Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz f4lcon #88655 üzenetére
Azért ez a sok ruha össze megy komment nem tetszik Éppen készülünk szárítót venni, mert elegem van hogy a kis lakásban ide-oda toljuk a ruhaszárítót, napokig kerülgetjük.. de ha csak válogatott darab mehet bele, se farmer se pulcsi.. akkor az necces
Gondolom a gépeken nem véletlen vannak külön programok, kényesebb program esetén kevésbé fűti fel a dobot, nem? -
pjen
félisten
válasz f4lcon #88606 üzenetére
Olvasgattam picit a frissen vett AEG mosogatógép leírását. Sót mindíg kell tenni a gépbe mert a tablettában lévő só nem elég. Viszont alatta ott a víz keménység táblázat és 4 alatt NEM kell só. Ki érti ezt. Ugyanaz a só adagoló táblázat vave nem gyártott ikeás eluxhoz. Pedig azóta sok minden változott.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz f4lcon #88606 üzenetére
Nem baj. Viszot használhatsz akármit, ha a kosár rozsdásodik, nem lesz garis hiba. Nekem a Bekón elromlott a folyamat jelző, senki nem nzte, hogy használtam e sót. Sőt, ha az üst fog rozsdásodni (fém) egyértelműen azt fogják mondani, hogy mellé öntötted a sót és megmarta.
-
Nagya21
addikt
válasz f4lcon #88598 üzenetére
Hali!
Nekem a 3 évs Candy mosogatógépem felső tálcáján 1 láb tövénél megpattant a felület kezelés, ott rozsdásodik.
2 ünnep között lekezelem Koranttal, sztem még jó darabig jó lesz, de vettem uj kosarat komplett 22k volt(ugy), a gyári 50k.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
MODERÁTOR
válasz f4lcon #88012 üzenetére
Ugyanez van a philipsnél is, az alap működés mindnél ugyanaz. A tisztítási hatékonyság pedig leginkább a fogkefe fejen múlik.
Én utálom ha 15 órán keresztül kell töltenem, a magasabb kategóriás io fogkefén pedig van %-os töltöttség jelzés is, telót én se viszek fogmosáshoz mert egy faszság.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz f4lcon #88007 üzenetére
Annál nem nehéz, amikor elindítom olyan mint a traktor
Nekem az io7 lenne a minimum, árban nincsenek akkora difik, de itt tudásban van egy vízválasztó. 6-ig 12-16 óra a töltés, a mágnesessel meg 3, azért nem mindegy.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Gabesz87
veterán
válasz f4lcon #87740 üzenetére
Szia! Igen, a kedvencekre bármit rá tudsz konfigurálni, viszont az ajtónyitásban annyit segítenék, hogy az app-ban be tudod állítani, hogy minden programnál nyissa az ajtót szárításhoz (Beállítások --> Alul a saját gépedet kiválasztod a HÁztartási készülékeim résznél --> Készülék beállításai --> picit lejjebb görgetve ott lesz az "auto open dry" ahol át tudod állítani az Eco-ról Minden program-ra.
Nekem Neff gépem van, és most volt egy kis melőr vele, mert nem nyílt az ajtaja, hiába volt beállítva. Felhívtam a szervizt, és kiderült, hogy az utolsó SW frissítés elb..ta, ami úgy 2 hete volt. Viszont tegnapelőtt hajnalban jött rá újabb frissítés, és mostmár rendben működik, újra nyílik az ajtó!
-
pjen
félisten
válasz f4lcon #87559 üzenetére
Nagy "C" vagy nagy "B" van rajta. Lehet a csere előtt csak 10 vagy 13 amperes volt a sütő előtt. A vastag réz drót is jó. Egyébként ha minden be van kapcsolva és a hőfokszabályzó rossz pillanatban nyomja rá a fűtést, leverheti a kmsz t. Egy nullátmeneti kapcsoló lehetne benne.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz f4lcon #87547 üzenetére
YAS-dude Fórumtársnak a Fi relét veri le, Nekeg a kismegszakítót. A kettő nagyon nem ugyanaz. Ha a Fi relét veri le az valamilyen hiba, ha a kmsz t, az sima túlterhelés.
#87554balojazz
azt már meghaladta a technológia. igen, viszont a fizetések még míndíg nem érték utól. Egy szellőzőt vágni a falba monduk 10K. egy kondenzációs kazán csere, tokkal- vonóval , lehet akár 2 milka is.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik