Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
elérhető magyar nyelvű használati útmutató.
ha szükséged lesz rá írj privátot.
készülék felirata azt hiszem német, de amit írtam fentebb, azzal teljesen oké....
második kérdésre röviden: megsüthető benne, de azt hiszem erre a célra nem ez a készülék a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
Ennek a kategóriás mikrónak a pizza az alap dolgok egyike.
Tényleg, fizikailag is el tudsz benne készíteni grill csirkét, szárnyat, sült kolbászt, rántottát, sült krumplit, naturszeletet, stb.
Ehhez meg tud készíteni rizst, zöldségköretet, tésztát főzni, ilyesmit.
Akkora a tudásbeli különbség, mit az analóg telefon és az iphone között.
szerk: Nem mellesleg kivált pluszban még egy forró levegős fritőzt is, mivel zsiradék nélkül tud normálisan sütni.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
farkas-j
őstag
Én egy SEBO Airbelt K3 Premium porszívót vettem, amivel maximálisan elégedett vagyok! Négy év garanciát adtak hozzá. A motoros forgókeféje brutálisan jó! Ami neked problémát okozhat, hogy nem egy csövön fújja ki a levegőt, hanem körkörösen eloszlatva. Ennek előnye, hogy nincs intenzív kilépő levegő csóva, ami felkeverné a még nem takarított felületekről a port. Hátránya, hogy így fúvatásra nem használható. (Én a PC takarításhoz porszívót és finom ecsetet használok.) Német gyártmány, sajnos nem olcsó gép, de a profi kategóriában nem számít túlárazottnak a minőségéhez, felszereltségéhez és tudásához képest.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
MODERÁTOR
-
TripleB
senior tag
Szia!
Én pont most a finom port szedem össze a WD3-al, nagyon jó erre a célra! Ajánlom a porzsák használatát, mert csak a patronszűrővel majdnem megöltem szegényt. Rendeltem is hozzá utángyártott porzsákokat és egy patronszűrőt. Most megmentettük a szűrőt kompresszor segítségével. Fck lakásfelújítás.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
MODERÁTOR
Nem muszáj wd3, lehet úgymond valami legalja porszívó is, a célnak megfelel. A lidlis tényleg jó csak nem mindig kapni.
Én ~havonta talán 1x veszem elő a C2-t a kávéőrlő porszívózásához, a V15 meg kb mindig kéznél van, bent pihen a falitartóban, ha kell odaugrok kiveszem, pár perc alatt körbemegyek ahol kell és visszarakom. Legnagyobb hátránya a klasszik vezetékessel szemben egyrészt az ára, másrészt, hogy töltögetni kell mint egy mobilt. De igazából ez már megszokott manapság. Én azt mondom ha belefér a keretbe akkor nyugodtan vedd meg a V15-öt, nem fogsz csalódni. A Miele iszonyat jó porszívókat gyárt, de pont a vezetékek miatt sokkal körülményesebb a használata. Szívóerő miatt nem kell aggódni, a dyson nagyon topon van ebben is.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
BigBear
senior tag
Glettport nehogy Miele porszívóval. Én kinyírtam egyet ilyesmi finomporral. Ilyenre Karcher nagyon szuper. Sok éve használjuk a WD3-at mindenesnek, tökéletes.
A Dysonok nagyon nagyon jók. De az ár ... hátööö... Amennyibe a V15 kerül, abból egy évig kijár hozzám egy fiatal takarítónő és a lakás után engem is letisztogat.
Poént félre, ha van rá keret, nagyon jó. Minőségi probléma akad, de mással is.
Mondjuk nem a kép alapján dönts, a helyzet az, hogy bármelyik motoros kefés legolcsóbb szutyok is összeszed ennyit bármelyik hagyományos porszívó után.[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
Ezért engem megköveznek, de javíthatsz rajta. Megfelelő méretű mikroszűrős zsákkal nagy mértékben javul a szűrési hatékonyság, illetve van a Kärchernek turbókeféje is ha arra vágysz.
Ezekkel lesz egy nagy bumszli, de igénytelen és kompromisszumokkal lakásban is használható porszívód.
Amúgy lakásba nem ez az igazi, de így el lehet vele lenni.
A Miele porszívók szűrési hatékonyságának nagy részét is a zsák adja. -
lory01sec
csendes tag
A finom glettporhoz M porosztályos porszívót kell elvileg használni, ezek leginkább az ipari gépek, az a nyűg hogy maga a zsák nem arra van kitalálva, már amit az otthoni gépekhez vehetsz.
Szerintem a legegyszerűbb bérelni, egy olyan amivel ezt megtudod csinálni, szegeden van a bereljitt.hu, ott van de minden kölcsönzőben tartanak ipari porszívót, itt 5-e 24 órára, és nincs vele gondom.... Ha átjut a por akkor megy a csapágyba, és ha megy a motor az kb 15-20e Ft, már ha kapsz, gariban pedig visszadobják -
axlfsi
veterán
Mar annyira regi modell, hogy alapvetoen nem is hasonlitgatjak a V15-hoz (V11, esetleg 10-tol latok osszehasonlito videokat), de persze, attol meg jo lehet - sot! Valamivel gyengebb szivoero, akkuido, es talan a fejek is masok (nem ez az anti hair es a "konuszos" henger van hozza...).
Nezz bele par videoba, ahol a V8-at latod, illetve itt van egy olyan, ahol a V8-cal egyetemben, egeszen a V15-ig hasonlitja oket ossze a manus
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
viharhozo
addikt
-
törölt tag
Én 1 ilyet vettem nem túl rég.
Elég nehéz volt, mire vízszintbe sikerült állítani, és megmondom őszintén elég sokat szenved, a súlyoptikája nem tökéletes, de nagyon szépen mos, és nagyon száraz a ruha amikor végez....a fogyasztással is meg vagyok elégedve...
kérdésedre válaszolva igen, valsz. a beépíthetőség is közrejátszik az árban, meg a gőzprogram stb.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Ha csak mosni kell, és a magasság a szűk keresztmetszet akkor egy árukeresős magasságfilterrel már is közelebb vagy a megoldáshoz. Illetve az is egyértelműen kificcen hogy ami 82 cm, az ÖSSZES szinte beépíthetős. nafene, Azért én nem biztos hogy bevállalnám hogy ha 2cm hely van felette csak. A lábak helyes állításával + centrizésel simán hozzá fog verődni ahhoz ami felette van. Illetve az ökoinverterről is volt szó, hogy nem éri meg, mert mókusvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest