Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorita20
újonc
válasz Csabroncka #35610 üzenetére
Szia, nekem elküldenéd a Miele szerelő elérhetőségét? Köszönöm.
-
w.miki
veterán
válasz Csabroncka #84311 üzenetére
Az hol kapható? Gyógyszertárban?
#84310Met: Igen, kifúvattam, az ecetes, meg a szappanos vízzel is, a fúvókát.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
válasz Csabroncka #84213 üzenetére
Nincs ajánlott darab ilyen "közép" áron / kategóriában?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
soldi3r
veterán
válasz Csabroncka #84203 üzenetére
Ez a csapagykiszedo szerintem kisse tul van arazva Epp csak egy helyiertekkel.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Sinesol
veterán
válasz Csabroncka #84203 üzenetére
Nem túl bizalomgerjesztő, hogy a csúcs felültöltős 5 év után csapágyas, sokat volt használva, vagy ez ilyen, ennyit bir? Amugy gariban az még benne is lehet akár, de 1-2 év extra gari se drága, olcsóbban kijön, mint 40-50k plusz a szenvedés vele.
Na és ez ugy birt 5 évet, hogy még rendszeresen tisztitgatod is a kritikus részeket? Ha ez elmarad, lehet csak 2-3 év?[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
válasz Csabroncka #82385 üzenetére
https://www.miele.hu/e/padloporszivo-classic-c1-flex-lotuszfeher-12030020-p
Igen, beleteheted az airclean helyett a hepa szűrőt.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Csabroncka #81486 üzenetére
Most volt novemberben, de gondolom lesz még.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Csabroncka #81481 üzenetére
Köszi. Ha jól látom ez a Lidl-ös. Rákerestem a képeden szereplő linkre és az is ezt erősítette meg bennem. Na majd figyelem őket, mikor lesz legközelebb.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Csabroncka #81481 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Ezt a fajtát ismerem, vagyis láttam már másoknál, csak nem tudom, hogy mennyire strapabíró, mert ránézésre nem valami erős.
Nálunk van gyerek is, ezért fontos lenne, hogy ne lehessen eldönteni, mert ugye a gyerkőcök néha belekapaszkodnak, meghúzgálják."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sysrq
őstag
válasz Csabroncka #75977 üzenetére
Szia! Ha szabad kérdeznem fél év után is elégedettek vagytok vele? Most fogyott el a bespájzolt somat, keresem az alternatívát.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #76223 üzenetére
Nagyon jók a Braun vasalók, sok éve nem láttam hazai boltban. Bár a Mall nem igazán magyar.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KD6-3.7
őstag
válasz Csabroncka #75977 üzenetére
Nálam Lidl saját márkás cuccok váltak be, az is jóval olcsóbb! Nincs Spar a közelben.
-
törölt tag
válasz Csabroncka #70237 üzenetére
Hmmm, nem tudom. Nekem a zoknik lyukadnak jellemzően, az is mindig a nagylábujjnál. Amúgy én nem vitatom el a minőségét a Mieléknek, csak nálunk nincs olyan szempont, ami miatt ilyesmit kellene vennünk.
-
diegho
nagyúr
válasz Csabroncka #69612 üzenetére
Az van, csak én csapnak hívom. Ferro sarokszelep obiban vettem. Magam cseréltem.
-
Járókeret
senior tag
válasz Csabroncka #69395 üzenetére
Ki másé... De el ne mondd hogy elárultam
-
Eagl3
veterán
válasz Csabroncka #69395 üzenetére
+1
-
Cheif
tag
válasz Csabroncka #69291 üzenetére
A thomasnak HEPA13 filtere van.
Nekünk Aqua+ pet&family van, nagyon jó gép. -
pjen
félisten
válasz Csabroncka #68940 üzenetére
Sok szempontból igazad van, de azért nem teljesen. Nem csak kertes házak vannak ahol Tudsz tavasztól őszig az udvaron teregetni.2-3 gyerek mellett szinte folyamatosan szárad a ruha, melegágya a penésznek. Nem lakunk mind nagyvárosban, kisebb településen nincs minden nap friss hús a hentesnél ezért több napi készletet kell venni esetleg a közeli városban és lefagyasztani.
-
Gergőke88
addikt
válasz Csabroncka #68940 üzenetére
Jó dolog lehet fagyban kint teregetni
-
Bacusuz
addikt
válasz Csabroncka #68934 üzenetére
köszi
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
salapp
addikt
válasz Csabroncka #68666 üzenetére
Nagyon szimpi! Ha egyszer javíthatatlanná válik az Esperto Caffé (remélem, a nagyon távoli jövőben), és lesz ilyesmi áron ez a Gaggia, akkor szerintem bepróbálom.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
törölt tag
válasz Csabroncka #68666 üzenetére
3.éves a gép, nagyon elégedett vagyok, a rendszeres és persze kissé körülményes karbantartás mellett jó olasz kávéval finomat iszik az ember....
(most tudtam venni Lidl-ben 3095 Ft-ért kilós Pellini Vivace-t ) -
Atomgeszi
nagyúr
válasz Csabroncka #67785 üzenetére
Arukereso szerint csak Candy.
Nekem egy Aeg keskeny mosógépem van. Arra kéne rárakni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #67737 üzenetére
Neked is és persze Mindenkinek.
-
g4b3n
tag
válasz Csabroncka #66542 üzenetére
Milyen porszívó van, ami vizes és lehet bele tenni magas hatásfokú szűrőt, pl. H14-t?
Az olcsóság szempont.Biztos hogy az.
Ez kiderül az ingatlan korából. -
g4b3n
tag
válasz Csabroncka #66537 üzenetére
Amennyire utána tudtam járni, a hivatalos cégek is így csinálják. Vizes HEPA szűrős porszívóval takarítják. Fullos védőöltözetben.
-
katsi
tag
válasz Csabroncka #66537 üzenetére
Megerősítem, az azbeszt nem játék.
Ne nyúljatok hozzá, sehogy, se kesztyűben, se orvosi maszkban, mert nincs garancia rá, hogy nem szívja be az ember a rostot. Úgy betokosodik a tüdőbe, hogy 15-20 év múlva rák lesz a vége.
Ezt sajnos annakidején, amikor ezerszámra gyártották a szürke hullámpalát és használták ezt az anyagot panellakások alagsorának, tetőinek szigetelésére még nem tudták. Amikor megvettem a lakásom, direkt olyat kerestem, ahol az azbeszt soha nem volt jelen. Ez az anyag bár kiváló hőszigetelő, egy igazi csendes gyilkos..[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #66114 üzenetére
A kemény padlón gurulnak a porcicák, ráfektetett zseblámpa fényében remekül látható a rárakódott por. Mitől por ellenes?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Steady74
addikt
válasz Csabroncka #66114 üzenetére
egyedül a légszűrő nincs, de gondolom nem csak pormentesebb, de tisztább is lesz a lakás levegője. A xiaomik mennyire jók?
-
dethroner
veterán
válasz Csabroncka #66011 üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos leírás volna, ha...
De érzékem nincs hozzá, ellenben van garanciám Bejelentem hogy nincs dugulás. Aztán ha mégis az a gond, legfeljebb kifizetem ezt a folyamatot amit leírsz. De ha mégse dugulás, akkor meg ingyenes a javításA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #65994 üzenetére
Akusztika javítására is költs, az legalább annyira fontos, mint a kábelek.
-
ribarszki
őstag
válasz Csabroncka #65994 üzenetére
Elsőre nekem is ijesztő volt, hogy tiszta műanyag a gép. Amikor én vettem, akkor még a V8 esetén volt olyan reklámleírás, hogy olyan minőségű műanyagból készül mint a Lego. Bírja a leesést, ütést, stb.. (Volt is ilyen Dyson reklámvideó, hogy elkerülhetetlen a gép véletlenszerű lelökése, leesése, ütése, de erre felkészítették..)
Utána eltelt 4 év, és durva, hogy milyen igénybevételt kapott. Az egész család használja, a gyerekek leejtették, a festék már kopott róla, 3 gyerek mellett naponta sok-sok alkalommal be van fogva. Az akksit most fogom cserélni, de maga a gép bírja a strapát, hajszálrepedés sincs, tényleg jó minőségű műanyagból készült.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #65788 üzenetére
Persze, teljesen igazad van.Írtam is az elején a tabletta csomagolására rá van írva meddig jó magában. Kicsit keresgéltem a Jar platinum használatijában 26nk fölött irják, hogy tegyünk sót. At már jó kemény.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Csabroncka #65756 üzenetére
Nem, ill. nem hiszem, csak feleségem sok ásványvizet iszik, és így gondoltuk, akkor nem kéne venni folyton, ihatna a tisztított vizet. Meg ha már volt ott, akkor ne legyen egy lyuk a mosogaton.
-
sherlock82
senior tag
válasz Csabroncka #65598 üzenetére
Bialettit használok.
A tippet köszönöm!Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
E.Kaufmann
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #65246 üzenetére
A fürdőszobánkban két darab Hansgrohe Crometta Multi 85
üzemel, az egyik 17 éves és kiválóan teszik a dolgukat, mindenkinek ajánlom.Amiket töredék áron adnak, azoknak a élettartama is messze elmarad a minőségi darabokétól. Kíváncsi vagyok, milyen lenne egy lidlis 17 év rendszeres használat után, ráadásul brutálisan kemény vízzel.
Apósom vett valami belépő kategóriás, de pofás csaptelepeket, amikor 10 éve felújította a fürdőszobáját. Azóta kétszer kellett bennük betétet cserélni. Nálam a Hansgrohék 17 évesek, olyanok, mint új korukban, a konyhai Alibaba már régen tönkrement, kidobtam.[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
válasz Csabroncka #65246 üzenetére
Kb egy-másfél éve vettem Grohe zuhanyfejet, szerintem pont te írtál róla akkor is. Én nem látom, hogy miben jobb a töredék áron vehető barkácsáruházas, Aldis/Lidlis zuhanyfejekhez képest... Érzetre az anyagminőség semmivel sem jobb. A vízfogyasztás az égvilágon semmivel sem lett kevesebb a korábbi hasonló zuhanyfejekhez képest, mondjuk nem is hittem el, hogy bármit is érdemben csökkentene a vízfogyasztáson.
-
Elemental
addikt
válasz Csabroncka #64126 üzenetére
Régen a klímatagadás mögött szerintem az anyagi okok álltak. Egyszerűbb volt azt mondani, hogy nem bírom, mint hogy nem telik rá. Ma már minden autóba szinte ajándék a klíma, akik régen nem bírták, most valahogy megszokták
Ez ugyanaz, mint a téli fűtés. Én 21 fokban érzem jól magam. Persze És akkor nyáron meg 21 fokra hűtik a lakást, gondolom... -
törölt tag
Nekünk a kis C1-ben analóg klíma van. Nincs vele bajom. Szépen lehet azt is szabályozni, hogy mennyire fújjon hideget, csak hőmérsékletre nem áll be.
SyMbioTe
Én a lehúzott ablakkal vagyok így[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Nem biztos, én pl. autóban nem bírom sokáig a klímát, egy ~fél óra után kikapcsolom.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
OPiiPO
veterán
válasz Csabroncka #63396 üzenetére
nálunk a mosogató is LG, az kicsit más dallamot játszik
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem pont az a furcsa, hogy rövid ideig muzsikál... Először mikor hallottam, azt se tudtam mi ez a zemebona viccesek LGék
-
Morris
veterán
Eddigi tapasztalatok alapján ez egy szuper gép. Remélem sokáig így is marad.
Asszonypajti odáig van érte! És ez ugye nekem is jó -
pjen
félisten
válasz Csabroncka #63040 üzenetére
Egyértelmű, de itt a szilikon cső megbontásáról, a vìzkő nem oldásáról volt szó.A sima háztartási ecet pedig minden további nélkül használható az élelmiszer iparban.Szerintem a citromsav picit agresszìvabb lehet a közönséges ecetnél.
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #63031 üzenetére
Én 23 évet melóztam a tejiparban.Volt ott vízkőtelenítés evipassal, foszfor savval, ecetsavval.Nagy tartályban volt a sav és saválló keringető szivattyú nyomta volt hogy 2-3 napig.Milió gum i cső, réz és korr hőcserélő stb.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #62594 üzenetére
Az egyértelmű, hogy a Miele és a Beko nem egy kategória, de azért a Mielét dicsőítőktől is megkérdezhetnéd van e valamilyük a Mielétől.Vagy csak szajkóznak egy véleményt.
-
ryger
aktív tag
válasz Csabroncka #62389 üzenetére
Es Eagl3, koszonom a segitseget, akkor pontositok kicsit.
Most egy [ehhez] hasonlo van, tehat nem rejtett semmilyen szempontbol, a szekreny kivagas is ugy van kialakitva, hogy van hely neki es igen, tuzhely felett helyezkedik el.Tehat csak elore nyulik ki a szekreny sikjabol.
Igy talan valami javaslat?[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz Csabroncka #62265 üzenetére
rendben, köszönöm, keresem elehetőségét a kifúratásnak!
#62256koxx: az látszik, hogy profi csapat, kérdés, hogy dolgoznak-e a nyugati határ felé is (Gy-M-S megye).
#62257Zoli-bácsi: panel, úgyhogy csak szakember jöhet szóba, én ennek magamtól neki nem állok.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Csabroncka #62253 üzenetére
Tudom, az lenne a legjobb, ha kifúratnám, de annyi kóklerrel találkoztam már a beköltözés/felújítás óta, hogy inkább magam csinálok mindent, de ez olyan speckó munka aminek nem mernék nekiállni.
még átgondolom, hogy melyik irány legyen, de egyébként nem az a tipik rántott húsos család vagyunk, nagyon keveset sütünk olajban/zsiradékban, inkább a hagymás alapú ételekkel van a baj, ezért gondoltam, hogy jó lesz az aktív szenes belső keringetés.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
SophieAnne
csendes tag
válasz Csabroncka #62211 üzenetére
Köszönöm!
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #61995 üzenetére
Olyant nem vennék, de a gumik pont ugyanúgy gumiból vannak a 70K és a 300K készülékben.
-
seger
addikt
válasz Csabroncka #61457 üzenetére
Köszönöm! Nincs kérdés! Fogalmam sem volt, csak megbontottam, mert nem nyomja a vizet a fúvókák felé. Nem indul a szivattyú csak relék kattogását lehet hallani. De forralt vizet öntöttem a gépbe és kicsit pumpáltam a szivattyúra menő vastag csövet utána elindult. Lehet valami lerakódás van benne
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #61255 üzenetére
Egy órából 45-50 percet dolgozik a Sharp keringtető ventilátora, legfelül fújja be a levegőt, ezért annak a polcnak ingadozik leginkább a hőmérséklete és ott szoktam mérni a legmagasabb értékeket: 5-7 közöttit. Ma az egyik ajtónyitáskor 2 fokot mutatott, míg kettővel lejjebb 4 volt, viszont ott a legkisebb az eltérés, ezt a Bluetooth-os, plusz/mínusz tárolós kültéri kijelzőn látom. A zöldséges rekesz a legmelegebb, a mellette levő két fiók a leghidegebb, ha jól emlékszem extra cool fresh van rájuk írva.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Csabroncka #61253 üzenetére
Hát a legalsó "polc" ugye a zöldségtartó, 2-es fokozaton ott van 4 fok, de úgy a zöldségek már-már fagyottnak tűnnek. No frost-os a hűtő.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
EQMontoya
veterán
válasz Csabroncka #61171 üzenetére
Nem lesz beepitve, tehat mogotte maradhat par centi, onnan felfele tud szellozni, illetve az egyik oldalan csak munkalap/magassagig lesz butor.
Szoval az egyik oldal az, amelyik erosebben be lesz epitve, igy inkabb olyat vennek, amelyik hatul adja le a hot.Same rules apply!
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #61153 üzenetére
?
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz Csabroncka #61029 üzenetére
Szia. Igen,a ruhàk melegek és az üveg ajtó is meleg szokott lenni, így szerintem a fűtőszàl rendben van. Többször is kimostam 90 fokos trisos és ecetes,szodsbikarbonas vízzel. Sajnos a hipot már beletöltöttem,akkor így hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
válasz Csabroncka #60786 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet, működik megint a mosógép.
További szép napot...
Üdv -
Morris
veterán
válasz Csabroncka #60830 üzenetére
Nem idgenkedek tőle, csak nem ismerem. Úgy, ahogy a többi hype gépet sem. Pl az árukeresőn nagyon sokan panaszkodnak a nagyon hosszú programokra. Sőt egy-egy programnál nem is lehet állítani jóformán semmit. Teljesen elveszett már a testreszabhatóság. A gyártók a fogyasztókra eröltetik a szaros programjaikat. És mi ezt nem szeretjük. Hadd döntsem el én, hogy milyen módon szeretném kimosni azt a ruhát.
-
qwertly
addikt
válasz Csabroncka #60778 üzenetére
Szia!
Bocsi figyelmetlen voltam megnéztem és Whirlpool AWE66710 mosógépünk van. A párom mosott vele utoljára és K jelző LED világított. Most megnéztem és azt jelzi hogy tisztitsa meg a szívatyút!!! Ez azt is jelenthet,hogy azért nem kap elég vizet mert a beömlő szűrő elvan tömödve? -
Morris
veterán
válasz Csabroncka #60780 üzenetére
Valaki fotoshopolja már le onnan azt a hülye csaptelepet!
-
Teaway
veterán
-
qwertly
addikt
válasz Csabroncka #60776 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat,a mosószer adagoló az pattintós ki is pucoltam a mosógépbe tettem egy üveg ecetett és 90 fokos programmal átmostam.
És ezután próbáltunk mosni velle de a mosószert és öblítőt még annyira sem használta mint előre. Szinte a teljes mennyiség az adagoló tartályban maradt.
UI: a beömlő szűrö arról nem is hallottam oldalt van egy szűrő szerűség azt kipucoltam.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
válasz Csabroncka #60771 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszodat itt vannak a képek.
A mosógép ajtó onnan nem mossa ki a mosópor.
Alatta a mosógépben a fúvókkák.
Próbáltam kimosni ecettel és vizkőoldóval is.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz Csabroncka #60768 üzenetére
Hali!
Bűz a penésztől jön!
Azt meg hatékonyan irtja a hypo.
Egy mosástól nem sárgul meg.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
oszy
veterán
válasz Csabroncka #60732 üzenetére
Ez akkor nem megoldás?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Ha pl. elmegyünk szállodába, ott semmi baja a bőrünknek. Ott van vízlágyító. Tusfürdőt már sok fajtát vett a feleségem, de nem az lesz a megoldás!
Igazad van ami a pH-t illeti! Köszi!
Akkor a vízlágyító a megoldás? Gondolom van olcsóbb más márkából, mert ez nem az! Nyilván nem az alja minőséget akarom, de ez nekem már túlzás.[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Viiktor1989
aktív tag
A triso még kinaradt a repertoárból,ki fogom próbálni. Köszönöm neked is és st6969 kollegànak is ☺️
-
Nagya21
addikt
válasz Csabroncka #60621 üzenetére
Nem utángyártott, eredeti Samsung alkatrészek vannak.
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
peppe79
senior tag
válasz Csabroncka #60619 üzenetére
A negyed évszázados Vorwerk porszívómat hibátlan motorral, és az eredeti tartozékaival adtam el. A gégecsövön sehol nem volt szakadás, még a kábelcsévélő is működött. Soha nem volt még ilyen tartós porszívóm. Anno egyébként 25 évig biztosítottak cserealkatrészt hozzájuk.
-
TheProb
veterán
válasz Csabroncka #60621 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Nagya21
addikt
válasz Csabroncka #60619 üzenetére
HAli!!
Itt nézz körül:
Porszívó gégecső fejegység nélkül 1,7méter (hqelektronika.hu)
Porszívó szívófej (hqelektronika.hu)
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
stickermajom
addikt
válasz Csabroncka #60104 üzenetére
És most aktuálisan melyik a nem mérgező/gyilkos menő bevonat?
-
veterán
válasz Csabroncka #60106 üzenetére
Köszi az elismerést
Az óra két számlapos, a másik oldalán is van számlap, mindkét irányból leolvasható. Chokito, ronda de finom (praktikus)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
st6969
őstag
válasz Csabroncka #60104 üzenetére
Egyetértek, nekünk a legolcsóbb szett van (később még kettőt vettem belőle, szóval összesen 3 szett van ), ezeket használjuk a legtöbbet. Ez 9 edény, ebből a 10 év alatt az egyik közepes lábason lett egy kis pukli alól, és "megkormolódott"...fogalmam nincs mitől, hogyan, az ment a kukába. Ennyi pénzért ennyi idő alatt ezt elnéztem neki.
-
farkas-j
őstag
válasz Csabroncka #59978 üzenetére
Szerintem pont a són nem kellene spórolni! Ha nem kemény a víz, akkor visszább kell venni a só adagolást és akkor maximum fél évente kell utánatölteni. Egyébként biztos a són kell megspórolja a havi ~50-100Ft-ot? Az senkit nem zavar, hogy az átlag felhasználó minden mosogatásnál bedobja a gépbe a drága mosogató tablettát/kapszulát mindegy mennyi és milyen szennyezettségűek az edények? Ezek tabletták/kapszulák maximális hatóanyagot tartalmaznak, hiszen a legkoszosabb legzsírosabb edényeket is tisztára kell mosni velük. Ezt a tablettát akkor is bedobja az átlag felhasználó, ha alig szennyezettek az edények, nem törik/vágják szét őket. Na ezt nevezem pazarlásnak és környezetszennyezésnek! Én mindig mosogatóport használtam a mosogatógépbe, mert így nagyjából tudom adagolni a mosószert a szennyezettség mértékéhez. Csak manapság ugye ez már nem trendi.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #59974 üzenetére
Ezt már egyszer megbeszéltük A gyanta lágyítja a vizet és ezt regenerálja a só.Viszont ha nekem a tablettában lévő lágyító is elég a vizemhez akkor nem is kell a gyanta.
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #59749 üzenetére
Az a kapcsolódó anyag se stimmel mindenhol.Egy jobb akus porszívóval simán kiváltható a vezetékes.A Dyson v8, vagy egy nagy Philips egy óráig is használható folyamatosan.Nem kell a vezetékkel bajlódni, könnyű, mindenhova befér.Viszont nincs porzsák.+Drága.
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #59529 üzenetére
Plusz 60-80000 forintért érdemes megvenni a többet tudó típusok valamelyikét. Nálam ez szerepel a kívánságlistán. Kihagyhatnák belőle a Miele@home-ot, úgy érzem, semmi szükségünk nincs rá! Akkor adhatnák 20000-rel olcsóbban.
-
qqzs
őstag
válasz Csabroncka #59529 üzenetére
Gondoltam én is a mielere csak az a bajom vele még az ilyen luxus minőségű túlárazott termékekkel hogy elsőre hudejo aztán meg ja ezt se tudja azt se tudja jameg ezt se ..na nem baj amit tud azt majd 20evig fogja...de 10ev múlva már nanorobotok keresik meg a koszt a ruhán és akkor cserelhetem le mert olyat szeretnék :) vagy a másik hogy jó lesz a Miele de akkor tudja már meg ezt is meg azt is ja úgy nagy 800ezer annyit még nem adunk érte. Kiskoreaiak meg mindig kitalálnak valami jópofa megoldást.
Szóval azt mondjátok a bubble sok vizet eszik vagy mi a nem jó a samsungba?Eladó: GTS450
-
mouzrr
őstag
válasz Csabroncka #59431 üzenetére
Új LG mosógépnél minden mosás után van víz az öblítősrekeszben, pedig nem használok öblítőt, így eldugulva nem lehet. Ez hibára utalhat, esetleg túl erősen engedi be a vizet a gép?
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #59454 üzenetére
Mi történt Nálad és hogy tudott a Fi megmenteni eg HM et? Gondolom bojler.
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #59447 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű.Gondolj például egy 60 W os keringető szivattyúra.Ha megszorul a C16+2,5mm réz észre sem veszi, a szivattyú leég.Ha van elég közel a kazánhoz egy méretezett kismegszakító az megszakítja a tápot.Tehát a biztosíték védheti vezetéket, de az eszközt is. Természetesen a 16 A kismegszakító nem nyújt kellő védelmet a 1,5mm réznek.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Csabroncka #59447 üzenetére
De eddig nem is volt szó áramvédő kapcsolóról. Az nálam 40A / 30mA-es.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
válasz Csabroncka #59431 üzenetére
Nálunk sima mosóprogram után nincs gond, de bizonyos mosási programok végén ha szárítást is kapcsolok, akkor a végén lesz víz az öblítős tartályban. Az öblítő minden esetben rendben ürül.
Az én esetemben nem találtuk meg a logikát benne.
Tisztítani már tisztítottam, de nem szedtem szét, csak amennyire lehet. Fiókot kiszedtem, és kisfejű fogkefével végigdörzsöltem a tetejét, a befúvóknál.
Semmi nem változott. -
Teaway
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz Csabroncka #58967 üzenetére
"5 liter 60 fokos agresszív mosólúg több nagyságrenddel nagyobb mennyiségű szennyeződést képes leoldani és vizes oldatba vinni/tartani,
[..]Mosogatás közben egy 12 terítékes gépben 3-4 liter víznél nincs nagyon több."Evidens, hogy ez töredéke egy alapos kézi mosogatásnak.
Én viszont azon tanakodom, hogy ilyen csekély mennyiségű víznél hogyan tudja garantálni bárki, hogy abból az "agresszív mosólúgból" nem marad semennyi az edényeken!?
"Aquila non captat muscas."
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #58967 üzenetére
Értem már, köszi!
-
peppe79
senior tag
válasz Csabroncka #58608 üzenetére
Na, igen. Az meg már csak hab a tortán, amikor a felhasználók 2 hét tapasztalata alapján alkotnak véleményt, update-re meg nincs lehetőség, mint az amazonon.
-
polonic
félisten
válasz Csabroncka #58447 üzenetére
Na jó, de ha a címke meg a kis könyvében lévő útmutató szerint lett mosva, akkor mégis ki a hibás. Minden úgy volt, max 30 fokon mosva, kímélő opcióval. Ráadásul speckó mosószerrel is.
Adjanak olyan utasítást mellé és varrjanak bele olyan címkét, amin az van, hogy mosni tilos. Csakis tisztíttatni. Akkor aszerint cselekszünk.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Csabroncka #58407 üzenetére
Mondjuk a wellensteyn kabát egy jó nagy szar. Sajnos azt kell mondjam. Óriási csalódás egy valag pénzért.
Feleségemnek a sok tényleg szar kabát után vettünk egyet. Bíztunk benne, hogy na ekkor ez jó lesz. 3 éves most lett. Több helyen ki van lyukadva az anyaga a kopástól, mindkét karján. Zsebeinél is kopás jelei látszanak. Vízlepergetése megszűnt. Viszont melegnek tényleg meleg, nem fázik keményebb minuszban sem benne.
Garancia azt hiszem egy év. Így jártunk. Kínai vacak ez is.Na de a Miele-ben eddig nem csalódtunk, semelyik gépben. Hogy háztartási gépekről is írjak valamit.
-
Met
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #58068 üzenetére
LG F2J6HM0W-ról van szó, 165k körül fellelhető
pro:
- nagyon halk
- szépen mos
- ha nem tömöd tele akkor hatékonyan és közel gyűrésmentesen szárít (kb 90%-ra szárít, megtömve 70, de akkor jobban gyűrődik ami mondjuk lepedőnél mindegy)
- könnyű kezelni
- szép kis helyet foglal mivel ugye keskeny kivitelkontra:
- elég hosszúak a programok ha kombináltban tolod
- az applikáció csak androidra van és ott se való igazából semmire
- a szárítási kapacitása azért korlátozott olyan értelemben, hogy bazinagy takarót már nem biztos, hogy bele tudsz rakniEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #57899 üzenetére
Szerintem ez nem fog nagyon elterjedni.
-
Piftuka
veterán
válasz Csabroncka #57846 üzenetére
Jogos észrevétel, bár én egyelőre maradtam a lakásban teregetésnél, és a gyakori szellőztetésnél. Azt mondjátok itt többen, hogy a szárítógép zsugorítja a ruhákat.
A kinti teregetés hátránya pedig, hogy hidegben, borús időben, szélben a ruhák összes jó illata elillan, helyette esőtől áztatott föld szaga lesz. Sőt, minél hosszabb időt töltenek kint a ruhák, annál inkább igaz ez.
Én nyáron is csak akkor teregetek, ha odakint ~30-35°C-os forróság van.
"Aquila non captat muscas."
-
csubuka
addikt
válasz Csabroncka #57814 üzenetére
Jó zaj értékei vannak már 120k körül a beépített Whirpooloknak, az új invertereseknek az biztos :-)
Köszönöm a képet! Hmm.. nekünk vadi új konyha is épül majd, ahhoz lehet jobban fog illeni egy integrálható, beépített kütyü.
-
aradebil2
senior tag
válasz Csabroncka #57724 üzenetére
Köszi!
Nagyműszerek, egyik padlószőnyegen, másik pedig hidegburkolaton. Mindkettőnél gondot okoz a por, mindkettő esetében porszívózást javasoltak a szervízesek -
FattyDove
őstag
válasz Csabroncka #57680 üzenetére
Én szerintem nem ipari használatra kérdeztem rá.
Ok, de ennek itt vége. Semmi értelme sincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik