-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz Peat;) #63807 üzenetére
Egy ideje már fontolgattam akksis porszívó vételét, pár hete kezdtem el komolyabban foglalkozni a kérdéssel. Nem akartam azért túl sokat költeni... A Dyson V8 Absolute ára és tudása volt a kiindulási pont, a nézelődés kezdetén 130-140 K volt, amit még mindig sokalltam. Némi szőnyeg és sok keménypadló miatt a külön szőnyeg és plüss fejes gépeket nézegettem, így a Philips kiesett, a többi nagyról (Bosch, Rowenta, Elux) még annyi infot se találtam, mint a Philipsről. Itteni tapasztalatok alapján végül a Dreame XR-t kezdtem komolyabban nézegetni. A 3K-s EMAG kuponnal volt pár nap, amikor a Dysont 107-ért el tudtam volna csípni, komolyan el is gondolkoztam, de a tapasztalatok alapján annyira meggyőzött a Dreame, hogy elengedtem a Dysont. Főleg a motoros fejjel 25 perc üzemidő, ami elriasztott, ez azért karcsúnak tűnik. Nem titkoltan a rendes porszívó helyett kerestem valamit. Tegnap hozta a futár a Dreamet, még nem volt időnk kipróbálni.
Többiek: köszi! Fizikából (is) vannak hiányosságaim, köszi. Gyanús volt, hogy nem minden a mAh.
-
haten
tag
válasz Peat;) #63807 üzenetére
"Mindenki a dyson vagy dream/xiaomi stb kínai márkákat veszi és teszteli. Philips, samsung, rowenta vagy ennyire rossz vagy csak nincs szem előtt.."
Pedig rengeteget írtunk annak idején a Philipsről. Nekem is az van, és már nem is kellene madzagos. Tökéletes, és remek ötletek vannak bele építve. Ja és nem 250 ezer volt, csak 48 a tavalyi tripla akcióban. (kupon+40%+ingyen szállítás)
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik