Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz vodrosjozsi #88241 üzenetére
milyen hűtő az, amibe nem lehet belerakni egy lábast, akkor már egy leveses fazéknak esélye sincs? persze a mai kor emberének nincs rá igénye. állítólag tőlünk nyugatra már a konyha se divat.?
-
iatti
aktív tag
válasz Attila2011 #88172 üzenetére
a régebbi kiadás salente rombo néven van. esetleg faszbokon a nápolyi pizzás fórumban van infó. persze ott is a 2-3-4százezres dagasztók állnak szinte minden konyhában
-
iatti
aktív tag
válasz Attila2011 #88147 üzenetére
inkább pizzás berkekben ismert a salente digichef. nézz utána
-
iatti
aktív tag
válasz Silent77 #87744 üzenetére
ez jobb lehet mint egy pilátesz edzés. nem durran be tőle az alkar? nekem egyből logikátlan volt ez a fajta porszívó, mikor először megláttam anno. a gép egész súlyát kell mozgatni karból. mi ebben a jó. na de mindig ki kell találni valami újat. de lehet én vagyok egy kőkorszaki szaki
-
iatti
aktív tag
bammeg, mintha a faszbokba olvasnék bele. ott kettővel fölötte válaszolnak, de ő ugyanazt megkérdezi. itt is zavar van most az erőtérben
-
iatti
aktív tag
nem akarok feszkót csinálni, de inkább mindenki nézzen sorozatokat, meg bizergálja a telcsijét. én is egész nap a kezemben szorongatom az enyémet. na mindjárt mutatom. igen menő .
-
iatti
aktív tag
20 éves a vaillant turbós kazánom, nem kondenzációs. hibája még nem volt semmi. 3-4 évente szoktam kiporszívózni a tűzteret. idén hívtam először szakit, fél óra 25 pénz volt. kompresszorral megfújatta a hőcserélőt. így utólag látva én is megtudtam volna csinálni igaz mondta, ezekben még volt "anyag". remélem még sokáig menni fog. múltkor mondja ismerős, egy kémény átalakításra mondtak neki 2milkót. nem is akarok rágondolni, ha új kazán kellene+ gondolom a kémény se megfelelő hozzá, mibe lenne. 20éve tettem emeletet 100nm2-re, kb 15milkóba volt. most ez mibe lenne.? mocskosul elszálltak az építőipari anyag+ munka árak. persze jól ki van találva. vedd fel kölcsönt, azt nyögd egész életedbe. mocskos világ lett.
-
iatti
aktív tag
válasz Vismajor01 #87530 üzenetére
130négyzetméter fél óra alatt. akkor neked indulni kell a világbajnokságon.
-
iatti
aktív tag
válasz Teaway #86938 üzenetére
nem tudom mennyi idős volt.15-20éves.? szaladnak az évek ennyi idő alatt gondolom kikeményedik a gumicső benne. az másik kérdés, mennyit bírnak majd ezek a sárga csövek. két hete volt a szaki a gázművektől, az óránál is lehetett érezni egy kis gázszagot. 30-35éves volt a bekötés a nyomásszabályzónál. még kenderkóccal volt felrakva. most szipi-szupi teflonszalaggal rakta vissza. erre azt mondta, jó ha felét kibírja majd a modern világ behozta ezt a sok kőolajból előállított szart. jó példa rá a tetőmön lévő párazáró fólia. 20 éves, és már 3-4 éve szakadozik szét. vagy meddig fognak tartani ezek a púrhabok, amivel berakják az ablakokat. szerintem nem fok annyit, mint régen a misunggal na de itt a szép új világ. az a lényeg hogy fogyasszunk minél többet. persze ahogy a dolgok alakulnak, már nem sokáig.
-
iatti
aktív tag
nálam a karancsban két hagyományos cserép van benne. szépen teríti a hőt. igaz jön valahol a gázszag, utána kell néznem. pár éve adta el a szomszéd a házat, visszamentek németországba. rám hagyott egy pár éves bosht, nem tetszett, eladtam a cigánynak ócsóért. most meg lehet vehetek valamit
-
iatti
aktív tag
a nyáron párszor belendültem, veszek valami felülfagyasztós hűtőt. kisméretű liebherrt néztem ki. igazából egy fagyasztó rész hiányzik a sima öreg zanussiból. nem is tudom hány éves. csendes, jól lehet benne variálni a polcokat, az ajtóban is jól vannak kialakítva a tartók. a polcok is még a régi rácsos megoldás, könnyű döntve berakni a sörösüvegeket. ezekben az új hűtőkben ahogy látom, mindben üvegpolcok vannak /b.sszák meg/. a végén még marad az öreg zanussi, amíg elzörög akkor lehet még tíz évig nem kell lecserélni
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
kolozsvárit főzöd? jó az? én inkább sütni szoktam. igaz az se olyan már mint amikor tanultam meg dolgoztam pár évet a szakmában. minden gyorspácolt. múltkor is vettem a piacon "kisüzemi" kolozsvárit. megsütöttem túrós csuszához. közben le kell róla önteni a vizet. ha én nekiállok sózni télen, arra törekszem hogy kihajtsam a vizet a húsból. itt meg arra megy a játék, hogyan tartsák benn. nagy átbaszás ez a húsipar is. na de mi nem.
-
-
iatti
aktív tag
én meg feldobom a kolbászt kis lábosba a karancsra, hipp-hopp azt meg is van. olyan jók ezek a vellany cuccok. kávétopikban is elszórakoznak a hőátadással.
-
iatti
aktív tag
végül is ez is háztartási gép. vettem ma egy 4 rugós szendvicssütőt. nem kellett volna egyszer volt használva, meg másik városban vettem. a helyben lévő boltjukba vissza tudom vinni?
-
iatti
aktív tag
válasz ferzoli #86110 üzenetére
ezt már nem tudod ennyiért megvenni. ez felültöltős, meg ahogy nézem kifogyott, meg a 3 kuponból már csak kettő működik ha jól tudom. EW6TN5061FHSensiCare 600
-
iatti
aktív tag
válasz OPiiPO #86089 üzenetére
evvel is az a baj, ahány "bótost" meg szerelőt kérdezel, mind mást mond különben nem is értem, ennyire gagyik lettek a hűtők/is/, hogy már örülni kell ha elmegy tíz évet. nekem egy sima zanussi van, nem is tudom hány éves,10-15?. faszán állítható a polcok magassága, amit most variospace-nek mond a liebher, mintha evvel feltalálták volna a spanyolviaszt, na meg extrának számít. masszív kialakítású az ajtóban lévő rekeszek, stb. mostanában nézegetek másikat, de csak azért, hogy legyen egy kis fagyasztó is.
-
iatti
aktív tag
ne legyetek már ennyire negatívak idő mint a tenger, se grillfüst, se madárszar. lassan már madarat se lehet látni ebben a dög melegben most megyek, kezdődik a kézimeccs
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz makoss #85936 üzenetére
én két hónapja vettem 121k-ért felültöltős alap eluxot. jó hogy belebotlottam a topikba, így találtam rá. az ez előtti ignis-em kb70k volt, úgyhogy még ezért is szívtam a fogam. persze elszaladtak az évek, a gombóc fagyi se két forint, a doboz malboró se 300ft. én se adnák ki 2-3kilókat mosógépre, hűtőre. nekem kettővel ezelőtt volt wirpól, az kb.18-20éve volt. az elzörgött kb10évig. az elektronikája hülyült meg. de igazából orosz rulett az összes, és nem biztos hogy egy nagyobb márka megér 2-3-szor többet.
-
iatti
aktív tag
ezzel egyet értek. a víz nélküli mosást még nem találták fel. na meg az órákon át tartó programok a lötybölésben mennek szét a ruhák. ezen az eluxon is sok parasztvakító program van. sport, outdoor, farmer, baba a 15perces, amit esetleg lehetne egy gyors póló-ing mosásra használni, ott meg nincs öblítés . a kímélő ami aránylag jó. kb fél órát samponoz, 3-szor öblít, de én hozzáadom a plusz öblítést is, így 1ó10p alatt lefut a program.
-
iatti
aktív tag
az e bolt-ot ismeritek? kinéztem egy liebherr hűtőt, átvételi pontnak egy földszinti lakás van megadva. 1115 bartók béla 134.
-
iatti
aktív tag
nézzetek utána a hyla-nak. ebbe 20éve csak a vizet kell cserélni. valami szabadalmaztatott teknyika a beszívott levegő egyből a vízbe csapódik. most is van oldala, persze mlm biznisz. árról semmi infó, majd a bemutatón elárulják. én kb 350k-ért vettem, most lehet 6-7-8 kiló az új modell? valamit azért tudhat a masina, hogy nem adnak ki minden évben valami újabbat. túl reklámozva sincs, én még nem találkoztam reklámjával sehol.
-
iatti
aktív tag
válasz totron #85170 üzenetére
én is körülnézek picit ha veszek valamit, de most is hamar döntöttem az elektrolux alap mosógépe mellett. ha nagyon belemennék, napokig lehetne fürészelni a témát. pont haver mondja, most cserélt csapágyat a 4 éves aeg gépén. nekem meg az ignis alap fostalicska még mindig ment, 8-10 éves volt. azt hittem elromlott, levágtam a tápkábelt róla, volt még egy régi wirpool, azt is feldobtam a furgonra, hogy leviszem a méhtelepre. mikor megjött az elektrolux bedugom a hosszabbítóba, se kép-se hang. végül kiderült hogy a hosszabbító kábel volt a rossz. igazából kidobtam a működő ignist
-
iatti
aktív tag
válasz Gömbike #85169 üzenetére
látom egy korosztály vagyunk. én élelmiszer eladó-hentes szakon végeztem. azért régen nem volt így teleb.szva semmi tartósító szerrel mint a mai világban, és életben maradtunk pár napja ettem 2-3 hete lejárt túrórudit, tejfölt, semmi baja nem volt. ha felbontok egy erőspityut, elvan egy évig is a hűtőben. a nátriumbenzoát csodákra képes
-
iatti
aktív tag
jó estét uraim! ma reggel szabotázs akciót követett el a 8-10éve szolgáló ignis itl 5100 mosógép. az indító gomb megnyomására nem adott életjelet párszor nyomkodtam a gombokat, időnként felvillant a lámpa, majd már azt se csinálta. mintha kontakt hiba lenne. levettem a vezérlő panelt, megmozgattam a sarukat, vezetékeket, de semmi. gondolom kár vele foglalkozni. átolvastam a topik legutóbbi mosógépes hozzászólásait. #84033 #84158 alapján kinéztem ezt, ha jól látom 121ezerért el tudom hozni. nem kell semmi extra van estleg más alternatíva? köszi! electrolux.hu/laundry/laundry/washing-machines/top-loader-washing-machine/ew6tn5061fh/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik