Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz OPiiPO #88908 üzenetére
Ma reggel 6.52kor hivtak h akkor ok 30p mulva ott vannak a cimen (mi ujpesten lakunk meg, az uj lakasunk meg kobanya ohegy). Hat volt kapkodas mire odaertunk.
Igy elso blikkre g*ci massziv cuccnak nez ki (megis csak 98kg), sracokat nagyon sajnaltam h a harmadikra lift nelkul kellett felhozniuk...
Majd irok mi a tapaszalat.
# ANTAL Tuning #
-
BBéci
legenda
válasz OPiiPO #88908 üzenetére
Állítólag mosás során is jut szösz és egyéb akármi oda, ahová nem kellene és eltömődést okoz. Ezt akkor mondta szerelő barátom, amikor azzal érveltem a kombigép mellett, hogy a mosott ruháknak legfeljebb az ötödét szárítanám. Meggyőzött.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gömbike
senior tag
válasz OPiiPO #88871 üzenetére
Lehet, igazad van.
De aki bagózik es naponta képes 2400 Ft-ot költeni cigire……Nos, én nem cigizem, inkább normálisan használom a gépet, és pont nem érdekel, hogy 115 Ft-ból mos ki, vagy 145 Ft- ból.
Ezzel nem az volt a gondolatom, hogy Garas Dezső emlékét hozzam fel, de egy gépet használni kell, ha nem “ fussa reá, akkor hát nem fussa”.
Évi egy hamburger áráról beszélünk, akinek ez mérvadó, az kérjen “ családi segítséget”.
Lassan. 34. éve vagyok házas, megtanultam, hogy pont nem az a pár százas fog számítani a családi büdzsében.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
balojazz
aktív tag
válasz OPiiPO #87756 üzenetére
Én vagyok a családban a mosogatásért felelős személy. Nagyon sokáig kézzel mosogattam, aztán megelégeltem a rengeteg időt, amit ezzel töltök. Valóban rengeteg időt nyertem vele, de egyszer összeszámoltam, mennyibe kerül a kézi vs gépi mosogatás, és a gépi bizony nagyságrendekkel drágább: a víz kb pariban van, esetleg a gépivel hangyányit kevesebb. De minden másban sokkal drágább a gépi: a vízmelegítés áramköltsége (én kb hidegvízben mosogattam kézzel), a mosogatószer, öblítőszer, só már magában kb 4-5-szörös költség, de a gép mocsok sok pénz (nálam 315 ezer volt), ami még 10 év használatnál is 2-3 ezer forint havonta, előre fizetve. Ha nem volna az időnyerő fícsör, ugyan nem kellene sosem. Úgyhogy vegyes stratégiát alkalmaztam: amíg nem volt teher, kéziztem, amikor meg már az idő volt a fontos, csengettem a zsét, mert bizony hetente is sok-sok óra a mosogatás már 3-4 főre is, nem ám még 5-re.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
arcsin
senior tag
válasz OPiiPO #87756 üzenetére
Mi ketten vagyunk párommal, de elég sok szabadidőnk lett miután megvettük életünk első kicsi, azt hiszem 6 terítékés gépét. Nagyjából egy 6-7 óra pluszt jelent hetente Persze be kell pakolni a gépet is, de kb 5perc. Arról nem beszélve hogy olyan forró vízben sosem fogok mosogatni mint a gép.
Bocsi OPiiPO, nem rád akartam válaszolni, csak becsatlakozni a beszélgetésbe[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz OPiiPO #87438 üzenetére
Gyere van egy söröm a hűtőben, a tied....
Üdv Nagya
UI: mindkettőnek megvan a maga előnye hátránya, nekem a V11 Dyson nagyon jó, gyorsan hamar megvan a porszívózás, a tartály ürítés is pofonegyszerű, évente 1* kifújhatom sűrítettel, oszt csá. (mondjuk a dyson v11 már nem az alsópálcás porszívók között játszik)
De! De! 1*évente előszedem a Thomas takarítót, és kiporszívózom rendesen is az ipari padlószőnyeget.[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
pjen
félisten
válasz OPiiPO #87306 üzenetére
Szerintem ez max a hőskorban lehetett amikor betárcsazós net volt egy vagyonért. Már akkor sem értettem. Most lehet fiókom. DIGI, VODA, vezetékes és mobil, Yettel. Szóval ezek a kitiltások is eléggé értelmetlennek tünnek.+ egy öt tagú családnak minden szolgáltatónál lehet mindenkinek külön fiókja. Vagy 1 embernek 5 fiókja.
-
pinnacle
nagyúr
válasz OPiiPO #86794 üzenetére
Köszi! AirFry-os kellene. Megkérdeztem, hogy tényleg független szerviz is bekötheti a tűzhelyet. Még a fenti idézetet is beraktam. Illetve jeleztem, hogy a MM-nél nem ez van feltüntetve. Ezt válaszolták először.
Az ár szerint járó garancia akkor érvényes, ha megfelelő engedéllyel rendelkező gázszerelővel kötteti be a terméket.
Amennyiben közvetlen a honlapunkról vásárol, és feltüntetésre kerül a szolgáltatás a készülék alatt, a jótállás 5 év.
Amennyiben máshonnan vásárol, a címtől függ, hogy milyen beüzemelési szolgáltatást tudunk felajánlani.Újra megkérdeztem, akkor meg ezt.
Bekötheti független szerelő is, amennyiben rendelkezik gázszerelői engedéllyel, melyet pecséttel igazol és van fényképes igazolványa.
Amennyiben valamelyik fixáras beüzemelésünket választja, plusz 1 év jótállást adunk:
Beüzemelés szolgáltatás | ElectroluxTehát a +1 évhez kell a saját szerviz. Viszont lehet, hogy oldalukon vásárolva, saját szerelő esetén is érvényes az 5 év garancia.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz OPiiPO #86420 üzenetére
Jah, ezért írtam, h nem ismerem, h mi a jelenlegi státusz. Nokia is árul még "telefonokat"... szal. ma már bármi IS megtörténhet, lehet délelőtt Candy, délután meg Sharp matricát kap a gép...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Piftuka
veterán
válasz OPiiPO #86089 üzenetére
"Még szerencse hogy a régi Samsungomat nem tőle vettem, különben nem dolgozna már a második tulajnál 16+ éve"
Itt a lényeg! "Régen"...
Azóta sok víz lefolyt a vén Dunán, és a "tartós fogyasztási cikk" fogalma egyre kevésbé jelent bármit is.
A nővéremnek is van egy német gyártású, SIEMENS hűtőszekrénye. Legalább 30 éves; még csillagokkal jelölték az energiahatékonyságát... Egyetlen fokozata van, de a ~3-4°C fokos belső hőmérsékletet minden körülmények között kifogástalanul biztosítja. Teszi a dolgát kiválóan és rendületlenül, amióta a legyártották.
Ilyen minőségű gépeket ma már nem gyártanak. A kötelezően előírt 2-3 év jótálláson felül minden perc üzemidő ajándék lett.
A Samsung esetében külön érdekesség a hazai képviselet és szervizhálózat. Érdemes beleolvasni itt a fórumon a Samsung televíziók topic-jába! Az ott leírt felhasználói tapasztalatok alapján bátor dolog tőlük választani műszaki cikket.
"Aquila non captat muscas."
-
-
iatti
aktív tag
válasz OPiiPO #86089 üzenetére
evvel is az a baj, ahány "bótost" meg szerelőt kérdezel, mind mást mond különben nem is értem, ennyire gagyik lettek a hűtők/is/, hogy már örülni kell ha elmegy tíz évet. nekem egy sima zanussi van, nem is tudom hány éves,10-15?. faszán állítható a polcok magassága, amit most variospace-nek mond a liebher, mintha evvel feltalálták volna a spanyolviaszt, na meg extrának számít. masszív kialakítású az ajtóban lévő rekeszek, stb. mostanában nézegetek másikat, de csak azért, hogy legyen egy kis fagyasztó is.
-
Gömbike
senior tag
válasz OPiiPO #85404 üzenetére
Nem rossz, mindössze a garanciális hátterének központja messze
van felcsúttól.Samu SBS hűtőt használunk, s igen, ha visszaolvasol, azzal is voltak garanciális bajok időbeni orvoslásának problémái.
A kommunikáció nem az erősségük. Olvasd vissza a nyűgjeimet, s emlékezni fogsz. ( 2021 aug.-szept.)
-
Gabesz87
veterán
-
z123456z
őstag
válasz OPiiPO #85155 üzenetére
Elnézést a pongyola fogalmazásért, természetesen magas.
"A legtöbb, élelmiszerekben tenyésző baktérium lényegesen lassabban szaporodik 5 fok alatt, ezért a hűtő ideális hőmérsékletét általában 2 és 4 fok között szokták meghatározni. Az amerikai élelmiszerfelügyelet például az 5 fok feletti zónát már veszélyzónának tartja."
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz OPiiPO #84656 üzenetére
&pjen
Igen, persze azt kell és abból is jott a kérdés hogy amikor már minden ruha ment 2-3 kört akkor utána fog e csökkenni a mennyisége ami ott kiül szárítás után. Hőcserélőre gyári könyvben 10 ciklust ír de benézve nem látok igazán szennyeződést rajta még.
Porszívóra csak rövid szőrű kefe van, szóval majd be kell szerezni valamit. Néztem én is ilyen szettet, klíma tisztító kefeszettként találtam meg, itthon is kapható csak helyben akarom majd megvenni ha van valahol.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz OPiiPO #83312 üzenetére
Rossz helyre válaszoltam:
#83309 arcitec:
A falba bevésett kábelcsatornában már nincs hely, a felújítást már befejeztem, ezért nem fogok horonymarni az egész lakáson keresztül, falon kívüli kábelcsatornába meg nem viszem, egyébként is gáz égőket szeretnék, nem akarom lecserélni a meglévő edényeimet az indukciós miatt és wok-ot is láng fölött szeretnék használni (láttam, van wok alternatíva indukcióshoz is, de azt is tudom, hogy az nem ugyanolyan).De miért akarsz az indukciósra rábeszélni? Én úgy gondolom már átrágtam a témát és a kombinált mellett döntöttem, ennek kapcsán van kérdésem.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Sinesol
veterán
válasz OPiiPO #83082 üzenetére
Erről jut eszembe, legutóbbi átvizsgálásnál cseréltek autóban hátsó féktárcsát, hidszilentet, meg elöl kormányösszekötőt és kérdi a szerelő, hogy nem hallottam az erősebb zugást, meg kopogást? Hát mondom ha jobban nyomom a gázt, akkor hangosabban zúg, ez mindig igy volt, a kopogásról meg fogalmam sincs, ötletem sincs az milyen lehet, de kopogtatáshoz hasonló hangot még biztos nem hallottam az autóban, kivéve ha rám kopog valaki. Mégis honnan a fenéből kellene tudnom a különféle zajokról, hogy mi normális, meg mi nem, azért viszem átnézetni évente, hogy kicseréljék, amit látnak, hogy kell. Van aki ezekre áll rá, egy kollégá magyarázta autójáról, hogy ezt meg azt hallja és én hallom-e, hát mondom én nem hallok semmit, nem is tudom miről beszél, jár a motor, annyi biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
válasz OPiiPO #82800 üzenetére
Ebből a leírásból én azt veszem ki, hogy dedikált áramkör a kerámia lapos, indukciós, és hagyományos villanytűzhelynek kell.
A negyedik verzió, vagyis a gázfőző-villanysütő kombó nem tartozik ide, mert akkor így külön áramkör kellene egy nagyobb grilles mikrónak, vagy akár egy 2200-2400W-os hajszárítónak is, többek közt.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
albiosz
őstag
-
Sinesol
veterán
válasz OPiiPO #82404 üzenetére
Jobb minőség annál, klímákkal kezdte az ipart errefelé, ott már egy ajánlott, jó közepes minőségnek számit, pár éve van háztartási vonala válunk, habár már vagy 10+ éve amugyis begyártott OEM-ként vagy tucatnyi cégnek alsóbb kategóriás dolgokat, pl. Gorenje, olcsóbb Bosch, Whirlpool mikrók, sütők, mosogatógépek, stb. Szóval van tapasztalat, annyi történt, hogy most saját márkanév alatt is eladja a gépeit. Ha telós hasonlatot kéne mondanom, akkor kb. olyan, mint 1-2 éve a Xiaomi, nem top minőség, de nem is gagyi, ár/érték arányban erős, elég sok mindent adnak, fejlesztenek is. A Beko az viszont továbbra is ugyanaz a teljesen alap gép, de cserébe olcsó, meg van rá sok gari. Na meg most van még a Tesla, az is fapad, nagyon olcsó, inkább az lehet az új Beko, arra is 5 év gari van.
Nem tudom amugy már lezárult -e, de az volt a hir tavaly, hogy cakompakk megveszi az eghész Electrolux-Aeg csoportot, akkor kiváncsiságból ránéztem, meg is lepett, hogy vagy 10szer akkora cég a Midea, mint az amugy annyira nem kicsi Elux csoport.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz OPiiPO #82264 üzenetére
> #82250 emvy: soha nem kormolt/koszolt eddig egyetlen gázunk sem.
Nem kormol, de a nyílt láng a mikroszkopikus zsírcseppeket sokkal hatékonyabban süti rá a környező cuccokra, jellemzően minden sokéves gáztűzhely környéke ragad a finom zsírtól. Indukciós főzés mellett ez jóval kisebb probléma.
Ezenkívül a modern indukciós cuccok pl. tudnak olyat, hogy gyorsan felforralják a vizet, majd lassú forrásban tartják, stb.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
BBéci
legenda
válasz OPiiPO #82240 üzenetére
Van, illetve lehet gond a gázossal. Például szivároghat a gáz. Nyílt láng megégetheti az ember kezét, főleg a gyerekekét. Felforrósodhat az edények füle, oldala. Nincs időzített kikapcsolás, se szenzoros hőérzékelés, ami odaégést okozhat. Stb.
Ezeket 30 év alatt tapasztaltam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Beni2360
félisten
válasz OPiiPO #82167 üzenetére
Semmi csak mindkét cég Európában jelen van és bármilyen elfekvő készletet be tud szerezni.
Egyébként 1x rá kérdeztem az ilyen megjelölésre és azt mondták, hogy be fejezték a gyártását. Ahol még van raktáron ott még kapható.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz OPiiPO #82160 üzenetére
Én meg úgy, hogy le álltak a gyartásával.
Az EMAG és a MM beszerzési forrását ne firtassuk.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz OPiiPO #82156 üzenetére
Electrolux EW9W161BC mosógép - linkelni szoktam de most is mást írt be és nem a kiválasztott szót linkelte.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz OPiiPO #82154 üzenetére
Itt a gyártó azt írja kifutott termék, van helyette másik?
https://m.markabolt.hu/electrolux/electrolux_mosogep/eloltoltos_moso_szaritogepek/electrolux_eloltoltos_ew9w161bc_moso_szaritogep.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhc-sBhCEARIsAOVwHuT6qQGueiM5x17diy9kDNRVLx3Yp1OMrDmwze6L0FW7JEUjFziE2LgaAkJAEALw_wcBBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
balojazz
aktív tag
válasz OPiiPO #81579 üzenetére
A Braun 3-as sorozatára próbáltam rá tavaly. Az első kísérlet után vissza akartam vinni, mert nem hittem el, hogy 10 perc egy borotválkozás. Gondoltam, biztos bennem van a hiba, csak azért sem viszem vissza. 3 hónapig próbálkoztam, fejlesztettem a technikámat, kísérleteztem, levittem 5 percre. Akkor feladtam, mert max másfél perchez szoktam hozzá, és a mosdóban találtam szőrt. A legbutább 3 tárcsás Phillipsszel a húslevesed fölött is letolhatod. És adj egy férfinak egy egyperces meg egy 5 perces borotvát. Vajon melyiket választja? Tavaly végül vettem egy Philips ezrest 12 ezer forintért valami Glamour vagy Joy napon. Most indulás előtt letoltam akkuval a 2 napos borostát 70 mp alatt, a 4 napos lenne 90, 230-ról ugyanezek 60 és 80 max. A Braun ott rohad a tükrös szekrényben.
-
Gömbike
senior tag
Nekem épp fordítva nem jött be.
A Braun volt hanyag, a Philips meg tökéletes.Viszont hozzátartozik, hogy Braunból a Z-40 volt/van ( a női részleg használja), borotválkozni meg a Philips 9000- es szériájából használok, az meg nincs 50-ért.
-
arcsin
senior tag
Idén én ezt vettem páromnak karácsonyra. Ha melléteszel egy ilyet, kijön 21.200ftra a gép. Nézegettem osztrak mediaban a braunokat, series 5öt, sajnos sokkal olcsobbak mint idehaza (10-15 ezer fttal), de most úgy néz ki nem sanszos hogy kilátogatok karácsonyig. Csak mint tipp mondom, hogy kint olcsobb, hátha van ismerőse vagy lehetősége kimenni valakinek
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz OPiiPO #81226 üzenetére
Hamar be fog dogleni vagy miert? Amugy 1 even belul el lesz adva a lakas, 33nm es peneszedik a lakas ha tereget az ember bent, szoval muszaj volt, hely se lenne kulon szaritogepnek.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
balojazz
aktív tag
válasz OPiiPO #80913 üzenetére
Dehogynem. Amit 2023-ban biztosan gusztustalannak látsz, az a 90-es-2000-es évek modern mosógépdizájnja. Ezt mindenki lerondázza, kivéve a 80-as-90-es években, amikor mindenkinek az volt a szép. Az a kinézet nem öregedett szépen, sosem tud retro lenni, mint pl egy Szarvasi (öltözőszekrény-)lemez kávéfőző.
-
pjen
félisten
válasz OPiiPO #80889 üzenetére
Nem innen, nem ered semmi. és nem is sznob mindenki aki bekó fölött vásárol akár mielét is. Szerintem itt inkább az ár érték viszonyról van szó. Persze ha valakinek számít az, hogy miele mosogató gép mossa teljesen tisztára az edényt nem egy gorenje az vegye. Ahhoz képest, hogy mindkettő lehet beépített tehát nem is látszik a minőségi anyag felhasználás.
-
BBéci
legenda
válasz OPiiPO #80708 üzenetére
[link] A Whirlpool-t egyébként nem kedvelem és nem tartom túl jó márkának, de a mikrosütői szerintem a legjobbak!
[link] Közel 30 éve mikrózok, szerintem a wh mikróban a minőség ( a Bauknecht is wh)
[link] Nem szeretem a WH-t, csak és kizárólag a mikró termékét engedem be a lakásba, mert abban világelsők.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Andris837
senior tag
válasz OPiiPO #80565 üzenetére
Köszönöm, de végül rá esett a választás: SAMSUNG RB34C670DSA/EF
A két méter magas hűtő sajnos kilőve, feleségem alacsony és nála szóba se jöhettek ezek a magas hűtők. Ez tűnt az egyik legjobb választásnak ott. Jó fogyasztás, jó belső elrendezés és még nagyobb is mint az előző.
Reméljük hosszú távon kiszolgál minket.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
BBéci
legenda
válasz OPiiPO #80385 üzenetére
Sokan szeretik kijelenteni, hogy semmit nem vasalnak, aztán kiderül, hogy mégis és pontosan azokat, amiket a legtöbb ember.
Gyűrött ruhában nem megyek emberek közé, még boltba bevásárolni sem, mert magammal és másokkal szemben is igényes vagyok.Senki nem kért és hatalmazott fel arra, hogy mások nevében nyilatkozz!
-
Gömbike
senior tag
válasz OPiiPO #80180 üzenetére
Az aljában van egy fémlemez/műanyaglemez, melyek közepén van egy kar.
Azt ha elfordítod, ki tudod húzni a szűrőt és egyúttal elmosni.
Érdemes elmosni a fém/ műanyag lemezt is, rengeteg dzsuva szokott megtelepedni ott is.
Minden mosogatógép ilyen, évtizedek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest