Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz albiosz #86792 üzenetére
Szia! Köszi! Ez fontos, lehet az összefoglalóba is be kellene tenni. MM-nél ezt írják.
Egyébként én sem találtam olyat az Electrolux oldalán, hogy kizárólag velük lehet bekötni.
Gondolom az Electrolux oldalán rendelted. Ott van 5 év garancia. De sajnos nincs már AirFry tűzhely. Jönnek az új modellek. -
BB9000
senior tag
válasz albiosz #84176 üzenetére
Annyiban számíthat, hogy a magasabb fordulatszámú centrihez jobb csapágy kell. Ha tényleg jobbat tesznek bele, akkor megérheti, mert tovább bírja. Én pl. pont ezért vettem 1400 fordulatos centris Bosch mosógépet, annak ellenére, hogy zömmel 800-on centrizek. Már lassan 10 éves lesz a gép és még bírja.
-
Reynaldo
junior tag
válasz albiosz #84176 üzenetére
Úgy van, ahhoz képest ezek már űrhajók. Nekem mindegy, vedd azt, amelyik jobban tetszik, de itt azt írják, hogy 53% vs 54% a Visszamaradó nedvességtartalom. De még 5% se túl sok eltérés, Tehát így lényegtelen, ha meg szárítógép is lesz, akkor méginkább.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Reynaldo
junior tag
válasz albiosz #84167 üzenetére
Szerintem, az már részletkérdés, nem sok különbség van, talán még a nagyobb, újabb kijelző, ami látszik. Egyik ebben tud kicsivel többet, másik abban. Egyik 142k, a másik 146 ezer volt kb.De ha már 9kg-os, akkor jobban elbírja mondjuk valami vastag takaró, nagykabát, stb., vizes súlyát. Bár nem is tudom, hogy az ilyen nehéz dolgokat szabad-e centrizni. Nekem elég lenne az 1200-as, hogy ne pörgessük, ne terheljük túl 1400-zal a gépet, de majd eldöntitek.
Az inverter garanciához majd be kell a gépet regisztrálni.[ Szerkesztve ]
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Reynaldo
junior tag
válasz albiosz #84160 üzenetére
Meg kellene kérdezni az ügyfélszolgálatot a tisztítónyílásról. Mert azért nem mindegy, hogy azt a gépet 5 évvel
111 855 Ft-ért meg lehet venni.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Sinesol
veterán
válasz albiosz #84162 üzenetére
Amennyire tudom, most nincs ilyen promóció, viszont van olyan lehetőség, hogy tudsz rá venni utólag is garanciát, akár egy évvel a vétel után is, lényeg, hogy még gyári gari legyen rajta. Ez a fajta extra garancia is biztosítás, viszont itt nincs évenkénti ellenőrzés, önrész, kiszállási dij, hónapos várakozás cserére, stb. De ha a PerfectCare 600 mindenben megfelel, akkor nyugodtan veheted azt is, kuponokkal biztos még olcsóbb is annál az árnál, amit én láttam a linkeden.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz albiosz #84160 üzenetére
Átnéztem a használati utasítást, mert nem hittem el hogy ilyen létezik, de tényleg nincs benne, ez azért elég nagy red flag, mert azért bőven szükség lehet rá. Vicc, hogy már ezen is spórol az Electrolux...
Van akciós Bosch is kicsivel drágábban, igazi luxusgép, prémium tisztitóajtóval, amivel elnyered azt a privilégumot, hogy magad is kiszedheted a lefolyóba tévedt apróságokat, nem kell szerelőnek lebontani a p.csába az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz albiosz #84135 üzenetére
Mi szeretjük, szerintem hasznos, hogy nem vesz el helyet lentről. Miénk nem pattintós, simán beleteszed. Én is van, hogy mellé rakom. jóvanazúgy
Szinte mindig teli van a mosogató, hétvégén 2x is megy naponta. Nem vennék már nélküle.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
mzso
veterán
válasz albiosz #82537 üzenetére
Kösz a tippet!
Megnézem ezt is. Konkrét típusszámot tudsz? Ilyen sajátmárkás cuccok jelentősen eltérhetnek.
Eddig leginkább Electrolux-szal, Samsunggal szemezgettem. Bá az áruk annyira nem tetszik.https://www.electrolux.hu/kitchen/cooking/hobs/induction-hob/eiv644/
-
cOxeR
Ármester
válasz albiosz #82549 üzenetére
Én felhívtam őket, mert volt egy akciós szett, de betettem a kosárba és utána kiderült, hogy nem szállítható. Ajánlottak más típust és mivel az drágább volt küldtek egy kupont, hogy közelítsen. Bárki aki betelefonál szerintem kaphat kb mert két részletben kellett rendelnem - túl önálló a webshopjuk - megint telefonáltam megint küldtek egy másikat.
Mondjuk azt is mondtam bemegyek markaboltba megnézem… gondolom nem akarták, hogy máshol vásároljak. -
Peat;)
veterán
válasz albiosz #63803 üzenetére
Ami írtak az segít megérteni a helyzetet, de abban igazat adok +100-200 gramm még mehetne sokszor az akksiba, elég könnyűek a gépek és az is plusz 1-2 perc üzemidőt jelentene.
Egyébként ezek az akksis porszívók marha klassz dolgok, de dyson valóban nagyon drága. Én várom mindenesetre hogy fejlődjön ez az ág, szívesen elfelejteném a madzagost, mert fizikailag nehezebb vele a takarítás, csak egy olcsó akksisat vettem agyonakciózva aliról morzsaporszívónak és hát szívesebben használnám mindig ezt. De nem fogok 250 ezret elkölteni egy gépre ami mellett még mindig ajánlatos a régi nehéz döggel végigmenni időnként a házon.
Az is nagyon nehezíti a dolgot, hogy a classic gyártók termékeiről kevés az infó. Mindenki a dyson vagy dream/xiaomi stb kínai márkákat veszi és teszteli. Philips, samsung, rowenta vagy ennyire rossz vagy csak nincs szem előtt..fene tudja. Nagyon hiányolom a jelzést, ami a hagyományosokon rajta van, tisztítási hatékonyság.
A hagyományosom egy rowenta x-trem powerk készülék, extra nagy porzsákkal, nagyon ritkán kell cserélni. Szív mint a fene oda kell figyelni mert van szőnyeg amit károsítani tudna és lejjebb kell csavarni. 10 év alkatrész ellátás garancia és ez csak egy rowenta, 44 ezerért...van nála jobb és rosszabb, de tisztességes. Ettől a szinttől úgy érzem messze van még az akksis ág, a komfort felárat is számba véve(ez természetes, de ne +200 ezer legyen a komfort felár..), pláne az új kínai márkák.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomci
csendes tag
válasz albiosz #63436 üzenetére
Hahó! XR van szeptember óta. Azóta megy, hajat tekeri, ahogy leírták mind, de mindig kiszedem. Amúgy jó, jól szív, kiszedi a forgófej a szöszt rendesen. Kicsit nyeklik a nyél, nem szorosan van, olyan, mintha bármikor le akarna törni, de nem törik... nincs összehasonlítási alapom, lehet a többi is ilyen. Kicsit nehéz a pótalkatrészt beszerezni hozzá, ehhez már alig van, de kompatibilis mással... dióhéjban.
-
canniball
nagyúr
A szőnyeghez miért kéne az absolute? A legolcsóbb motorhead verzióhoz (ez most alzánál 110k) is jár a kefés motoros fej, ami a szőnyeghez kell. Az absolute "csak" a plusz fejekben jelent többet (de a szőnyeg szempontjából azok nem számítanak).
Amúgy meg figyelni kell az akciókat, karácsonykor a v8 animal csusszant be épp 100k alá.Ami a hosszú hajat illeti nem értem a gyártót, kb. a legolcsóbb robotporszívókhoz is jár a pengés biszbasz amivel le lehet vágni a kefére tekeredett hajszálakat, hogy egy ilyen prémium termékhez miért nem jár egy ilyen filléres eszköz...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
(ex)Cat
senior tag
A haj és a hosszú szőr - nálunk a Main Coone-ok ilyenek ugye - abszolút az ellensége az ilyen jellegű megoldásnak. Ezzel együtt én is szeretem a Dysont, még ha minden takarítás után az is az első teendőm, hogy a feltekeredett szőröket lefejtem róla. Abszolút kárpótol cserébe a praktikusság, a könnyű kezelhetőség és a jó tisztító képesség.
Én anno kimondottan utáltam a porszívózást, mert nyűg a kábelre odafigyleni, esetleg a lakás mérettő függően, hol ide, hol oda csatlakoztatni, utáltam, hogy el kell pakolni a szekrénybe, tekergetni a csövet... Ehhez képest, hogy ezt csak leakasztom a falról és használom, k.jó. -
törölt tag
Sajnos a hajjal egyik sem tud mit kezdeni. Feleségemnek erős, fekete haja van. A minap tisztítottam meg a fejeket, a fluffyt el is törtem sajna. Illetve az egyik kis alkatrészének, a kis görgőjét nem tudtam sérülésmentesen visszahelyezni, így kellett vennem egy újat.
Oda a kis fehér részbe, illetve az alá is betekeredik a haj, és onnan lehetetlen kibányászni. Én megpróbáltam, eltört a kis csavar helye, más nem volt, mi vegyek egy tartalék alkatrészt, meg rábeszéltem a feleségemet egy hajváltásra. Az eddigi 60 centis hajszálak helyett, most 15 centi a max, azzal meg könnyebben megbírkózik.
És, a feleségemnek is tetszik az új frizura, kifejetetten jól áll neki a rövid(ebb) haj. Lehet Nektek is ebbe az irányba kellene gondolkodni[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
"Absolute kellene, ami ~130-140e, ami nem kevés. Nem tudom szokták-e akciózni valahol, ha bekerülne 100 környékére,"
Csütörtökön jött emag-tól nekem egy 110e-ért.
Egy napig volt ennyi(24-én). Én is csak úgy vettem észre,hogy emag küldött értesítést,hogy a kedvencek kötött lévő termék ára csökkent. Szóval van remény...[ Szerkesztve ]
-
-
BB9000
senior tag
válasz albiosz #54391 üzenetére
Nálam sütés után csak addig megy a venti, amíg le nem nyomom a kismegszakítót. Azért nyomom le, mert nem szeretem hogy feleslegesen megy. Egyébként ha hagyom, akkor addig kell neki menni, amíg visszahűl a sütő 60-70 C fok körülire. Ha sütés után tárva-nyitva hagyom az ajtaját, akkor kb 5 perc, ha becsukom, akkor több idő kell neki erre.
-
BBéci
legenda
válasz albiosz #49364 üzenetére
A +-ok sokkal kevésbé fontosak, mint a használhatóság, tehát a szélesség és a polcok, azok elhelyezhetősége. Ha később derül ki, hogy ezek nem passzolnak a szokásaitokhoz, az óriási szívás.
Amikor megfordult a fejünkben a hűtőgép csere, elsődleges szempont az űrtartalom volt. Mindenképpen legalább 170 literes fagyasztórész kellett, mert akkora volt a régi és néha irtó nehezen, "cipőkanállal" fértek bele a megvásárolt élelmiszerek. A 190 literes normál űrtartalomnál pedig feltétlenül jóval nagyobbat akartunk, mert folyamatosan kicsinek bizonyult, télen a bejárati ajtó elé tettük a nagyobb edényeket, fazekat, cseréptálat. Első gondolat az átlagos side by side volt, mert csak azok nyújtották a kellő literszámot. Aztán személyesen alaposan megvizsgálva a kiszemelt Samsungokat, rájöttünk, hogy inkább vissza-, mint előrelépés lenne a rekeszek/polcok keskenysége miatt. Így lett négyajtósunk, az eredetileg rászánt összeg duplájáért.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gömbike
senior tag
válasz albiosz #49323 üzenetére
Egy crips tál kell ahhoz, hogy az alja is ropogós legyen. Akkor kombi üzemmódban a mikró hulláma a tálat "izzítja", a tetejét meg elkészíti a grill.
Ezekben a tálakban a kruplit is, húst is jobban meg lehet "sütni".
Vannak olyan készülékek, melyhez alapból jár a crips tál.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
asdf_
veterán
válasz albiosz #49323 üzenetére
En csinalok* benne melegszendvicset, de racson van a kenyer alja, plusz legkeverest is tolok neki, igy semmi baj az aljaval. A mienk akkora, hogy grillcsirke is keszult mar benne
* csinaltam, kezd meghalni a billentyuzete, es par gomb mar nem mukodik rajta, tobbek kozt a grill es a legkeveres sem (25+ eves, de ha tovabb romlik, csinalok uj bllentyuzetet hozza )
-
vscotina
aktív tag
válasz albiosz #48645 üzenetére
szia ennek semmi köze az Ikeához. Kell közé tenni egy másik alsó bútort és meg van oldva a probléma. Elektromos dobozt pedig lehet továbbvinni megfelelő kábellel. Nálunk is hasonló volt a helyzet. A sütő és főzőlap lap a tervezett vezetékhez képest a másik oldalra került. Egymás mellé nem szerencsés tenni a hűtőt és a sütő-főző eszközöket.
[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
BBéci
legenda
válasz albiosz #48662 üzenetére
1-2 hónapja volt erről szó és mindenki, aki hozzászólt, azt válaszolta, hogy rendkívül elhibázott ötlet sütő közelébe tenni hűtőgépet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mephi666
nagyúr
válasz albiosz #48645 üzenetére
asszony unokahúgáéknál segítettünk összerakni az ikea-s konyhát... beépített sütő, stb... néztem is, hogy nem is 18as bútorlapból áll az egész, hanem vékonyabból és semmi extra nincs a sütő körül másik lakásban a sütő rá volt tolva teljesen a konyhabútorra, de tettünk közé tűzálló mdf lapot, itt meg semmi... nem hinném, hogy ezt hosszú távon nem sínyli majd meg a bútor... ikea-nál ennyire nem foglalkoznak ezzel tervezésnél?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
farkas-j
őstag
válasz albiosz #48484 üzenetére
Én LG GBB60SAYFE hűtőt vettem egy outletben áron alul. Utólag jöttem rá, hogy ebben van WiFi ami teljesen felesleges. Ha újra vennék akkor ennek a WiFi nélküli verzióját venném olcsóbban (persze ha ahhoz is áron alul hozzájutnék).
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
kerxy
őstag
válasz albiosz #48430 üzenetére
Sziasztok!
Én is pont ezt akartam kérdezni. Kinéztem két sütőt, melyik az ajánlottabb?
Az IKEA-sra 5 év gari van, de sehol nem látom, hogy pirolitikus-e.https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60411720/
https://beepitheto-suto.arukereso.hu/electrolux/eoc3430eox-p334180326/ -
kicsi kecske
tag
válasz albiosz #48430 üzenetére
Csak abban érdemes gondolkozni sztem. 5 éve megvan az Elux sütő ami pirolitikus. Hibátlan es tökéletes. Most költözünk el es viszem magammal, nem cseréljük le ujabbra. Tisztitasa gyerekjáték
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
pjen
félisten
válasz albiosz #48409 üzenetére
Az óra alatt lévő kismegszakító határozza meg,hogy hány ampered van.Maga az óra 3x40 A is tud.Igen a 3 fázis szét van osztva,valamilyen rendszer szerint.Én ha ahelyedben lennék átnézetném egy vill.szerelővel,hogy mik a lehetőségek.Ha tényleg csőben van akkor inkább átrendeztetném az egészet.A konyhába új drót,32A.Az egyik tizest meghagynám,a másikat esetleg vissza 6A re.Ugyanannyi lenne a bővítési díj,de akkor tényleg vehetnél akármit a konyhába.De először mindenképpen egy szerelő.
-
Degeczi
nagyúr
válasz albiosz #48397 üzenetére
Valóban inkább villamossági boltban vegyél mintát, mert egyrészt a "2.5-es kábel" a keresztmetszet felületére vonatkozik, "2.5 mm2" (vagyis az átmérője nincsen 2 mm sem ha sublerrel akarod megmérni), másrészt manapság ezek inkább csak alulról közelített névleges értékek, ténylegesen nincs annyi
Amúgy tényleg a 3x16A-t kellene kijárnod, hiszen a sütő is elektromos lesz, és az is min. 10A-t igényel (de inkább szintén 16-ot), és biztosan lesz olyan, h egyszerre főznétek és sütnétek is vmit. Ezért érthetetlen ez a kivitelezői döntés, mert ez így nem csak nálatok, másoknál is használhatatlan lesz, rögtön bővítéssel kell kezdeni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz albiosz #48377 üzenetére
Hol építenek ilyet, ahol nincs gáz cserébe az elektromos hálózat is alulméretezett?
A 10A nagyon kevés, azon késélen táncolnál. 16-10-el már egy fokkal jobb a helyzet, de csak az 1x32 lenne megnyugtató (mondjuk ott is csak úgy használhatnád egyszerre az összes főzólapot, ha közben semmi más fogyasztó nem üzemel a lakásban...)
Sajnos gondolom a lakásban húzott vezetékek vastagságán spóroltak, így valszeg nem járható az 1x32, csak átkábelezéssel.
-
poli27
veterán
-
st6969
őstag
válasz albiosz #47719 üzenetére
Nem, dehogy, pofonegyszerű az összeszerelése a bútoroknak, ha láttál már csavarhúzót, menni fog (minden elő van fúrva). A gépeket meg nem kell szerelni, de a főzőlapot bele kell vágni a munkalapba egy dekopírfűrésszel. A bekötés se nehéz: a sütőnél, főzőlapnál fázis, nulla, föld (de ha ilyet még nem csináltál, vagy bizonytalan van, akkor bízd szakemberre ezt a részét). A mosogatógép (de elképzelhető, hogy a sütő is) dugvillás, így itt villamos bekötés se kell külön. A vízbekötés szintén nem bonyolult, ha van kiállás a falból. Azt javaslom, töltsd le a használati utasítását az Ikea oldaláról a kiválasztott gépeknek, abban le van írva a beüzemelés menete. Ha az alapján nehéznek találod, akkor kérj segítséget.
-
st6969
őstag
válasz albiosz #47709 üzenetére
9 éve Ikeás főzőlap, mosogatógép és sütő van nálunk, mind rendben van (mosogatógép ajtónyitóból most letört egy darab, de működésben nem okoz gondot - még...). Az 5 év gari miatt nekem külön tetszett.
Az, hogy milyen márka van átcímkézve...nem tudni. Hallottam már Whirpool-t is. De valószínűleg van ilyen is, olyan is. -
kicsi kecske
tag
válasz albiosz #47701 üzenetére
Ikeás konyhába van Elux sütőnk és Whirlpool indukciós főzőlapunk. Kb 5-6 éve vannak beszerelve. Mi magunk végeztük el a beszerelést, a munkalap kivágását a főzőlapnak, hibátlan, pikk pakk beillett a standard IKEA bútorba. (Direkt beépíthető gépeket vettünk)
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz albiosz #43771 üzenetére
Erre[link] gondoltál?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
BBéci
legenda
válasz albiosz #43771 üzenetére
"Piezós: ez gondolom tűzköves és csak szikrát ad"
[link]
Nem szimpatikus? Attól tartok, amit 4 évig használtál, az is piezo gyújtás volt. [link]Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
peppe79
senior tag
válasz albiosz #31983 üzenetére
Ahogy BB9000 is említette, ezeknek az olcsó kütyüknek a mérése valóban csak tájékoztató jellegű, pontos mérésre alkalmatlan. Bár otthoni célra szerintem tökéletesen megfelel.
Én annak idején 900 Ft/db áron vettem 6 db ilyen kütyüt a Tescoban, minden helyiségben van egy.
A hőmérséklet mérése elég pontatlan, a páratartalom mérésük pedig még egymáshoz képest is ±5,0% RH eltérést mutat.Én meg egy relatív olcsó, VOC szenzort keresek, lehetőség szerint dataloggeres, USB változatot. Annak idején a VoltCraftnak (CO-20), Rehaunak, Veluxnak is volt ilyen kis kütyüje, de sajnos lecsúsztam róluk. Valaki esetleg tud ilyet, ami itthon is beszerezhető?
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
válasz albiosz #31983 üzenetére
Ha pontos érték kell, akkor ezt vedd: Műszer: Uni - T UT333
Még ennek is csak 5% a pontossága. Az a szobai, amit linkeltél, az még ennyire se pontos. Csak tájékoztatásra való.[ Szerkesztve ]
-
-
ribarszki
őstag
válasz albiosz #28605 üzenetére
Az orrszívó kialakítása miatt pont olyan hatékony kis fordulaton, mint magason. Próbáld ki a bőrödön, érzel-e különbséget az orrszívón alacsony és magas fokozat között.
"Nem túl drasztikus egy csecsemő orrát porszívóval szívni?
Nem, mert a készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív, a készülék önmagát beszabályozza.
Mivel a porszívó segítségével folyamatos szívást lehet elérni, így a magasabban, illetve mélyebben termelődött váladék is leszívható (kb. 1/2 perces folyamatos szívással)."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest