Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz Petikusz #29796 üzenetére
Nem várom senkitől... csupán a forgalmazó által írottak tűnnek finoman fogalmazva ferdítettnek.
Ettől a kábel lehet nagyszerű, a hangja is, csupán ez a "magyarázat" nem áll.
Használd egészséggel.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Dorian
félisten
válasz ctrlaltdel13 #29797 üzenetére
Gondolom a gyártótól vagy a forgalmazótól.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Franz51
tag
Sziasztok!
Sajnos a Yamaha Rx-v450 erősítő tápegység hibás. A szerviz alkatrészt beszerezni nem tud.
Esetleg lenne ötlet, hogy bontásból hogy lehetne hozzájutni?
Előre is kösz! -
hcs57
addikt
válasz Petikusz #29779 üzenetére
Ezt írja a kábelről: nagy tisztaságú réz vezető anyagból, grafit ötvözettel, ??? két kérdés:
- most nagy tisztaságú réz?
- akkor hogyan grafit ötvözet?+ 1 - a réz a grafittal alkot ötvözetet?
Réz ötvözetek: [link]
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Blackdeath12
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud jó front hangfalakat kb 50e-ig?
Magnat Monitor Supreme 102 Hangfalakat, de ennek pl kicsi a terhelhetősége.
Szeretnék 2 db hangfalat, ami szépen szól mozizáshoz, később vennék még majd center/ hátsó hangszórókat is, hogy szépen szóljon az 5.1 es szett.(Sub van)
Ami szimpatikusnak tűnt az a Skytronic SHFT60B volt, aminek úgy jó a terhelhetősége, és youtube-on azért látni hogy szólt is.
Erősítőt saját kezűleg építek majd hozzá, a hangfalhoz méretezve. Tehát ha ezt a Skytronic SHFT60B-ra esne a választás, akkor kb olyan 100W RMS nél nem terhelném tovább, viszont azt a 100W ot kristálytisztán le kéne hogy adja.(1 értelmes erősítő mellett.)
Ez jelenleg, 1 PC-hez lesz csatlakoztatva, amiben van 1 jó Asus Strix Soar hangkártya, ami kihozza a szép hangot a jelenlegi rendszerből is, de többre vágyom, és azt a hangszórók/erősítő cseréjével érhetem csak el.
Tehát a kérdés adott, Milyen hangfal éri meg 50 rókáig?
Válaszokat köszönöm! -
-
BBéci
legenda
válasz Petikusz #29789 üzenetére
Azt ajánlom, amit Norbi, használt, kiváló állapotú AVR-4100 olcsóbban, mint amiket kinéztél.
Házimozis szakmai topikban, még ha belépő szintű is, elfogadhatatlan az erősítőt erő-nek rövidíteni. Észreveszem az apróságokat, a munkámhoz tartozik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Petikusz
tag
Látom szeretsz minden apróságba belekötni te mint szakember tudod akár fél szavakból, is hogy mit akar írni a másik
De mindenesetre nagyon szépen köszönöm a tanácsodat más is ezt az opciót ajánlotta, hogy minimum eggyel nagyobb HÁZIMOZI ERŐSÍTŐt vegyek. sajnos most más élvez nagyobb prioritást pénzköltés terén, emiatt ha leszűkítem Denon x2400h és pioneer lx 302 kettes házimozi erősítőre Te melyiket ajánlanád ha csak ez a két opció van?
Még egyszer köszi, hogy foglalkozol az üggyel és adsz tanácsot! -
migabi24
nagyúr
válasz Norberto666 #29785 üzenetére
A tálalás volt vicces, mi volt ebbe beképzeltég neked? én is inkább a magasabb kategóriás használtat ajánlom, jobban jársz vele😉
-
BBéci
legenda
válasz Norberto666 #29786 üzenetére
Nem tudunk jobbat, vedd azt, amit kinéztél!
Jól teszed, hogy nem veszed meg azt a két kategóriával jobb erősítőt olcsóbban, hagyd meg másoknak, akik értékelik a hangminőséget.(#29784) Petikusz
Az erő mértékegysége a newton, jele N. Nem világos, mit akarsz ezzel?
Ha netán házimozi erősítőre gondoltál, akkor - ismerve a Rhodium hangdobozokat - egy kategóriával feljebb kellene keresgélned, mint az AVR-X2400H.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Petikusz
tag
Ezt vettem meg [link] most amiben kérnék segítséget az az erő. Amit már kérdeztem es mindegyikről jokat mondtak. De te pl. Ehez emilyket ajánlanád? Denon x2400. Pioneer lx 302 pioneer 1131. Külföldi beszerzés lesz. Én egy denonnal hallgattam amire azt mondta az elado hogy a 2400as szintjén van. A hangzás nagyon tetszett. De én nem tudom ezek közül az erők közül melyikben van több plussz hangzásilag. Nehéz választanom mert árban nagyon hasonlóak (kint)
Ui. Nem ennyiért vettem a szettet hanem féláron[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Petikusz #29782 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a "meg lett véve" számomra nem jelenti azt, hogy Te vetted meg.
Akkor most milyen alkotóelemekből áll a rendszered?
-
nubreed
veterán
válasz eddhunter #29775 üzenetére
Milyen erősítő? Nem Yamaha? Nekem is hasonló problémám volt. Pattern 1, Pattern 2 nincsen nálad? Egyiket beállítod házimozira, a másikat zenére, úgy, hogy Large -ra teszed a frontokat, így megkapják a teljes tartományt. Nekem is ezt tanácsolták. Ez kevésbé macerás a pattern 1/2 között váltani, mint mindig manuálisan beállítani a dolgokat frontonként.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
BBéci
legenda
válasz Petikusz #29779 üzenetére
Nem csodálom, hogy azt választottad. A HiDiamondok meglepően, sőt, megdöbbentően jók.
Ki vette meg a rendszert és a kábelt?
(#29778) fecs
Igen, szólni fog, de a TV-n átvezetés egészen biztosan rontja a hangminőséget. Sőt, megeshet, hogy sztereó lesz az 5.1-ből.[ Szerkesztve ]
-
fecs
senior tag
Bocsánat a hülye kérdésért.
Ha az XBOX egy HDMI kábellel van összekötve a TV-vel, onnan egy optikai kábellel megy a jel erősítöbe, akkor a rákötött hangfalakon megjelenik a konzol hangja? Egy Yamaha WXA-50-es eszközről van szó.
Zenegallhatás online-bluetooth, TV-konzol hang feljavítás lenne a célterület.Pixel 6a
-
BBéci
legenda
válasz eddhunter #29775 üzenetére
Ha az erősítőd menüjében nincs lehetőség külön sztereó beállításra, akkor kénytelen vagy a macerás megoldást választani.
Fóliázással nincs tapasztalatom.
Nem szerencsés a - 12,5 dB, ezt okozhatja akusztikai anomália, a szubláda nem megfelelő elhelyezése, stb. Addig tekerd lefelé a mélynyomó hangerő szabályzóját, amíg az erősítő mérése +-3 dB közötti értékre áll.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
eddhunter
tag
Köszönöm az elismerő szavakat.
A fólia kérdésben továbbra is várnám a javaslatokat. Illetve más: ugye bemérés után a frontokat small-ra állítom kézzel, viszont ha zenét akarok hallgatni mindig ide-oda kell állítgatni? Jelenleg bi-amp módban szólnak, ha ez számít valamit.
A szub-ot mérés után -12,5dB-re vette az erősítő, ez normális? -
Norbi 72
veterán
válasz Norberto666 #29772 üzenetére
Tessék,még spórolsz is ötezret..
-
Norberto666
tag
Üdv mindenkinek!
Erősítő vásárlás előtt állok és ebben kérném a segítségetek!
A kiszemeltem egy Denon AVR-X2400H
Tud valaki jobbat ebben az árkategóriában?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
zsoika
addikt
válasz bghistvan #29769 üzenetére
Ha van helyed és zenét is hallgatsz(minőségibb veszteségmentes FLAC ) akkor nagy álló frontos szettet ajánlanék. Ha nagyon nincs hely és csak mozi , semmi zene (illetve youtube,mp3 igen )akkor pedig szatelitsugárzós 5.1 pl. Hk hkts16 vagy 60,65. A kettő között van az állványra tehető ,csúnya nevén polcsugárzó dobozokból álló 5.0 szett+ mélyláda.....80Hz -es vágású "igazi"mozira már alkalmas ,mert hangszórókészlete méretéből adódóan le tudmenni akár 60Hz-ig (vagy alá is). Kis zene is elmegy rajta sztereóban, bár néha még kívánhatja a mélyláda támogatását.
Én most egy ilyen polcsugárzós rendszert használok ,mert nincs elég helyem a nappaliban és nem nagyon zenélgetek....bár mostanság egyre többet.[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz zsoika #29768 üzenetére
Most mit használsz helyette?
Nekem most van egy viszonylag jó 60" megjelenítőm,amivel meg vagyok elégedve,és rendelkezik elegendő ki-bemenetekkel,amin egy média lejátszó segítségével fogyasztom a tartalmakat,és nem tudom ,hogy belépő szinten mi lenne a legjobb választás házimozi erősítő (5.1) és mélyláda-hangfalak tekintetében,ami azért messzemenően túlszárnyalhatná a jelenlegi kompakt rendszer hangi adottságait(persze ésszerű kereteken belül) -
-
bghistvan
senior tag
-
zsoika
addikt
Azt a videót én is láttam...ahol a hiba amivel szervizbe küldték az, hogy nem jó a magas...mert nincs is benne ,csak egy szélessávú.
Ez régebbi darab..akkor még volt bennük anyag, nem csak dizájn.
Tényleg jó hangja volt a maga szintjén. Persze egy igazi hm szett mellett elvérzik. -
bghistvan
senior tag
válasz MasterMark #29763 üzenetére
Fejhallgatóval nagyon halk volt,és külön tápról is ugyanezt produkálta.
Egyik csatorna szépen tisztán szólt,másik borzasztóan gerjedt,aztán utána a settopbox távkapcsolóján felfelé léptetve csatornákat keresve kb 10 csatornán át semmi gond,aztán az egyik csatorna megint gerjed kattog búg.
Szóval ezért gondolom,hogy a settopbox -al való kompatibilitással volt a gond. -
BBéci
legenda
válasz bghistvan #29760 üzenetére
Ha meghallgatnál egy valóban jó házimozi rendszert, összecsomagolnád és a kukába dobnád azt a Panasonic izét.
Ajánlom Nemir Ombe által gyakran linkelt Gál úr YouTube videójának megtekintését, amiben egy Panasonic álló bögredobozt mutat be.[ Szerkesztve ]
-
-
bghistvan
senior tag
válasz MasterMark #29722 üzenetére
Gondoltam beszámolok a végeredményről érdekességképpen....
Szóval a korábban említett átalakítót sikeresen beüzemeltem (nyilván nem egy atomfizika) ,és a következő anomália lépett elő: a 130 csatornából (HD csatornákat is beleértve) random (kb 40 csatornáról van szó) iszonyat erős kattogó csattogó gerjedő hangot adott ki magából a hangrendszer,és arra lettem figyelmes,hogy a képernyőn való színek váltakozásakor a hangok mélyebbek és magasabbak lettek,de nem mindegyik csatornánál,volt amelyiknél tökéletes volt.
Megjegyzem,kipróbáltam a settopbox-ra és a tv usb csatlakozójáról is a tápot adni,de mindkét eszköznél ezt a jelenséget produkálta..........szóval arra a következtetésre jutottam,nem az átalakító eszközben volt a hiba(hiszen ha rossz lett volna,akkor mindegyik csatornán rossz lett volna),hanem egész egyszerűen a settopbox-al nem kompatibilis,illetve a settopbox a rossz.
Ezért visszavittem a szolgáltatónak,és a régit használom továbbra is
Ha esetleg van ötleted,hogy az elméletemen kívül mi okozhatta a gondot,szívesen fogadnám,ha már így beleástam magam a dolgokbaMegjegyzem: nagyon érik a gondolataimban egy házimozi erősítő ,mélyláda megvásárlása,hogy szintet lépjek .....de a most meglévő Panasonic SA-HT885 kompakt rendszerem annyira szépen szól,hogy nehezen cserélném le a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Petikusz #29749 üzenetére
Minden esetben azt szoktam javasolni, hogy kábeleket kizárólag saját rendszerben történő kipróbálás után szabad megvenni. Erre nincs mindig lehetőség, de a Streamben többféle kapható, biztosan bekötnek néhányat, hugy különbséget tudj hallani.
-
Ragadozó
Ármester
Megkérlek benneteket, hogy a vidéki, budapesti trollkodást fejezzétek be, ne szemeteljétek teli a topikot legyetek szívesek.
Valamint a személyeskedést, más fórumtársunk gúnyolását vagy éppen sértegetését.
Nem szeretnék legközelebb moderátori beavatkozásra hazajönni.
Köszönöm szépen!
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
I'am Dony
őstag
válasz Lacielvtárs #29755 üzenetére
Nekem ilyen volt. Imádtam akkor.
-
-
I'am Dony
őstag
válasz Lacielvtárs #29752 üzenetére
Amiket ugye fillérekből ugyan olyan boldogan hallgattunk régebben mint most a sokkal drágább vasakat
A BRG MK27 magnó... ? -
Petikusz
tag
válasz Lacielvtárs #29752 üzenetére
De én nem sértődtem meg!
-
válasz I'am Dony #29750 üzenetére
Tőlem ne várj kérlek sokat, hiszem én csak azokat javaslom, ajánlom amiket hallottam, tapasztaltam, nálam jártak.
Én Petikusz úrnak amit tudtam, segítettem
Ha a nagyok anno nem ölnek 'belém időt' az elmúlt évek alatt, és 'megsertodok' minden válaszukon, és nem maradok itt, akkor még mindig 'ruszki hifi tornyom' lenne, két rossz samlin, egy Sokol rádió
... És persze bizonygatnam hogy nekem bőven elég es milyen jol szólPetikusz : nem is rád gondoltam, altalanossagban írtam a soraim
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
I'am Dony
őstag
válasz Lacielvtárs #29742 üzenetére
Persze nem sok féle fajta kábelt 'hallottál' igy nem tudsz mellé nyúlni.
Lacos ez most komoly? Tőled azért többet várunk pont ez a baj, hogy aki elkezdi ne hallgasson már rossz/abb minőséget csak azért, mert nincs tapasztalata. Pont ezt a hobbyt elkezdők tudnak nagyon belenyúlni a dologba, holott lehet azonos zs-ért hallgathatna sokkal jobbat. Szerintem. -
Petikusz
tag
válasz MasterMark #29744 üzenetére
Én se sértődtem meg. Csak mivel itt nekem van kb a leg kevesebb tapasztalatom minden téren ezen a forumon. Így ugy lehetek okosabb ha kérdezek. Nekem minden új másnak meg.... Végig járt próbált már mindent. De úgy go dolom azért ha valaki már használta és nem tetszett neki akkor nyilván nem veszek hanem veszek olyat ami több embernek is tetszett. Persze lehet nekem ez is tetszik majd hisz mivel nincs tapasztalatom 2 hangzás között
-
-
zsoika
addikt
válasz Petikusz #29731 üzenetére
A boltban vétel előtt meg tudod hallgatni ...gondolom akár másikkal összehasonlítva is.
Mondjuk gondolom az erősítődet nem viszed....pedig jó volna sajáttal hallgatózni. Talán nem is lesz holnap olyan hideg hogy sokat kelljen várni a boltban az erősítő akklimatizálódására.Dolphine: Egy jó "Malac" nekem is kéne itthonra.....ha érted mire gondolok!?
[ Szerkesztve ]
-
Petikusz
tag
Köszi Valószínű hogy ezt veszem. Nyilván nem gondolom hogy rossz még ha nem írt róla senki semmit. Csak kérdeztem van e valakinek infó róla.
-
-
MasterMark
titán
válasz Petikusz #29740 üzenetére
Tízből kilenc ember megsértődik, amikor arra utalunk, hogy nincs válasz a kérdésére. A maradék egy meg ELACielvtárs lesz.
Most tegyük fel azt mondjuk jó, megveszed boldog vagy. Ha azt mondjuk rossz, veszel olyat amire azt mondjuk jó, boldog vagy. Ezek után honnan fogod tudni, hogy igazából melyik milyen?
Dolphine: Félre ne érts, ha a szmájli nem lett volna elég kifejező, akkor de, hót komolyan gondolom...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Dolphine
addikt
Nem szokásom megsértődni, csak nem szeretem húzogatni az oroszlán bajszát!
Kaptam én már vidéki létemre hideget-meleget
Ebben tökéletesen egyetértek Veled. Malacot bár nem vágtunk, de kolbász és szalámi készült (szüleim vettek külön húst). Az íze, az valóban nem olyan mint a piacinak, vagy pláne a boltinak!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
válasz Petikusz #29740 üzenetére
Abból hogy élből nem kaptál támogató választ, az azt jelenti hogy nem feltétlenül ajánlott, vagy nem ismert az a kabel típus.
Szerintem próbáld meg, tuti nem vesztesz vele, ha megfelelő tisztaságú a réz, akkor akár jó is lehet, szerintem.
Persze nem sok féle fajta kábelt 'hallottál' igy nem tudsz mellé nyúlni.
Próbáld meg, ha nem akarsz felesleges köröket futniDolphine: jól van, örülök hogy nem vetted sértésnek
Amit piacon lehet kapni, azok közelében sincsenek az igazi izeknek[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Dolphine
addikt
válasz Lacielvtárs #29739 üzenetére
MasterMark
Ez most komoly, vagy csak cinikus vagy?ELACielvtárs
Összehozhatjuk, bár malacot nem vágunk, de meg lehet oldani.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Petikusz
tag
válasz MasterMark #29734 üzenetére
Gondolom mert vannak kábelek amik annyira nem ajánlottak. Az én kategóriába tudom hogy ajánlott pl a van van dame kabel de mint irtam ez a kábel a boltban van és ha nem rossz minőségű nincs rá panasz akkor helyben venném meg és nem futnék plussz köröket... Röviden ennyi. Ha nem tudsz segitően válaszolni akkor miért szólsz közbe?
-
válasz Dolphine #29736 üzenetére
Nem nem vagy bunkó, főleg ha kapunk házi ízeket, főleg hurka, kolbász, házi teperto
MasterMark: ez nem kukacoskodas szerintem a részetekről, egyszerűen tudni kell kérdezni es olvasni a sorok között
[ Szerkesztve ]
-
-
Dolphine
addikt
Elég hosszú ideje, csak Read only módban voltam, de hamarosan házalakítás így szerettem volna Tőletek segítséget kérni, de itt pár hozzászólás után elbizonytalanodtam.
Előre szólok, hogy vidéken vagyok. Tehát akkor egyúttal bunkó is?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
I'am Dony
őstag
válasz MasterMark #29734 üzenetére
Azért, mert a kollégának lövése sincs még, hogy amit hall az mennyire jó vagy sem. Látom nehéz kihámozni a lényeget... ott a "nagy faluban"
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Szia! Ne akarj te BBécitől ajánlást kábel ügyben ...mert nem úszod meg azt az 5m-t 100eFt-ból.
Szerintem elég volna a 2,5mm2 és a maradék pénzt esetleg egy jobb kábelre költeném.....vagy bármi másra.[ Szerkesztve ]
-
Petikusz
tag
válasz MasterMark #29730 üzenetére
Illetve az én kezdő hozzáértésemmel nem hiszem hogy bármit tudnék mondani! Olyannal szemben aki próbálta a kábelt és más kábeleket is emiatt van viszonyítási alapja.
-
Petikusz
tag
válasz MasterMark #29730 üzenetére
Quadral rhodium 400 ha minden igaz. Holnap megyek meghallgatni és a boltban ez a kábel van. Frontnak 2*2 méter és a centernek 1m
-
Beni2360
félisten
válasz bghistvan #29711 üzenetére
Elviekben árulnak táppal és anélkül is csak keresni kell. Akinek van otthon mobil tápja annak elég a sima, akinek meg nincs feleslegben annak meg a tápos kell. De mindenképpen kell a működéshez egy tápegység.
Én már vettem vagy 4-5 db mind működött nem volt gond velük. Az egyik pl egy régi orion 5.1 szettet táplált meg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Petikusz
tag
Sziasztok ez jo Kábel? [link]
-
bghistvan
senior tag
-
MasterMark
titán
-
bghistvan
senior tag
válasz MasterMark #29720 üzenetére
Okés,csak megzavart az,hogy egyes átalakítóknál ami a dugaljba megy a 230-ba,az fix kábel és nem usb-s
-
MasterMark
titán
-
bghistvan
senior tag
válasz MasterMark #29717 üzenetére
De javarészt eddig olyanokkal találkoztam amiknél a külön tápcsatlakozó egy külön konnektorba dugható adapter,ezekre gondoltam.
-
bghistvan
senior tag
válasz MasterMark #29714 üzenetére
Lényegében az hogy külön tápcsatlakozós vagy az usb kábellel egyben jön az áramellátás,végül teljesen mindegy?
Nekem tényleg az a nagyon fontos,hogy ne legyen alapzaj,ne búgjon,gerjedjen......a sima rca-rca teljesen jó volt.......a scart-nál mikor kipróbáltam nagy alapzaj volt.
Tehát nagyon más opció nincs ,minthogy ezt a digitáli-analóg konvertert iktassam be.....remélem nem lesz alapzaj.
Tehát usb kábeles táp,vagy külön tápcsatlakozós lehet a stabilabb jobb minőség,illetve a noname és a FiooD03k között érdemi minőségi különbség van vajon? -
MasterMark
titán
-
BBéci
legenda
Árazós topik.
Te is megtalálhattad volna, ott van a jobb felső sarokban!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zeck
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves beárazni ezt az összeállítást:Yamaha DSP E850 erősítő
Canton hangfalak:
2xcombi 200
2x twin 700
1xAV 500
1xcombi 200 mélyládaképek:
https://drive.google.com/open?id=1SooD58bC95o4ThQJWDqqD7DndyjZMVML
https://drive.google.com/open?id=18jUp45LiT32ThVD2_oWBoDanvQWIpcGO
https://drive.google.com/open?id=1ONSf7-Vre-wA_9Iopl4X-lq6Cmh4r0xH
https://drive.google.com/open?id=1KFwce8GhOfWNNQMQiv2QFzRxVx1YPiZ8
https://drive.google.com/open?id=1eVibisuGv1fe1tAaj4DK6XmvbpjMfBeT
https://drive.google.com/open?id=1IRPiQr51xCnXmudtq1qIB6Wrd6i2212VIsmerősöm szeretné eladni, de nem nagyon értünk hozzá. Érdekelne, hogy mit lehet ezért elkérni.
"két lábon járó növényevő szarkészaurusz"
-
-
greeen54
csendes tag
válasz hjtz4t3wrseg #29682 üzenetére
Mert te egyébkét a hozzászólásból meg tudod állapítani, ha valaki ,,vidéki”? 🤔🧐😂 Akkor gondolom te Bp-i vagy🙂..ott nincsenek flegma, bunkó emberek mi!? Egyébként meg Bp. is vidék.. 🙂
Bocs az offért, remélem nincs harag! ..ettől függetlenül lehet, hogy igazad van, nem követtem a témát, de a viselkedés nem származás kérdése! További szép napot -
eddhunter
tag
Nos Uraim, állítólag lassú víz partot mos...Még valamikor nyáron kértem segítséget, hogy az örökölt össze-vissza 5db hangfalból, mit tudnék kialakítani a 15 éves logitech 5.1-em helyett. Közben nagyobb házfelújításba kezdtünk, így mostanra lett kész a helyiség és a cucc. A sok idő alatt folyamatosan követtem a topikot, azt hiszem kiokosodtam jó pár dologban amit szeretnék megköszönni mindenkinek aki közvetlen vagy közvetett segítséget adott!
A felújítás még nincs teljesen kész, úgyhogy a következő 1-2 hétben még nem tudok komolyabban a mozival foglalkozni. Egyelőre csak összedugtam és kész. Küldök egy este hirtelenjében készült fotót, hogy jól gondolom-e az elhelyezést( a mélynyomónak nem ez lesz a végleges helye). Viszont, mint a képen is látszik, sajnos eléggé össze-vissza színű a szett és kb egyik sem illik a szobához. Gondolkodtam, hogy átfóliáznám a dobozokat feketére, vagy a szub szürke/ezüst színére. Van ebben tapasztalat/javaslat? Konkrétan milyen fólát érdemes nézni, a meglévőt le kell-e hámozni valahogy, egyáltalán mennyire macerás egy ilyen hangfal fóliázás? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest