-es csöve legyen, azzal mész végig az ugyanolyan átmérőjű lyukig. Minimum 600 m3/órás légszállítású legyen, és inkább 150, mint 120 mm, ha lehet. Anno én ezen szempontok szerint választottam, illetve minél több fokozat a minél nagyobb teljesítményhez, utóbbi azért kell, mert az esetek 85%-ában 1-es fokozaton járatod, így is elég, de legalább csöndes is.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Szagelszívót/páraelszívót szeretnék venni a konyhába (lesz kivezetés, nem kell szénszűrős). Van valami megbízható márka? A mediamarktban a Cata-t ajánlották, de nekem tucat spanyol márkának tűnik.60cm-es vennék, kihúzhatót/teleszkópost.
Ha jól látom valamelyik 2 motoros (akkor inkább ilyet), a zajszintet nézem, hogy hány dB (legyen minél alacsonyabb, halkabb), illetve a szabvány szerinti légszállítást (hogy legyen minél nagyobb).
Van valami ajánlott márka, oldal, tanács vagy ilyesmi? Köszönöm!Ui: a kivezető cső, illetve a kinti lyukba kell valami pillangó szelep, az benne van a pakkban, vagy külön kell venni?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
wwenigma
Jómunkásember
Siguro BF-J140W Arctic alulfagyasztós hűtővel van valakinek személyes tapasztalata? Csereérett a mostani aztán ezt néztem ki...140-150cm legyen, alulfagyasztós, megbízható. És 110e a teteje...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
EW8H357S [link] ? Korrektnek tűnik. Ajándék ruhagőzölővel év végéig és ingyenes szállítás, 5 év gari asszem.
Hozza létre MyElectrolux fiókját, és 10% kedvezményt adunk következő vásárlása értékéből
Csak az újonan feliratkozó magánszemélyekre érvényes. Feliratkozás után e-mailen kapja meg a kedvezményes kódot, ami 30 napig érvényes, és egy vásárlásra jogosít fel. A kupont az electrolux.hu oldalon tudja felhasználni. A kedvezmény csak teljes árú termékekre vonatkozik és más kedvezménnyel nem vonható össze. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.
Azt mondja más kuponnal nem összevonható de hátha.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Új vasalót kell vennünk. Mire figyeljek? Milyen talpa legyen (kerámia/acél/alu) esetleg mit kerüljek? Van bevált konkrét típus?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Nem vágom mi az automata tisztítás a szárítógépen, a szösz szűrőt csak kézzel/porszívóval tudod megtakarítani. Kondenzátort úgyszintén.
A családban pár hete vettünk egy Electrolux Perfectcare 800-as gépet (EW8H357S), akcióban 200 volt. Ennek meg lehet fordítani az ajtaját, meg is lepődtem.
A tisztításhoz rendeltem egy ilyen lamella tisztítókefét, (kép) még nem jött meg majd meglátjuk mennyire válik be.[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Gömbike
senior tag
Így, hogy a rászánt kereted emelkedett, én ezt vennèm a linkelt helyett: [link]
Ki is szállítanak, Nagya21 előnye, hogy személyesen látta, de aki az ismeretségi körömben rendelt tőlük, az mind sértetlen volt. Még a dobozuk is. De ha biztosra akarsz menni, felhívod őket és leegyezteted a kérdéseidet.
A wh ( bau ) nem ennyivel jobb, hanem sokkal.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
garga01
őstag
válasz szuzso #87454 üzenetére
Befolyó amúgy minden milyen magasan van, de érdemes megemelni mert ha a gép mögött van és esetleg gond lenne, macerás elzárni. Amikor vettem a lakást nálam is lent volt mind a kettő, de felhozattam a mosógép fölé vízszerelővel a sarokszelept (igaz nálam falon kívül megy).
A lefolyónál azt tudod csinálni, ha a gép hátulján van vmi lyuk, dróttal vagy gyorskötözővel odarögzíted a csövet és úgy vezeted le.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
szuzso
csendes tag
Sziasztok!
Mit tudok tenni, ha az új lakásban a mosógép befolyó és kifolyó magassága mindössze kb 25 cm-en van? Ahogy nézem a dokumentumokat, az előltötős Electrolux mosógépnél, kb 50 centinél kellene lennie a csonkoknak. Véleményeket szívesen fogadom. -
Liso
csendes tag
Mi a véleményetek erről a mikrohullámú sütőröl: [link]?
-
user2
csendes tag
Sziasztok! Szárítógépet vennénk, ehhez kérnék segítséget. Nagyjából a következő koordináták mentén mozgunk (átolvasva a topic relaváns hozzászólásait is):
- AEG/LG/Electrolux
- lehető legtöbb gari
- kézi tisztítás lehetősége, automatát kerülném
- hőszivattyús
- extra igény lenne, hogy az (elülső) ajtó legyen átszerelhető
Árban 180-250eFt között/körül lenne a megcélzott sáv. Ha megérős, mehet feljebb, de eddig nem látom, hogy megérné.A probléma, hogy a kézi tisztítást jellemzően az ársáv aljához közelebb látom, míg az átszerelhető ajtót inkább a teteje felé. Olyan gépet nem találtam, ami mindkettőt tudná.
Irányba állítanátok?
-
Tothgera30
Ármester
válasz bandi0000 #87426 üzenetére
Ilyen árin vadásznék egy használt Miele C1-est. Porzsák nélkülit elengedném, egyszer volt, soha többet. Már a tartály ürítésekor is szállt a finom por mindenfelé, szívóerő folyamatosan romlott, egyszerűen gagyinak éreztem. Porzsákos Miele viszont istenkirály, három-négy havonta zsák csere, két-három naponta takarítás. Motorszűrő, Hepa szűrő évente cserélve. Fokozatválasztót fél teljesítményre állítva is olyan szívóerőt produkál hogy a szívófej a falon is ottmarad.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
őstag
Sziasztok. Álló porszívót keresnék én is, persze Dyson jön szembe először Annyit nem szánnék rá. Van ajánlott, ami tényleg jó is 100-120K körül? Köszönöm
-
DrDobos
őstag
válasz F-ECT$ #87446 üzenetére
Lehet
A redditet bújva ezt találtam, nagyon hasonló a hibajelenseg nálunk...Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van egy kb 4 éves Beko hűtőnk, amelyet eddig megelégedettséggel használtunk. Eddig a hőmérséklet állítója kb 1-2esen volt, így is bőven jól hűtött. Talán nyár elején éreztük, hogy talán mostmár nem elég hideg, feljebb csavartuk, de nem igazán lett jobb, talán ideig-óráig.. azonban most, hogy a hidegek bejöttek, továbbra sincs elég hideg. A hűtő általában félig van tele, ott most 12-13 fok van, a fagyasztóban általában nincs sok hely, jelenleg -26 fok van. Az imént lecsavartam a hűtőt 1,5-re, ugyanúgy 12 fok maradt, mintha maximumra csavarnám. Kihúztam a helyéről a hűtőt, ránézésre nem látom, hogy nagy baja lenne.. tudtok segíteni, mi lehet a baj? Legjobb tudomásom szerint 1 kompresszoros, így teljesen nem értem, hogy a fagyasztóban miért van talán már túl hideg is, a hűtőben pedig meleg... ami talán még az utóbbi időben jelent meg, hogy eddig a fagyasztó teljesen fagyásmentes volt, viszont mostanság ez sem igaz, itt-ott kiválik a jég..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
bandi0000
nagyúr
Nrm akartam hitvitát kirobbantani
Na majd lehet inkább veszek porzsákot a mostaniba, mert amúgy az ment szét, és azt hittem nem kehet kapni, de elvileg van
Xbox One: bandymnc
-
Nagya21
addikt
válasz OPiiPO #87438 üzenetére
Gyere van egy söröm a hűtőben, a tied....
Üdv Nagya
UI: mindkettőnek megvan a maga előnye hátránya, nekem a V11 Dyson nagyon jó, gyorsan hamar megvan a porszívózás, a tartály ürítés is pofonegyszerű, évente 1* kifújhatom sűrítettel, oszt csá. (mondjuk a dyson v11 már nem az alsópálcás porszívók között játszik)
De! De! 1*évente előszedem a Thomas takarítót, és kiporszívózom rendesen is az ipari padlószőnyeget.[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
DeFranco
nagyúr
-
nagyúr
válasz bandi0000 #87432 üzenetére
Ne vegyél porzsák nélkülit. Engem rábeszéltek egy porzsákosra 7 évvel ezelőtt, hagytam magam és remek döntés volt. Akkor egy 35e Ft-os eletrolux porzsákos gépet vettem (esp7green), a mai napig ugyanolyan szívóereje van. Minden nap használjuk, heti 1x egész lakásban (100nm), többi nap csak konyha, ebédlő, fürdő. A porzsákot évente 1x (!!!) cserélem. Még azokat a zsákokat használom, amit a porszívó mellé vettem 7 éve tarcsiba Kb 3-4kg lehet amikor kidobom HEPA-t egyszer cseréltem benne eddig. A zsák nélküliek baromi hamar elvesztik a szívó erejük egy részét
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bandi0000 #87432 üzenetére
Hetente átlagosan 3x porszívózzuk a 80 négyzetméterres lakást és 10-12 hetente cserélünk porzsákot, ami a dobozának előkeresésével és elrakásával együtt nem éri el a három percet. Kétségtelen, hogy többe kerül a semminél, de az a kényelem és higiénia, amit biztosít, kétszer ennyit is megérne.
-
arcsin
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kb 40k ig tudnátok ajánlani hagyományos áramos, porzsák nélküli porszívót?
Gondolom a legfontosabb a szívóteljesítmény, és a filterek ellátottsága a jövőben
Xbox One: bandymnc
-
BB9000
senior tag
válasz Szállító76 #87418 üzenetére
Tefal FV6832E0 Ultragliss. Próbáld ki! Neten rendeld meg és ha nem jön be, akkor 14 napon belül visszaküldheted indoklás nélkül. Nem fogod visszaküldeni, az szinte biztos!
-
BBéci
legenda
válasz Szállító76 #87418 üzenetére
Nézd meg a Braun vasalókat is! Ha a Bosch-om elhalálozik, tutira Braun lesz az utódja.
-
A214
aktív tag
LG GBV21L0EPY hűtő no frost lehet ?
Hivatalos LG oldalon nem találtam konkrét infót.
https://www.lg.com/hu/hutoszekrenyek/lg-gbv21l0epy
Vagy LG nél máskép nevezik?
-
félisten
Na, ma bekapcsoltak az internetet a lakasban, meg is erkezett a varva vart Black Mirror hangulat
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
Vasalót szeretnék vásárolni 20-30 ezer forint körül. Elsősorban Philips a befutó. Eddig Philips Azur Excel Plus HI 545 volt de 25 ÉV UTÁN elhalálozott... Hasonlót szeretnék, a lényeg, hogy a talpa bírja a strapát.. Köszönöm -
BB9000
senior tag
Nekem egy 15 éve vásárolt Whirlpool-om van. Típus: VT255, de sajnos ma már itthon nem kapható. A magnetronja 800W-os, belső tere 24 liter. Grillezni is tud, és Crisp tálat is adtak hozzá, de csak a mikró funkció van használatban. Szervizt még nem látott.
Szülőknél egy ennél is kb 20 évvel idősebb Whirlpool üzemel a mai napig. Az már kétszer volt javítva, de mindkétszer gazdaságosan meg tudták csinálni 5000 forintból.
A Bauknecht vonalról nincs infóm, de ha tényleg ugyanaz, mint a Whirlpool, akkor jó vétel az is. -
Nagya21
addikt
HAli!
Mivel outlet el kell menni megnézni az árut.
Én ott vettem bauknecht tányér nélküli mikrót, 2db volt, a másik sokkal jobban sérült.
Ennek a jobb felső belső sarka horpadt, a helyén nem látszik, úgymaradt, nem horpasztottam vissza.
Már több mint 1 éve tökéletesen teszi a dolgát.
Garanciális ügyintézést nem tudom, csak KP, papírt adnak a gépvásárlásról.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Liso
csendes tag
válasz BB9000 #87407 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot, még bombáznám pár kérdéssel a fórum lakókat.
Neked melyik modell van?
Továbbá ez a tálca nélküli technológia mennyire bevált?
A fórumot olvasgatva elvileg a Bauknecht egy olcsó Whirlpool erről mi a véleményetek?
Ezt a márkát kizárólag a GRX Electro Outlet oldalán látom. Akik vettek ilyet azok innen szerezték be? Megbízható hely? -
pjen
félisten
Szevasztok . Vettem Beko helyett egy AEG mosogatógépet fém belsővel. A felső kosár egy részén gumiszerű levehető piros tappancsok vannak. Tudja valaki mire szolgál?
-
Vismajor01
addikt
Skacok,
Dreame t10
Dreame h12 core
Vagy Samsung jet 60 turbo?kb egyárban lennének
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Pult alatti fagyasztós hűtőszekényt keresek, ami max befér magasságban, kb. 84 cm. Ez az [Ikea] jó lehet-e? Az utolsó képet nem értem, most 82 vagy 84,5 lehet a minimum magassága?
-
BB9000
senior tag
Egyetlen dologra figyelj mikrohullámú sütő vásárlásakor: Whirlpool legyen ráírva! Innen válassz!
30 000 Ft alatt már csak az MWP-101 kapható. Az egy elég alap készülék.
Az MWP-252 egy erősebb és kicsit nagyobb modell, de az már 42 770 Ft-tól indul. Ez az általam javasolt.
A Samu nekem egyáltalán nem vált be. Próbáltam, de 50 000 forintom bánta. Megvételre nem ajánlom senkinek, még az ellenségemnek se! -
DeFranco
nagyúr
Mi samsungot használunk, előtte is samsung volt, tekerőgombos, alapmodell, elvoltunk vele, de nem szerettük, most egy komolyabb, digitális modell van, ezt sokkal jobban szeretjük, sokkal jobban melegít (nem feltétlenül csak erősebben, de egyenletesebben is, és jobban konfigurálható), némítható, stabilabb, jobb.
Az előző modellt azért kukáztuk mert elkezdett lepattogzani a festék a belsejéről.
-
Liso
csendes tag
Sziasztok!
Mikrohullámú sütőt szeretnék vásásrolni kb. 30 000 forintért.
Követelmények:
- Legalább 800 w teljesítmény
- Minimum 21 literes belső méret.
- Melegítés + olvasztásÁrukeresőbe beütve szinte csak Samsungok jöttek fel, amikkel kapcsolatban elég vegyes a megítélés.
Tudnátok esetleg ajánlani valami megbízhatót? Elég alacsonyak az elvárások, így hátha van valami atombiztos modell A jelenlegi Sencor SMW 1917WH egy kalap kaki. -
addikt
válasz tomazin #87373 üzenetére
ez is 6-os szériás Bosch de olcsóbb az általad kinézettnél
van köztük szerinted érdemi különbség? én is mosogatógépeket nézegetek éppamúgy a fém belsőhöz annyit, hogy az Electrolux (Ikea) gépünk fém kosarai elrohadtak 5 év után. a szó szoros értelmében.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik